26 Απ: Καλημέρα κορίτσια !!!! Σήμερα το πιο όμορφο πρωινό.... Τρι Σεπ 07, 2010 11:35 pm
catherine
Πανταχού παρούσα!
Συγχαρητήρια κοριτσάκι!!! Με το καλό και με μια καλή εγκυμοσύνη!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
stefy έγραψε:Ε και απο τα 2 έπαθε!!!! Ακόμα κι εγώ που το ήθελα τοοοοοοοοοοοοσοοοο ένα άγχος με έπιασε!!! Ήταν κατα 80% χαρούμενος και κατα 20% αγχωμένος πιστεύω.
effie_b έγραψε:AAAAAAAA!!!! Τι καλά, τι καλά!!!! Συγχαρητήρια stefy!!!!!!!!!!! Αχ, έχω ενθουσιαστεί τώραααα!!! Θέλω κι εγώωω!!!! Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι και .... δεν ξέρω τι άλλο λένε... όλα καλά!!!!
faye έγραψε:μπραβο κουκλα μου . Με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου .
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
stefy έγραψε:Κορίτσια !!! Έγινε το θαύμα!!! Εχτές έκανα τέστ και.... !!!!
Αχ κορίτσια .... είμαι ευτυχισμένη..... εύχομαι σε όλες τις κοπέλες που κάνουν προσπάθειες να μείνουν έγκυες να τα καταφέρουν !!!!!! Όταν ανακοίνωνα πριν 1 μήνα οτι ξεκινάω προσπάθειες όλες μου στείλατε τις ευχές σας!!! Και έπιασαν!!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!
Μιλουπακι έγραψε:Μπραβο κοριτσι μου με το καλοοοοο, να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ioannaki έγραψε:Κοπέλα μου συγχαρητήρια....Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!Όλα να πάνε καλά και σε 8 μήνες να κρατάς στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο μωράκι....
mamamaria έγραψε:Σου ευχομαι να απολαυσεις οσο μπορεις αυτην την περιοδο της ζωης σου!!!!
και με το καλο να αποκτησεις ενα υγιεστατο και υπεροχο μωρακι!!!!
καλη λευτερια!!!!!!
markellajohny έγραψε:Πονάω χαμηλα.... σαν σουβλιες.... ειναι φυσιολογικό??? Εχω και συχνοουρία
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Έρχεται ο πελαργός! » Καλημέρα κορίτσια !!!! Σήμερα το πιο όμορφο πρωινό....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης