601 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #20 Τρι Ιαν 21, 2014 1:58 pm
kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ναι πείτε μου και εσείς ότι σας ανεβάζω την χοληστερίνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
περαστικα σας μωρε!kaatrin έγραψε:Καλημέρα. Κάτι κυκλοφορεί σήμερα ούτε τα μισά παιδιά δεν έχουνε έρθει.
Ο μικρός πάλι χάλια. Λεω να τον παω πνευμονολογο πια.
peristeraki έγραψε:εφτασε η Τεταρτιτσα.... (δικο σου φιλη μου)
demaki88 έγραψε: ακουτε?????τι αδικια να εισαι κοτα και να μην κανεις αυγα!!!!
demaki88 έγραψε:
οχι χαρουλα δεν εχασες,αλλα μου ηρθε κ το ειπα!!ηλιθια δεν ειμαι?οτι θελω λεω!!!
Τα έγραψα στο 11. Πες τη φίλη σου να γράφει απο εσένα. Οχι να της δώσεις κωδικό αλλα να μεταφέρει την αυτοπροβλητικη της υπόσταση σε εσένα και να μας τα γράψεις.demaki88 έγραψε:επανηλθα στη βαση μου!!!
οχι χαρουλα δεν εχασες,αλλα μου ηρθε κ το ειπα!!ηλιθια δεν ειμαι?οτι θελω λεω!!!
η φιλη μου δεν μπορει να γινει μια ηλιθια σαν εμενα γαμωτη μου γιατι δεν μπορουν να εγγραφουν νεα μελη!!!στεναχωριθικε η καημενουλα που εχασε τετοιο πανηγυρι!!!
πες μου καττυ!!!καλε τι με ρωτας?
ναι αμε βγηκε!!!Catty έγραψε:Τα έγραψα στο 11. Πες τη φίλη σου να γράφει απο εσένα. Οχι να της δώσεις κωδικό αλλα να μεταφέρει την αυτοπροβλητικη της υπόσταση σε εσένα και να μας τα γράψεις.demaki88 έγραψε:επανηλθα στη βαση μου!!!
η φιλη μου δεν μπορει να γινει μια ηλιθια σαν εμενα γαμωτη μου γιατι δεν μπορουν να εγγραφουν νεα μελη!!!στεναχωριθικε η καημενουλα που εχασε τετοιο πανηγυρι!!!
πες μου καττυ!!!καλε τι με ρωτας?
Βγήκε νόημα;
demaki88 έγραψε:εντωμεταξη η αδερφη μου εχει κανει προφιλ αλλα ποτε δεν καθησε να γραψει
μα ακριβως!!!XaroulaTs έγραψε:demaki88 έγραψε:εντωμεταξη η αδερφη μου εχει κανει προφιλ αλλα ποτε δεν καθησε να γραψει
Ε, τι? Ηλιθια και Κατιναρα σαν εσενα ειναι η κοπελα???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης