526 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #20 Πεμ Ιαν 16, 2014 12:29 am
kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλημέρααααααα!
Καλημέρααααααα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με τα χαρτιά απο τα μνημόσυνα στις εκκλησίες!demaki88 έγραψε:Καττυ γελασα παλι νυχτιατικα!!!
στα 73 εχει κολλησει κ η γιαγια μου καθε χρονο εκει.και παντα στα γεννεθλια της την ρωταω γιαγια ποσο εισαι κ λεει 73.
"Ρε γιαγια της λεω αφου κ περυσι τοσο ειπες "
"Οχιιι περυσι ημουν 72."
Αντε καλα λεω αστη να φανταζετε.μα τοση λατρεια το 73??
Το μπλοκ το θελω!
Αχ βρε catty κ εσυ περίεργη είσαι! Βασιλόπιτες κόβουμε μέχρι τον Απρίλιο! Εδω χτες ηρθε μια συνάδελφος ,που τη βλέπουμε κάθε μέρα , κ μας είπε καλη χρόνια! Τις υπόλοιπες μέρες απλά απαξιουσε να μας έστω μια καλημέρα!Catty έγραψε:Καλημέρα η πεθερά μου έφερε και βασιλόπιτα
Μας την ξεφουρνισε τωρα το πρωι! Λέω στον άντρα μου θα την πάρεις και αυτη στο γραφείο να την κόψετε;;;;;
Μιλάμε καθε φορα που ανοίγουμε κουτα με τον άντρα μου κοιτάζοναστε κομ σα
σα να εχεις δικιο!!!Catty έγραψε:Υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με τα χαρτιά απο τα μνημόσυνα στις εκκλησίες!demaki88 έγραψε:Καττυ γελασα παλι νυχτιατικα!!!
στα 73 εχει κολλησει κ η γιαγια μου καθε χρονο εκει.και παντα στα γεννεθλια της την ρωταω γιαγια ποσο εισαι κ λεει 73.
"Ρε γιαγια της λεω αφου κ περυσι τοσο ειπες "
"Οχιιι περυσι ημουν 72."
Αντε καλα λεω αστη να φανταζετε.μα τοση λατρεια το 73??
Το μπλοκ το θελω!
Πηγαίνουν οι γριες τα σκαναρουν αλλα υπάρχει ενα όριο ηλικίας στο "τς τς τς νέος άνθρωπος"
Νομίζω το όριο ειναι το 75!
Τι λες;
Elenidi έγραψε:Καλό μεσημέρι σε όλες!!!!! Ξεκινώ από τα δικά μου .. έτρεχα 4 μέρες που κάνει μετακόμιση ένας ανιψιός μου, πήρα 1) ένα γερό κρυολόγημα , 2) έσκισα το κεφάλι μου και τέλος και το χέρι μου σε δυο μεριές. Σήμερα γύρισα στο σπίτι μου με την καραμελένια μου, θα την κρατήσω μέχρι την Κυριακή που μπαίνουν στο σπίτι τους Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω…. Λόγω ηλικίας ξεχνώ πολλά… ξεκινώ με την Καατριν ΜΠΡΑΒΟ!!!! Πάντα καλά στη ζωή σου (για τις εξετάσεις, γιατρό), Χρόνια πολλά για τον άντρα σου και χρόνια πολλά και της Καττυ τον (ήρωα)…. Μήτσαινα με το καλό ο γάμος, πάντα γεμάτη από ευτυχία στη ζωή σου…. Περιστεράκι , ξέχασα ρε γαμ@το, δεν γυρνώ πίσω να διαβάσω…. Κατ-Λαζ είσαι υπέροχη Σεφ , φυσικά έγραψα τις συνταγές …. Όσο για τους διαλόγους με τον άντρα σου , έχω φτιάξει εικόνα ….νά σαι καλά.. είχα πολλές μέρες να γελάσω …. Δεν είμαι τοίχο τοίχο που λέει η καττυ , είμαι μέσα στον τοίχο… Χαρούλα άπαιχτη με τις φωτογραφίες σου
ΚΑΤΤΥ προς θεού μην πάρει όλα τα μελομακάρονα στην δουλειά ο άντρα σου… στείλε μου, θέλω για την (μανούλα) όσο για το λεοπάρ τι να πω; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…
Ξύπνησε η μικρή…. φιλιά
καττυ το τιμησες το λεοπαρ στριγκ;;ο γιος σε περημενει!!!Catty έγραψε:Ματινα κανε τον μπάνιο με πολλούς υδρατμους βοηθά πολυ!
Αχ ειναι πολυ γλυκας στη φωτο!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης