Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
405 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 405 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

426Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 22, 2014 12:42 am

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nafs εχω δοκιμασει κ με ποτηρι γιατι με αυτο πινει το νερο της αλλα τιποτα......!!!γυρναω σε δυο μηνες οποτε πρεπει να την ετοιμασω σιγα σιγα σε περιπτωση που αργησω το βραδυ μετα τις 9!!που θα παει θα τα καταφερουμε!!!

δεν ειναι υπεροχο οταν ακους απο το στοματακι τους το μαμα?εγω λιωνω οταν μου το λεει ,ξεχναω τα παντα!!!!!!!!

427Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 22, 2014 12:57 am

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελα ζηλευωωωωωωωωωωω θελω και εγω μαμααααααααααααααα εμενα λεει μονο μπααααααααμπαααααααα. Α και στην παραλια φυσικα θηλασαμε για να κοιμηθουμε ειναι η 2η φορα που θηλαζω εξω και ντρεπομουυυυυυυυν αλλα πειναγε το παιδι μου. Αν μπορεσω θα ανεβασω τον μπεμπη με το μαγιο του εχει πολυ πλακα!!!!!Ασε που εχει περισσοτερα μαγιο απο εμενα ο σκατιαρης!!!!!!!Ζωη νομιζω πως αν δεν εισαι εσυ θα το πιει απλα εσενα σε εχει συνηθισει να της δινεις ζιζακι μωρε η Ζωουλα σου ονομα και πραγμα.
Ροξαν οκ με τον μπεμπουλη ε????????

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Θαλεια, ευτυχως ολα καλα! Περασαν κ τυπικα τα 2 24ωρα κ μου φαινεται ενταξει. Τον επιασα στον αερα να φανταστεις, ισα που προλαβε να ακουμπησει το κεφαλι του κατω, σαν λαγο τον επιασα.....

Τι ωραια η Σκιαθος, που μενετε? Εμεις μεναμε κοντα στο κεντρο, καθε μερα βολτες κ ποτα στις μαξιλαρες....ααααααχ τι ωραια! ειχε κ εναν φοβερο τυπο στο λιμανι που κανει καρικατουρες, απιστευτος!

Ζωη σιγουρα θα τα καταφερετε, αλλα ειναι δυσκολο για τα μωρα μας οταν βγαινουν απο το προγραμμα τους. Γι αυτην ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμα, που τωρα πρεπει να αποχωριστει....

429Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 22, 2014 10:02 am

roxanne87

roxanne87
Καλε που ειστε ολες;;

δυσκολη μερα σμρ,ο μικρος κοιμηθηκε 2 ωρες το πρωι κ εκτοτε δν εχει ησυχασει! ειχαμε κ κοσμο βεβαια κ αναστατωθηκε... αχ για να δουμε ποτε θα εχει ρεπο ο καλος μου,να κανουμε καμμια εκδρομη.

430Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 22, 2014 10:30 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι κάνετε κοριτσαρες;;;
Μαίρη να ου ζζήσουν οι μπουμπουκες!

Θάλεια τι υπονος;;στις 1 γύρισα,ο άντρας μου κάθησε κ άλλο,να τα βάλω για υπνο να κανω μπανιο να συμμασω τις σακούλες απο τα δώρα το σπίτι απο τα ρουχα που φορουσαμε κ γενικά το σπίτι πήγε 2 να ξαπλώσω.και στις 7 σηκωθικα να ετοιμαστούμε για την εκκλησία παλι.
Μετα για καφε κ φαγητό.
Ωραία ήταν κορίτσια τα περάσαμε όμορφα.είχαμε κ ενα παρατραγουδο έπεσε ένα κοριτσάκι κ χτυπισε στη μεση,μετα λυπιθιμισε κ εντωμεταξύ πως να το πω ρε κορίτσια;οι γονείς απαθεστατοι.είδα το κοριτσάκι που ερχοταν κοντά μας κλαίγοντας να πει οτι χτυπησε κ γυρνάνε τα ματια του αναποδα κ κανει να πέσει.στον αερα έπιασα εγω το κεφάλι της να μη χτυπθσρι κ αυτοί καθοντουσαν σαν ναμην τρε,ει τίποτα.τους φώναξα να σηκωθούν κ για να με βοηθισουν να τη σηκωσουμε.
Μετα φυσικα δεν ενδιαφερθικαν να τη πανε στο νοσοκομειο να δουν αν είναι εντάξει η μέση της.

Αυτά τα νέα μας!

431Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 22, 2014 10:56 am

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσακια!!!βρε demaki σοβαρα μιλας?τετοια αναισθησια οι γονεις?

Mary να σου ζησουν οι κουκλες σου ,να ειναι καλοφωτιστες!

griniaroula ξεσαλωνετε????

Roxanne σε τρεχει το μπουμπουκι σου?

εμεις ειχαμε μθα ησυχη μερα!πηγαμε βολτουλα ,καναμε δουλιτσες στο σπιτι,κοιμηθηκαμε κ τωρα καναμε μπανιο ,πινουμε γαλα κ ετοιμες για νανι(ελπιζω δηλαδη)!!
Α!σημερα την εχουμε βγαλει με ελαχιστα φρουτα το πρωι κ γαααααλααααα!!!!!!μαλλον κατι μου λεει οτι θα ακολουθησει κ το διπλανο δοντι.δεν ειχε καθολου ορεξη για φαγητο ουτε το μεσημερι ουτε το απογευμα....οσο για τα σαλια δε το συζητω.......χαμος!!!!

432Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 22, 2014 12:16 pm

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να μαστε κι εμείς!!!πέρασαμε τέλεια, ήρθαν όλοι οι φίλοι μας φάγαμε, ήπιαμε, διασκεδάσαμε!!!είχαμε και μια κοπέλα και για δύο ώρες απασχολούσε τα 18 πιτσιρίκια οπότε χαλαρωσαμς όλοι μας. Η Κατερίνα μου κυρια, το πρωί κοινωνησε,αφήστε που μόλις είδε κουτάλι νομιζε πως ήταν φαΐ και άχνα δεν έβγαλε!!! Μετά κοίταζε τα παιδάκια και γέλαγε...η αγαπουλα μου ήταν τέλεια!!!

ντ3μακι και Mary να σας ζήσουν τα ζουζουνια σας!!!

Φιλάκια πολλά σε ολες, πάμε για νάνι, ελπιζω να κοιμηθούμε σερί!!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να πω βρε ζωή αυτή την αναισθησια πρώτη γορα την αντικρισα.έχω δει κ έχω δει αναισθησία αυτο το χθεσινό με ξεπερνά.πριν γίνει αυτο,είχε χαθεί κ έψαχνε τη μαμά του κ ενώ παρακολουθουθμσα τα κιριτσια μου μη χτυπήσουν μη τα πειράξει κανεις τις ακούω που φώναζαν αυτο το κοριτσάκι.κ την έψαχνα εγω κ οι γονείς χαμπάρι.την έψαχνα,πήγε 10 μέτρα μακρυά αλλα με τον κόσμο που περπατούσε στην παραλία άντε να την βρεις κ φώναζε η ψυχούλα θέλω τη μαμά μου κ που είναι η μαμά μου.αν ρε κορίτσια έκλεινα τα μάτια κ έλεγα Ε ας πάει η μάνα του να συμμαζέψει θα είχε χαθεί.ενωμια άλλη μαμά που ειχαμε καλεσμένη κ αυτή την παραδέχομαι.πήρε το πιατάκι της κ πήγε απο την απέναντι μεριά του μαγαζιού μόνη της για να έχει ξαλο οπτικο πεδίο στα κορίτσια της.κ τι;δεν κάθησε καθόλου.όλη την ώρα με τα κορίτσια της μια τακκυνηγούσε μια τα έπαιζε.εμ σου λεει απ το εχω το κεφάλι μου ήσυχο κ τα παιδάκια μου καλά θα κάτσω εκεί κ μια χαρα!

Γκρινιαρουκαμου φαίνετε τη καλυτερη δουλειά έκανες με την κοπέλα που απασχολούσε τα πιτσιρίκια.τουλάχιστον χαλαρωσατε λιγακι!εγω αν κ το καταχαρικα,είναι αυτό που δεν ευχαριστιιικα είχα την εγνοια μου στα παιδιά κ πάλι καλά με βοηθούσε κ ο άντρας μου αρκετά.ο μικρός κοιμοταν.

434Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 22, 2014 10:41 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα τι κανετε; Αχ βρε Ντεμακι ειχες τις δικες σου σουρλουλουδες ειχες και το αλλο και φυσικα δεν θε το αφηνες θεωρω οτι η συμπεριφορα η δικη σου και της αλλης μανουλας ειναι η φυσιολογικη αν θελανε να χαλαρωσουν ας μην επαιρναν μαζι το παιδι!!!!! Μπραβο γκρινιαρουλα που περασατε τελεια.

Ροξαν εμεις μενουμε στον τρουλο ειναι πολυ ωραιο το σπιτακι που εχουμε κλεισει εξω ειναι μια μεγαλη εκταση με δεντρα κουνιες ζωακια τελειο για ναμεγαλωσουν παιδακια αν εξαιρεσουμε τα μυρμηγκια χαχαχαχαχα.

Εχτες βγηκαμε για πρωτη φορα και πηγαμε για φαγητο πηγαμε στο εστιατοριο του Σκαρμουτσου τα τσακισα οοοοοοοοοοοοοολααααααααααα!!!!!!! και ο μικρος κυριος!!!!!!! Γυρισαμε και επεσε ξερος και ξυπνησε κατα τις 6 ο μπουλουμπασακος μου και καθοτανε στον πωπω του και με φωναζε να τον παρω στο κρεββατι πρωτη φορα σηκωθηκε απο ξαπλα μονος του για να δουμε θα το ξανακανει.

435Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 22, 2014 11:22 pm

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια...τι κανετε??

Ντεμυ μου και μαιρη να σας ζησουν τα μωρακια σας να τα καμαρωσετε οπως ποθειτε...Αντε ξεκιναμε και οι επομενες τις ετοιμασιες..

Βρε ντεμυ μου τι αναισθησια....Εγω και πριν που δεν ειχα παιδια ταν πηγαινα σε μια εκδηλωση παντα τα παρακολουθω που δεν ειναι δικα μου...φανταστειτε τωρα..

Γκρινιαρουλα μου ωραιο το παρτυ ε??? Αχ και εγω θα ηθελα σπιτι μου ενα παρτυ μονο με φιλους αλλα που...

Μαμα40 καλωσηρθες....Την ιδια μερα γεννηθηκαν τα μπεμπινια μας...Τι ωρα γεννησες???

Εμεις δεν καναμε τιποτα ιδιατερο το σαββατοκυριακο...μονο ψωνια ειχε ρεπο ο αντρας μου και καναμε μια εξορμηση στα μαγαζια...

Πηρα και μαγιο...ολοσωμο...Βεβαια τα ακουσα απο τον αντρα μου δεν ηθελε με τιποτα...μου λεει μην γινεσαι κομπλεξικη μια χαρα ειναι το σωμα σου και οι ραγαδες δεν φαινονται εμενα δεν με ενοχλουν και τετοια...αλλα βρε κοριτσια εγω δεν αισθανομουν ανετα με το μπικινι...

Και μετα βολτα στις κουνιες τον μπεμπακο μου...Την εχει καταβρει πηγαινουμε καθε απογευμα καθεται κουνιεται και γελαει δεν μιλαει καθολου οση ωρα και να τον αφησω...

Τα φιλακια μου στις υπολοιπες...

436Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 23, 2014 12:10 am

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημεραααα σε ολες,μικρες κ μεγαλες κ σε ολους βεβαιως βεβαιως!!!!!!! Very Happy 

πως ειστε σημερα?

demaki διαβασα τη συνεχεια του μηνυματος σου στις 3 που ειχε ξυπνησει η Ζωη περιττο να σου πω οτι φουντωσα εκεινη την ωρα κ καταφερε να με ξαναπαρει ο υπνος στις 4.30......!!!η αληθεια ειναι,καλως η κακως,οτι ειμαι πιο απολυτη σε τετοιες περιπτωσεις,μου γυρναει το ματι 100 βολτες!! Mad τι φταει τωρα αυτο το ψυχακι να παρει τετοια τρομαρα που εμεινε μονο του???
τελος παντων δε γραφω αλλα γιατι θα ξανα φουντωσω κ θα με πειτε κ στριγκλα στο τελος!! Smile 

μαρακι27

μαρακι27
Κοριτσια μου τι κανετε;;; Μου λειψατε το σκ αλλα περασαμε πολυ ωραια...ο μικρος ηταν πολυ καλος σε γενικες γραμμες&απολαυσαμε την εκδρομουλα μας! Με την θαλασα ξετρελαθηκε...του ειχα παρει&σωσιβιο&χορτασε παιχνιδι! Σημερα πηγα εκανα εξετασεις αιμαστος&τεταρτη παω για τεστ παπ  No 

Ντεμακι&Μαιρη καλοφωτιστα τα παιδακια σας...να'ναι καλοτυχα στη ζωη τους!!!!

Ντεμακι δ σχολιαζω για την "μαμα" γτ κριμα ειναι να συγχιστω!

Ροξαν ολα καλα με τον μπουμπουκο σου;;; Αληθεια εσδυ με τις ζαλαδες που ειχες, τι εκανες, το κοιταξες;;;

Θαλεια μπραβο στο αγορι σου...πολυ το χαρηκα!!!!Ειναι ο μεγαλος της παρεας το αντρακι σου!

Βιβακι δ θελω ν'ακουω χαζα...να βαλεις μπικινι&να'σαι&περηφανη! Εγω το εβαλα, το χασρηκα&δ τους εβλεπα&καθολου! Αντε να βγαινει το μπικινι απο το συρταρι&να χωνεται σε καμια γωνια το ολοσωμο!!!!

Ξεχασα καμια???

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι κανετε κοριτσακια?ειστε ολες καλα?? Very Happy 

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την καταδικη μου!!μου χαλασε το καινουριο το σιδερο! Mad Mad 

ο μικρος εχει γκρινιτσα,μαλλον ετοιμαζοντε τα πανω τα δοντια.

θελω να παω για μπανιο σημερα,αν μου κρατησει η πεθερα τον μπεμπη γιατι θελω να τον κρατησω 3 μερες με το λαδι της βαφτησης,αντε να δουμε!

καλα εχω κατεβασει τα cheese cake αυτα που περισσεψεψαν απο τη β αφτηση.

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα τους εκανες demaki να μαθουν αυτα...!!!

ο μπεμπακος πως ηταν στη βαπτιση?ηταν ησυχος?

εμεις δευτερη μερα σερυ που μας βλεπω να τη βγαζουμε μονο με γαλα,δεν εχει καθολου ορεξη η καρδουλα μου για τιποτε αλλο!
περιμενω απο μερα σε μερα να δω κ το διπλανο τι θα γινει! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 18 534787 τα πανω ρε γμτ τα πονανε πιο πολυ τα καημενουλια!!!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!

Ντεμάκι, άσε κάτω τα τσιζ κέικ!!!!!!!!! χαχαχαχαχα! Τα κορίτσια χάρηκαν με τα παγωτά?

Βιβή, μην ακούω χαζά! Παιδιά κάναμε έλεος δηλαδή! Εγω να σας πω με το ολόσωμο ένιωθα πάντα άσχημα, νομιζω ότι με παχαινουν περισσότερο.

Ζωή, δεν λές που έχει παρηγοριά το στήθος το καρδούλι;

Εμείς είμαστε μια χαρά, στα κέφια μας, τρώμε τον άμπακο παροδόξως αυτες τις μερες. Φτου φτου το παιδάκι μου! Η βαπτιση προχωρά αργά αλλά σταθερά, μοιράζουμε προσκλητήρια και κανονιζουμς τα γλυκάκια μας για τη βαπτιση κ το τραπεζι. Η πεθερά μου έχει αλλαλιάσει από την χαρά της, ήταν έτοιμη να κάθεται να τηγανίζει λουκουμάδες την ώρα του τραπεζιού για να σερβίρει για γλυκό (εκτός απο κουραμπιέδες κ δίπλες που θα φτιάξει!). Έχω γελάσει πολύ, ήταν η έρμη τόσα χρόνια μόνο με άντρες κ στο πατρικό και στο δικό της σπιτι και έχει γίνει τώρα η ζωή της ροζ!

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Vivaki μπηκα στις 20.00 στο μαιευτηριο και γεννησα στις 22.00.. Εσυ?

443Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 23, 2014 11:23 am

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα στις ομορφες....εμεις ειχαμε παει στις κουνιες με τον μπαμπα μας γυρισαμε και κανουμε νανι τωρα...Αυριο θα ερθουν οι γονεις μου και λεω να τον παω για μπανιο...Πηραμε και δωδιβιο με ομπρελιτσα απο πανω...

Αυριο το απογευμα παω για τεστ παπ και μετα για φαι με τον γυναικολογο μου...

Μαμα 40 γεννησα στις 15:00 ακριβως με καισαρικη...Που γεννησες???

444Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 23, 2014 11:47 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμ ναφς της έδωσες χαρά της γυναικας!!!

445Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 23, 2014 12:08 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα πάλι ρε κορίτσια δεν βρησκει παριγορια στον θηλασμό.
Όταν πονανε τα ούλα του είναι σαν να έχει σκουλικια στον κωλο.δεν θηλάζει,δαγκώνει.δεν κοιμάται.κ να έχεις και τις κατινες να μην το βουλωνουν να ηρεμισουμε μια ώρα.

Φοβάμαι να θηλάσω

446Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 23, 2014 12:25 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια κα μπεμπινια!!
Ντεμακι να χαίρεσαι τι αντράκι σου, το μικρούλι της παρεας, τύχερο κ καλοφωτισμενο πάντα!!

Μαίρη να χαίρεσαι τις κοριτσαρες σου κα να τις καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!

Κλαψανε τα μωρακια, δεν μας είπατε;

Γκρινιαρουλα τέλεια ιδέα!! με τον καλύτερο τρόπο γιορτάσατε την ζουζουνα σας!!κα γω θέλω πάρτι!!!

Θάλεια συμφωνώ κα επαυξάνω άριστη η κουζίνα του Σκαρμούτσου!

Ζωή υπομονή, καλά που έχεί κ μια παρηγοριά το ψυχακι σου!

Εγώ κορίτσια έχω λιώσει!! το σάββατο δεν με άφησε o μικρος σε χλώρο κλαρί, την κυριακή είχα τραπέζι κα σήμερα από το πρωί κέντρο για τις ετοιμασιες της βαφτισης, γύρισαμε, φάγαμε, κα ξανά δρόμο στις ενοριες μας για τα γραφειοκρατικά του θρησκευτικού!!
κομμάτια!! ούτε κουράγιο να συμμαζεψω δεν έχω!!

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτςια μαλλον ειμαι η μονη που δεν εχει κανει βαφτιση ακομα .. Vivaki στο Ιασω .. Εσυ αθηνα μενεις?

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mama40 έγραψε:Vivaki μπηκα στις 20.00 στο μαιευτηριο και γεννησα στις 22.00..  Εσυ?

άρα εμείς είμαστε οι μεγαλύτερες!!!!χαχαχαχα...11.50 με καισαρική!!!

roxanne87

roxanne87
Καλημερα!! Τι βλεπω,κοιμαστε ολες; Μπραβο μπραβο! Ντεμακι ντροπη να τα τρως μονη κ να μην έχεις στείλει στην ομάδα! Χα χα χα! Σημερα είμαστε για μπανακι κ βλεπω κ τον καιρο στα πανω του, γιουπιιι!!! Θέλω σοκολατοχρώμα!

Ο μικρος μου οταν κλαιει λέει μαμάααα ή μπαμπάααα! Δν ξερω αν καταλαβαινει,πάντως τα λεει κ αυτό αρκεί!

450Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 23, 2014 10:49 pm

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα μανουλιτσες....

Αυτο το παιδι το εχω ερωτευτει....Ειναι τοσο ναζιαρης...αυτα που μου κανει με λιωνουν.... Τον εχω αγκαλια φωναζει μαμα μα και με φιλαει στο μαγουλο....Με χαιδευει στο προσωπο....Τον εχω στο καθισματακι του φωναζει μαμα τον κοιταω και μου σκαει ενα χαμογελο....Αααχχχχ.....Ασε που ειναι το καλυτερο παιδι...ουτε προβλημα στο φαγητο ουτε στον υπνο....Τωρα τον επιασε το καλοκαιρι και σου λεει κατσε να κοιμηθω λιγο παραπανω...9 το βραδυ με 9 το πρωι....βεβαια ξυπναει και φωναζει μπαμπα....Του λεω του αντρα μμου εσενα φωναζει σηκω να πας να τον παρεις...

Μαμα40 Καλαματα μενω...Εγω στο ΛΗτω...]Ειμαστε και αλλες μην ανησυχεις εγω βαφτιζω 9 αυγουστου...Την ημερα των γενεθλιων μου!!!!

Γκρινιαρουλα μου μας περνατε 3 ωριτσες...

Ροξαν μου και εγω λεω να τον παω για μπανακι σημερα...Θα δειξει...Εχεις παρει swimming pants η θα τον βαλεις γυμνο??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις