76 Απ: ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ????ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΗ ΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΦΩΤΟ!!!! Τρι Σεπ 07, 2010 5:45 am
naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ουπς νομιζα οτι ειναι κ τα 2 παιδακια σου!athi έγραψε:Κορίτσια, όλες ειστε υπέροχες! η μητρότητα το ξερετε ότι μας κανει πιο γλυκειές;
εναλα κι εγώ στο αβαταρ μου τη φατσα και των δυο μας! απολαυστε την!
annaki έγραψε:ουπς νομιζα οτι ειναι κ τα 2 παιδακια σου!athi έγραψε:Κορίτσια, όλες ειστε υπέροχες! η μητρότητα το ξερετε ότι μας κανει πιο γλυκειές;
εναλα κι εγώ στο αβαταρ μου τη φατσα και των δυο μας! απολαυστε την!
σαν κοριτσακι μοιαζει!γλυκιαααα!
annaki έγραψε:ουπς νομιζα οτι ειναι κ τα 2 παιδακια σου!
σαν κοριτσακι μοιαζει!γλυκιαααα!
γλυκια!newmama έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τα κατάφερα λοιπόν! Εδώ είμαι προ εγκυμοσύνης, 1,72 και 52 κιλά, αλλά μη φανταστείτε, ακόμα είμαι στα 56 κιλά. Και κουρεύτηκα επίσης, καθώς μου την έδωσε!
annaki έγραψε:γλυκια!newmama έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τα κατάφερα λοιπόν! Εδώ είμαι προ εγκυμοσύνης, 1,72 και 52 κιλά, αλλά μη φανταστείτε, ακόμα είμαι στα 56 κιλά. Και κουρεύτηκα επίσης, καθώς μου την έδωσε!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την andith στις Δευ Φεβ 06, 2012 12:20 pm, 1 φορά
Nena έγραψε:H δική μου φωτο φαινεται πλεον στο αβαταρ και ομολογω οτι ειναι απο τις πιο πετυχημένες μου, δεν είμαι έτσι συνήθως, χρειάστηκαν 12 κομμωτές, 7 μακιγιέρ, 6 αισθητικοί, 9 μοδίστρες, 21 τμ υφασμα, 14 κιλά στόκος και 75 ψευτικες βλεφαρίδες για να γινώ αυτο που βλέπετε στην εικόνα - συνήθως, σε καθημερινή δηλαδή φάση είμαι κάπως έτσι:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αν με δειτε στο δρομο λοιπόν και με αναγνωρίσετε λόγω ομοιότητας με τη φωτο του αβαταρ, θα είναι διότι προφανώς θα πηγαίνω σε καποιο γάμο/βαφτιση/τραπέζι με τον πρόεδρο/τσάι με τη βασίλισσα. Αλλά το πιθανότερο είναι να με πετύχετε στην κατάσταση της 2ης φωτο. Αλλά μη μου μιλήσετε. Για το καλό σας το λέω
μονο αυτο δεν περιμενα να δω.παναθεμα σε με εκανες και γελασα.πολυ ομως.
οι περισσοτερες νομιζω καπωε ετσι ειμαστε στην καθημερινοτητα.Nena έγραψε:H δική μου φωτο φαινεται πλεον στο αβαταρ και ομολογω οτι ειναι απο τις πιο πετυχημένες μου, δεν είμαι έτσι συνήθως, χρειάστηκαν 12 κομμωτές, 7 μακιγιέρ, 6 αισθητικοί, 9 μοδίστρες, 21 τμ υφασμα, 14 κιλά στόκος και 75 ψευτικες βλεφαρίδες για να γινώ αυτο που βλέπετε στην εικόνα - συνήθως, σε καθημερινή δηλαδή φάση είμαι κάπως έτσι:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αν με δειτε στο δρομο λοιπόν και με αναγνωρίσετε λόγω ομοιότητας με τη φωτο του αβαταρ, θα είναι διότι προφανώς θα πηγαίνω σε καποιο γάμο/βαφτιση/τραπέζι με τον πρόεδρο/τσάι με τη βασίλισσα. Αλλά το πιθανότερο είναι να με πετύχετε στην κατάσταση της 2ης φωτο. Αλλά μη μου μιλήσετε. Για το καλό σας το λέω
Αυτο εννοούν όταν λένε οτι το τσιγάρο μας γερναει πριν την ωρα μας?? πωωω... αγχωθηκα τωρα... παω να κανω ενα τσιγαρακι
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ????ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΗ ΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΦΩΤΟ!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης