501 Απ: Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 Πεμ Ιαν 30, 2014 3:39 am
Catty
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πιστεύω κααααααργα οτι μας ψεκαζουν!!!!!
Πάω δίπλα να δώ τι έπαθε η φίλη μου!
Πάω δίπλα να δώ τι έπαθε η φίλη μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ε δεν λενε ολοι οι πιλοτοι οτι αυτο δεν γινετε ποτε!!!φυσικα κ τα πιστευω!!!love4 έγραψε:demaki οι πιλοτοι εχουν πει οτι δεν γινεται τιποτε! Αυτος που τα υπερασπιζεται αυτα ειναι ο Τραγκας! Εσυ τι πιστευεις οτι ψεκαζουν?
αυτο το ειχα ξεχασει!!!να'σαι καλα που μου το θυμησες!!olgaki m έγραψε:Γεια πολινα..εγώ το πιστεύω κ μάλιστα φουλ.ειχα γνωρίσει εναν άνθρωπο που δουλεύει για τη νασα κ μου ειπε επί λέξη αυτα που βλέπεις στην τηλεόραση κ τα θεωρείς ταινία επιστημονικής φαντασίας εγώ τα ζω..
Πωωωω έχεις γαματους φίλους ολγα!!!olgaki m έγραψε:Γεια πολινα..εγώ το πιστεύω κ μάλιστα φουλ.ειχα γνωρίσει εναν άνθρωπο που δουλεύει για τη νασα κ μου ειπε επί λέξη αυτα που βλέπεις στην τηλεόραση κ τα θεωρείς ταινία επιστημονικής φαντασίας εγώ τα ζω..
οχι βρε love αλλα ουσιες που καταστρεφουν το ανοσοποιητικο μας κ ετσι αρρωσταινουμε πολυ ευκολα.love4 έγραψε:Ok βρε κοριτσια...αλλα τι πιστευετε οτι ψεκαζουν?? γαστρεντεριτιδα?
θα δωσω!!κ εσυ στα δικα σας κουτσικοπατουσακια!!!roodie έγραψε:Ντεμάκι μου γλυκό ούτε πόσο γλύκας είναι ο Διανελάκος δεν πρόλαβα να σου γράψω. Δεν χόρταινα να κοιτάζω τη φωτογραφία που έβαλες. Δώσε πολλά φιλάκια στα πατουσάκια του.
Και στο Μητσάκι ρε κορίτσια δεν πρόλαβα να γράψω η ώρα η καλή. Μητσάκι μου με το καλόόοοο. Και σύντομα με φουσκωμένη κοιλίτσα!!!!
ε καλα αυτο εννοειτε!!!λοιπον η κορη μου η μικρη με ζαλησε κ θελω ωτοασπιδες!!!!ε πια!!!Catty έγραψε:Ρουντι και πάλι να σου ζήσει! Ο συνδυασμός νεογεννητου και συγγενή που ερχεται επίσκεψη με γλυκά ειναι το απόλυτο χτύπημα στο νευρικό σύστημα! Υπομονη μια τωρα και μια στα γενέθλια!
Ντεμακι και ολγα και οποία άλλη συμφωνεί σας θελω στο πλευρό μου για να το μάθουν όλοι οτι μας ψεκαζουν.
Εγω δεν εχω πια καμμια αμφιβολία. Αφου πολλές φορες βλέπεις πετάνε πανω απο τις πόλεις και αφήνουν σημάδια στον ουρανό.
Δεν νομίζω να το κανουν μόνο στην Ελλάδα νομίζω οτι ειναι παγκόσμιο φαινόμενο!
Ολγα ναι....olgaki m έγραψε:Κατυ εννοειται..
kat_laz έγραψε:Ρουντι να σου ζήσει το αντράκι!!
Σ'ευχαριστώ! Βρε και δεν έρχεσαι???? Βαρέθηκα με τόσο αντρομάνι!! Θέλω βρε παιδί μου να συζητήσω και λίγο για την περίοδο! Για τις προσφορές στα σουτιέν που έβγαλαν τα luna! Για το τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου βρε αδερφέ!!!!!!!!!
Με θέλετε κ μενα? εχω πλήξει στο ποδόσφαιρο κ το αυτοκινητακι! Έλεος! Θελω να πω σε κάποιον μασκαρα κ να καταλάβει τι ειναι! Roodie να σου ζήσει κ να ειναι γερό! Έτοιμασου για πολυ πηξιμο με τους άντρες!roodie έγραψε:Καλά θα έρθω, αλλά δεν πέρνω όρκο οτι θα μιλάμε για τα θέματα που ανέφερες...Δεν το χω ιδιαίτερα με όλα αυτά!!! Σκέψου οτι βάφομαι σε εξαιρετικές περιπτώσεις και η κύρια ενδυμασία μου είναι φόρμες....
mamagoriou29 έγραψε:kat_laz έγραψε:Ρουντι να σου ζήσει το αντράκι!!
Σ'ευχαριστώ! Βρε και δεν έρχεσαι???? Βαρέθηκα με τόσο αντρομάνι!! Θέλω βρε παιδί μου να συζητήσω και λίγο για την περίοδο! Για τις προσφορές στα σουτιέν που έβγαλαν τα luna! Για το τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου βρε αδερφέ!!!!!!!!!Με θέλετε κ μενα? εχω πλήξει στο ποδόσφαιρο κ το αυτοκινητακι! Έλεος! Θελω να πω σε κάποιον μασκαρα κ να καταλάβει τι ειναι! Roodie να σου ζήσει κ να ειναι γερό! Έτοιμασου για πολυ πηξιμο με τους άντρες!roodie έγραψε:Καλά θα έρθω, αλλά δεν πέρνω όρκο οτι θα μιλάμε για τα θέματα που ανέφερες...Δεν το χω ιδιαίτερα με όλα αυτά!!! Σκέψου οτι βάφομαι σε εξαιρετικές περιπτώσεις και η κύρια ενδυμασία μου είναι φόρμες....
Με ολικής αλεσης;;;kat_laz έγραψε:Λοιπόν τα έκανα τα τυροπιτάκια. Και θέλετε να σας νευριάσω ακόμα περισσότερο???????
Τα έκανα με αλεύρι ολικής άλεσης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.eimaimama.gr/2014/01/arage-eimai-kali-mama.html
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης