76 Απ: ΕΣΠΑ 2014 -2015 Δευ Αυγ 25, 2014 11:28 am
Justelene
Σιωπηλή δύναμη
Βγήκαν τα αποτελέσματα στο dikaiologitika.gr
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
filenada έγραψε:"""""Οι Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης των δυνητικά ωφελουμένων και οι Πίνακες των απορριφθεισών
μητέρων ανά Νομό θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: www.eetaa.gr,, στις 25/8/2014.
Ημερομηνίες υποβολής ενστάσεων: 26 – 28/8/2014
Η ανάρτηση όλων των ανωτέρω Πινάκων (ωφελούμενες, επιλαχούσες) θα γίνει:
στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: www.eetaa.gr στις 31/8/2014."""""""""
PINAKIII έγραψε:καλλιοπη καλημερα.εκτυπωση την ενσταση συμπληρωσε τη και να αναφερεις πως στελνεις την αναγγελια προσληψης.
θελει την αναγγελια προσληψης....απ τη δουλεια σου.λογικα θα εχεις αντιγραφο.φωτοτυπια θελει.
. σε ευχαριστω γιατιν βοηθεια.εγω απο τιν αρχη εσυειλα τιν αναγελεια απλα δεν ειχε σφραγιδα και υπογραφη σπο εργοδοτη,τωρα μου γραφει οτι λειπουν καπια στοιχεια πηγα στιν δουλεια μου και μου ειπαμ οτι βγενει μεσω υπολογιστη αυτο και το εχει δεχτει η επιθεωριση ο οαεδ κσι δεν το δεχετονται στα εεταα;;;τωρα εβαλα σφραγιδα και υπογραγες άλλα αυτο ειναι που ζηταν;;;PINAKIII έγραψε:εγω στη θεση σου θα τα εστελνα με φαξ ειναι απλο κιολας κρατας το αποδεικτικο αποστολης κ εισαι καλλημενη!
καλιοπη έγραψε:σε ευχαριστω γιατιν βοηθεια.εγω απο τιν αρχη εσυειλα τιν αναγελεια απλα δεν ειχε σφραγιδα και υπογραφη σπο εργοδοτη,τωρα μου γραφει οτι λειπουν καπια στοιχεια πηγα στιν δουλεια μου και μου ειπαμ οτι βγενει μεσω υπολογιστη αυτο και το εχει δεχτει η επιθεωριση ο οαεδ κσι δεν το δεχετονται στα εεταα;;;τωρα εβαλα σφραγιδα και υπογραγες άλλα αυτο ειναι που ζηταν;;;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης