Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
464 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 464 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

526ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 24, 2014 12:19 pm

MARLEO

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ANASTASIE ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΒΟΛΤΑ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

527ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 24, 2014 12:22 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με τo καλό λοιπόν κι οσο γίνεται πιο ανώδυνα!
Εμεις δεν έχουμε ακόμα! φαφουτης!

528ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 24, 2014 12:25 pm

MARLEO

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ  Very Happy 

529ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 24, 2014 12:55 pm

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αναστασια μην ανησυχεις καθολου, αμα του κοπηκε κ η ορεξη σιγουρα δοντακι ειναι... Εμενα ουτε γαλα, ουτε στερεες ετρωγε κ ειχα στεναχωρεθει πολυ, αλλα αφου εσκασε το δοντακι μετα απο 3-4 μερες επενηλθε. Τους δινει πολυ ζορι, τα κακομοιρα... τωρα εχουμε 2 κ τα χερια πανε ακομα πιο μεσα!

Σημερα εχω κανει τα απαντα, απο δουλειες, καθαριοτητα, ψωνια, μαγειρεμα κ εκλεισα με σιδερο κ μποτε! Ερχονται πεθερα κ κουνιαδα αυριο κ θελω να λαμπω, να τους μπω στο ματι λιγακι πιο πολυ!!!

οι υπολοιπες που ειστε?

530ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 24, 2014 12:59 pm

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Hello vre koritsia...

Epitelous teleiosa to sidero...Tora exo araxei ston kanape kai vlepo tv..O antras mou exei paei na dei ton agona opou na nai tha erthei...

K emena tou exei kopei i orexi to apogeuma den efage tipota...Makari na vgei kanena dontaki na isixasoume..

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άντε να δούμε...μου φαίνεται μέχρι τον χρόνο ταλαιπωρία θα βγάζουν τα μικρούτσικα!!
Ωχ! φαντάζομαι, κι υποτίθεται αυτά είναι τα πιο εύκολα δόντια!
Εγώ αυριο δουλειες κι ντουλαπες καλοκαιρινά κι σίδερο γιατί έλειπε o ερωτας μου όλη την εβδομάδα κι γύρισε ξημερώματα κι είπαμε να μας χαρεί κι να τον χαρούμε!!
εγώ έχω κόψει επισκεψεις από σόγια! μόνο φίλοι! στους γονεις πάμε εμεις!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βιβακι ούτε εσεις έχετε κανένα;

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Roxanne πριν που εγραψες οτι τ ανακατευεις με ar, βαζεις μισο μισο η μια κουταλια απο ar;

ζωη ποση ωρα κρατας το θηλαστρο; εγω τωρα κανω μονο 3 φορες ενω ειχα ξεκινησει με 8!

roxanne87

roxanne87
το κανω 1 προς 3. Δοκιμασα κ σκετο το 2 αλλα ακομα βγαζει.... Mary, αντλεις? Πω πω, τι μου θυμιζετε... εγω αγκαλια με το θηλαστρο ημουν ολη μερα. Εχει 2 εβδομαδες που το σταματησα κ αλλαξε η ζωη μου!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πω πω ρε κοριτσια,πως αντέχετε κ αντλειτε ακόμα;μου φαίνετε πολύ κουραστικό.να έχω κάνει άντληση 10 φορές όλες κ όλες κ μέσα σε αυτές 2 μέρες τώρα που ξυπνάω κ είναι γεμάτο το στγμηθος το πρωι κ το ξεκαφρωνω λίγο.αλλά ίσα να ξεκαφρωσω οψμχι να βγάλω ποσότητα.
Μπράβο σας που ακόμα το παλεύετε.

Σιδερωσα σημερα!!!από βδομάδα πάλι.πππφφφ.

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι τέλεια φώτο! κι μένα προσπαθεί να σηκωθεί άλλα μέτα από αυτό πέφτει στο πλάι!
Πρέπει να μάθω πως βάζουν φώτο!
Πραγματικά νομίζω θέλει πολύ κουράγιο να κανεις τοσες αντλησεις! μπράβο βρε κορίτσια!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roxanne87 έγραψε:το κανω 1 προς 3. Δοκιμασα κ σκετο το 2 αλλα ακομα βγαζει.... Mary, αντλεις? Πω πω, τι μου θυμιζετε... εγω αγκαλια με το θηλαστρο ημουν ολη μερα. Εχει 2 εβδομαδες που το σταματησα κ αλλαξε η ζωη μου!
άλλαξε Ε;ξέρεις πως στριφογυρίζει ώρες ώρες από το μυαλό μου να κόψω τον θηλασμο;κουραστικα.αλλά από την άλλη μου αρέσει κι ολας να τον έχω αγκαλίτσα κ να τρώει από μένα.αλλά κουραστικά ρε παιδί μου να θέλω να πάω κάπου κ να πρέπει κ να θηλασω.εντωμεταξύ υποτιθετε με την εισαγωγή τροφών θα έπρεπε να κόψει 2 θηλασμους κ τους αναπληρώνει άλλες ώρες κ πλέον ξυπνάει κ 2-3 φορές τη νύχτα εδώ κ λίγες μέρες.

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ακριβως ετσι το λεω κ γω ''αγκαλια με το θηλαστρο''! αλλα με τα διδυμα δεν γινοταν αλλο κ κανω 3-4 φορες. δεν μπορουσαμε να παμε πουθενα, γυρνουσαμε αρον αρον σπιτι για την αντληση. θα σταματησω σε λιγο γιατι 300ml με το ζορι βγαινουν πλεον..κοντα 7 μηνες φτανει! το ανακατευω με του εμποριου το γαλα μου , να βαλω κ ar; τρελο κοκτειλ!

roxanne87

roxanne87
300 μλ με το ζορι το λες εσυ αυτο!!!!;;; Εγω 150εβγαζα στην καλυτερη κ το παλευα κανοντας πιο συχνες αντλησεις. Σταματησα γτ ειχα βαλει στοχο τους 3,μετα ειπα αφου κατι βγαζω να παω λλιγο ακομα,κ εφτασα τους 6 μαζι κ με τραπεζα π ειχα φτιαξει.

Ντεμακι δν μιλαω για θηλασμο,αλλα θηλαστρο! σαφως δν θα το κοψεις,ειναι υπεροχο! Αν κ βλξπω πως δαγκωνει ο δικος μου πιπιλες κ μπιμπερο κ λεω πως κ να θηλαζα,τωρα δν θα μπορουσα!

Κοριτσακια καληνυχτα κ ονειρα γλυκα!...κ απονηρευτα ε;!!!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καληνύχτα Roxanne!
Εγώ παντως Mary απορώ πως προλαάβαινες τοσες αν τλησεις με 2 μωρά.ειχες τουλάχιστον καμία βοήθεια;

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν ξερω ισως μου φαινεται λιγο επειδη ειναι 2 τα μωρα! demaki απ οτι καταλαβα εχεις πολυ γαλα γιατι να του το στερησεις; εισαι πολυ τυχερη!με 3 παιδια βεβαια θα ναι δυσκολο φανταζομαιαλλα σκεψου αντι για το μωρο να χες αγκαλια μια συσκ ευη! μακαρι να καταφερνα με το θηλασμο.. ματωναν οι θηλες πονουσα υπρβολικα,ημουν μ ενα μωρο στο στηθος συνεχως! μια φιλη θηλαζει 2 χρονια τωρα! καλα αυτη το παρακανε λιγακι!! βεβαια εχει ενα μωρο κ δεν δουλευει..

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι ειχα κ εχω τη η μαμα μου τα πρωινα κ μετα ο αντρας μου.. αλλα κ παλι ποσες φορες την εκοβα στη μεση την αντληση κ ετρεχα με τα β...ζια εξω! κ την ξαναρχιζα μετα.. για ενα τεταρτο κανω.. καληνυχτα κ απο μενα σε ολες σας σας ευχομαι να κοιμηθητε σερι ως το πρωι! λεμε τωρα

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα που έχουν μπερδευτεί οι ώρες του ιηκασμου(μαλλον)γινετε έτσι το στήθος.αν κ δεν έχω μειώσει δηλ γεύματα γιατί απλά τα κάνει σε άλλη ώρα.δεν είχα ποτέ παρά πολυ γάλα.είχα όσο χρειαζόταν.
Όχι με συσκευή δεν θα μπορούσα.στις αρχές επειδή γεννηθικε λίγο μικρός μου είχε πει η παιδίατρος μετα από καθε θηλασμό να αντλώ κ ολας για να τοτμυ δίνω συμπλήρωμα με δικό μου,Ε Σεν το άντεξα.μια δύο μέρες μόνο.
Η αδερφή μου θηλάζει 19 μηνες.καλά η μικρή της ερχετε ακόμα κ σε εμενα να θηλάσει η ψυχούλα.προσπαθεί να της το κόψει μέσα στη μερα κ δεν μπορεί.

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καληνύχτα!!
Καλό κι ήσυχο βράδυ για ολες!!

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Anastasie έγραψε:Τι τέλεια φώτο! κι μένα προσπαθεί να σηκωθεί άλλα μέτα από αυτό πέφτει στο πλάι!
Πρέπει να μάθω πως βάζουν φώτο!
Πραγματικά νομίζω θέλει πολύ κουράγιο να κανεις τοσες αντλησεις! μπράβο βρε κορίτσια!

ακουσα κ ενα μπραβο, χαιρομαι! ο δικος μου μες τη γκρινια '' παλι εκανες 6 αντλησεις αντι για 8;;'' ααχχχ

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mary η κάθε μανούλα είναι αξία είτε θηλασε για ένα μήνα είτε για 2 χρόνια, μακάρι ννα θέλει το μπεμπακι μου να το θηλάζω τόσο καιρό, πίστεψε με δεν θα είμαι καθόλου υπερβολική. Κανείς δεν είπε ότι ο θηλασμός είναι εύκολος. Κι εγώ τον πρώτο καιρό ζοριστικα παρά πολύ, αν αναλογιστεις όμως τα οφέλη που προσφέρεις στο μωρό σου τότε τα αντέχεις όλα!!!αν θέλεις ακόμα και έχεις τα κουράγια μπορείς ακόμα και τώρα να σταματήσεις τις αντλήσεις και να θηλαδεις τα ζουζουνια σου, υπάρχουν σύμβουλοι θηλασμού που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό!!!!

Με την ευκαιρία ποια από τα νέα κορίτσια θηλάζουν αποκλειστικά????

Καλημέρα σας είπα???????δεν σας είπα...καλοκαιρινή καλημέρα σήμερα!!!!φιλάκια σε όλες!!!!

547ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 24, 2014 10:14 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα και απο εμας γρινιαρουλα εγω τον θηλαζω αποκλειστικα ειναι και να σου κατσει λιγο ο θηλασμος εγω δεν πιστευα πριν οτι θα τα καταφερω μολις γεννηθηκε ο Αλεξ τον εβαλα στο στηθος και ολα πηγαν τελεια ηταν το μονο μωρο στην κλινική που το εφερναν ανα μια ωρα να θηλασει κανεις δεν μου ειπε δωσε ξενο γιατι πεινάει το ιδιο και στο σπιτι. mary2 η αδερφη μου εχει διδυμα 5 μηνων και κανει και αυτη αντλησεις και θηλασμο και ξενο στις αρχες που το παλευε για αποκλειστικα δεν χαιροταν καθολου τα μωρα της εγω ημουν αυτη που της είπα ξεκολλα και τα μωρα θελουν ευτυχισμένη μανουλα πανω από ολα δεν την κανει λιγοτερο μαμα παλεψε πολυ για να τα φερει στο κοσμο και να ειναι καλα

548ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 24, 2014 10:37 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σε όλες!

Θα συμφωνησω 100% με την γκρινιαρούλα, ο θηλασμός δεν είναι εύκολο πράγμα, ειδικά στην αρχή, θέλει μεγάλη επιμονή, υπομονη και λίιιιιιιιγη τύχη! Προσωπικά θαυμασα πάρα πολύ το ροξανάκι μας που καταφερε 6 μηνες να αντλει. Εγώ ίσα καταφερα να έχω μια μερίδα στο ψυγείο μηπως κ χρειαστει, δεν θα μπορούσα νομίζω να κάνω τόσες αντλήσεις, θα τα είχα παρατήσει. Ασχέτως θηλασμού όμως, όλες τα λατρευουμε τα ζουζουνια μας!

Χθες ήθελα να σας πω για το σαμιαμιδι που έφαγε πεπόνι, αλλά με πρόλαβαν τα νέα: σκάσανε όχι ένα, αλλά δύο δοντάκια! Πήγα να πάθω καρδιά από την χαρά μου! Τωρα έχω έναν φόβο μην μου κόψει καμια δαγκωματιά και μείνω με μισό βυζί, αλλά χαλάλι!

ΥΓ. Βρε Μαρακι, ροζ η μπουγαδα του φιλιππακου;;;; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Στείλε σε μενα τα ρουχα να κανουμε ανταλλαγη που εχω όλο unisex ρουχακια!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nafs στις Σαβ Μάης 24, 2014 10:41 pm, 1 φορά

549ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 24, 2014 10:40 pm

μαρακι27

μαρακι27
Καλημέρα...χτες χορτάσαμε βόλτες&έτσι ο μικρός κοιμήθηκε απο τις 9!!! Αυτό όμως δ σήμαινε ότι δ θα ξυπνήσει για να φάει...μην τυχόν χάσει κανα γεύμα!!! Κορίτσια τι να λέμε για τον θηλασμό...είναι το πιο υπέροχο πράγμα στον κόσμο για μια μαμά&το μωρό της&το πιο δύσκολο συνάμα! Θέλει πολύ κουράγιο&δύναμη ψυχής! Βέβαια υπάρχουν &τα κορίτσια που ενώ ήθελαν δ μπόρεσαν να θηλάσουν για άλλους λόγους! Είπαμε θέλουμε χαρούμενες μανούλες για να έχουμε χαρούμενα μωρά! Υπάρχουν βέβαια&εξαιρέσεις...είχα βρεθεί τις προάλλες σε μια παρέα με μια μανούλα που είχε 1 μπέμπη 7,5 μηνών&μου λέει: "Καλά, θηλάζεις ακόμα??? Γι'αυτό ξυπνάει ο μικρός σου την νύχτα...τον έμαθες! Εγώ έκοψα τον θηλασμό μόλις σαράντισα γτ ήθελα να κοιμάμαι τα βράδια& επίσης μου έλειψε το τσιγάρο..." ε, τώρα τι της λες??? Βασικά δ της είπα...δ άξιζε ν'ασχοληθώ καν!

Ναφσάκι μπράβο σας!!!! Άντε να'ρθει&σε μας το δεύτερο!!!! Για τις θηλές τώρα που βγήκαν τα δόντια, γτ δ χρησιμοποιείς ψευδοθηλές????

550ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Σαβ Μάης 24, 2014 10:45 pm

roxanne87

roxanne87
Καλημερα!

Thali-alex μπραβο σας! εμεις δν καταφεραμε να το παμε παρακατω,κ κπο το στηθος θηλασε 1 μηνα,μετα επαθα μαστιτιδα κ ηρθε το θηλαστρο.. ο μικρος δαγκωνε κ εσφιγγε με αποτελεσμα να μ κομματιασει τις θηλες,πονουςα σαν να με σφαζανε καθε φορα που τν εβαζα στο στηθοσ,αφου τσιριζα κανονικα! Μεχρι κ τωρα μ λενε ςτο δρομο,καλε πειναει το μωρο, κοιτα πως ρουφαει την πιπιλα!!

Πως κοιμηθηκατε; Εμενα μια χαζη υπερενταση δν μ αφησε ν κοιμηθω,κ τ αστειο ειναι πως ακομα την εχω..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις