201 Απ: Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 Παρ Ιαν 24, 2014 12:49 pm
Catty
Πρωταγωνιστής!!
Η τελευταία ομάδα εγκυμοσύνης σταματά Ιούλιο 14 νομίζω άρα μέχρι τότε θα υπάρχει το φόρουμ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Τι ωραία παραγραφοποιηση πεννυ φλωρακι! Να βάλεις και πλάγιοτίτλους :pennytol έγραψε:εγώ νομίζω οτι δεν γίνονται νεες εγγραφες (τελείως ερασιτεχνικό θα ακουστει τώρα αυτό) γιατί γέμισε η ατζεντα με τα email και τα ψευδώνυμα. Πρέπει να το πάρει χαμπάρι ο διαχειριστής και να το ανανεώσει.
Δεν νομίζω να κλείσει. Γιατί να κλείσει κάτι που στην ουσία δουλεύει μόνο του;;;
Στις αναζητήσεις στο γκουγκλ βγαίνει στα πρώτα αποτελέσματα άρα έχει κλικαρίσματα...
Για τις διαφημίσεις δεν ξέρω αλλά σίγουρα κάτι πληρώνουν γι' αυτά τα μπανερ αριστερα και δεξια εστω και μέσω της γκουγκλ...
Catty έγραψε:Τα αλλά 570 άτομα γιατι διαβάζουν μονο και δεν γράφουν;
Κατι απορίες που εχω βραδιατικα...
Catty έγραψε:Τα αλλά 570 άτομα γιατι διαβάζουν μονο και δεν γράφουν;
Κατι απορίες που εχω βραδιατικα...
Catty έγραψε:Μπορεί κάποιο απο αυτα τα 570 άτομα να θέλει να μου μιλήσει και να διστάζει
Μίλησε μου άγνωστη φίλη!!!
Φιλενάδα εσυ δηλαδη στο τσακ προλαβες να γραφτεις μια μερα πριν απο την νικελοντεον πως την είπες που γράφτηκε τεκευταια!!
Catty έγραψε:
Μίλησε μου άγνωστη φίλη!!!
Catty έγραψε:
Επίσης θελω να μιλήσω με τα 570 άτομα που διαβάζουν καθε μερα και δεν γράφουν; Γιατι; Τι σκέφτονται; Ειναι ο χορός του δράματος που κατα τον αριστοτελη παρακολουθεί τα επεισόδια της τραγωδίας και εκφράζει τον ελεο και τον φόβο;
Γιατι δεν ομιλούν;;;τι περιμένουν στην αγορά συναθροισμενοι;;;
Μαμά δηλαδή εμένα που μου βγάζει συνέχεια διαφημίσεις για αδυνάτισμα παίζει να με βλέπει από την κάμερα;;;mamagoriou29 έγραψε:
Για το φόρουμ δεν υπάρχει διαφήμιση καθόλου, οτι βλέπετε ειναι απο το google κ η καθεμιά μπορεί να βλέπει διαφορετικές διαφημίσεις σχετικές με τις αναζητήσεις που εχει κάνει.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης