26 Απ: ΕΣΠΑ 2014 -2015 Κυρ Ιουλ 06, 2014 11:55 pm
sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστω θα το επικυρωσω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
sofia lara έγραψε:ευχαριστω θα το επικυρωσω.
Stevi_tasos έγραψε:sofia lara έγραψε:ευχαριστω θα το επικυρωσω.
Μπορει να μην επικυρώνεται το εκκαθαριστικό στα ΚΕΠ ,τι να σου πω ;Ρώτησε τους, πάρτο μαζί σου φυσικά και θα σου πουν.
Αν επικυρώνεται,θα το επικυρώσουν μόνο αν έχει εκτυπωθεί από gsis ή αν είναι το επίσημο εκκαθαριστικό και ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ.
sofia lara έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:sofia lara έγραψε:ευχαριστω θα το επικυρωσω.
Μπορει να μην επικυρώνεται το εκκαθαριστικό στα ΚΕΠ ,τι να σου πω ;Ρώτησε τους, πάρτο μαζί σου φυσικά και θα σου πουν.
Αν επικυρώνεται,θα το επικυρώσουν μόνο αν έχει εκτυπωθεί από gsis ή αν είναι το επίσημο εκκαθαριστικό και ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ.
εμας μας εδωσε η λογιστρια αυτο που μοιαζει με φωτοτυπια,ετσι λεει βγαινουν τωρα.αυτο λοιπον εβγαλα εγω φωτοτυπια και θα το επικυρωσω.νομιζω μου εχουν πει οτι στην εφορια δε σου δινουν αλλο.αυτο το gsis τι ειναι?
PINAKIII έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΓΧΡΩΜΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΗς ΑΙΤΗΣΗΣ?Η ΑΠΛΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ?
Stevi_tasos έγραψε:PINAKIII έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΓΧΡΩΜΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΗς ΑΙΤΗΣΗΣ?Η ΑΠΛΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ?
το ιδιο είναι !
όπως και να είναι . Νομίζω ασπρόμαυρη είναι.
Μη ξεχάσεις να υπογράψεις και να την επικυρώσεις στο κεπ .
maryz-iraklio kritis έγραψε:Eγω σήμερα επικύρωσα ταυτότητα κ κάρτα ανεργίας! Το εκκαθαριστικό δε χρειάζεται , το οικογενειακής όχι γιατί μπάινει στρογγυλή σφραγίδα κ του αρμόδιου υπαλλήλου η υπογραφή οπότε είναι γνήσιο έγγραφο!
Παραπάνω η Stevi-Tasos πως την λένε , έγραψε ότι να επικυρώσουμε την αίτηση κ ρωτησα για διευκρίνηση, στη προκήρυξη δε λεει κάτι κ στα Κεπ που ρώτησαν μου είπαν αν είναι υπευθυνη δήλωση κ θέλουν το γνήσιο της υπογραφής φέρτην τωρα τι να πω κ εγω 1η φορά τα φτιάχνω δε θέλω να κάνω λάθος!
snoopy έγραψε:εμενα παντως ενας υπαλληλος της εεταα εχτες το πρωι μου ειπε οτι η υπευθυνη δηλωση θελει υπογραφη και επικυρωση.μαζι με ολα τα υπολοιπα δηλαδη στα κεπ μου επικυρωσαν και την υπευθηνη δηλωση.οπως και να χει μια υπογραφη παραπανω δεν βλαπτει σιγουρα,ενω αν λειπει κατι εκει ειναι τι προβλημα.
panma έγραψε:καλησπερα κι απο μένα.
εχω καποιες αποριες(μονο σε μενα δεν απαντανε στην εεταα...ή ειναι γενικο το κακό????)
τέλος πάντων.
1) στο κουτάκι "Barcode" γράφουμε εμεις κατι η όχι??
2) σαν επίδομα μητροτητας εννοούν το εξάμηνο ή το εφάπαξ ποσο που παίρνουμε?(γτ το πρώτο ειναι περασμενο στο συνολικό εισόδημα έτσι κι αλλιώς)
και τέλος
3) στο Π2 επιλογή κατηγορίας θέσης δομής ποιο σημειώνω αφου η μικρή μου θα ειναι 12 μηνών το σεπτέμβρη...το "από 2 μηνών" ή το απο 8 μηνών" ή μηπως έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά της δομής (που δεν ειναι ιδια και στις 4)
αν μπορει να βοηθήσει κάποια θα το εκτιμούσα!!! τα τηλεφωνα ...αχρηστα...
σας ευχαριστώ πολύ!!
panma έγραψε:Δλδ στην ουσία δεν ασχολούμαι με το 1 και το 2 που εγραψα(αφου το μοναδικο επιδομα που πηρα ηταμ 300κατι € ως αναλογια για τις 18 μερες του δεκεμβριου για την Ειδική Παροχή Προστασιας Μητροτητας...που οπως ειπα πιο πριν ειναι ηδη περασμενη στο εκκαθαριστικο μου ..
και στις κατηγοριες αφου οι 3 απο τισ 4 ειναι Α1.1 ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ α1.2 εγω συμπληρωνω το Α1.2 για να ειμαι καλυμμενη????
Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλα λιγο η πρώτη φορα.. λιγο που δεν εχω ιδεα λι γο το αγχος και να'τα....τα κινεζικα....
panma έγραψε:Ωραια ! Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για τη βοηθεια!!!!!!! ειλικρινα
denas333 έγραψε:gia sas koritsia....i8ela na mou pei kamia exei idea pote vgenoun ta apotelesmata??kai kali epitixia se oses kata8esan
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης