51 Απ: ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ...ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑ Τρι Ιαν 21, 2014 4:53 am
try 30
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:μα κ η βλεννη να ειναι ο τοκετος μπορει να ερθει μετα απο 3 μερες.
κ τα νερα να σπασουν εχεις περιθοριο,εκτως οπως σου ειπε ο γιατρος αν ειναι οξυς τοκετος.κοιτα να δεις,εγω 3 μερες πριν μπω για την καισαρκη τωρα τον νοεμβριο ειχα εναν πονο που εφευγε κ ερχοταν,δεν θυμαμαι πως το λενε αυτο αλλα εντελη αυτος ο πονος δεν ηταν συσπασεις,ομως επειδξ οι παλμοι του μωρου δεν ηταν σταθεροι κ επειδη με επιασε αυτο με τον πονο καθησα καποιες ωρες στην κλινικη κ με μετρουσαν κ συσπασεις κ τους παλμους κ ξαφνικα αρχισαν οι συσπασεις που ηταν 90αρες κ καθε 3 λεπτα.παρολαυτα πηρα το ytopar κ πηγα σπιτι.το επαιρνα μεχρι την μερα του τοκετου κ με κρατησε.(τωρα γιατι δεν σου το δεινει κ εσενα δεν μπορω να καταλαβω,εμενα μου τα εδωσαν απο την κλινκη δεν πηγα εγω να τα αγορασω)
αν σε πιασουν συσπασεις μπορει να κανεις κ πανω απο 15 ωρες μεχρι την στιγμη του τοκετου.στην πρωτη μου κορη με πιασαν πονακια μεσημερι.το βραδυ πηγα στην κλινικη κ γεννησα το επομενο μεσημερι!!μην αγχωνεσαι θα το καταλαβεις με οποιον τροπο κ να ξεκινησει!!!
ναι το γνωριζω οτι κραταει πολλες ωρες ο τοκετος ειδικα ο πρωτος της γυναικας!!! κλεινουμε για καισαρικη γιατι φαντασου αν ελαττωσω εστω μια δοση του ανταλατ ξεκινουν οι συσπασεις οι δυνατες και αν γινει αυτο θα βγει πρωορα!! σιγουρα προλαβαινω αλλα επειδη ειμαι χεστρα γενικοτερα θα πανικοβληθω σαν να γενναω εκεινη τη στιγμη!!!