1 το " cafe" μας #5# Σαβ Ιαν 11, 2014 12:09 am
darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kαλημερα κι Ολα Καλα!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 15 ... 29
mhtsaina έγραψε:Ο πλανήτης Άρης. Εκεί το 48 γίνεται μετά βίας 0,48
ede έγραψε:Τα σκ πλεον ειναι οι πιο κουρστηκες μου μερες.
Να παω σουπερ και με τα τρια μετα να τα πας βολτα,αν προλαβεις να μαγειρεψεις,το απογευμα δραστηριοτητα και οι δουλειες ποτε γινονται?Ειμαι υπερβολικη το ξερω
Βασικα ντεμακι δεν ξέρω τι θελω. Γκρινι΄ζω αλλα κα να αφήσω τα παδιια δεν μπορώ. Φοβαμαι. Νιωθω ανασφαλεια, με ενοχλει το σπιτι που ειναι αδειο. Με την καθαριοττηα σου εχω πει εχω ριξει νερο στο κρα σοι μου σε πολλα. Σε βασικα πραγματα προσπαθω. εχουν σχολειο κουραζομαι δεν εχουν παλι κουραζομαι τι σκατα θελω επιτελους?demaki88 έγραψε:Καλησπερα!!!
Ede εγω δεν σε βρισκω καθολου υπερβολικη!!κ εγω παλευω καθε μερα για μια ριμαδοκαθαριοτητα κ ποτε δεν τελειωνω!!!
ααααχχχχ τι ωραια θα ηταν ενα weekend ανευ τεκνων σε καποιον ξενωνα!!!παλιες ωραιες εποχες!!!!
το καλοκαιρι? ολες οι δουλεις μαζι (τραπεζες,δεη και δεν συμαζεύεται) ποδηλατα, θαλασσα , βολτα, καφεδες. Ασε που δεν κοιμουνται απο τις 8 τα σκασμενα και παει 11 και για να ξεραθουν. Ολα σου λεω με φταινεLillybell έγραψε:Απλα το καλοκαιρι δεν εχει σχολειο και ολες τις δραστηριοτητες, οποτε δεν εχει και πολλα πηγαινελα..Βεβαια, αν θυμαμαι καλα εσυ πηγαινοερχοσουν θαλασσα οποτε..αστο..ακυρο
Κι εγω με τιποτα δε μπορω ν αφησω το παιδι, εκτος στην μαμα μου....Ειπαμε..καλος στον εγκεφαλο, ετσι θα..αποθανω..
ede έγραψε:τρια παιδια? Εδω δικα μου ειναι , νεα ειμαι (λεμε τωρα ) και οι αντοχες μου ειναι περιορισμένες. Θα τα αφησω σε μεγαλους ανθρωπους που δεν εχουν ουτε αντοχες ουτε αντανακλαστικά ουτε σπίτι με την σχτική ασφάλεια για παιδια 4 και 1,5 ετους? Ασε που αν βγουν εξω ειναι τοσο ευκολο να χασουν κανένα. Ασε να μου λειπει το βυσσινο. Σε γιατρό θελω να παω και φοβάμαι. Δεν εμπιστευομαι εκτος απο εμενα για τα παιδια μου κανεναν. Ουτε τον αντρα μου.
ede έγραψε:το καλοκαιρι? ολες οι δουλεις μαζι (τραπεζες,δεη και δεν συμαζεύεται) ποδηλατα, θαλασσα , βολτα, καφεδες. Ασε που δεν κοιμουνται απο τις 8 τα σκασμενα και παει 11 και για να ξεραθουν. Ολα σου λεω με φταινεLillybell έγραψε:Απλα το καλοκαιρι δεν εχει σχολειο και ολες τις δραστηριοτητες, οποτε δεν εχει και πολλα πηγαινελα..Βεβαια, αν θυμαμαι καλα εσυ πηγαινοερχοσουν θαλασσα οποτε..αστο..ακυρο
Κι εγω με τιποτα δε μπορω ν αφησω το παιδι, εκτος στην μαμα μου....Ειπαμε..καλος στον εγκεφαλο, ετσι θα..αποθανω..
margdimitra έγραψε:Ξεκολήστε λίγο από τα παιδιά. Δεν παθαίνουν τίποτα αν μείνουν σε ελεγχόμενο περιβάλλον με ανθρώπους που ξέρουμε.
Εγώ τον πάω κάθε βδομάδα σε ένα θεατρικό για 1 ώρα, γουστάρει τρελά, και εγώ κάνω το σούπερ μάρκετ με την άνεσή μου.
18 ευρώ το μήνα δίνω για 4 φορές το μήνα. Και κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά από κάτι άλλα πολυδιαφημιζόμενα. Δεν είναι πολλά. Ψαχτείτε λίγο.
Η έστω ρε παιδί μου να φέρνεις μια κοπέλα που ξέρεις σπίτι για 2 ώρες και να βγαίνεις λίγο μόνη σου για τα ψώνια έστω. Θα παλαβώσεις με τόσες ευθύνες.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης