Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
418 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 418 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

kate_85

kate_85
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια καλησπερα κ απο δω..
Ευχαριστω πολυ για την θετικη σας ενεργεια.. αληθεια..

Να ρωτησω...
οταν θηλαζετε.. τι θεωρείτε ενα ολοκληρωμενο γευμα...?

20 λεπτα απο καθε στηθος?συνολο 40.
ή
40 λεπτα απο ενα στηθος κ στο επομενο γευμα απο το αλλο στηθος αλλα 40??

Τελικα παιρνει τπτ μετα το 25λεπτο ή το υπολοιπο μας εχουν για πιπιλα?

Εχω μπερδευτει λιγο..Εγω εαν τον αλλαξω στηθος δεν ανοιγει με τπτ το στοματακι του για να θηλασει απτο αλλο ειναι "ναρκωμενος"

Επισης καθε ποτε τον ξυπνατε για να φαει?

Εμεις την ημερα καθε 2,5-3 ωρες απο την εναρξη του τελευταιου γευματος και την νυχτα καθε 4 ωρες.

irenehr

irenehr
Kate κανονικά είναι ένα γεύμα - ένα στήθος...βέβαια εξαρτάται από το γάλα που έχεις! Εγώ αν και είχα γάλα από την αρχή η παιδίατρος μου είπε να αλλάζω στήθος (στο 10λεπτο όμως όχι στο 20λεπτο) για να αυξηθεί η παραγωγή. Τώρα πάντως (εδώ και καιρό) δίνω πάντα μόνο το ένα. Στην αρχή κρατούν περισσότερη ώρα οι θηλασμοί (φυσικά δεν τρώνε και τα 40 λεπτά αλλά δεν νομίζω ότι 25 λεπτά τρώνε και μετά παίζουν - το κάνουν εναλλάξ οπότε δεν μπορείς να τα σταματήσεις νωρίτερα). Σιγά σιγά μειώνεται ο χρόνος. Εμείς τώρα σε 10-20 λεπτά έχουμε τελειώσει.

Όσο για το ξύπνημα εμείς σταματήσαμε να τον ξυπνάμε μετά από 10 μέρες περίπου (που τον ξυπνούσαμε ανά 3ωρο αν χρειαζόταν). Γενικά πάντα ξυπνούσε μόνος του και στην αρχή και φυσικά τώρα οπότε δεν μπαίνουμε σε διλήμματα! Είναι φαγανό το παιδί μας και δεν ξεχνάει τα γεύματα του!! (Δεν θα με χαλούσε αν ξεχνούσε κανένα βραδινό Razz)

378Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Σαβ Φεβ 08, 2014 11:42 pm

gallida

gallida
Εγώ πάλι ποτέ δεν έβαλα ρολόι στο πόσο διαρκούν τα γεύματα!Αν δω ότι δεν τρώει την βγάζω μόνη μου,αν ξανακλάψει τη βάζω και μπορεί να έχει περάσει και μισή ώρα για παράδειγμα. Το βράδυ αν δω ότι είναι ανήσυχη και κάνει γκουχ μουχ την παίρνω αμέσως για στήθος και άλλαγμα.
Πάντως κάθε μέρα μετά τις 6 το πρωι αρχίζει και σφίγγεται, βγάζει αέρια και μας τα κάνει 2,3 φορές...

vasoulagal

vasoulagal
καλημερουδια !!! αχ κοριτσαρες μου , αυριο θα γνωρησω τη μπεμπα μου !! αχ ας πανε ολα καλα !!!! φοβαμαι κοριτσακια μου αλλα μου δινεται πολυ κουραγιο !! θα παρω και λαπτοπακι μαζι να σας γραφω !! θα προλαβαινω στο νοσοκομειο??  Shocked 

vasoulagal

vasoulagal
αχ επισης (σοφια μιας και ειπες κουνιαδα στο fb ) θελει να ερθει η κουνιαδα αυριο κοριτια και δεν τη θελω καθολου !!!! ειναι ικανη ναα μου πει : πωπω βασουλα μου χαλια φενεσαι , εχεις και τον ορο και τον καθετηρα τωρα πολυ χαλια αλλα ενταξι θα στα βγαλουν μωρε  Shocked Shocked Shocked   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 679259 

irenehr

irenehr
Μπράβο Βασούλα τέλεια!! Όλα μια χαρά θα πάνε!! Νομίζω ότι είσαι έτοιμη πια να γνωρίσεις τη μπέμπα σου Smile Smile
Στο νοσοκομείο νομίζω τις πρώτες μέρες κοιμούνται παραπάνω τα ζουζούνια οπότε υπάρχει χρόνος! Δεν το ήξερα τότε ότι θα διαρκούσε τόσο λίγο αυτό και δεν το εκμεταλλεύτηκα σωστά (να κοιμηθώ δηλαδή τότε που μπορούσα Razz)
Δυστυχώς δεν μπορείς να πεις στην κουνιάδα σου να μην έρθει αλλά να ελπίζεις να έρθει σε ώρα που θα έχεις και άλλο κόσμο οπότε να μη χρειαστεί να ασχοληθείς καθόλου μαζί της!!

gallida

gallida
vasoulagal έγραψε:αχ επισης (σοφια μιας και ειπες κουνιαδα στο fb )  θελει να ερθει η κουνιαδα αυριο κοριτια και δεν τη θελω καθολου !!!! ειναι ικανη ναα μου πει : πωπω βασουλα μου χαλια φενεσαι , εχεις και τον ορο και τον καθετηρα τωρα πολυ χαλια αλλα ενταξι θα στα βγαλουν μωρε  Shocked Shocked Shocked      Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 679259 
Εγώ θα απαντούσα: Και συ φαίνεσαι χάλια,παρόλο που δεν έχεις ορούς και καθετήρες!
Εμάς είχαν έρθει επίσκεψη με τον αρραβωνιαστικό και έκανε παράπονα στην πεθερά ότι δεν τους κεράσαμε τπτ. Δεν τους μπορώ, μου τη σπάνε τα άτομα που το παίζουν έξυπνα

vasoulagal

vasoulagal
gallida έγραψε:
vasoulagal έγραψε:αχ επισης (σοφια μιας και ειπες κουνιαδα στο fb )  θελει να ερθει η κουνιαδα αυριο κοριτια και δεν τη θελω καθολου !!!! ειναι ικανη ναα μου πει : πωπω βασουλα μου χαλια φενεσαι , εχεις και τον ορο και τον καθετηρα τωρα πολυ χαλια αλλα ενταξι θα στα βγαλουν μωρε  Shocked Shocked Shocked      Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 679259 
Εγώ θα απαντούσα: Και συ φαίνεσαι χάλια,παρόλο που δεν έχεις ορούς και καθετήρες!
Εμάς είχαν έρθει επίσκεψη με τον αρραβωνιαστικό και έκανε παράπονα στην πεθερά ότι δεν τους κεράσαμε τπτ. Δεν τους μπορώ, μου τη σπάνε τα άτομα που το παίζουν έξυπνα

αααα ολα κι ολα ! κι εγω θα απαντησω αυτη τη φορα , ολη την ωρα με προσβαλει και κανω πως δεν ακουω αλλα δεν μπορω να το κανω αιωνιως !!! θα απαντησω αναλογος και θα το ριξω στις ορμονες !!  Razz 

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κουκλιτσες μου....πως ειστε;;;;
βασουλα μου εφτασε η μεγαλη ωρα...μετραμε αντιστροφα πλεον....ολοκληρωνεται το team μας πλεον και θα ειμαστε ολες μανουλιτσες....
βασουλα μου και βεβαιως να απαντας και να μην το ριξεις στις ορμονες...γιατι αυτη πως ξερει και λεει;;;;
οι υπολοιπες κοριτσια μου τι κανετε;;;;
εμεις ειμαστε ξυπνιοι απο τι; 9 και πριν λιγο καταφεραμε να κοιμηθουμε οποτε θα ριξω και εγω κανεναν υπνο γιατι δεν την πα,ευω αλλο με τοσο ξενυχτι.....

vasoulagal

vasoulagal
ξυπνιος βικακι μου απο της 9 τοπρωι?? μπραβο αυπνιες ο μπεμπουλης σου !!!  Laughing Laughing   Laughing 

irenehr

irenehr
Βικάκι και ο δικός μου είναι ξύπνιος από τις 9.50 και ακόμα δεν καταφέραμε να τον κοιμήσουμε... Κοιμήσου τώρα που μπορείς!! Smile

Και ναι μόλις τα καταφέραμε!! Στις 4.30 Smile Smile
Αλλά γενικά ο δικός μου δεν κοιμάται το πρωί οπότε το έχω ψιλοσυνηθίσει...

gallida

gallida
Εμάς χτες και σήμερα κοιμάται όλη μέρα σχεδόν, πολύ καλό μωρό.Πως γίνεται καθημερινές και σεληνιάζεται δεν ξέρω! Razz 
Επίσης με μένα κλαίει πολύ ενώ με τον μπαμπά της πολύ λίγο. Νιώθω ότι δεν με αγαπάει το μωράκι μου... Crying or Very sad Crying or Very sad 
Είδατε τη διαφήμιση με τα φτηνά pampers?

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας μανουλιτσες!βασουλα με το καλο!!!κι αλλο μπεμπακι θα εχουμε αυριο στην παρεα μας Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 215994 
εγω κοριτσια χτες βγηκα πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο εξω!!πηγαμε σε ενα ταβερνακι και ειχε ζωντανη μουσικη μας εφτιαξε η διαθεση και πηγαμε μπουζουκια μεχρι τις 5 το πρωι!ηταν η πρωτη βραδια χωρις την μπεμπα μου Sad ειχα το κινητο μου και κοιτουσα ολη την ωρα την φωτογραφια της Very Happy περασα παρα πολυ ωραια αλλα μου ελειπε τοσο πολυ!!!!!!!!!δεν αντεξα και πηγα στις 5 στην μαμα μου που την κρατουσε για να την δω και να την παρω αγκαλιτσα!σημερα θα την κρατησει η πεθερα μου και λεμε να βγουμε παλι Embarassed αλλα παλι θα κοιμηθω στην πεθερα μου οταν γυρισω Very Happy και αυριο πρωι θα παμε πατρα γιατι εχω γιατρο.πολλοι εξοδοι ξαφνικα χωρις το παιδι μου...λετε να μην με θελει μετα?????παντως ξεκουραστηκα και ξεφυγα λιγο αλλα κοριτσια θα το δειτε κι εσεις το μυαλο μου ηταν συνεχεια στο παιδι.κοιτουσα την ωρα και ελεγα σε ολους το παιδι μου τωρα θα τρωει χωρις εμενα Sad θελω ομως να την μαθω να κοιμαται και στις γιαγιαδες.αυτα!!θα τα πουμε αυριο αν προλαβω...

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αααα κοριτσια ο αντρας μου εχει λυσαξει να κανουμε τρελιτσες...ο γιατρος ομως μου εχει πει οχι και περιμενω να δω τι θα πει αυριο.εσεις εχετε προσπαθησει??λενε οτι ποναει πολυ στην αρχη...

gallida

gallida
konstadinade έγραψε:αααα κοριτσια ο αντρας μου εχει λυσαξει να κανουμε τρελιτσες...ο γιατρος ομως μου εχει πει οχι και περιμενω να δω τι θα πει αυριο.εσεις εχετε προσπαθησει??λενε οτι ποναει πολυ στην αρχη...
Σαραντίσατε?Σε είδε ο γιατρός?Λένε μετά τις 40 μέρες κάνει αλλά εξαρτάται. Εμένα ο γιατρός μου είπε αποχή 2 μήνες γιατί έχω μεγάλη περινεοτομή και θέλει φτιάξιμο η περιοχή!

391Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Κυρ Φεβ 09, 2014 11:49 am

IoliAtore

IoliAtore
Κορίτσια καλησπέρα, όλο ελεγα να γραψω αλλά δεν ειχα προλαβει να διαβασω τα ενδιαμεσα και δεν εγραφα.. τελικα δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβω, το πήρα αποφαση! Εμεις εδω κλεινουμε 1 εβδομαδα που ειμαστε 4 και εχουμε ήδη γονατισει! Τι να σας λεω, δεν υπαρχει αυτο που ζω! Δλδ ολες κουραζομαστε οποτε εχετε μία ιδεα του πώς ειναι, απλώς καντε το επί 2.. Τρώμε καθε 3 ωρες και επειδη ειναι κ προωρακια μας παιρνει τουλαχιστον 1 ωρα η διαδικασια με το ταισμα ρεψιμο αλλαγη κοιμισμα, καθε φορα, αν δλδ ειμαστε τυχεροι κ κοιμηθουν. Εγω ειμαι σε ΚΑΘΕ ταισμα, συν ενας ακομη - και τα πρωινα αλλαζω και τα 2 μωρα. Συνολο κανω 8 ταισματα, 11 αλλαγες πανας (αν ειμαι τυχερη) και 2 μπανια.. Συν 4 - 5 αντλήσεις τη μερα, πλύσιμο τουλαχιστον 16 μπιμπερο και 1 πλυντήριο. Ευτυχως φαγητο - σίδερο - καθαριοτητα τα εχουν αναλαβει αλλοι..

Το κακο ειναι οτι τα μικρα μας δεν κοιμουνται εναλλαξ.. το πρωι γκρινιαζει κ δεν κοιμαται ο μικρος (αρα εισαι στην τσιτα με αγκαλιες, κλπ) και το βραδυ η μικρη. Εχει 3 μερες τωρα που καθεται 12 ωρες αυπνη και γκρινιαζει, η καημενουλα Sad δεν παρηγορειται με ΤΙΠΟΤΑ ομως! Ο αλλος λιγο ξεγελιεται με αγκαλιες κ πιπιλα, αυτη τιποτα... ξυπναει και τον μικρο και κλαινε μαζι χορωδια! Αυτος καποια στιγμη βαριεται να κλαιει και με λιγο αγκαλιτσα τον ξανακοιμιζω αλλα αυτη δεν την ριχνω με τπτ. Χτες εκλαιγα απο την απελπισια! Εκλαιγα και στην αλλαγη της πανας της, γκραν γκινιολ τελειως, την αλλαζω εχει χεστει πατοκορφα πλατη,μπουτια κλπ. Την πλενω, της βαζω κρεμα κ νεα πανα, μολις παω ν κλεισω ριχνει ενα τεραστιο χ3σιμο. Ξανα μανα απο την αρχη. Παω να κλεισω την 2η πανα, ΞΑΝΑ τα ιδια. 3η πανα, την κατουραει. 4η πανα, ε δεν ειχε αλλο, ευτυχως την εκλεισα κ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ χτυπουσα το κεφαλι μου στον τοιχο. Εννοειται αλλαζω κ φορμακια ζιπουνακια σελτεδακια γιατι τα καναμε ολα χαλια. Ολα αυτα στις 3 τη νυχτα, αφου με ειχε ξενυχτησει με κλαμα μεχρι τοτε...

Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 612298 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 612298 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 612298 

Τωρα ετοιμαζομαι για αλλη μια αγρυπνη νυχτα..
Ελπιζω εσεις να την παλευετε καλυτερα! Χαιρομαι που ψιλο-διαβασα οτι εχετε αρχισει κ να βγαινετε κλπ... για μενα η εξοδος ειναι το νοσοκομειο που θα παμε την Τριτη! Α ξεχασα κ βγηκαμε και το Σάββατο! Αγγαρεψαμε 3 παπουδες που ηρθαν να ταισουν και πηγαμε ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!! Δεν εχω παραπονο, στα καλυτερα με βγαζει ο αντρουλης μου, χαχαααα

Μετα ομως βλεπεις αυτες τις τσαχπινοφατσουλες και το μονο που σου μενει ειναι μια τεραστια ευτυχια  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 15419 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 15419 

392Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Κυρ Φεβ 09, 2014 11:52 am

IoliAtore

IoliAtore
Α κ το χειροτερο ειναι οχι τοσο η νυστα (ημουν συνηθισμενη λογω διπλης δουλειας στις 2-3 ωρες υπνο), αλλα ο πονος.. πολυ πιθανον λογω της ακινησιας στους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης μου εχουν μεινει καποια κουσουρια, εχω απεριγραπτο πονο στην πλατη, στη μεση (εκει που εκανα την επισκληριδιο), στο αριστερο ισχιο κ αριστερο γονατο συν τωρα τελευταια τενοντιτιδα. Μου τη δινει απιστευτα να ποναω κ να μην μπορω να κρατησω κ να φροντισω τα μικρα  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 534787 ανυπομονω να περασει αλλα δεν ξερω πώς!

Εσεις πώς είστε, εχετε τετοια διαφορα μετα την εγκυμοσυνη;

393Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Κυρ Φεβ 09, 2014 12:32 pm

Energy2009

Energy2009
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Βασούλα μου με το καλό αύριο, όλα να πάνε καλά και να έχεις έναν όμορφο τοκετό, με την κορούλα σου γρήγορα αγκαλία... Να μας γράψεις όποτε μπορέσεις! Και στους "καλοθελητές" συγγενείς να απαντάς όσο γίνεται, μην τα κρατάς μέσα σου... άντε ο καθένας με την βλακεία του.

Ιόλη μου η καθημερινότητά σου δεν υπάρχει! Χαμός! Πιστεύω σιγά σγιγά να εναρμονιστούν τα μικρούλια σου και να σας είναι λίγο πιο εύκολο...

Εμείς πήγαμε σε ένα παιδότοπο-αποκριάτικο πάρτυ την μικρούλα και αυτή ήταν η έξοδός μου  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 328109 τώρα το μωράκι στην κοιλίτσα χοροπηδάει, τι έπαθε και αυτό, χε χε...  Smile 

Φιλιά σε όλες και καληνύχτα να έχουμε!

394Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Κυρ Φεβ 09, 2014 12:47 pm

Energy2009

Energy2009
IoliAtore έγραψε:Α κ το χειροτερο ειναι οχι τοσο η νυστα (ημουν συνηθισμενη λογω διπλης δουλειας στις 2-3 ωρες υπνο), αλλα ο πονος.. πολυ πιθανον λογω της ακινησιας στους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης μου εχουν μεινει καποια κουσουρια, εχω απεριγραπτο πονο στην πλατη, στη μεση (εκει που εκανα την επισκληριδιο), στο αριστερο ισχιο κ αριστερο γονατο συν τωρα τελευταια τενοντιτιδα. Μου τη δινει απιστευτα να ποναω κ να μην μπορω να κρατησω κ να φροντισω τα μικρα  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 534787 ανυπομονω να περασει αλλα δεν ξερω πώς!

Εσεις πώς είστε, εχετε τετοια διαφορα μετα την εγκυμοσυνη;

Ιόλη αυτό που μου έμεινε από τους πρώτους μήνες με την μικρούλα μου είναι μια γερή τενοντίτιδα στο αριστερό χέρι, και θλάση και όλα..  λόγω θηλασμού, αγκαλιάς και όλα αυτά... Δεν μου έχει περάσει τελείως από τότε, με την έννοια ότι μόλις κουραστώ το χέρι μου αμέσως με πονάει, ειδικά το βράδυ. Βάζω πάγο και με ανακουφίζει πάντως.

Επίσης, από τον τοκετό είχα το εξής: μου έκαναν πολλά ράμματα λόγω μεγάλης περινεοτομής και ενός χειρουργείου μετά για σπασμένο αγγείο, οπότε είχα και αρκετό πόνο αλλά και μια ... δική μου ανασφάλεια για "τρελίτσες" Embarassed 

konstadinade μου και εμένα ο άντρας μου ήθελε αγκαλίτσες, και να σου πω ευτυχώς που με "πίεσε" λιγάκι γιατί εγώ δεν θα έκανα καμία κίνηση εκείνον τον καιρό...  Very Happy  Να φανταστείς ότι 2 μήνες μετά την γέννα με είδαν 2 γυναικολόγοι και μου είπαν ότι είμαι μια χαρά, μας έδωσαν και το πράσινο φως αλλά εγώ ένιωθα πολύ άσχημα για ενδεχόμενη επαφή, άσε που συναισθηματικά δεν είχα καθόλου όρεξη. Επιλόχειο μπορεί να μην έπαθα, αλλά μου βγήκε μια άρνηση για το σεξ, μου πέρασε στους 6 μήνες περίπου. Τι να πω!

Αυτά είναι τα κουσούρια μου!!  Razz

vasoulagal

vasoulagal
Ενερτζι σε ευχαρηστω για τις ευχες σου... Αντε τωρα θα περιμενουμε τα δικα σου ευχαρηστα.. Ενα βημα εισαι κι εσυ !! Οσο αφορα το σεξ ενας λογος που χαιρομαι για την καισαρικη ( ο μοναδικος ) ειναι αυτος  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 328109  πειστευω οτι η επανενταξη θα ειναι πολυ πιο ευκολη και θα βρουμε γρηγορα τους ρυθμους μας ... Ετσι νομιζω δλδ  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 328109   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 215994 

Προς το παρον λεω να προσπαθησω να κανω νανι.. Ο αντρουλης μου εχει πεσει εδω και ωρα λεει θελει να ειναι φρεσκος οταν τον δει η μπεμπα. .. ανεσθησια  Laughing  καλο βραδυ

396Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Κυρ Φεβ 09, 2014 10:46 pm

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου και απο εδω.....
βασουλα μου με το καλο κοριτσακι μου...θα περιμενουμε νεα σου....σου στελνουμε ολη τη θετικη μας ενεργεια.....
Ιολη μου φανταζομαι τι περνας....υπομονη κοριτσακι μου...ειναι δυσκολα τα διδυμα στην αρχη αλλα μετα θα χαιρεσαι να τα βλεπεις ετσι οπως θα μεγαλωνουν μαζι....θα ξεπεταχτουν και θα ηρεμησουν τα πραγματα.....

397Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# - Σελίδα 16 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #10# Δευ Φεβ 10, 2014 12:44 am

gallida

gallida
Kαλημέρα και από δω!Βασούλα λογικά τώρα θα έχεις γεννήσει!Περιμένουμε νέα σου!

Sadi

Vasoula me to kalo na upodexteis to mwraki sou koritsia kai aurio seira mou exw polu agwnia gia to ti tha perasw den eimai oute i prwti oute i teleutaia omws me exei faei i agwnia mou apo xthes to vradu eimai mono me 2 wres upno :/ kalimera se oles tis manoules kai polla dagkwmatakia kai filakia sta mwrakia sas koritsia!!!!!!!!!!!!!!

irenehr

irenehr
Καλημέρα και από μένα!
Βασούλα περιμένουμε νέα!!!
Sadi με το καλό να υποδεχτείς και εσύ αύριο το μωράκι σου! Και κοιμήσου σήμερα γιατί από αύριο αρχίζουν τα ξενύχτια Smile

mariameint

mariameint
Καλημέρα!
Βασούλα λογικά θα έχεις γεννήσει  Very Happy 
Ελπίζω όλα να πήγαν καλά και όποτε μπορέσεις μπες να μας πεις τα νέα σου!

Sadi με το καλό αύριο να κρατήσεις και εσύ το μωρό σου αγκαλιά!

http://www.something-special.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις