51 Απ: Βαπτιση στη Μεγαλοχαρη της Τηνου Πεμ Ιουν 26, 2014 1:57 pm
AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
darsel έγραψε:AngelMommy έγραψε:Τέλος πάντων εγώ το ξαναείπα το θέμα δε το άνοιξα για να ακούσω τα παράπονα της κάθε μιας αλλά για να μάθω τι παίζει.
Ακριβώς το ίδιο είναι κ για μένα που Έχω να κάνω 2000 χιλιόμετρα κ βάλε κ όχι 800 που λέει ο λόγος,είναι κατανοητό νομίζω ότι κ εμείς είμαστε απλοί εργαζόμενοι κ όχι μεγιστάνες μόνο κ μόνο επειδή ζούμε έξω! χαζό κλισέ αν μου πει κάποιος ότι στην Ελλάδα όλοι κακοπερνανε κ ότι δεν έχουν λεφτά.
Δε λέω ότι δε το καταλαβαίνω ότι οι εποχές έχουν αλλάξει κ ότι πάνε προς το χειρότερο, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να αναλάβω εγώ κάτι τέτοιο.
Τέλος πάντων τα είπα κ παραπάνω μην επαναλαμβανω κ ούτε νομίζω είμαι υποχρεωμένη να εξηγώ!
γεια σου κοριτσι βασικα δεν εχω διαβασει τιποτα οποτε δεν ξερω για τι πραγμα τα εχεις παρει.
θα παω την αλλη βδομαδα αυθημερον για να προσκυνησω. πες μου αν θες να ρωτησω τιποτα εκει και να σου πω οταν γυρισω.
Να σαι καλά κ βοήθεια σου!η Παναγία έχει μεγαλη δύναμη,εγώ προσωπικά συγκινούμαι πολύ κάθε φορά που πάω! Έχω κάνει κ το ταματακι μου για το μωράκι μού!
σε ευχαριστώ πολύ αλλά οι άλλες μανούλες που βάφτισαν η θα βαφτισουν εκεί με κατατοπισαν αρκετά!Έχω κ τηλέφωνα κ λοιπά για όταν χρειαστεί!
Τα "πηρα" γιατι "παραφραστηκε" το θεματάκι που άνοιξα κ αρχίσαμε να λέμε για καλεσμένους κ "υποχρεώσεις" που νομίζω δεν κολλάνε!
Νομίζω όμως έχει κλείσει κ δε το συνεχιζουμε (εγώ τουλάχιστον!)