Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
349 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 349 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nely έγραψε:Τry εγω ακριβως σαν εσενα ειχα συσπασεις απο τον 5ο επερνα yutopar μετα adalat τελος utrogestan και λιγο ειχαν χαλαρωσει οι συσπασεις αισθανομουν πολυ καλα ωσπου κλεινοντας την 34η εβδομαδα σπασαν τα νερα και τωρα εχω εδω μαζι μου στο σπιτι τη μικρουλα μου! Θελω να σου πω πως οτι ειναι να γινει θα γινει μην αγχωνεσαι. Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

αρχικα να χαιρεσαι την κορουλα σου!!! δευτερον ουρλιαζω τωρααααα..χαχαχαχα..μου μενει δηλαδη καμια εβδομαδα  ακομη; χαχχα!! αγχωνομαι η αληθεια ειναι πολυ ευκολα...εχω φοβο και για τον τοκετο...δεν ξερω ειμαι φοβιτσιαρα πολυ

να σε ρωτησω και κατι; δεν το εβαλαν το μωρο δηλαδη στην θερμοκιτιδα;.γιατι εμενα μου ειπαν οτι αν ειναι κατω απο 2500 κιλα θα μπει απλα για παρακολουθηση και μονο!! την δευτερα ηταν 2 κιλα...ελπιζω μεχρι τωρα να παρει κανενα γραμμαριο ακομα να γλυτωσουμε το κουτακι!!!...

nely

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Το μωρο γεννηθηκε 2220 μπηκε θερμοκοιτιδα μονο για λιγο μετα την γεννα εφαγε απο το μπιμπερο αμεσως και το μονο μας προβλημα ηταν οτι εκανε ικτερο και μπηκε μια μερα στη λαμπα και αυτο αφου ειχαμε βγει απο την κλινικη. Σε καταλαβαινω που αγχωνεσαι και εγω ετσι ημουν. Ελπιζω να σε βοηθησα πιστευω ολα θα πανε καλα!

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
try 30 έγραψε:να σε ρωτησω και κατι; δεν το εβαλαν το μωρο δηλαδη στην θερμοκιτιδα;.γιατι εμενα μου ειπαν οτι αν ειναι κατω απο 2500 κιλα θα μπει απλα για παρακολουθηση και μονο!! την δευτερα ηταν 2 κιλα...ελπιζω μεχρι τωρα να παρει κανενα γραμμαριο ακομα να γλυτωσουμε το κουτακι!!!...
Η παρακολούθηση δεν είναι το ίδιο με τη θερμοκοιτίδα. Τα παιδιά που είναι στην παρακολούθηση είναι τα περισσότερα σε κουνάκια. Αν χρειαστεί να μπει σε θερμοκοιτίδα (για να μετράνε παλμούς ή κάτι τέτοιο) θα μπορεί να βγαίνει όποτε έχει επισκεπτήριο για να θηλάζεις ή να το ταΐζεις. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα  Smile 

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nely έγραψε:Το μωρο γεννηθηκε 2220 μπηκε θερμοκοιτιδα μονο για λιγο μετα την γεννα εφαγε απο το μπιμπερο αμεσως και το μονο μας προβλημα ηταν οτι εκανε ικτερο και μπηκε μια μερα στη λαμπα και αυτο αφου ειχαμε βγει απο την κλινικη. Σε καταλαβαινω που αγχωνεσαι και εγω ετσι ημουν. Ελπιζω να σε βοηθησα πιστευω ολα θα πανε καλα!

αχ πολυ με ηρεμησες αληθεια...γιατι προχθες που ημουν νοσοκομειο εβλεπα τα νινακια να πηγαινουν στις μανουλες τους και λεω εμενα δεν θα μου ερχεται Sad θα ειναι κλεισμενο...κλπ κλπ...ασε απο ψυχολογια χαλια...αλλα το παλευω..

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Areti2 έγραψε:
try 30 έγραψε:να σε ρωτησω και κατι; δεν το εβαλαν το μωρο δηλαδη στην θερμοκιτιδα;.γιατι εμενα μου ειπαν οτι αν ειναι κατω απο 2500 κιλα θα μπει απλα για παρακολουθηση και μονο!! την δευτερα ηταν 2 κιλα...ελπιζω μεχρι τωρα να παρει κανενα γραμμαριο ακομα να γλυτωσουμε το κουτακι!!!...
Η παρακολούθηση δεν είναι το ίδιο με τη θερμοκοιτίδα. Τα παιδιά που είναι στην παρακολούθηση είναι τα περισσότερα σε κουνάκια. Αν χρειαστεί να μπει σε θερμοκοιτίδα (για να μετράνε παλμούς ή κάτι τέτοιο) θα μπορεί να βγαίνει όποτε έχει επισκεπτήριο για να θηλάζεις ή να το ταΐζεις. Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα  Smile 

μακαρι κοπελα μου να προλαβει να παρει κανενα γραμμαριο να μην χρειαστει να μπει εκει μεσα

nely

Try θετικη σκεψη χρειαζεσαι, το οτι γεννησα εγω 34ων εβδομαδων δε συμαινει οτι θα γεννησεις και εσυ, πολυ πιθανων να μπεις κανονικα στο μηνα σου ή να γεννησεις κοντα στην πητ, δεν το ξερεις αυτο αλλωστε, απο οτι λες εισαι ξαπλα, εγω τον τελευταιο καιρο επειδη αισθανομουν καλυτερα λογο προγεστερονης και λογο εορτων δεν ξαπλωνα καθολου, ενω μεχρι τον 7ο ημουν κρεβατομενη, μονο μαμ-κακα-νανι και μπανιο
μετα ξεθαρρεψα μαλλον ξεγελαστικα επειδη δεν πονουσα και δεν ειχα πετρωματα στην κοιλια ή ηταν για να γινει, ποιος ξερει!

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nely έγραψε:Try θετικη σκεψη χρειαζεσαι, το οτι γεννησα εγω 34ων εβδομαδων δε συμαινει οτι θα γεννησεις και εσυ, πολυ πιθανων να μπεις κανονικα στο μηνα σου ή να γεννησεις κοντα στην πητ, δεν το ξερεις αυτο αλλωστε, απο οτι λες εισαι ξαπλα, εγω τον τελευταιο καιρο επειδη αισθανομουν καλυτερα λογο προγεστερονης και λογο εορτων δεν ξαπλωνα καθολου, ενω μεχρι τον 7ο ημουν κρεβατομενη, μονο μαμ-κακα-νανι και μπανιο
μετα ξεθαρρεψα μαλλον ξεγελαστικα επειδη δεν πονουσα και δεν ειχα πετρωματα στην κοιλια ή ηταν για να γινει, ποιος ξερει!

σιγουρα δεν ξερεις ποτε ειναι η μερα της γεννας για καθε γυναικα...!!!μακαρι ποτε να μην υπηρχαν πρωορα μωρακια και γενικοτερα τελειες εγκυμοσυνες....με καθολου ξαπλα..χαπια και μλκς σορρυ κιολας!!...σημερα εχω πονους χαμηλα και τσιμπηματα...πηγα τουλαετα μπας και ηθελα να ενεργηθω αλλα τιποτα..και το μωρο που στεκεται σε μια μερια και πετρωνει η κοιλια μου..δεν ξερω αν πρεπει να παρω τον γιατρο ή απλα ειναι η ιδεα μου

μην νομιζεις οτι και εγω ακουω πολυ τον γιατρο μου...και εμενα μονο τουαλετα μου εχει πει αλλα σηκωνομαι που και που...δεν μπορω καλεεεεε πιαστηκα η γυναικαααα

nely

Δεν θελω να σε τρομαξω εγω πριν σπασουν τα νερα ειχα τρια πετρωματα πολυ κοντα το ενα με το αλλο χωρις πονο. Ο πονος αρχισε μετα απο πεντε λεπτα. Τα μονα προειδοποιητικα συμπτωματα που ειχα ηταν οτι ειδα τρεις φορες κατι σαν βλεννη, ογιατρος ειπε οτι ειναι η τραχηλικη βλεννη επειδη κοντενε ο τραχηλος, και το προηγουμενο βραδυ ειχα τρομερη συχνοουρια δεν προλαβαινα να γυρισω απο την τουαλετα και ξαναπηγενα. Ελπιζω να μην τα εχεις και εσυ!

kate_85

kate_85
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
try 30 καλημερα!Μην αγχωνεσαι!Να ξεκουραζεσαι και παρακολουθεις το σωμα σου να το "διαβαζεις" κ ολα καλα θα πανε!

Κ εγω ειχα συσπασεις... πολλες... ολο τον 6ο και ολο τον 7ο...
Στον 6ο κοντυνε ο τραχηλος με αποτελεσμα να ειμαι ξαπλα.
Οσο περνουσαν οι μερες αυξανονταν και τα πετρωματα χωρις πονο παντα..

Ετσι λιγο πριν κλεισω τον 7ο ειχε κοντυνει κ αλλο ο τραχηλος κ νοσηλεύτηκα (30η εβδομάδα ημουν) 4-5 μερες για να παιρνω yutopar με ορο για να αποφυγουμε τον πρόωρο τοκετο.Γυρισα σπιτι , οι συπασεις δεν αραιωσαν κ πολυ θα ελεγα..

Τις χρονο μετρουσα, και τις παρακολουθουσα, ειχα 15/20/30 λεπτα πετρωματα για 1-2 ωρες μετα τιποτα για κανα 3ωρο μετα ξανα κ.ο.κ.
ετσι περνουσαν οι μερες...
και μου ειχε πει η γιατρος εαν πυκνωσουν πχ καθε 5 λεπτα να την παρω τηλ κ οτι μαλλον θα ξανανοσηλευτω..
Επαιρνα κ χαπια yutopar(μισο λαθε 6-8 ωρες) που ειχε η κρατησει η γιατρος μου κ ψιλοεκαναν δουλεια...

Μπηκα στον μηνα στις 10/1 το τι βολτες εχω κανει δεν λεγετεVery Happy .Βεβαια ποναω χαμηλα και δεν μπορω να περπαταω κ πολυ αλλα δεν βλεπω να επηρεάστηκε ο τραχηλος μου αμεσα  Razz 

κ το αστειο?? οι συσπασεις απο τις αρχες του 8ου μηνα εξαφανιστηκαν.. Εαν εχω ειναι 3-4 πετρωματα την εβδομαδα..

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
try 30 έγραψε:

μην νομιζεις οτι και εγω ακουω πολυ τον γιατρο μου...και εμενα μονο τουαλετα μου εχει πει αλλα σηκωνομαι που και που...δεν μπορω καλεεεεε πιαστηκα η γυναικαααα
ε καλα πας κ εσυ γυρευοντας τοτε!!!! Rolling Eyes 

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nely έγραψε:Δεν θελω να σε τρομαξω εγω πριν σπασουν τα νερα ειχα τρια πετρωματα πολυ κοντα το ενα με το αλλο χωρις πονο. Ο πονος αρχισε μετα απο πεντε λεπτα. Τα μονα προειδοποιητικα  συμπτωματα που ειχα ηταν οτι ειδα τρεις φορες κατι σαν βλεννη, ογιατρος ειπε οτι ειναι η τραχηλικη βλεννη επειδη κοντενε ο τραχηλος, και το προηγουμενο βραδυ ειχα τρομερη συχνοουρια δεν προλαβαινα να γυρισω απο την τουαλετα και ξαναπηγενα. Ελπιζω να μην τα εχεις και εσυ!

οχι μεχρι στιγμης δεν εχω δει βλεννη ή κατι υποπτο...απλα κανω πετρωματα εντονα...!! το μονο παραξενο που βλεπω που δεν το ειχα τοσο μεχρι τωρα ειναι πολλα πιο εντονα υγρα απο οσα ειχα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου!!! τι να πω κοπελα μου οτι θελει Ο ΘΕΟΣ

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:
try 30 έγραψε:

ε καλα πας κ εσυ γυρευοντας τοτε!!!! Rolling Eyes 

μωρε εχεις δικιο..αλλα δεν το κανω επιτηδες...σηκωνομαι απο το κρεβατι και καθομαι σαν τον κοσταλεξη σε μια καρεκλα στο μπαλκονι οταν εχει λιγο καλο καιρο...και απο την κλεισουρα εχω φρικαρει...

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="kate_85"]try 30 καλημερα!Μην αγχωνεσαι!Να ξεκουραζεσαι και παρακολουθεις το σωμα σου να το "διαβαζεις" κ ολα καλα θα πανε!

Κ εγω ειχα συσπασεις... πολλες... ολο τον 6ο και ολο τον 7ο...
Στον 6ο κοντυνε ο τραχηλος με αποτελεσμα να ειμαι ξαπλα.
Οσο περνουσαν οι μερες αυξανονταν και τα πετρωματα χωρις πονο παντα..

Ετσι λιγο πριν κλεισω τον 7ο ειχε κοντυνει κ αλλο ο τραχηλος κ νοσηλεύτηκα (30η εβδομάδα ημουν) 4-5  μερες για να παιρνω yutopar με ορο για να αποφυγουμε τον πρόωρο τοκετο.Γυρισα σπιτι , οι συπασεις δεν αραιωσαν κ πολυ θα ελεγα..

Τις χρονο μετρουσα, και τις παρακολουθουσα, ειχα 15/20/30 λεπτα  πετρωματα για 1-2 ωρες μετα τιποτα για κανα  3ωρο μετα ξανα κ.ο.κ.
ετσι περνουσαν οι μερες...  
και μου ειχε πει η γιατρος εαν πυκνωσουν πχ καθε 5 λεπτα να την παρω τηλ κ οτι μαλλον θα ξανανοσηλευτω..
Επαιρνα κ χαπια yutopar(μισο λαθε 6-8 ωρες) που ειχε η κρατησει η γιατρος μου κ ψιλοεκαναν δουλεια...

Μπηκα στον μηνα στις 10/1 το τι βολτες  εχω κανει δεν λεγετεVery Happy .Βεβαια ποναω χαμηλα και δεν μπορω να περπαταω κ πολυ αλλα δεν βλεπω να επηρεάστηκε  ο τραχηλος μου αμεσα  Razz 

κ το αστειο?? οι συσπασεις απο τις αρχες του 8ου μηνα εξαφανιστηκαν.. Εαν εχω ειναι 3-4 πετρωματα την εβδομαδα..

[/quot

αυτο η αληθεια ειναι οτι το εχω ακουσει ξανα..οτι οπως ερχονται οι συσπασεις ετσι μπορει να φυγουν!!! αλλα οι ατιμες ειναι υπουλες...γιατι φαντασου οτι εχω παρει πολλες φορες στο ρεα για νστ με πονους και με ξαναγυρνουσαν σπιτι...και την προηγουμενη δευτερα που πηγα για ντοπλερ και λεω μιας που ειμαι εδω ας δω και αυτα τα πετρωματακια μπηκα μεσα για 2 μερες...αντε βγαλε ακρη μετα!!! οτι να ναι..γιαυτο και φοβαμαι λεω μην τυχον και γενναω κανονικα και εγω λεω ελαα μωρε μια συσπαση ειναι θα περασει ας μην το κανουμε και θεμα Shocked  και τελικα βρεθω με το μπεμπε στην αγκαλια χωρις να το καταλαβω  ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ...ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑ - Σελίδα 2 328109

iouliana

iouliana
και εγω αυτο ακριβως φοβαμαι try!

kate, συμβαινει πολυ συχνα αυτο με τις συσπασεις, ετσι και μια καλη φιλη μου, ταλαιπωρουνταν απο τον εκτο και τελικα γεννησε στις 40 εβδομαδες με προκληση

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
iouliana έγραψε:και εγω αυτο ακριβως φοβαμαι try!

kate, συμβαινει πολυ συχνα αυτο με τις συσπασεις, ετσι και μια καλη φιλη μου, ταλαιπωρουνταν απο τον εκτο και τελικα γεννησε στις 40 εβδομαδες με προκληση

απλα και μονο για να σε ταλαιπωρησουν οι ατιμες!!!!...βρε ιουλιανα...τι θα κανουμε; δεν υπαρχει και κανενα κοκκινο κουμπακι να μας ενημερωνει πχ τρεξεεεεε..χαχαχαχαχαχ

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια δεν ειναι δυνατον να γεννατε κ να μην το παρετε χαμπαρι!!!ειναι πολυ λιγες οι περιπτωσεις που ο τοκετος εξελίχθηκε ραγδιαια!!

ξερετε πολλες γυναικες που δεν προλαβαν και γεννησαν στον δρομο???μμμμ??

iouliana

iouliana
τωρα που το λες δε ξερω καμμια Very Happy Very Happy Very Happy 
 Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy λες να πρωτοτυπησω??

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η γιαγια μου γεννησε στον δρομο κ οταν σου λεω δρομο εννοω στην ασφαλτο!την επιασαν πονοι κ ενω πηγαιναν τρακαραν με εναν κ ετσι γεννηθικε η μαμα μου

iouliana

iouliana
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 

μας ηρεμησες τωρα!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ...ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑ - Σελίδα 2 4872 ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ...ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑ - Σελίδα 2 4872 ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ...ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑ - Σελίδα 2 4872 ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ...ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑ - Σελίδα 2 4872 

nely

Κοριτσια εγω πιστευω οτι αν δεν ηταν ο τραχηλος μου ραμμενος (ειχα κανει περιδεση λογο ανεπαρκειας ) στο δρομο θα γεννουσα!!!!!

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
iouliana έγραψε:τωρα που το λες δε ξερω καμμια Very Happy Very Happy Very Happy 
 Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy λες να πρωτοτυπησω??

χαχαχαχαχαχ λες και εγω; γκαντεμιααααααα

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:η γιαγια μου γεννησε στον δρομο κ οταν σου λεω δρομο εννοω στην ασφαλτο!την επιασαν πονοι κ ενω πηγαιναν τρακαραν με εναν κ ετσι γεννηθικε η μαμα μου

να σου πω αληθεια γινονται αυτα αλλα οχι συνεχεια....πχ οταν ρωταω τον γιατρο αν θα προλαβω να ερθω μαιευτηριο μου ειπε ανετα εκτος και αν ειναι οξυς τοκετος που και τωρα να σε πιασει δεν σε προλαβαινουμε....!!! ηρεμησα τωρα..χαχαχαχαχ...ας ελπισουμε οτι θα γεννησουμε σε κρεβατι συναδελφε χαχχαχαχ

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:κοριτσια δεν ειναι δυνατον να γεννατε κ να μην το παρετε χαμπαρι!!!ειναι πολυ λιγες οι περιπτωσεις που ο τοκετος εξελίχθηκε ραγδιαια!!

ξερετε πολλες γυναικες που δεν προλαβαν και γεννησαν στον δρομο???μμμμ??

δηλαδη εκτος απο το στανταρ σπασιμο νερων... και την βλεννη που λενε!!! οι πονοι περιοδου ειναι αυτοι που θα μας χτυπησουν καμπανακι;

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα κ η βλεννη να ειναι ο τοκετος μπορει να ερθει μετα απο 3 μερες.
κ τα νερα να σπασουν εχεις περιθοριο,εκτως οπως σου ειπε ο γιατρος αν ειναι οξυς τοκετος.κοιτα να δεις,εγω 3 μερες πριν μπω για την καισαρκη τωρα τον νοεμβριο ειχα εναν πονο που εφευγε κ ερχοταν,δεν θυμαμαι πως το λενε αυτο αλλα εντελη αυτος ο πονος δεν ηταν συσπασεις,ομως επειδξ οι παλμοι του μωρου δεν ηταν σταθεροι κ επειδη με επιασε αυτο με τον πονο καθησα καποιες ωρες στην κλινικη κ με μετρουσαν κ συσπασεις κ τους παλμους κ ξαφνικα αρχισαν οι συσπασεις που ηταν 90αρες κ καθε 3 λεπτα.παρολαυτα πηρα το ytopar κ πηγα σπιτι.το επαιρνα μεχρι την μερα του τοκετου κ με κρατησε.(τωρα γιατι δεν σου το δεινει κ εσενα δεν μπορω να καταλαβω,εμενα μου τα εδωσαν απο την κλινκη δεν πηγα εγω να τα αγορασω)

αν σε πιασουν συσπασεις μπορει να κανεις κ πανω απο 15 ωρες μεχρι την στιγμη του τοκετου.στην πρωτη μου κορη με πιασαν πονακια μεσημερι.το βραδυ πηγα στην κλινικη κ γεννησα το επομενο μεσημερι!!μην αγχωνεσαι θα το καταλαβεις με οποιον τροπο κ να ξεκινησει!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις