676 Απ: Μανούλες Μαΐου 2013 #22 Τετ Ιουν 25, 2014 1:31 am
Catty
Πρωταγωνιστής!!
Μη ξεχάσεις να φορέσεις το κολιέ που σου πηρε δώρο θα σου βάλω λινκ τη συνταγη!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Catty στις Τετ Ιουν 25, 2014 11:02 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ξέχασα μια προθεση εκ προθέσεως)
mother of 3 έγραψε:Α για τα ορθογραφικα, εγω κοριτσια ενα περιεργο πργμα, οταν γραφω στο χαρτι δεν κανω ουτε ενα, το χερι παει απο μονο του, στον η/υ και στο κινιτο η το ipad παλι...
Ελα ντε!! Ελα κομπιουτερακι ακομη χρεισημοποιουμε! Εγω τουλαχιστον. Μια μικρη στη δουλεια χρησιμοποιει το αιφον!Catty έγραψε:mother of 3 έγραψε:Α για τα ορθογραφικα, εγω κοριτσια ενα περιεργο πργμα, οταν γραφω στο χαρτι δεν κανω ουτε ενα, το χερι παει απο μονο του, στον η/υ και στο κινιτο η το ipad παλι...
"Όταν γράφω στο χαρτί...._"
Θεέ μου ποσό χρονων είμαστε!!!
Γραφω στο χαρτί...
Αγόρασα ενα CD...
Πηρα κομπιουτεράκι...
Εκανα περμανάντ…
ε σορρυCatty έγραψε:mother of 3 έγραψε:Καττυ δεν ξερω τι θα σου πει ο παιδιατρος. Αλλα εμενα και τα 3 ειναι αδυνατα αλλα στις καμπυλες και γενικα σε ολα ειναι ενταξει και υγειεστατα. Μπορει να μου εμοιασαν. Εγω απο τοτε που γεννηθηκα μεχρ και τωρα ειμαι παντα 3 κιλα κατω απο το κατωτερο οριο για το υψος μου αλλα ποτε δεν ειχα καποιο θεμα. Και οταν λεω οτι τρωνε τα παντα, εννοω οτι δεν εχουμε θεμα με γευσεις και φαγητα οχι οτι τρωνε και ποσοτητες.
Εντάξει τώρα με εκνευριζεις
mother of 3 έγραψε:Ελα ντε!! Ελα κομπιουτερακι ακομη χρεισημοποιουμε! Εγω τουλαχιστον. Μια μικρη στη δουλεια χρησιμοποιει το αιφον!Catty έγραψε:mother of 3 έγραψε:Α για τα ορθογραφικα, εγω κοριτσια ενα περιεργο πργμα, οταν γραφω στο χαρτι δεν κανω ουτε ενα, το χερι παει απο μονο του, στον η/υ και στο κινιτο η το ipad παλι...
Γραφω στο χαρτί...
Αγόρασα ενα CD...
Πηρα κομπιουτεράκι...
Εκανα περμανάντ…
Και εγω το ρολοι κοιταωCatty έγραψε:mother of 3 έγραψε:Ελα ντε!! Ελα κομπιουτερακι ακομη χρεισημοποιουμε! Εγω τουλαχιστον. Μια μικρη στη δουλεια χρησιμοποιει το αιφον!Catty έγραψε:mother of 3 έγραψε:Α για τα ορθογραφικα, εγω κοριτσια ενα περιεργο πργμα, οταν γραφω στο χαρτι δεν κανω ουτε ενα, το χερι παει απο μονο του, στον η/υ και στο κινιτο η το ipad παλι...
Γραφω στο χαρτί...
Αγόρασα ενα CD...
Πηρα κομπιουτεράκι...
Εκανα περμανάντ…
Καλέ στο πανεπιστήμιο αν ρωτήσει κάποιος τι ωρα είναι, εγώ σαν καλός παππούς θα κοιτάξω το ρολόι μου και όλο το υπολοιπο ακροατήριο θα κοιταξουν τα κινητά τους!!!
Catty έγραψε:
Πέννυ μην πάρεις κολοκυθα , η συνταγή γινεται με κολοκυθάκια πράσινα!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης