Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
677 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 677 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιιιιιι μαμα ντροπηηηη! Μονο απο το σουπερ τα κρουασαν Wink 

mamagoriou29

mamagoriou29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ειμαι άραγε καλη μαμα?????????

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kat_laz έγραψε:Catty i 'm on your side!

Μπράβο φίλη άλλη μια ψήφος για την αντι-ψεκαστικη εκστρατεία! cheers  cheers  cheers

kat_laz

kat_laz
Πάντως τα έφαγαν κατευθείαν! 
Ε εντάξει, καταλαβαίνεις λίγη διαφορά αλλά όχι να πεις αυτό δεν τρώγεται!
(γ*** τη χοληστερίνη μου μέσα!!!)  Mad  Mad  Mad  Mad 
Πάντως ο πεθερός μου πάλι χάρηκε!! Οπότε!!!!!!!!  Very Happy  Very Happy  Very Happy 

Η νόσος των πουλερικών από ψεκασμούς είναι ρε παιδιά. Τι να λέμε!
Είδα γιατρό (χειρούργο) τον οποίο τον ''καταπολεμούν'' οι φαρμακοβιομηχανίες γιατί χειρουργεί ασθενείς με καρκίνο, του βάζει 1 φορά το χημειοθεραπευτικό φάρμακο στο χειρουργείο και τελειώνει η υπόθεση. Τον κρύβουν και τον πολεμούν για να μην τον ζητάει ο κόσμος. Όλα στο βωμό του χρήματος!

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΤ τι μου λες;;;;

ΚΑΙ η νόσος των πουλερικών απο ψεκασμούς;;;; Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 22 606100  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 22 606100  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 22 606100

kat_laz

kat_laz
Ετσι ξέρω. Αν λέω ψέμματα να μου το πει κάποια για να μην γίνομαι και ρεζίλι!

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κατ η νοσος των πουλερικων ειναι ενας ιος γνωστος απο τον 19ο αιωνα...κατα καιρους βγαινουν καποιοι νεοι τυποι του οπως ο Η1Ν1.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τσα!!!ηρθα κ εγω!!!
λοιπον κοριτσια εγω πιστευω οτι το γιατρικο για τον καρκινο το εχουν βρει ελα ομως που θα χασουν ποσα χρηματα αν ειναι να γιατρευετε ο καρκινοπαθης μια κ εξω!!!!οχι πειτε μου εσεις δεν το πιστευετε;;

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πιστεύω απόλυτα  στη θεωρία των ψεκασμων οπότε μπορω να δεχτω οτιδήποτε απο εκει και πέρα ντεμακι...
Και ολγακι 
Και ΚΑΤακι

kat_laz

kat_laz
Love αυτό δεν το ήξερα. Έχω βρεθεί μπροστά σε συζήτηση γι αυτό και το λέω. 
Αλλά πιστεύω πως πολλά είναι εσκεμμένα με σκοπό το κέρδος των φαρμακοβιομηχανιών.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οσο για τον ιο των πτηνων κ των χοιρων που το παρουσιασαν σαν πανδειμια ειχα διαβασει πως ειχε γινει τοσος ντορος γιατι ενω η ελλαδα ειχε παραγγειλει καποια εκατομμύρια εμβολια των ιων αυτων πουλικαν μονο καποιες χιλιαδες ετσι λοιπον οργανωσαν ο αυτο για να πουληθουν κ τα υπολοιπα!!!ενα φιασκο βρε κοριτσια με κερδοσκοπικο σκοπο κ φυσικα κ την τρομοκρατιση κ χειραγωγιση του κοσμου!!

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ψέκαζουν ιωσεις αβερτα. Μα βλέπεις κατι αεροπλάνα και αφήνουν συνεχεία γραμμές στον ουρανό ξανά και ξανα. Αυτές οι γραμμές κανουν ώρες να σβηστουν, πολλές φορες και μερα. Ασε που Ξυπνας με κεφάλι βαρυ και ενω κοιμάσαι Ξυπνας κουρασμένος!

Θυμάστε τον κακο χαμό να κάνουμε με το ζόρι εμβόλιο κατα της γρίπης;

kat_laz

kat_laz
Αααααααααααα για πείτε μου γι αυτό!!!!!
Εμένα ήθελε η παιδίατρος να το κάνω στον μικρό αλλά εγώ δεν ήθελα και δεν το κάναμε

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το 2010 που ξέσπασε η κρίση ΚΑΙ μας ψεκαζαν αβερτα φυσικα είχαν λυσαξει να κάνουμε το εμβόλιο. Οι γονεις φυσικα δεν ήθελαν και μάς έστειλαν ενα φαξ απο το υπουργείο υγείας που έλεγε οτι όλοι οι εκπαιδευτικοί επρεπε να εμβολιαστουμε για να δώσουμε το καλο παράδειγμα στους μαθητές 

Φύσικα κανεις δεν το έκανε!

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε: ειχε γινει τοσος ντορος γιατι ενω η ελλαδα ειχε παραγγειλει καποια εκατομμύρια εμβολια των ιων αυτων πουλικαν μονο καποιες χιλιαδες ετσι λοιπον οργανωσαν ο αυτο για να πουληθουν κ τα υπολοιπα!!!

Δυστυχως ετσι ειναι  Mad 
Παραγγειλαμε 16.000.000 (!!!!) δοσεις του εμβολιου (δηλαδη για 8 εκατομμυρια Ελληνες), ηθελαν δηλαδη οι φωστηρες μας να καλυψουν το 85% του πληθυσμου  Shocked , τη στιγμη που χωρες πολυ υψηλοτερου κινδυνου, ειχαν προβλεψει να καλυψουν το 25-30% του πληθυσμου τους  Shocked , και αυτο ηταν υπερ-αρκετο.

Και φυσικα εμεις τα εμβολια τα προ-πληρωσαμε  Mad 

Και μετα απο 2 μηνες διαθεσης του εμβολιου, ειχαν εμβολιαστει περιπου 22.000 ατομα (κυριως αλλοδαποι, χωρις χαρτια, τσαμπα, στα νοσοκομεια). Δηλαδη ειχαν χορηγηθει 44.000 δοσεις εμβολιου, και επρεπε να κανουν αλλες 15.956.000 δοσεις εμβολιου (15 εκατομμυρια, εννιακοσιες-πενηντα-εξι χιλιαδες Shocked ), που αλλιως θα εμεναν αδιαθετες... Mad 

Κι επειδη "λεφτα" δεν επιστρεφονται, καναμε ΚΑΜΠΑΝΙΑ για την ΠΑΝΔΗΜΙΑ Twisted Evil 

Ποσα εκατομμυρια ευρω χασαμε? Καλυτερα να μην ξερουμε...  Shocked 

Οσο για την "παλαιοτητα" της νοσου, που ανεφερε καποια, το οτι υπαρχει απο τον 19ο αιωνα, την εχει πλεον καταστησει προβλεψιμη, αντεμετωπισιμη, εως και ακινδυνη για τους υγιεις, με ποσοστα θνησιμοτητας σε ΕΥΠΑΘΕΙΣ ομαδες της ταξης του 0,056%...

kat_laz

kat_laz
Ααααααα τόσο ωραία...

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια εγω προφανως και θα συμφωνησω πως γινονται πολλα στο βωμο του χρηματος...ολοι συμφωνουν σε αυτο αλλωστε...
Ομως το βρισκω λιγο γενικο και αφελες να λεμε "για ολα φταινε οι ψεκασμοι", "ολα γινονται για το χρημα", "το φαρμακο για τον καρκινο εχει βρεθει". Δεν υπαρχει το απολυτο πουθενα στη ζωη...
Σχετικα με τους ψεκασμους, πρωτα πρεπει να σκεφτουμε γιατι γινονται...για να μας αρρωσταινουν? Για να μας κανουν υποτονικους και να μην αντιδραμε σε αυτα που αποφασιζουν οι κυβερνησεις? Ο καθενας λεει ενα δικο του λογο...Ποιος μας ψεκαζει λοιπον? Τι θελει να μας στειλει, ιωση? καρκινο? χαζομαρα??
Σχετικα με το φαρμακο για τον καρκινο...δεν υπαρχει ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ διοτι πολυ απλα δεν υπαρχει ενας καρκινος...υπαρχουν πολλα φαρμακα και ιατρικα μεσα για τα πολλα ειδη των καρκινων...
Ας μη μιλαμε σαν τις γριες στο χωριο που αρπαζουν μια λεξη και την κοπανανε χωρις να σκεφτονται!

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α, επισης σχετικα με το εμβολιο της γριπης ειναι γνωστο πλεον οτι μονο οι ευπαθεις ομαδες το χρειαζονται και οφειλουν να το κανουν..

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομίζω οτι οι τελευταίες λέξεις  σου λοβ ηταν λίγο προσβλητικές. Ο καθένας εχει την άποψη του. Εγω πιστεύω οτι μας ψεκαζουν ιωσεις και διαφορα αλλα, τωρα γιατι το κανουν και ποιοι το κανουν δεν ξέρω να σου απαντήσω. Ξέρω όμως οτι μας ψεκαζουν και το βλεπουν πια όλοι...

Αυτη ειναι η δικη μου άποψη και δεν αλλάζει

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν ειχα καμια προθεση να προσβαλω κατυ αλλα πιστευω πως οταν λεμε για κατι οτι ειναι προφανες πως γινεται εννοειται οτι το εχουμε ψαξει, εχουμε βρει το λογο για τον οποιο γινεται κλπ, κλπ...μου φαινεται παραλογο να υποστηριξω κατι ως προφανες , που το βλεπουν ολοι, χωρις στην ουσια να "βλεπει" κανεις τιποτε αλλα και χωρις να εχω εγω τουλαχιστον στο μαυλο μου μια απαντηση για το λογο για τον οποιο γινεται!

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το εποχικο εμβολιο της γριπης θεωρητικως πρεπει να το κανουν:

* οσοι εχουν στο σπιτι βρεφος κατω των 6 μηνων (που δεν μπορει να εμβολιαστει το ιδιο)

* παιδια από 6 μηνων εως 4 ετων, ειδικα αν πανε παιδικο ή εχουν αδερφακια που πανε

* ενηλικες πανω απο 65

* ατομα με εξασθενημενο ανοσοποιητικο, απο φαρμακα ή μακροχρονιες ασθενειες

* καρδιοπαθεις

* ατομα με ασθμα

* γιατροι και νοσηλευτικο προσωπικο

* νηπιαγωγοι και βρεφοκομοι

Ολοι φυσικα σε συνεννοηση με τους γιατρους τους!

(και ΟΧΙ, δεν ειμαι γιατρος ή φωστηρας, απλα ξερω Wink)

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαρουλα θα συμφωνησω...εσυ εχεις το συζυγο που σου τα λεει αν θυμαμαι καλα Wink 

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν πολύ κατάλαβα τι γράφεις. Το προφανές στη ζωη ειναι σχετικό και τον θεο δεν τον βλέπω και δεν μπορω να αποδείξω την ύπαρξη του αλλα εγω πιστεύω οτι υπάρχει.

Σε οτι αφορά στους ψεκασμούς οι περισσότεροι όπως εσυ δεν το πιστεύουν. Εγω ανήκω στη μειοψηφία που πιστεύει πια οτι μας ψεκαζουν αρρώστιες. Δεν θα μπω σε επιχειρηματολογία γιατι δεν μπορω να το αποδείξω αφου δεν δουλεύω στην αεροπορία. Ειναι απλα αυτο που πιστεύω take it or leave it  Very Happy

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οι ψεκασμοι ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ love4 οτι γινονται, και αρκει να κοιταξει καποιος (ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΕΛΕΙ) τον ουρανο... Wink 

Δεν απαιτουνται ουτε γνωσεις, ουτε ψαξιμο, ουτε τεκμηριωση!

Μπορει να το δει μια κοτα, μια Α.Μ., μια γρια του χωριου, μια ηλιθια, ολοι και ολες  Very Happy 

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
love4 έγραψε:Χαρουλα θα συμφωνησω...εσυ εχεις το συζυγο που σου τα λεει αν θυμαμαι καλα Wink 

Ακριβως love4..  Very Happy 
Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, ουτε απλα τα διαβασα καπου...
Οσα ειπα για την παραγγελια εμβολιων του 2009, καθως και οσα ειπα για το εποχικο εμβολιο της γριπης, ειναι σαν να τα εγραψε ο "γιατρος", που ειναι και πατερας, και τον απασχολουν ιδιαιτερα τα θεματα αυτα..

Πιο πανω, για να ειμαι ειλικρινης, ουτε εγω καταλαβα ακριβως τι ελεγες...  Rolling Eyes 
Εννοω στην παραγραφο με την "τεκμηριωση".. αλλά σου απαντησα anyway  Very Happy 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις