Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
438 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 438 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου καλημερα και χρονια πολλα!!!
ευχομαι να ειναι μια υπεροχη και τυχερη χρονια για ολα τα κοριτσακια που προσπαθουν για μωρακι!!
το στρουμφακι μου ειναι μια χαρουλα και χτες μας εδωσε τον πρωτο χαιρετισμο, σηκωσε 2 φορες το χερακι του και μας χαιρετησε.
αυχενικη εχω στις 14/1.......
επισης ηθελα να σας ενημερωσω οτι δεν θα πολυ συμμετεχω σ' αυτο το θεματακι, καθως μπορει να υπαρχουν κοριτσια που να μην αισθανονται ανετα.......
θα σας παρακολουθω εννοειται και θα σας διαβαζω παντα.
πολλα φιλια σε ολες και ευχομαι το 2014 να φερει πολλα πολλα υγιη σπορακια σε ολες τις υπεροχες κοιλιτσες!!!
 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 

katerina1983

katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσαρες καλησπερα σας!!!!χρονια πολλα!!!!

Σε λιγες ωρες φευγει το 2013(να φυγει) και να παρει μαζι του ολες τις ασχημες αναμνησεις μας και να μας αφησει μονο τα θετικα!!!
Οπως φευγει σε λιγακι το 2013 ερχεται το 2014 μια νεα χρονια,μια νεα αρχη,με πολλα ονειρα,ελπιδες,και νεους στοχους!!!!

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,με την καινουργια χρονια,να πραγματοποιηθουν καποια ονειρα(αχ οχι ολα!!!!) για ολες μας,και οτι επιθυμει η καθεμια σας ξεχωριστα να σας ερθει απλοχερα μπροστα στην πορτα σας!!!!!
Να εχουμε υγεια πανω απο ολα.......να ειμαστε ευτυχισμενες,και το κυριοτερο να εχουμε διπλα μας ανθρωπους αληθινους που μας αγαπουν και μας νοιαζονται πραγματικα!!!!
Να ζουμε την καθε στιγμη της ημερας,οσο καλυτερα μπορουμε!!!!
Στις γκαστρωμενουλες μας,με εναν πονο κοριτσια,να καρατησετε με το καλο τα μωρακια σας το 2014!!!!

Σας φιλω γλυκα ολες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 

ποπακι τι ωραιος καψουροχαιρετισμος?!!!!!!αχουτο μωλε!!!!!!ειναι γιος δαγκωτο!!!!!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου!!!! τι κανετε;;
εγω ειμαι αρκετα καλυτερα αφου δεν αντεχα αλλο και φοβηθηκα επειδη δεν εχω μπορεσει να παρω τις βιταμινες μου καθολου και εχω να πιω νερο 1 εβδομαδα Rolling Eyes 
ο γιατρος μου εδωσε κατι χαπια_καραμελες και με εχουν βοηθησει πολυ,μου εχουν μειωσει τους εμετους αλλα ακομα δεν μπορω να πιω νερο αλλα πινω σοδα και ειναι τελεια..δεν ξεδιψαω τελειως,παρα καθολου!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 215994 

αυτα ειναι τα νεα μου!!!  Very Happy  Very Happy  Very Happy 

ευχομαι ο καινουργιος χρονος που θα μπει,να φερει σε ολες μας αυτο που ποθουν και εχουν πραγματικα αναγκη!
μα πανω απ΄ολα να εχει ολος ο κοσμος ΥΓΕΙΑ!αυτο ειναι το πιο σημαντικο για ολες κ ολους!
και καλη καρδια!!!! Very Happy  Very Happy  Very Happy 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ!!!  santa  santa 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα και χρονια πολλα!!!
ευχομαι να ειναι μια υπεροχη και τυχερη χρονια για ολα τα κοριτσακια που προσπαθουν για μωρακι!!
το στρουμφακι μου ειναι μια χαρουλα και χτες μας εδωσε τον πρωτο χαιρετισμο, σηκωσε 2 φορες το χερακι του και μας χαιρετησε.
αυχενικη εχω στις 14/1.......
επισης ηθελα να σας ενημερωσω οτι δεν θα πολυ συμμετεχω σ' αυτο το θεματακι, καθως μπορει να υπαρχουν κοριτσια που να μην αισθανονται ανετα.......
θα σας παρακολουθω εννοειται και θα σας διαβαζω παντα.
πολλα φιλια σε ολες και ευχομαι το 2014 να φερει πολλα πολλα υγιη σπορακια σε ολες τις υπεροχες κοιλιτσες!!!
 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 

Kαλησπέρα Ποππάκι μου τι κάνεις?Μπράβο κοριτσάκι μου που όλα είναι μια χαρά!!Εσύ με το κρυολόγημα πως είσαι?Καλή χρονιά να έχετε!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

Βικάκι μου γλυκό τι κάνεις?Μου έλειψες!!Πως είναι ο μπόμπιρας?
βασουλινα μου και εμενα μου ελειψες πολυ κοριτσακι μου.....μια χαρα ειμαι...πριν λιγο γυρισαμε απο γιατρο...μια χαρα ειναι ο μπεμπης μας δοξα το Θεο.....εσυ πως εισαι κοριτσι μου;;;;τα νεα σου.....ετοιμασες τα πραγματα για το τραπεζι;;;;
το ποπακι σημερα δεν ειχε γιατρο;;;;
γιατι σταματησε να μπαινει εδω;;;;

Καλησπέρα Βικάκι μου τρέχω αυτές τις μέρες και δεν πρόλαβα να μπω!Ναι ναι όλα έτοιμα για αύριο!!Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα σήμερα και με το καλό να μας μπει ο χρόνος!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 379767 

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα σε ολες!!ελειψα λιγες μερες πηγα στη μαμα μου θα ξαναπαω αυριο παλι μαζι με τον δικο μου γιατι γιορταζει (η μαμα μου)
καλη πρωτοχρονια σε ολες μς υγεισ πρωτα απο ολα και με οτι επιθυμει η καθεμια μας ξεχωριστα!!ευχομαι αυτη η χρονια να μας δωσει οτιδε μας εδωσε η προηγουμενηηηηη ενα μωρακιιιιιι!!!!!!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:Κοριτσαρες καλησπερα σας!!!!χρονια πολλα!!!!

Σε λιγες ωρες φευγει το 2013(να φυγει) και να παρει μαζι του ολες τις ασχημες αναμνησεις μας και να μας αφησει μονο τα θετικα!!!
Οπως φευγει σε λιγακι το 2013 ερχεται το 2014 μια νεα χρονια,μια νεα αρχη,με πολλα ονειρα,ελπιδες,και νεους στοχους!!!!

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,με την καινουργια χρονια,να πραγματοποιηθουν καποια ονειρα(αχ οχι ολα!!!!) για ολες μας,και οτι επιθυμει η καθεμια σας ξεχωριστα να σας ερθει απλοχερα μπροστα στην πορτα σας!!!!!
Να εχουμε υγεια πανω απο ολα.......να ειμαστε ευτυχισμενες,και το κυριοτερο να εχουμε διπλα μας ανθρωπους αληθινους που μας αγαπουν και μας νοιαζονται πραγματικα!!!!
Να ζουμε την καθε στιγμη της ημερας,οσο καλυτερα μπορουμε!!!!
Στις γκαστρωμενουλες μας,με εναν πονο κοριτσια,να καρατησετε με το καλο τα μωρακια σας το 2014!!!!

Σας φιλω γλυκα ολες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 

ποπακι τι ωραιος καψουροχαιρετισμος?!!!!!!αχουτο μωλε!!!!!!ειναι γιος δαγκωτο!!!!!

Καλησπέρα Κατερινιώ μου!Τι κάνεις?όπως το είπες να φύγει και να τα πάρει όλα τα άσχημα μαζί του!!Μακάρι να είναι πιο αισιόδοξος και γενναιόδωρος με όλους μας!!Καλή χρονιά φιλάκια πολλά!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gogoulini88 έγραψε:καλησπερα σε ολες!!ελειψα λιγες μερες πηγα στη μαμα μου θα ξαναπαω αυριο παλι μαζι με τον δικο μου γιατι γιορταζει (η μαμα μου)
καλη πρωτοχρονια σε ολες μς υγεισ πρωτα απο ολα και με οτι επιθυμει η καθεμια μας ξεχωριστα!!ευχομαι αυτη η χρονια να μας δωσει οτιδε μας εδωσε η προηγουμενηηηηη ενα μωρακιιιιιι!!!!!!!!

Γεια σου Γωγούλα μου!Τι κάνει κοριτσάκι μου?Αμήν!Καλή χρονιά εύχομαι και να περάσεις πολύ όμορφα!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 315810 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:κοριτσια μου!!!! τι κανετε;;
εγω ειμαι αρκετα καλυτερα αφου δεν αντεχα αλλο και φοβηθηκα επειδη δεν εχω μπορεσει να παρω τις βιταμινες μου καθολου και εχω να πιω νερο 1 εβδομαδα Rolling Eyes 
ο γιατρος μου εδωσε κατι χαπια_καραμελες και με εχουν βοηθησει πολυ,μου εχουν μειωσει τους εμετους αλλα ακομα δεν μπορω να πιω νερο αλλα πινω σοδα και ειναι τελεια..δεν ξεδιψαω τελειως,παρα καθολου!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 215994 

αυτα ειναι τα νεα μου!!!  Very Happy  Very Happy  Very Happy 

ευχομαι ο καινουργιος χρονος που θα μπει,να φερει σε ολες μας αυτο που ποθουν και εχουν πραγματικα αναγκη!
μα πανω απ΄ολα να εχει ολος ο κοσμος ΥΓΕΙΑ!αυτο ειναι το πιο σημαντικο για ολες κ ολους!
και καλη καρδια!!!! Very Happy  Very Happy  Very Happy 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ!!!  santa  santa 

Καλησπέρα Σοφάκι μου!Χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους αισθάνεσαι καλύτερα!Εύχομαι να έχεις καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και ολά να πάνε καλά!!Με το καλό να μπει ο καινούριος χρόνος!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 315810 

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasoula1 έγραψε:
gogoulini88 έγραψε:καλησπερα σε ολες!!ελειψα λιγες μερες πηγα στη μαμα μου θα ξαναπαω αυριο παλι μαζι με τον δικο μου γιατι γιορταζει (η μαμα μου)

Γεια σου Γωγούλα μου!Τι κάνει κοριτσάκι μου?Αμήν!Καλή χρονιά εύχομαι και να περάσεις πολύ όμορφα!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 315810 
βασουλα μουυυυ γλυκια καλη πρωτοχρονια να εχετε και πιστευω πολυ συντομα θα εχουμε ευχαριστααααα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 379767 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gogoulini88 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

βασουλα μουυυυ γλυκια καλη πρωτοχρονια να εχετε και πιστευω πολυ συντομα θα εχουμε ευχαριστααααα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 379767 

Μακάρι να είναι καλύτερη χρονιά!!

bourboulithra

bourboulithra
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 679259 
ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!! ΤΑ ΛΕΜΕ .....ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου!!!
ευχομαι το 2014 να ειναι η χρονια που θα φερει σε ολες το πολυποθητο θαυματακι!!!
ειθε να γεμισουν ολες οι κοιλιτσες με υγιη σπορακια!!
τα φιλια μου σε ολες!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 11 35468 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Καλη χρονια και χρονια Πολλα με υγεια και πολλα μωρα για ολες..

Ποππακι επειδη μας ενημερωσες οτι δεν θα πολυμπαινεις εδω γιατι καποιες κοπελες μπορει να μην αισθανονται ανετα κι επειδη αυτη την αποφαση την "πηρες" μετα απο τη ..διαφωνια μας, να σε ενημερωσω κι εγω οτι πολλες κοπελες δεν αισθανομαστε ανετα με την μιρλα και τη μιζερια και ΟΧΙ με το γεγονος της εγκυμοσυνης!!! Γι'αυτο χαρηκαμε και χαιρομαστε παρα πολυ, περασαμε μαζι σου μηνες και μηνες αποτυχιας και οταν το ανακοινωσες ηταν ενα θαυματακι!Μας εδωσε ολες ελπιδα οτι μπορει συντομα να συμβει και σ'εμας.Δεν σε ζηλεψαμε με κακη εννοια παρα μονο με την ιδια που κι εσυ "ζηλευες" οταν ακουγες για μια εγκυμοσυνη...Μην τα ξεχναμε και νομιζουμε αλλα................
Αυτο το μηνυμα για να μπαινουν και καποια πραγματα στη θεση τους και να μην υπαρχουν υπονοουμενα.
(Και αθετησα και την υποσχεση μου να μην ξαναγραψω εδω, αλλα δεν αντεχα να βλεπω το υπονουουμενο να πηγαινει συννεφο)..

katerina1983

katerina1983
Καλησπερα κοριτσαρες!!!!
Καλη χρονια!!!!!Με υγεια πανωωω απο ολααααα,ειλικρινα!!!!!
Ευχομαι το 2014 να ειναι παρα πολυ καλυτερο απο το ρημαδο13!!!
Ευχομαι μεσα στο 2014 να αλλαξουμε θεματακι εμεις οι ''αγκαστρωτες'',και να παμε στο μανουλες2014!!!!!
Ευχομαι οι νυν γκαστρωμενουλες και πρωην αγκαστρωτες του θεματακίου μας να γεννησουν με εναν πονο,και να κρατησουν στην αγκαλιτσα τους τα πανεμορφα μωρακια τους με το καλο!!!!!
τα φιλια μου σε ολες σας!!!!

Τωρα επειδη μπαινωβγαινω σπανια,σας το ειχα πει κιολας,ειχα περασει μια δυσκολη φαση,και τωρα πιστευω πως επανερχομαι,πιστευω θα δειξει ο καιρος τεσπα.......βλεπω ανακατεματα,υπονουμενα,κοπελες να μην αισθανονται ανετα........τι ειναι αυτα?

Ειδα μια ''διαφωνια'' απο το λιλακι στο ποπακι,που στο κατω κατω,δεν ειπε κατι κακο,ειπε οτι υπαρχουν και πολυ χειροτερες καταστασεις....ετσι ωστε να παρουν λιγακι τα ''πανω'' τους να κανουν περισσοτερη υπομονη και να μην αγχωνονται και φοβουνται με την εγκυμοσυνη τους(και οσα φερνει μια τετοια κατασταση),που βιωνουν το θαυματακι τους......
Ετσι το καταλαβαινω εγω....για καλο σκοπο το ειπε και οχι οπως το αντιληφθηκαν καποια κοριτσια.....αυτη ειναι η γνωμη μου πανω σε αυτο......

Τωρα.....ενα θα πω......τοσο ''κακο'' ματι εχουμε εμεις οι αγκαστρωτες πια?που ευθυνομαστε για ολα?????Κριμα γιατι τα λεγαμε εδω περα...λεγαμε πολλα...ημασταν μια ομαδα...λεγαμε τις ανησυχιες μας...τους προβληματισμους μας....καναμε ονειρα.....κριμα που χωριστηκαμε σε στρατοπεδα με υπονοουμενα και ξιφομαχιες.Κριμα αν νομιζετε πως υπαρχει ζηλια και κακια...κριμα......

Ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ζηλιαρηδες και με κακια για να μπαινουν ολοι στο ιδιο τσουβαλι...αυτα ειχα να πω......συγχωρεστε με για το σεντονι....αλλα δεν μπορω να βλεπω τετοιες επιθεσεις και διαχωρισμους ανθρωπων ''ετσι ευκολα''....κριμα
αυτη ειναι η γνωμη μου(μπορει να ειμαι και λαθος 'η πολυ φιλοτιμη ή πολυ αγαθιαρα) αλλα αυτη ειμαι)....

Η γνωμη μου για τα κοριτσια που εδω μεσα εχουμε δεθει να ξερετε δεν αλλαζει ''ετσι ευκολα'' απο την δικη μου πλευρα  Smile 

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσαρες χρονια πολλα κ καλη χρονια, με υγεία κ αγάπη πάνω απ'όλα γιατί όπως λένε ένα παιδί ειναι η προσωποποίηση της ΑΓΑΠΗΣ!
Σας εύχομαι να ζήσετε την ευλογία αυτη κ να γίνετε μανούλες ειλικρινά!
Πάνω απ'όλα υπομονή κ επιμονή κ να μη μας περνει από κάτω!κ οχι άγχος,να μη γίνει αυτός ο σκοπός αλλα επιθυμία με πολύ πίστη,για να μη χάσουμε κ τις αλλες όμορφες στιγμές της ζωής!

ΒΑΣΟΥΛΑ κ ΒΙΚΑΚΙ χρονια σας πολλα κ καλά να σας χαίρονται αυτοί που σας αγαπούν κ αγαπάτε!

bourboulithra

bourboulithra
χρονια πολλα Βασουλα και Βικακι!!!! Βασουλα το ΄14 να φερει το επιθυμητο και Βικακι με εναν πονο!!! εγω λιγο αρρωστησα αλλα δε με πτοει τιποτα!κακο σκυλι...

οσον αφορα αυτο που ειπε το Κατερινακι δεν ηθελα να παρω θεση αλλα θα παρω γιατι τωρα ηρθα απο την απεναντι πλευρα.θυμαμαι τοτε που ελεγε η Βικυ οτι δε θελει να πολυμπαινει στο θεμα για να μη μας κανει να αισθανομαστε καπως επειδη ειναι εγκυος και εμεις προσπαθουμε και δε μας 'καθεται'.ολες ειπαμε να κοψει τα χαζα της γιατι αυτο θελαμε ολες,να τα καταφερουμε,και χαρηκαμε με τη χαρα της!
εμενα μου 'καθισε',ειτε γρηγορα ειτε αργα θα 'καθισει' σ ολες,αυτο θελαμε απο την αρχη ολες με το που μπηκαμε στο θεματακι.αυτος ειναι ο στοχος!!!!
σας ειχα πει οτι δε φευγω απο το θεμα γιατι απο εδω ξεκινησα και εσεις ειστε η 'παρεα'μου.ξερω οτι ολες χαρηκανε με τη δικη μου εγκυμοσυνη οπως κ εγω χαιρομουν με τις αλλες,ελεγα ναι ρε πουστη μου!παμε καλα! δεν τα καταφερα αυτο το μηνα εγω ,τα καταφερε η ταδε π.χ,γιατι γινατε δικοι μου ανθρωποι.μπορει να στεναχωριομουν που δεν τα καταφερνα κ εγω αλλα ειχα ελπιδες!! μου τις διναν αυτες που μεινανε εγκυες!
και ολες που με ξερετε καλα,ξερετε πως ο πρωτος μηνας που ακολουθησα τις συμβουλη των εγκυων ηταν και ο τυχερος για εμενα. ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ !!μας ελεγαν....εε ασχοληθηκα εξ ολοκληρου με την ανακαινιση για 1 μηνα,φορτσαρα,εψαχνα χρωματα κ ιδεες και τσουπ,ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!
σας κουρασα....σεντονι εγραψα...
εγω δε φευγω,και να θελετε να με διωξετε!
θα γραφω κ αλλου αλλα εσας δε σας αφηνω!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου κατ'αρχην Χρονια Πολλα σε ολες και Καλη Χρονια να εχουμε.....με το καλο συντομα ολες εγκυουλες....
θα πω τη γνωμη μου πανω στο θεμα....ελεγα να μην ανακατευτω αλλα ειναι κριμα να διαλυθουμε για βλακειες....δεν εχει σημασια ο τιτλος του θεματος κοριτσια μου...σημασια εχουν τα δεσιματα που εχουν δηνιουργηθει μεσα απο τις ανησυχιες μας....ολες πρεπει να συνεχισουμε να δινουμε δυναμη η μια στην αλλη....δεν υπαρχουν ζηλιες προς Θεου και πιστευω οτι κανενας σεν υπονοει κατι τετοιο...και εγω οταν πρωτομπηκα στο forum και στο συγκεκριμενο θεματακι η πρωτη που με υποδεχτηκε ηταν η Αλεξανδρα μας η οποια ηταν εγκυος αλλα ηταν και σε αυτο το θεμα....κακα τα ψεματα η παρεα σας και οι συμβουλες σας και εμενα με βοηθησαν πολυ....
ενταξει το ποπακι εχει ενα δικιο να εχει τις ανησυχιες της οπως ολες μας εγκυες και μη....περασε πολλα για να πιασει το σπορακι και ειναι λιγο πιο ευαλωτη...πιστευω οτι ολες πρεπει να την καταλαβουμε και να ειμαστε εστω και απο εδω μεσα διπλα της....
μην δημιουργουμε παρεξηγησεις χωρις λογους...
λιλακι μου και εσυ εχεις περασει παρα πολλα...εισαι πολυ δυνατη γυναικα...μακαρι να σου εμοιαζαν πολλες...να γραφεις στο θεματακι και εσυ και ολες....καμια δεν θελει το κακο της αλλης....
Καλη Χρονια και παλι κοριτσια μου....

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρες καλησπερα!!
μολις διαβασα το σουσουρο που προκληθηκε και θα ηθελα να ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα.
ποτε δεν κατηγορησα καμια ουτε για ζηλεια, ουτε για τπτ αλλο. αυτο που ειπα ηταν πως η απαντηση της λιλλυ ηταν λιγο τραχια απεναντι μου και τπτ αλλο. ισως και εγω με τον τροπο μου ν' ακουστηκα πολυ απελπισμενη, αλλα οπως προειπα ο καθε ανθρωπο αντιμετωπιζει διαφορετικα τα πραγματα.......εννοειται πως οσο πιο πολλα και δυσκολα περναμε σκληραινουμε και γινομαστε πιο δυνατες και πιστευω πως η λιλλυ ειναι λιγο πιο "σκληρη" γιατι εχει περασει τα πανδεινα.
εννοειται πως και εγω χαιρομουνα με ολες τις εγκυμοσυνες που ακουγα και θα χαρω απειρως και μολις ακουσω τα υπεροχα νεα και απο τα υπολοιπα κοριτσακια, γιατι και μενα ησασταν η στηριξη μου οσο προσπαθουσα.
ξαναλεω, ποτε δεν μιλησα για ζηλια.....
ισως αν με γνωριζατε προσωπικα, θα καταλαβαινατε οτι δεν ειμαι ανθρωπος ουτε των εντασεων, ουτε των παρεξηγησεων και απλα δεν θα ηθελα να συνεχιστει ολο αυτο.
απλα ενοιωθα την αναγκη ν' απαντησω και το εκανα.....και οπως ολες ειδατε, εξακολουθω και γραφω στο θεματακι γιατι με τα πιο παλια κοριτσια ειδικα που ειμαστε και τοσο καιρο εδω και κανουμε παρεουλα, εχουμε δεθει και δεν θα ηθελα να εξαφανιστω.......
αυτα!ελπιζω το θεμα να μεινει εδω και να σταματησουμε ν' αχολουμαστε με μικροπραγματα.
αυτο που εχει σημασια ειναι να ενωσουμε ολες την θετικη μας ενεργεια και να την μεταφερουμε στα κοριτσια που προσπαθουν......
φιλια και καληνυχτα σε ολες!!!

mhtsaina

mhtsaina
Καλημέρα, καλή χρονιά σε όλες μας! Εύχομαι κάθε τι καλό για το 2014! Πόπη, καλά έκανες κι απάντησες, είναι κρίμα να γίνονται άνευ λόγου παρεξηγήσεις. Μόνο μια παραίνεση: η angelmommy γράφει σχόλια πολύ .. εντονα κι αφού δυναμιτιζει το κλίμα, ύστερα αποχωρεί κάνοντας τη με ελαφρά κι ανώδυνα ποστ. Επειδή λοιπόν ο τρόπος που γράφει υπονοεί πως το κάνει κι εξ ονόματός σου, σαν να έχει αναλάβει να σε υπερασπιστεί έναντι των κακών και ζηλοφθονων ατόμων, καλό θα ήταν να της λιγο χέρι. Γιατί σωστό είναι να μην προκαλείς αντιπαραθέσεις, όμως σωστότερο είναι να τις αντιμετωπίζεις όταν τελικά ξεσπούν. Και δε μου αρέσει να μασάω τα λόγια μου. Κι εντελώς μεταξύ μας, πάρα την ακομψη διατύπωση, η lillybell είχε δίκιο σεαυτά ποθ έγραψε

mhtsaina

mhtsaina
AngelMommy έγραψε:Κοριτσαρες χρονια πολλα κ καλη χρονια, με υγεία κ αγάπη πάνω απ'όλα γιατί όπως λένε ένα παιδί ειναι η προσωποποίηση της ΑΓΑΠΗΣ!
Σας εύχομαι να ζήσετε την ευλογία αυτη κ να γίνετε μανούλες ειλικρινά!
Πάνω απ'όλα υπομονή κ επιμονή κ να μη μας περνει από κάτω!κ οχι άγχος,να μη γίνει αυτός ο σκοπός αλλα επιθυμία με πολύ πίστη,για να μη χάσουμε κ τις αλλες όμορφες στιγμές της ζωής!

ΒΑΣΟΥΛΑ κ ΒΙΚΑΚΙ χρονια σας πολλα κ καλά να σας χαίρονται αυτοί που σας αγαπούν κ αγαπάτε!

Αυτό ισχύει και για όσες από μας ίσως κρύβουν κάποια κακία και ζήλεια για εσάς που εγκυμονείτε;

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια μου και καλή χρονιά!!Εύχομαι το 2014 να είναι καλό μαζί μας με υγεία και αγαπημένα πρόσωπα γύρω μας!Χρόνια πολλά στο Βικάκι μας με ένα πόνο βασικά τώρα που το σκέφτομαι με κανένα πόνο!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:Καλημέρα, καλή χρονιά σε όλες μας! Εύχομαι κάθε τι καλό για το 2014! Πόπη, καλά έκανες κι απάντησες, είναι κρίμα να γίνονται άνευ λόγου παρεξηγήσεις. Μόνο μια παραίνεση: η angelmommy γράφει σχόλια πολύ .. εντονα κι αφού δυναμιτιζει το κλίμα, ύστερα αποχωρεί κάνοντας τη με ελαφρά κι ανώδυνα ποστ. Επειδή λοιπόν ο τρόπος που γράφει υπονοεί πως το κάνει κι εξ ονόματός σου, σαν να έχει αναλάβει να σε υπερασπιστεί έναντι των κακών και ζηλοφθονων ατόμων, καλό θα ήταν να της λιγο χέρι. Γιατί σωστό είναι να μην προκαλείς αντιπαραθέσεις, όμως σωστότερο είναι να τις αντιμετωπίζεις όταν τελικά ξεσπούν. Και δε μου αρέσει να μασάω τα λόγια μου. Κι εντελώς μεταξύ μας, πάρα την ακομψη διατύπωση, η lillybell είχε δίκιο σεαυτά ποθ έγραψε

μητσαινα καλημερα!
νομιζω πως δεν ζητησα την υπερασπιση κανενος. ειμαι αρκετα ωριμος ανθρωπος για ν' αντιμετωπισω τις καταστασεις μονη μου. η νικολεττα μπορει να λεει οτι θελει, αρκει η αποψη της να εκφραζει εκεινην και οχι τριτους.
συμφωνησα και εγω χτες πως η λιλλυ ειχε δικιο,απλα δεν το διατυπωσε ομορφα και στεναχωρεθηκα, γιατι μου φανηκε σαν προσωπικη επιθεση.......
ξαναλεω:εγω δεν μιλησα ποτε για ζηλεια. δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.....εξαλλου εκει που ειστε ημουν για αρκετο καιρο και αυτα δεν τα ξεχνω......
τελοσπαντων......απλα με θλιβει το πως εξελιχθηκε ολο αυτο....διοτι εγω εχω θεμα με τις εντασεις, οπως προειπα, και επηρρεαζουν πολυ αρνητικα την ψυχοσυνθεση μου......

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Προσωπικη επιθεση οτι σου αντιπαρεβαλλα το βουλωμενο σου ρουθουνι για το οποιο μας ενημερωνες μερες και μερες και οτι θα παρεις οτριβιν και οοολα αυτα με το τι υπαρχει σε αλλες γυναικες και δεν παλευεται με τιποτα;;
Οχι Ποπακι μου. Κανεις δεν σου απαγορευει να γραφεις οτιδηποτε θελεις, αλλα σκεψου οτι καποια αλλη εδω μεσα μπορει να μην εχει βουλωμενο ρουθουνι αλλα μπορει να εχει βουλωμενη σαλπιγγα και αυτο δεν λυνεται με οτριβιν!Και οτι θα εδινε τα παντα να ηταν στη θεση σου...Οπως ειδες νωριτερα για την αποκκοληση μονο συμβουλες ειχα να σου δωσω..Εκεινη ναι, ειναι μια σοβαρη κατασταση που θελει υποστηριξη..

Δεν θεωρω οτι ηταν ακομψος ο τροπος μου, θεωρω οτι οποιος δεν εχει τι αλλο να απαντησει μετα το ριχνει στον τροπο του αλλου.Καθως και μερικοι χρειαζονται ενα σκουντηγμα για να παρουν μπροστα και να δουν την πραγματικοτητα.
Εξαλλου απ'οτι ειδα μετα αρχισες να γραφεις καλυτερα και πιο αισιοδοξα.......

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:Προσωπικη επιθεση οτι σου αντιπαρεβαλλα το βουλωμενο σου ρουθουνι για το οποιο μας ενημερωνες μερες και μερες και οτι θα παρεις οτριβιν και οοολα αυτα με το τι υπαρχει σε αλλες γυναικες και δεν παλευεται με τιποτα;;
Οχι Ποπακι μου. Κανεις δεν σου απαγορευει να γραφεις οτιδηποτε θελεις, αλλα σκεψου οτι καποια αλλη εδω μεσα μπορει να μην εχει βουλωμενο ρουθουνι αλλα μπορει να εχει βουλωμενη σαλπιγγα και αυτο δεν λυνεται με οτριβιν!Και οτι θα εδινε τα παντα να ηταν στη θεση σου...Οπως ειδες νωριτερα για την αποκκοληση μονο συμβουλες ειχα να σου δωσω..Εκεινη ναι, ειναι μια σοβαρη κατασταση που θελει υποστηριξη..

Δεν θεωρω  οτι ηταν ακομψος ο τροπος μου, θεωρω οτι οποιος δεν εχει τι αλλο να απαντησει μετα το ριχνει στον τροπο του αλλου.Καθως και μερικοι χρειαζονται ενα σκουντηγμα για να παρουν μπροστα και να δουν την πραγματικοτητα.
Εξαλλου απ'οτι ειδα μετα αρχισες να γραφεις καλυτερα και πιο αισιοδοξα.......

λιλλυ μου και εγω εχω βουλωμενη την μια σαλπιγγα αν θυμασαι......οπως ειχα και πολλα αλλα θεματακια......
και ξαναλεω....ειχες δικιο, απλα δεν το διατυπωσες (κατα την δικη μου αποψη παντα)ομορφα και αυτο με στεναχωρεσε......
anyway, επειδη βλεπω οτι αυτο δεν βγαζει πουθενα και μου τσακιζει την ψυχολογια, δεν θ' ασχοληθω αλλο.....
η καθεμια μπορει να εκφραζεται οπως νομιζει.......
και παλι συγνωμη λοιπον, αν φανηκα υπερβολικη και αχαριστη.....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις