226 Απ: Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 Σαβ Ιαν 25, 2014 2:21 am
mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Το αποτέλεσμα μιας ήρεμης ανατροφής: γερά μωρά με κατακράτηση
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mhtsaina έγραψε:Ε, αφού τα ήρεμα παιδιά δε φωνάζουν ΤΣΙΣΑ όποτε τους έρθει!!
mhtsaina έγραψε:Ε, αφού τα ήρεμα παιδιά δε φωνάζουν ΤΣΙΣΑ όποτε τους έρθει! Άρα;;;;
demaki88 έγραψε:Μητσαινα κ εγω καπως ετσι σκεφτικα για το αρθρο.
καλε τι το κοπη το πιτα γραφεις;δεν εβγαλα νοημα!!
Πεννυ αυτο το εκανα κ εγω πιο παλια στο προηγουμενο σπιτι κ γεμισε υγρασια!!!
Πέννυ να μην το κάνεις αυτό. Η υγρασία απο τα ρούχα ειναι οτι χειρότερο για το μικρο σου. Κ υπεύθυνη για πολλα αναπνευστικά κ ορθοπεδικά θέματα.pennytol έγραψε:mhtsaina έγραψε:Ε, αφού τα ήρεμα παιδιά δε φωνάζουν ΤΣΙΣΑ όποτε τους έρθει! Άρα;;;;
χαχαχαχχεεεχεχεεχεεεεχεεεε!!!
Κορίτσια εγώ τα ρούχα δεν τα απλώνω καθόλου έξω πλέον. Τα μοιράζω στα καλοριφέρ...
αυτο ακριβως.εμενα τοτε η μικρη μου νοσιλευτικε 2'φορες με βαρια βρογχιολιτιδα!!κ ηταν μονο 5 μηνων.mamagoriou29 έγραψε:Πέννυ να μην το κάνεις αυτό. Η υγρασία απο τα ρούχα ειναι οτι χειρότερο για το μικρο σου. Κ υπεύθυνη για πολλα αναπνευστικά κ ορθοπεδικά θέματα.pennytol έγραψε:mhtsaina έγραψε:Ε, αφού τα ήρεμα παιδιά δε φωνάζουν ΤΣΙΣΑ όποτε τους έρθει! Άρα;;;;
χαχαχαχχεεεχεχεεχεεεεχεεεε!!!
Κορίτσια εγώ τα ρούχα δεν τα απλώνω καθόλου έξω πλέον. Τα μοιράζω στα καλοριφέρ...
ναι.kat_laz έγραψε:Σήμερα είναι του Αγίου Γρηγορίου?
Και εγώ τον μπουφέ σκέφτομαι αλλα πρεπει να κανω λίγο κρατει να μην με πουν οι άλλες μαμάδες λιγουροπειναλωdemaki88 έγραψε: Καττυ εισαι για παρτυ σημερα!!!ποιος τη χαρη σου!!!θα σκεφτομαι τα εδεσματα του μπουφε!!!!
εμεις αυριο το μεσημερι εχουμε κοπη πιτας απο το χορευτικο με τους παραδοσιακους που παει η Αριαδνη.θα συγκινηθω παλι.θα φορεσει κ παραδοσιακη φορεσια!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης