26 Απ: Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 Τετ Ιαν 22, 2014 6:36 am
Catty
Πρωταγωνιστής!!
Τιιιιιι;;;;;;kat_laz έγραψε:Να σας πω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Τιιιιιι;;;;;;kat_laz έγραψε:Να σας πω
demaki88 έγραψε:καττυ η πεθερα εφυγε?
ζει και βασιλευει!!!!Catty έγραψε:Οχι ροχαλιζει νωχελικα στο σαλόνι και βλέπει παράλληλα και τηλεόραση φυσικα! Το Σάββατο φεύγει
Εσάς η δικια σας τι κανει;
θα σε σταυρωσουμε καλυτερα!!! https://www.youtube.com/watch?v=vL4MYCPIwL4XaroulaTs έγραψε:Ε, τι να κανω... Σκοτωστε με
peristeraki έγραψε:ετοιμαζω μηλοπιτα γιατι θα ερθουν κατι φιλοι το απογευματακι! σορυ Κατ, οχι απο αυτη που κανεις εσυ!
εγω δεν εχω ιδεα απο μπλοκ κ τετοια .
μου βάζεις φιτίλια τώρα να το ψάξω!!!!!!!!!Catty έγραψε:ΚΑΤ και νομικές συμβουλές εχουμε, και νηπιαγωγό εχουμε και ολα. Επειδη είμαστε σε διαφορετικές πόλεις μια θα το φτιάξει. Αυτη που ξέρει δηλαδη
Και οι υπόλοιπες θα ανεβάζουμε κείμενα!καντο!
Εγω το χω πει αν υπήρχε εκπομπη μόνο με μαμάδες που κανουν διαφορα και έχουν και τα παιδια στο στούντιο, γιατι που να τα αφήνουμε ολη την ωρα, θα γινόταν χαμός.
Θα βάζαμε και μια στήλη οπου οποία ήθελε ανώνυμα θα μας έπαιρνε τηλέφωνο και θα μας έλεγε για την πεθερα της. Θα πεφταν τα ντουβαρια απο τα τηλεφωνήματα!!!
Εσύ θα κάνεις τον Κουτσογιαννόπουλο!!!!!!!!!!!!!peristeraki έγραψε:κ εγω θα ανεβαζω κειμενα! αχ ναιιι ας το κανει καποια! και θα ειμαστε εμεις για backup!
τι?κ εγω θα ειμαι στην απεξω???δεν το δεχομαι!!!kat_laz έγραψε:μου βάζεις φιτίλια τώρα να το ψάξω!!!!!!!!!Catty έγραψε:ΚΑΤ και νομικές συμβουλές εχουμε, και νηπιαγωγό εχουμε και ολα. Επειδη είμαστε σε διαφορετικές πόλεις μια θα το φτιάξει. Αυτη που ξέρει δηλαδη
Και οι υπόλοιπες θα ανεβάζουμε κείμενα!καντο!
Εγω το χω πει αν υπήρχε εκπομπη μόνο με μαμάδες που κανουν διαφορα και έχουν και τα παιδια στο στούντιο, γιατι που να τα αφήνουμε ολη την ωρα, θα γινόταν χαμός.
Θα βάζαμε και μια στήλη οπου οποία ήθελε ανώνυμα θα μας έπαιρνε τηλέφωνο και θα μας έλεγε για την πεθερα της. Θα πεφταν τα ντουβαρια απο τα τηλεφωνήματα!!!
Και αν το κάνω θα το κάνω για τις δύο ομάδες μας. Για να μπορούμε να μιλάμε χωρίς να σχολιαζόμαστε και να σχολιάζουμε άλλους. Μπιζμπιζέ που λέγαμε με τις φίλες μου πάνω...
αντε βρε σαρανταποδαρουσα! αμεσως νια νια νια νια νιαkat_laz έγραψε:Εσύ θα κάνεις τον Κουτσογιαννόπουλο!!!!!!!!!!!!!peristeraki έγραψε:κ εγω θα ανεβαζω κειμενα! αχ ναιιι ας το κανει καποια! και θα ειμαστε εμεις για backup!
peristeraki έγραψε:αντε βρε σαρανταποδαρουσα! αμεσως νια νια νια νια νιαkat_laz έγραψε:Εσύ θα κάνεις τον Κουτσογιαννόπουλο!!!!!!!!!!!!!peristeraki έγραψε:κ εγω θα ανεβαζω κειμενα! αχ ναιιι ας το κανει καποια! και θα ειμαστε εμεις για backup!
κολλα το!!!!και εγω ειμαι του '10kat_laz έγραψε:peristeraki έγραψε:αντε βρε σαρανταποδαρουσα! αμεσως νια νια νια νια νιαkat_laz έγραψε:Εσύ θα κάνεις τον Κουτσογιαννόπουλο!!!!!!!!!!!!!peristeraki έγραψε:κ εγω θα ανεβαζω κειμενα! αχ ναιιι ας το κανει καποια! και θα ειμαστε εμεις για backup!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα με πέθανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κλαίιιιιιιιιιιιιιιιιιιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Ντεμάκι νόμιζα πως πλέον ήσουν ήδη των ομάδων...
Μην ξεχνάς πως εγώ είμαι μαμά του '10.
Καμμιά σχέση με '11 και Μάιο αλλά κοίτα που είμαι εδώ!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης