Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
349 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 349 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:μα κ η βλεννη να ειναι ο τοκετος μπορει να ερθει μετα απο 3 μερες.
κ τα νερα να σπασουν εχεις περιθοριο,εκτως οπως σου ειπε ο γιατρος αν ειναι οξυς τοκετος.κοιτα να δεις,εγω 3 μερες πριν μπω για την καισαρκη τωρα τον νοεμβριο ειχα εναν πονο που εφευγε κ ερχοταν,δεν θυμαμαι πως το λενε αυτο αλλα εντελη αυτος ο πονος δεν ηταν συσπασεις,ομως επειδξ οι παλμοι του μωρου δεν ηταν σταθεροι κ επειδη με επιασε αυτο με τον πονο καθησα καποιες ωρες στην κλινικη κ με μετρουσαν κ συσπασεις κ τους παλμους κ ξαφνικα αρχισαν οι συσπασεις που ηταν 90αρες κ καθε 3 λεπτα.παρολαυτα πηρα το ytopar κ πηγα σπιτι.το επαιρνα μεχρι την μερα του τοκετου κ με κρατησε.(τωρα γιατι δεν σου το δεινει κ εσενα δεν μπορω να καταλαβω,εμενα μου τα εδωσαν απο την κλινκη δεν πηγα εγω να τα αγορασω)

αν σε πιασουν συσπασεις μπορει να κανεις κ πανω απο 15 ωρες μεχρι την στιγμη του τοκετου.στην πρωτη μου κορη με πιασαν πονακια μεσημερι.το βραδυ πηγα στην κλινικη κ γεννησα το επομενο μεσημερι!!μην αγχωνεσαι θα το καταλαβεις με οποιον τροπο κ να ξεκινησει!!!

ναι το γνωριζω οτι κραταει πολλες ωρες ο τοκετος ειδικα ο πρωτος της γυναικας!!! κλεινουμε για καισαρικη γιατι φαντασου αν ελαττωσω εστω μια δοση του ανταλατ ξεκινουν οι συσπασεις οι δυνατες και αν γινει αυτο θα βγει πρωορα!! σιγουρα προλαβαινω αλλα επειδη ειμαι χεστρα γενικοτερα θα πανικοβληθω σαν να γενναω εκεινη τη στιγμη!!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω σου προτινω να τον ζησεις τον φυσιολογικο!επειδη εχω κανει κ φυσιολογικο κ 2 καισαρικες ο φυσιολογικος ειναι το κατι αλλο!μη νομιζεις οτι με την καισαρικη δεν θα πονας.δεν πονας εκεινη την στιγμη αλλα μετα???ασε το αγχος του χειρουργιου!!ολο το ρολοι κοιτουσα να τελειωνουμε δεν αντεχα αλλο να νοιωθω οτι η κοιλια μου ηταν ανοιχτη!!!πεντε με πεντε με πηγαινε!!!!κ αν δεις κ δεν το αντεχεις τοτε εκει θα ειναι ο γιατρος να σε παει για καισαρικη!μην φοβασαι τιποτα!!καλε εγω περισσοτερο φοβουν στις καισαρικες παρα στον φυσιολογικο!!κ μετα την πρωτη καισαρικη ηθελα να ξανω φυσιολογικο αλλα δεν αναλαμβανε ο γιατρος μου.

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:εγω σου προτινω να τον ζησεις τον φυσιολογικο!επειδη εχω κανει κ φυσιολογικο κ 2 καισαρικες ο φυσιολογικος ειναι το κατι αλλο!μη νομιζεις οτι με την καισαρικη δεν θα πονας.δεν πονας εκεινη την στιγμη αλλα μετα???ασε το αγχος του χειρουργιου!!ολο το ρολοι κοιτουσα να τελειωνουμε δεν αντεχα αλλο να νοιωθω οτι η κοιλια μου ηταν ανοιχτη!!!πεντε με πεντε με πηγαινε!!!!κ αν δεις κ δεν το αντεχεις τοτε εκει θα ειναι ο γιατρος να σε παει για καισαρικη!μην φοβασαι τιποτα!!καλε εγω περισσοτερο φοβουν στις καισαρικες παρα στον φυσιολογικο!!κ μετα την πρωτη καισαρικη ηθελα να ξανω φυσιολογικο αλλα δεν αναλαμβανε ο γιατρος μου.

λοιπον εισαι στο μυαλο μου....αυτο ακριβως φοβαμαι στην καισαρικη..στην ιδεα οτι η κοιλια μου ειναι ανοιχτη; ιουυυυυ...ποση ωρα δηλαδη κραταει περιπου η καισαρικη;...μα να σου πω κατι...και εγω φυσιολογικο θελω...απλα επειδη παλευουμε να τον κρατησουμε μεσα απο τον 6 μηνα με φαρμακα γιαυτο ειπε ο γιατρος καισαρικη για να μην τον βαλουμε στην διαδικασια του φυσιολογικου και κουραστει γιατι θα ειναι πρωορο μωρακι αν βγει τωρα.!!!..την παρασκευη μπαινω στην 34 εβδομαδα...ελπιζω να την βγαλω και αυτη να παρει κανενα γραμαριουλη ο μπεμπης και μετα ας βγει με φυσιολογικο!!! να σε ρωτησω παυσιπονα δεν σου δινουν στην καισαρικη; μετα σου ερχεται κατευθειαν περιοδος; γιατι εχω ξεσυνηθισει χαχαχαχχ

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα πως το εχει δεσει οτι θα γεννηθει νωριτερα???ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια που εχεις συσπασεις!κ εγω συσπασεις απο τον 6ο ειχα!!!και στην πρωτη μου κορη απο τον 4ο!!!ο γιατρος σου μου φαινετε προσπαθει με υπουλο τροπο να σε σπρωξει στην καισαρικη!!!!
η διαδικασια μεχρι να βγει το μωρο κραταει περιπου ενα τεταρτο κ το καθαρισμα και ραψιμο μια ωρα!!!ασε ηταν βασανιστικη αυτη η ωρα!!!!ασε που ειχε μια λαμπα απο πανω κ τα εβλεπα ολα!!!!τωρα κανε ουουουιιιιιιιι!!!!! Cool Cool 

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξεχασα!!!εννοειτε οτι σου δεινουν παυσιπονα καλε κ στην καισαρικη κ στον φυσιολογικο!!!!ε με την γεννα εχεις και την πρωτη σου περιοδο.μετα αν θηλασεις μπορει να μην εχεις αλλα μπορει και ναι!

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:μα πως το εχει δεσει οτι θα γεννηθει νωριτερα???ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια που εχεις συσπασεις!κ εγω συσπασεις απο τον 6ο ειχα!!!και στην πρωτη μου κορη απο τον 4ο!!!ο γιατρος σου μου φαινετε προσπαθει με υπουλο τροπο να σε σπρωξει στην καισαρικη!!!!
η διαδικασια μεχρι να βγει το μωρο κραταει περιπου ενα τεταρτο κ το καθαρισμα και ραψιμο μια ωρα!!!ασε ηταν βασανιστικη αυτη η ωρα!!!!ασε που ειχε μια λαμπα απο πανω κ τα εβλεπα ολα!!!!τωρα κανε ουουουιιιιιιιι!!!!! Cool Cool 

αχχαχαχαχαχαχαχα κανω κανωωωω..!!!! ναι η αληθεια ειναι οτι το εχω δεσει γιατι εχω φοβηθει απο τοτε που μπηκα νοσοκομειο!!! μακαρι να φτασω μεχρι τελος!!! οχι ισα ισα ο γιατρος μου δεν θελει καισαρικη απλα το ειπε σε αυτη τη περιπτωση!!!...κοιτα εγω του ειχα πει...αν δεν πονεσω καθολουυυ μα καθολουυυυ ομως..παω και για φυσιολογικο...!!!demaki πεταγομαι σε αλλο θεμα....καπνιζες πριν την εγκυμοσυνη; αν ναι θελω τα φωτα σου!!!!....χιχιχιχιχχιχ

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
try 30 έγραψε:
demaki88 έγραψε:μα πως το εχει δεσει οτι θα γεννηθει νωριτερα???ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια που εχεις συσπασεις!κ εγω συσπασεις απο τον 6ο ειχα!!!και στην πρωτη μου κορη απο τον 4ο!!!ο γιατρος σου μου φαινετε προσπαθει με υπουλο τροπο να σε σπρωξει στην καισαρικη!!!!

αχχαχαχαχαχαχαχα κανω κανωωωω..!!!! ναι η αληθεια ειναι οτι το εχω δεσει γιατι εχω φοβηθει απο τοτε που μπηκα νοσοκομειο!!! μακαρι να φτασω μεχρι τελος!!! οχι ισα ισα ο γιατρος μου δεν θελει καισαρικη απλα το ειπε σε αυτη τη περιπτωση!!!...κοιτα εγω του ειχα πει...αν δεν πονεσω καθολουυυ μα καθολουυυυ ομως..παω και για φυσιολογικο...!!!demaki πεταγομαι σε αλλο θεμα....καπνιζες πριν την εγκυμοσυνη; αν ναι θελω τα φωτα σου!!!!....χιχιχιχιχχιχ
καπνιζα

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:ξεχασα!!!εννοειτε οτι σου δεινουν παυσιπονα καλε κ στην καισαρικη κ στον φυσιολογικο!!!!ε με την γεννα εχεις και την πρωτη σου περιοδο.μετα αν θηλασεις μπορει να μην εχεις αλλα μπορει και ναι!

αμαν πια με την μαλακισμενη την περιοδο..πρεπει να ειμαστε συνεχως γκαστρωμενες για να μην την βλεπουμε..

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποτε μπαινεις στον μηνα σου??

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:ποτε μπαινεις στον μηνα σου??

αργησα να απαντησω γιατι με εχουν πιασει τραβηγματα χαμηλα και πηρα τον γιατρο μου για να παω το βραδυ να με δει!!!...φοβερες εξοδους κανω η ατιμη.χαχαχαχ...μια στο μαιευτηριο μια στο γιατρο!!!...στον μηνα μου μπαινω στις 11 του αλλου!! βλεπω οτι μενεις βολο; τελειος ο βολος....εχω σπιτι εκει....λατρευω βολο...ασχετο Smile

αααα καπνιζες τελειαααα!!!!!...και εγω και τωρα το ζηταω παρα πολυ!!!! δεν ξερω τι να κανω; εχω ακουσει οτι στον θηλασμο μπορεις να κανεις κανενα τσιγαρο αν ο ενας θηλασμος απο τον αλλο απεχει...σωστα; πες ναιιιιι πες ναιιιιιιι

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε δεν ειναι κ οτι καλυτερο μπορεις να προσφερεις στο παιδι σου αλλα κανω απο κανενα!το καλυτερο ειναι να μην καπνιζεις αλλα απο το να καταπιεστεις κ να σταματησεις τον θηλασμο για να μπορεις να καπνιζεις κ να δωσεις φορμουλα προτιμω να κανω 1-2!!

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:Ε δεν ειναι κ οτι καλυτερο μπορεις να προσφερεις στο παιδι σου αλλα κανω απο κανενα!το καλυτερο ειναι να μην καπνιζεις αλλα απο το να καταπιεστεις κ να σταματησεις τον θηλασμο για να μπορεις να καπνιζεις κ να δωσεις φορμουλα προτιμω να κανω 1-2!!

ναι το καλυτερο ειναι να μην...αλλα φαντασου οτι στην εγκυμοσυνη μου μεχρι τωρα εχω κανει μονο 1 στον 2 μηνα και αλλο 1 που αντι να κατεβαζω τον καπνο τον φυσαγα εξω...απλα για την κινηση φαντασου!! μλκς!! αλλα δεν μπορω...ανυπομονω να φτιαξω τον πρωτο μου καφε μαζι με τσιγαρο..αλλα θελω και να θηλασω...τα θελω ολα  Mad  οποτε λεω πχ αν θηλαζω και κοιμηθει ο μπεμπης ας ριξω 2 3 τζουρες  ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ...ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑ - Σελίδα 3 654316 

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nely έγραψε:Κοριτσια εγω πιστευω οτι αν δεν ηταν ο τραχηλος μου ραμμενος (ειχα κανει περιδεση λογο ανεπαρκειας ) στο δρομο θα γεννουσα!!!!!

οοοοο ειχες και αυτο; παλι καλα δηλαδη ε;

nely

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Παλι καλα δε λες τιποτα γιατι αν δεν ημουν ραμμενη δεν θα εφτανα καν σ'αυτο τον μηνα και θα ειχαμε δυσαρεστα ....παλι!

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τι εκανες nely αγορακι ή κοριτσακι?

nely

Κοριτσακι εκανα και με εχει τρελανει οσο και να κουραζομαι μολις την αντικρυζω ολα τα ξεχναω.

iouliana

iouliana
Να χαιρεσαι την κορουλα σου!
σε ταλαπωρησε αλλα τωρα θα σε αποζημιωσει!

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να σου ζησει η κορουλα σου βρε nely mou να την δειτε οπως επυθειμητε!! ολα καλα...μην τα θυμασαι τα κακα...μονο τα καλα πρεπει να θυμομαστε!

nely

κοριτσια σας ευχαριστω με το καλο να δεχθειτε και εσεις τα μωρακια σας (Ιουλιανα αν δεν κανω λαθος κι εσυ εισαι εγκυος?). Αργω λιγο να απαντησω αλλα μπαινω λιγο στα πεταχτα γιατι την ταιζω καθε 2 ωρες για να παχυνει λιγο και δεν περισσευει πολυς χρονος και εχω και βοηθεια ποτε η μαμα μου ποτε η πεθερα μου.

try 30

try 30
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nely έγραψε:κοριτσια σας ευχαριστω με το καλο να δεχθειτε και εσεις τα μωρακια σας (Ιουλιανα αν δεν κανω λαθος κι εσυ εισαι εγκυος?). Αργω λιγο να απαντησω αλλα μπαινω λιγο στα πεταχτα γιατι την ταιζω καθε 2 ωρες για να παχυνει λιγο και δεν περισσευει πολυς χρονος και εχω και βοηθεια ποτε η μαμα μου ποτε η πεθερα μου.

σε ευχαριστουμε παρα πολυ κοπελα μου!! καλε δεν παρεξηγουμε αλλωστε σε λιγο καιρο θα τα περασουμε και εμεις αυτα!!! ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ...ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑ - Σελίδα 3 215994 ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ...ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑ - Σελίδα 3 215994 ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ...ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑ - Σελίδα 3 215994 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις