Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
594 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 594 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μάμα 40 καλως ηρθες!!

Κορίτσια δεν προλαβαίνω να γράψω με το ζωντόβολο! όλη μερα ή μπουσουλάει ή γκρινιάζει μολις ασχοληθώ με κάτι άλλο!!
Γκρινιαρουλα με το καλό το πάρτι σας, να περάσετε τέλεια!!
Εμένα o μικρος γελάει κα απλώνει χέρια παντού!! τον μπαμπά του τον βλέπει πολύ κ προτιμα την μαμά του μόνο όταν χτυπάει, πονάει, πεινάει, ή νυστάζει!!
Ακόμα ξύπνιο το ζουζούνι, δεν κλείνει μάτι με τίποτα!!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι μονοήμερη; κάλα να περάσετε!!
Ντεμακι εσεις αύριο βαφτίζετε; με το καλό!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αύριο Αναστασία.ευχαριστω πολυ!

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ο μικρουλης μου λοιπον γεννηθηκε 9 νοεμβριου και απο τοτε ειμαστε αυτοκολλητοι .. Θηλαζω ακομα και δεν δεχεται ουτε μπιμπερο ουτε πιπιλα.. Προβληματιζομαι μηπως δεν ειναι καλο για τον ιδιο τοση εξαρτηση αλλα ακολουθω το ενστικτο μου μεχρι στιγμης..

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!
Λοιπόν η μικρή με βασανίζει αλυπιτα.έχω χάσει τον υπνο μου ρε κοριτσια,δεν υποφέρετε.τι κλωτσιες στη κοιλιά,το σφαλιάρες τι κουτουλιες στη μύτη.με μωλοπες τα με αφήσει.μετα με πιάνουν τα μέτρα μου κ δεν κοιμάμαι.

Σήμερα είναι η μερα του διανελλακοτ μου!!!!εχω τρελή χαρά!

Μαμα40 αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό,δεν κανείς κανένα απολύτως κακό στο μωρό σου!

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερουδια...ποσο χαιρομαι Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 328109  Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 328109  Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 215994  που θα παμε εκδρομουλα, δ λεγεται!!!!!

Αναστασια 2ημερη ειναι η εκδρομη...θα φυγουμε σημερα το πρωι θα γυρισουμε αυριο το βραδυ! Ευχαριστω...

Ντεμακι με το καλο η βαφτιση σας...να πανε ολα τελεια!!!! Οσο για τα κοριτσια σου...μηπως να τα διαβαζες λιγο μερα στην εκκλησια;;;;

Μαμα40 ουτε εγω το βρισκω κακο...αν εσενα δ σε ενοχλει&δ σε κουραζει αυτη η εξαρτηση, ιναι απολυτα φυσιολογικο!!!! Οι περισσοτερες σε αυτη τη φαση ειναι, οποτε μην ανησυχεις! Για πες μας, τον εχετε βαφτιση ή οχι;;; Για να σε προσθεσω στη λιστα μας...

Πως ειστε οι υπολοιπες;;;;;

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια, ανά δύο ώρες σήμερα ξυπνούσε, αχ τι θα την κανω δεν ξέρω. Εσείς πώς κοιμηθγκατε?

Μαμά 40 καλώς όρισες. 9νοεμβρη γεννήθηκε και η δικιά μου κόρη και ο μπεμπης της vivaki. Και εγώ θηλάζω αποκλειστικά, το καλύτερο φαγητο για τα μωρά μας, μην ακούω τπτ άλλο γιατί εκνευρίζομαι!!!χαχαχαχα. Για πες μας πόσο βαρο; και ύψος έχει, γε.νησες φυσιολογικά, το βαπτισατε???

Ντεμακθ με το καλοοοοοοο

μαρακι27

μαρακι27
Καλε ναι...9Νοεμβρη ειστε3...τι ωραια!!!!!

Γκρινιαρουλα το Κατερινακι ειναι ανησυχο;;; ψαξτο για κανα δοντακι, αλλιως δες το μηπως περνατε εβδομαδα αναπτυξης!!!!

409Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 20, 2014 10:42 pm

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα σ ολες! φτερνιζομαι συνεχεια εχω μπουκωμα κ βηχα! κ αυριο βαφτιζουμε. ποση γκαντεμια;;!!

χθες πηγαμε στα γενεθλια της μικρης του κουμπαρου που χρονισε.. οι μικρες απο τα παιδακια τα παιχνιδια κ τις φωνες εμειναν αναυδες \. κιχ δεν εκαναν κ ολοι ελεγαν τι ησυχες που ειναι!ααααααααχχχ... με βγαζουν κ ψευτρα οχι τιποτα αλλο.. φυσικα το βραδυ κοιμηθηκαν με τα μπιμπερο στο στομα..!η μικρη δεν ξυπνησε ουτε μια φορα, η μεγαλη 2-3 φορες για πιπιλα. παρολα αυτα νυσταζω..γιατι;;
εixan ενα παιχνιδι sto παρτυ που λεγεται jumper το οποιο το οποιο τους αρεσε απιστευτα!θελω νατο παρω! σας το συστεινω!

σημερα θα παρει ο αντρας τις μικρες κ θα παει στη μανα του για κανα δυωρο -κ ο θεος βοηθος!-για να παω να κανω τα νυχια μου.

Μαρακι καλη εκδρομουλα!!
Ντεμακι με το καλο η βαφτιση χωρις ταλαιπωρια ευχομαι!ζωηρο το κοριτσι σου, να τη γραψεις σε κανενα αθλημα να εκτονωνεται!
μαμα 40 να σου ζησει ο μικρος!

σαν πολλα δεν εγραψα; τεσπα

410Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 20, 2014 10:51 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα όμορφες!

Ντεμάκι, με το καλό η βάπτιση, να την χαρείτε πολύ! Και καλά είπε η Μαρία, ένα διάβασμα στις μικρές ίιιιιιισως βελτιώσει την κατασταση! χαχαχαχαχα, πλάκα κάνω, αστέρια είναι οι κούκλες σου, τι τα ήθελες, κοιμισμένα;;;;

Γκρινιαρούλα όλα έτοιμα για το πάρτυ;

Μαμα40 καλώς ήρθες. Σε αυτη τη φάση είμαστε πολλές, μην ανησυχείς, δεν θα μείνουν έτσι μια ζωή. Είναι πολύ μικρά ακόμα, τι ανεξαρτητοποίηση να τα μάθουμε, σιγά σιγά όταν έρθει ο καιρός τους!

Δεν διάβασα πιο πισω κοριτσια, συγνώμη, έκανα αποχή απο το ιντερνετ 2 μερες και ακόμα βαριέεεεεεεεεεεεμαι που ζω! Ήταν ήσυχο το κοριτσάκι μου αυτες τις μέρες (παροτι πλεον τον ημερησιο υπνο τον εχει ριξει στην μιση ωρα, 1 τεταρτο απο 2 φορες), έχουμε πέσει και με τα μούτρα στις χειροτεχνίες για να τελειώσουν τα προσκλητήρια, άλλαξα πάλι γνώμη για τις μπομπονιέρες και ψάχνω πάλι νέα υλικά. Αυτααααααααααααααα, σήμερα ελπίζω να είναι καλή, να παμε καμια βολτα, να δουμε κ το νονο, να κανουμε κ καμια δουλεια!

411Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 20, 2014 10:52 pm

μαρακι27

μαρακι27
Μary2 περαστικα...ποιος σε γκαντεμιασε μια μερα πριν τη βαφτιση;;; παρε κανα 2ντεπον, πιες κανα ζεστο γτ δ σε βλεπω καλα αυριο.... Το jumper που ανεφερες, γκουγκλαρω αλλα μου βγαζει αλλα νταλον... scratch 

412Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 20, 2014 10:53 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!
Χαχαχα! μαίρη δεν είναι πολύ άτιμα; κα μένα έτσι κάνει μπροστά σε κόσμο, κα μου λένέ όλοι« ησυχος ε;» τι να πω μετά;

τελεια Μαρακι! κάλα να περάσετε!! κ γω θέλω θάλασσα αλλά έχω τραπέζι αύριο κ γάμο σήμερα οπότε δεν θα πάω πουθενά!!

413Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 21, 2014 12:01 am

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
  Μαρακι ετσι μου το ειπε η μαμα της μπορει να το λενε αλλιως! το ξερεις λογικα . ειναι αυτο που μοιαζει με περπατουρα αλλα δεν ειναι..

θα παρω ντεπονακια μην ανεβασω πυρετο κ με μαζευουνε!
εδω δε μπορω να πω οτι εχουμε ζεστη..κ το νερο στις κολυμβηθρες δεν το ζεσταινουν απ οτι ξερω, θα κρυωσουν οι μικρες γμτ

414Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 21, 2014 12:39 am

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Με το καλο η βαφτιση demaki88 mary2 αν καταλαβα καλα απο αυτα που γραφετε.. Griniaroula ναι ο μικρος γεννηθηκε 3 κιλα με φυσιολογικο τοκετο ..και στον 6ο μηνα ηταν 7850 με υψος 71.. Σας ευχαριστω ολες για το καλωσορισμα και τις ευχες !! Εμεις τον Αλκινοο θα τον βαφτισουμε τον Σεπτεμβρη..

415Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 21, 2014 12:52 am

roxanne87

roxanne87
Ντεμακι με το καλό, να περάσετε όμορφα!

Μαρακι κ εσεις να περασετε τελεια, να ειναι κ ο Φιλιππακος ησυχος, να ξεσκασετε!

Κ εμεις ειχαμε δυσκολη νυχτα....ο αερας μαλλον...

Μαμα 40 καλωσ ηρθες!

Μαιρη, ο νομος του Μερφι! περαστικαααα!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσακια μου!!!με το καλο οι βαπτισεις demaki κ mary ,να περασετε τελεια!!!!griniaroula ετοιμα ολα για το party σας αυριο?!?

Mama40 καλως ηρθες στην παρεουλα μας!να χαιρεσαι το αντρακι σου!!!!!

Εμεις ειχαμε ενα σχετικα normal βραδυ ...!αν κ θελει πολυ μαμααα η ζωουλα μου!το πρωι κοιμηθηκαμε ενα ωραιο 3ωρακι αγκαλιτσα!!!σαν ερωτευμενο ζευγαρακι ημασταν.....χιχιχιχι!!!!

οι υπολοιπες ολες καλα???

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γκρινιαρουλα να περασετε τελεια στο παρτυ και να το απολαυσεις
εσυ το μωρο ο μπαμπας σας βεβαιως βεβαιως και οι καλεσμενοι σας. Ντεμακι με το καλο να χαιρομαστε τον Διανελλακο σου Μαιρη και εσυ τις ζουζουνες σου να χαιρεσαι και να περασετε τελεια στη βαπτιση οσο που εισαι αρρωστουλα τιποτα δεν θα παει στραβα!!!!!!!!!
Μαμα 40 καλως ορισες στην παρεαουλα μας οσο για το θηλασμο εγω καθε βραδυ λεω οτι θα το κοψω και καθε πρωι το ξεχναω!!!!!!!!!
Ροξαν μια χαρα ειναι το αντρακι σου ειδες?

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστώ κοριτσια!πκοριτσια!πηγα για μαλλι κ μακιγιάζ κ τωρα έβαλα τον άντρα μου να κοιμησει λίγο τα κορίτσια να μην έχουν μετα νύστα κ γκρινιάζουν,γιατί μη Νμιζετε ότι όταν μεγαλώνουν φεύγει η γκρινια.χειροτερεύει θα έλεγα;;;;θα έλεγα!
Εγω νυστάζω κ δεν μπορώ να ξαπλώσω.πεινάω κ δεν μπορώ να φάω.δειψαω πίνω με το καλαμακι!μπουαχαχαψαχα

Μαράκι ζηλεύω!καλά να τα περάσετε στην εκδρομή!

Γκρινιαρουλα έτοιμη για το πάρτυ;

Λοιπόν ο άντρας μου μου Σπάσε τα νεύρα.
Για το τραπέζι υπολογίσαμε να κάνουμε 40-50 άτομα.λέμε τους πιο στενούς.Ε κ μας ξεφυτρωναν.στα 70 βάλαμε στοπ.κ σήμερα μου λέει θα φέρει κ την κοπέλα του ξαδέρφου.κ απο που κ ως που ρε φίλε;τι την έχω;φίλη η συγγενη;;ούτε έναν καφέ δεν έχουμε πιεί,τυχαία άμα θα την οετθχενα σε κάνα τραπέζι η στην θάλασσα που πάνε στο μαγαζί της.μου κάλεσε το πιτσιρίκι λες κ την έχουμε καμία υποχρέωση,ενώ δεν κάλεσα άλλους κ άλλους που τους ήθελα στο τραπέζι για να μην ανέβουμε στα άτομα.κ δεν είναι τα λεφτά ρε κορίτσια.σιγά για ένα άτομο.είναι πρώτα απο Ολα ότι ειναι ξεκαρφοτη μέσα σε όλο το συγγενολοι κ 2-3 καλούς φίλους κ μετα το γαμωτο που δεν με ρώτησε.Ε τα πηρα κρανίο πια!!

Μαιρυ μου περαστικά σου!ωχ βρε κοπέλα μου τώρα σου έτυχε;;βάλε τα δυνατά σου!!

419Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 21, 2014 10:23 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσακια!αλλον ενα ανησυχο βραδυ με πολλες αγκαλιτσες!!!(καθε μια ωρα,το ξυπνητηρακι μου!!!!)
Demaki ολα καλα πηγαν?ελπιζω να μην εκνευριστικες αλλο κ να απολαυσες την ημερα του Διανελλαου σου!!μωρε αυτα λιγο πολυ συμβαινουν κ οι αντρες συνηθως ειναι στον κοσμο τους,δε μπορουν να καταλαβουν το γιατι το λες,ασχετα αν αυτο που λες ειναι ξεκαθαρο !!

οι υπολοιπες ειχατε ησυχο βραδυ??

420Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 21, 2014 10:25 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κούκλες! Τεμπελιάζουε τα Σάββατα ε????

ΠΟύ είναι οι ανταποκρίσεις;;; Ντεμάκι να σου ζήσει ο ΔΙανελλάκος! Μαίρη και εσένα οι κούκλες σου, να είναι πάντα δεμένες σαν μια γροθιά! Γκρινιαρούλα, περιμένουμε κ απο σενα ανταποκριση!

Εμείς είχαμε σχετικά ήσυχη νυχτα. Εχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι το παιδι με φωνάζει. Εντάξει, λέει μαμαμαμαμαμαμμαμαμαμα και μπαμπαμπαμπαμπα ακατάλληπτα, αλλά πλέον το μαμαμααααααααααααα το φωνάζει όταν είναι στην κουνια ξύπνια και θέλει να πάω να την παρω. Να το παρω πάνω μου ή να συγκρατηθώ η μάνα;;;;
Νομίζω ότι θα σκάσει και το πάνω δοντακι όπου να ναι. Χθες πήγαμε για έναν καφέ, κ η μπέμπα κοιμηθηκε μπρούμυτα στα ποδια του νονού της. Μιλάμε για πολύ γέλιο, πιάστηκε ο κ*λος του ανθρώπου που δεν κουνιόταν για να μην την ξυπνησει! Ασε δε που περναγε ο κόσμος και ουτε που φαινόταν το μωρό έτσι όπως είχε χυθεί πάνω του, κοιταζαν όλοι το άδειο καρότσι κ έψαχναν να εντοπίσουν κάπου καμια γιαγιά να κάνει βόλτες το μωρό!

421Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 21, 2014 10:26 pm

roxanne87

roxanne87
Κοριτσουδες που ειστε;; Καλημεραααα!!!!

Γκρινιαρουλα πως πηγε το παρτυ;

Ντεμακι καλοφωτιστος κ γερος ο Διανελλακοσ_ Αγγελος,να τον χαιρεστε!!!

Μαιρη καλα να περασετε!

Τα φιλια μου σε ολες!

422Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 21, 2014 10:56 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nafs να το παρεις πανω σου κ εγω το παιρνω γιατι σχεδον σπο την αρχη το εχει στανατησει στα δυο μα κ τωρα οποτε φευγω απο το δωματιο η βρισκει τα σκουρα το πρωτο που κανει ειναι να την πιασει το παραπονο κ να φωναζει μαμα!!Smile
Τωρα βεβαια δε ξερω κατα ποσο μπορει να συνειδητοποιησει τι ακριβως φωναζει ,αλλα εμενα μου αρεσει!!!
ολες οι προσπαθειες για να πιει γαλα απο μπουκαλι η μπιμπερο πεφτουν στο κενο κ οχι τιποτε αλλο αλλα λυπαμαι να πεταω 100αρια(ml)καθε τοσο!!!

Demaki δε σου ειπα...να ειναι καλοφωτιστο κ παντα γερο κ τυχερο το αγορι σου!!!!!

423Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 21, 2014 11:02 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερααααααααααα!!!!!Ντεμακι που εισαι καλεεεεεεεεεεε ξυπνα να μας πεις. Μαιρη να σου ζησουν τα κουκλια σου σημερα ειναι η μερα σας γκρινιαρουλα να περασετε τελεια στο παρτυ σας. Ναφς να χαρεις βεβαια πλακα κανεις εγω περιμενω πως και πως απο τον μπουλουμπαση!!!!!!!!! Καλημερα και στις υπολοιπες.

Προχθες πηγα για μπανιο μονη με το μωρο και ερχεται εχτες ο αντρας μου και μου λεει οτι του ειπε ενας συναδερφος οτι ειδε μια μαμα με ενα μωρο στην παραλια την κακομοιρα την ταλαιπωρουσε ο γιος της ηταν ενα παχουλο ομορφο μωρο και αυτη πολυ αδυνατη και τον ρωταει (ο γιαννης) φορουσε μαγιο σουπερμαν ο μικρος; ε ο δικος μου ηταν οπως καταλαβαινετε θεαμα γιναμε στην παραλια οταν ηταν να κοιμηθει!!!!!!!!!!!!

424Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 21, 2014 11:19 pm

roxanne87

roxanne87
Ναφσακι ζηλευωωωω!!! Να τα παρεις εννοειται!!!!αχου την μικρουλα μου μωρε!!! Θαλεια γελιο πολυ ε; σε ταλαιπωρει ο μικρος σου σουπερμαν;;;; Ζωη κουραγιο βρε κουκλα μου..

Κ εμάς πρέπει να ετοιμάζονται τα πάνω γιατί αφ ενός μου ειπε ο γιατρός οτι ειναι πολύ πρησμένατα ουλα του,κ αφετέρου το μικρό μου κλαίει στον ύπνο του κ βγάζει κραυγές:/

425Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 22, 2014 12:07 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφου το λέτε κ εσεις, το παίρνω πάνω μου, χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα!

Ζωή με ποτηρακι δοκιμασες? Δεν θυμαμαι, ξεκινας δουλεια κ θα λειπεις;

Θαλεια, χαχαχαχαχαχαχα, σοου γινατε! Σε που γουσταρω τρελα σουπερμαν!

Ροξανακι κ στα δικά σας! Ταλαιπωρειται το αντρακι σου ε? Καημενουλι μου... αντε να σκασουν τα παλιοδοντια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις