Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
535 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 535 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

vasoulagal

vasoulagal
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εμενα εχει μπει απο μονη της σε προγραμμα ! γκρινια ολη την ημερα και το βραδυ υπνους  για ωωωρες !! μονο χθες ηταν λιγο ανυσηχη αλλα ενταξι τιποτα τρελο !! σημερα εχει αερια και ποναει η ψυχουλα μου

mariameint

mariameint
Καλημέρα.

Βασούλα τέλειο το εκκλησάκι!
Όσο για το μαιευτήριο και τα μωρά, ισχύει αυτό που είπε η Ειρήνη. Μέχρι 12 χρονών απαγορεύεται.

Σοφία εμένα ο παιδίατρος μου έχει πει να μην πειράζω την περιοχή. Όποτε την εξετάζει βλέπω οτι ανοίγει λίγο τα χείλια και κάτι κοιτάει οπότε ίσως κάνει εκείνος αυτό που χρειάζεται.

Ντίνα καλή βόλτα!

Ληδα όπως σου είπαν και τα κορίτσια, το πανι που υπάρχει εχει πιαστράκια για να δημιουργηθεί 2ος όροφος. Μόλις το μωρό αρχίσει να κάθεται μόνο του στον πωπό του το βγάζεις και το βάζεις κάτω.

http://www.something-special.gr

gallida

gallida
Σημερα ταίζω τη μικρή με μπιμπερό...Πάνω από 60 ml δεν τρώει.... Crying or Very sad 

Leda Leda

Leda Leda
Σοφία μήπως ήταν από την πάνα τότε ερεθισμός...Τώρα με τα ml δεν ξέρω γιατί με το να θηλάζω δεν βλέπω πόσο πίνει το μωρό...Μήπως πίνει λιγότερο αλλά ζητάει πιο συχνά?
Και μένα ένα σχετικό πρόγραμμα το έχει φτιάξει..Με το βράδυ όμως τι μπορώ να κάνω?Συνήθως τον κάνω μπάνιο γύρω στις 9 κ μετά τρώει λίγο κ κοιμάται μέχρι1.30 2 παρά...Να τον ξύπναγα πιο νωρίς πχ 11.30 να ξαναφάει για να κοιμηθεί μέχρι λίγο πιο αργά να κοιμηθώ κ γω ή δεν θα πιάσει?!

irenehr

irenehr
Σοφία μπορεί να έτυχε να φάει λιγότερο...δεν νομίζω ότι τρώνε το ίδιο κάθε φορά. Εμένα με μπιμπερό έχει τύχει να φάει 140 ml και άλλες φορές να φάει 70 ml... χθες που τον είχε η μαμά μου το πρωί έφαγε λίγο και στα δύο γεύματα που τον τάισε...
Λήδα γιατί δεν δοκιμάζεις να τον κάνεις μπάνιο λίγο αργότερα ώστε αυτές τις ώρες που κοιμάται να κοιμάσαι και εσύ? Εγώ τον κάνω μπάνιο κατά τις 10-10.30 ώστε μέχρι να φάει κτλ να κοιμηθεί κατά τις 12 και να κοιμηθώ και εγώ την ίδια ώρα.

Leda Leda

Leda Leda
Απλά κατά τις 9.30 τον πιάνει η νύστα κ μετά τον λυπάμαι να τον ξυπνήσω για μπάνιο...Χθες πχ έκλαιγε πάρα πολύ γιατί πονούσε κ κατά τις 9 κ κάτι είχε πια κουραστεί κ αποκοιμήθηκε..Με τα κλάματα δεν τον έκανα μπάνιο γιατί λέω θα πλαντάξει ακόμα περισσότερο κ μετα κοιμήθηκε και έκλαιγε ακόμα και στον ύπνο του πάλι λυπόμουν να τον σηκώσω...Κ δεν τον έκανα μπάνιο...Αλλά λέω μετά αν τον ξύπναγα πχ κατάτις 11 να τον έκανα μπάνιο φαί κλπ πειράζει?

ntina_kostas

ntina_kostas
Λήδα μου μην τον ξυπνάς για να τον κάνεις μπάνιο...Μπορεί να εκνευριστεί περισσότερο.Αντίθετα θεωρώ ότι αν έχουν γκρίνια με το μπάνιο ηρεμούν.Εσένα γκρινιάζει στο μπάνιο;

irenehr

irenehr
Ναι και εγώ πιστεύω να μην τον ξυπνάς για κανέναν λόγο, ούτε για μπάνιο...μόνο αν καταφέρεις να τον απασχολήσεις και να πηγαίνεις σιγά σιγά πιο πίσω την ώρα του μπάνιου άρα και του ύπνου...

ntina_kostas

ntina_kostas
Εμείς πήγαμε βολτίτσα και γυρίσαμε...Ωραία ήταν.Πριν λίγο έφαγε η Ραφαηλίτσα μου και τώρα πάω να ετοιμάσω να φάμε και εμείς...Γεμιστά έχει το μενού σήμερα!Φιλάκια!!!

Leda Leda

Leda Leda
Ντίνα μου το μωρό πλάνταζε κάθε φορά που το κάναμε μπάνιο σα να φοβόταν ότι πέφτει και τελικά μόλις τον κράτησα εγώ αγκαλια ησύχασε (γιατί τον κρατούσε ο άντρας μου πάντα)..Μαλλον αυτό θα κάνω Ειρήνη...Θα τον καθυστερώ κάθε μέρα κανένα μισάωρο μήπως και τον καταφέρω!!

ntina_kostas

ntina_kostas
Εγώ έχω μπανάκι με θέση για νεογέννητο και δεν την κρατάω καθόλου.Μάλιστα στις αρχές μου έκανε γκρίνιες που την κρατούσα αλλά μόλις την βάλαμε τελείως ελεύθερη στο μπανάκι της,το ευχαριστιέται.

irenehr

irenehr
Και εμάς το μπανάκι έχει υποτίθεται θέση για νεογέννητα αλλά γλιστράει οπότε τον κρατάμε για σίγουρα...
Λήδα μην αγχώνεσαι με το πρόγραμμα, σιγά σιγά θα το φτιάξει μόνος του! Και εγώ είχα απογοητευτεί με το πρόγραμμα του αλλά κάποια στιγμή με μαγικό τρόπο ξεκίνησε να κοιμάται 6 ώρες τη νύχτα (εδώ και 2 εβδομάδες περίπου)! Απλά προσπαθώ να κάνω το σετ μπάνιο - φαγητό την ίδια ώρα περίπου κάθε βράδυ.

Leda Leda

Leda Leda
Mωρέ έχω πάρει αυτό το ειδικό το πετσετέ που έχει κλίση αλλά δεν του άρεσε ούτε εκεί...Κάναμε ότι παραλλαγές μπορούσαμε να φανταστούμε μέχρι που τον πήρα εγώ αγκαλίτσα σε μια τελευταία δοκιμή και φαίνεται αυτός ένιωσε πιο ασφαλής κ του άρεσε...Τι να πω...Πιστεύω θα στρώσει κ ο δικός μου σιγά σιγά...Εντάξει δεν είναι κ από τα γκρινιάρικα μωρά αλλά λέω αφού κοιμάται αρκετή ώρα στον "1ο ύπνο" μήπως το έφερνα λίγο στα μέτρα μου...

289Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# Δευ Μαρ 24, 2014 10:52 pm

Leda Leda

Leda Leda
Καλημέρα και εδωωωωώ!!!!!!!!!!!! Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# - Σελίδα 12 215994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# - Σελίδα 12 215994 

290Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# Τρι Μαρ 25, 2014 12:25 am

IoliAtore

IoliAtore
Καλημέρα κορίτσια! Άλλη μια δύσκολη νύχτα έφτασε στο τέλος της, φάγαμε κ το πρωινό μας γαλατάκι και τωρα η μικρή κοιμήθηκε τσακ μπαμ (την ημέρα κοιμάται ευκολα) αλλα ο μικρος αφού μας εδωσε ενα ρεσιταλ που επαιζε με τα κρεμαστά της κουνιας, τα κοιτουσε, μιλουσε και γελουσε, τωρα δεν κοιμαται με τιποτα, ειναι κουρασμενος κ τον επιασε η γκρίνα. Ναναι καλα η μανα μου που τον κρατάει.

Το βραδυ, η μεγάλη μας επιτυχία ήταν ότι φαγαμε 9 - 1 - 5 - 9 αντί για 8 - 12 - 4 - 8. Δλδ, ΓΟΥΑΟΥ. Η δε μικρη δεν εφαγε στις 5 καθολου αλλα αποφασισε οτι θελει να φαει στις 6.30 οποτε ξυπνιοι οι γονεις συνεχεια.... Η μετάθεση για 1 ωρα συνέβη διοτι εκανα οπως ειπε ο παιδιατρος να μην τα ξυπναω κ να τα αφηνω ν ξυπνανε μονα τους γ να φανε, ωστε να γλιτωσουμε ενα βραδινο. Αμ δε! Απλως αυτα ξυπνησαν μία ωρα αργοτερα....

κορίτσια εχω κατα-αγχωθει με αυτο το πρόγραμμα...... Sad ή αντε ας μην πω πρόγραμμα, με το βραδινο ταισμα τελος παντων... εχουν κλεισει 3 μηνων κι ακομη καθε 4 ωρες τρωμε Sad

gallida

gallida
Καλημέρα και χρονια πολλά!

mariameint

mariameint
Καλημέρα!
Χρόνια πολλά!!!

Ιόλη μου, δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά μπορεί να αργήσουν πολύ να σταματήσουν το βραδινό γάλα. Το ότι πίνουν ξένο δε σημαίνει ότι θα γλυτώσεις τα ξενύχτια. Δυστυχώς τα μωρά θέλουν γερά νεύρα.

Εμένα χθες έκανε ένα 5ωρο να φάει (από τις 10,30-3,30 σπάνιο μέχρι στιγμής) αλλά τι το θελα; Μετά ξύπναγε ανά 2ωρο. Καλύτερα θα ήταν να με πήγαινε ανα 3ωρο όπως και τις άλλες φορές.

Καλή βόλτα σε όσες πάνε!!! Φιλιά και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!
Εμένα γιορτάζει ο σύζυγος, Ευάγγελος  Very Happy 

http://www.something-special.gr

Leda Leda

Leda Leda
Ιόλη μου δύσκολα τα βραδινά....Ειδικά αν έχεις 2 μικράκια...Υπομονή...Θέλουν όλα το χρόνο τους.....Καμιά φορά όταν προσπαθούμε εμίς να τα βάλουμε σε πρόγραμμα μας δείχνουν με τον τρόπο τους ότι θέλουν τη δική τους σειρά...
Μαρία να τον χαίρεσαι!!!!!

ntina_kostas

ntina_kostas
Γειά σας και εδώ !!!

Μαράκι να χαίρεσαι τον σύζυγο ! Να είναι γερός και δυνατός και να καμαρώνει την όμορφη οικογένειά του!

Καλή σας μέρα και χρόνια πολλά και στις υπόλοιπες και καλές βόλτες για όσες πάνε!

irenehr

irenehr
Χρόνια πολλά Μαρία να χαίρεσαι το σύζυγο!!
Ιόλη υπομονή με τα ξενύχτια...είναι σίγουρα πιο δύσκολα με 2 μικρούλια! Εδώ με 1 και δεν την παλεύουμε!
Εμείς γυρίσαμε από τη βολτούλα! Ευτυχώς έφτιαξε ο καιρός τελικά!

IoliAtore

IoliAtore
Μαρία να χαίρεσαι τον σύζυγο! Αυτο που λες μας συνεβη κι εμάς πολλες φορές: πηγαν ενα 5ωρο κ μετά όμως ξυπνουσαν καθε 2 ωρες...

Το ξερω ότι θελει καιρο να κοπει το βραδινο αλλα εμας ειναι ηδη 3μηνων .. με αγχωσε ο παιδιατρος που ειπε οτι ειναι καιρος να το κοψουμε.. αλλα οι τελευταιες μερες δειχνουν οτι δεν ειναι ετοιμα ακομη, ισως. Επισης αποσυντονιζομαι εντελως που ειναι δυο. Οταν τα ξυπνας ειναι οκ, τα ξυπνας κ τα δυο την ιδια ωρα. Οταν τα αφηνεις για να προσπαθησεις για 5-6ωρο, κ τα αφηνεις οποτε ξυπνησουν, ειναι 100% οτι δεν θα ξυπνησουν την ιδια ωρα!

Εμεις μολις γυρισαμε απο εξοδο εδω στο συνοικιακο παρκακι για μπακαλιαρο, πρωτη φορα που τηρησαμε την παραδοση κ φαγαμε μπακαλιαρο την 25η! Οικογενειακως με γονεις, αδελφο κ μωρακια! Πλακα ειχε!

Leda Leda

Leda Leda
Δε μ´αρεσει να πέφτει η ομάδα!!!!χαχαχα!!!!!

irenehr

irenehr
Χαχα έτσι μπράβο Λήδα! Να τη διατηρούμε στο ύψος της Smile

299Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# Τετ Μαρ 26, 2014 11:42 pm

ntina_kostas

ntina_kostas
Καλημέρα και εδώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# - Σελίδα 12 328109 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# - Σελίδα 12 328109 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# - Σελίδα 12 328109 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# - Σελίδα 12 328109 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# - Σελίδα 12 328109 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# - Σελίδα 12 328109 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# - Σελίδα 12 328109 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# - Σελίδα 12 328109 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #11# - Σελίδα 12 328109 

gallida

gallida
Καλησπέρα μανούλες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις