Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
597 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 597 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω κοριτσια οπως σας ειπα το εχω τα τελευταια 7 χρονια,το ρυθμιζουμε με χαπι κ στην εγκυμοσυνη ποιο πολλες φορες ειχα μιλησει με την ενδοκρινολογο μου παρα με το γυναικολογο!
κανονικα εγω ειναι να τον βγαλω αλλα το αναβαλαμε λογω εγκυμοσυνης,τωρα λογω θηλασμου κ τελος λογω μελλοντικης εγκυμοσυνης (στο αμεσο μελλον)το παρακολουθουμε στενα κ βλεπουμε!

το δευτερο δοντι δεν φαινεται ακομα αλλα το ουλο της εχει ανοιξει λιγο...θα δουμε!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
roxanne 12ωρο? Shocked Shocked τι του δινεις να τους δωσουμε κ εμεις????εμεις αυτα τα νουμερα τα βλεπουμε μεμονομενα η 1 η 2!!ποτε σε συνδιασμο Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 29 534787 

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα να πω τετοια ωρα;

Μαρακι στην εγκυμοσυνη με παρακολουθουσε ενδοκρινολογος λογω διαβητη ο διευθυντης του ιασω και μου ειχε πει οτι μετα την εγκυμοσυνη στο τριμηνο να κανω εξετασεις για θυροειδη επειδη οι ορμονες της εγκυμοσυνες εκει χτυπανε. Δυστυχως οι γυναικολογοι μετα δεν μας βαζουν για προληπτικους λογους να το κανουμε ισως θα επρεπε.

Εγω σημερα τον μικρο τον βρηκα στο μπανιο!!!!!!! Επομενως απο εδω και περα κλειστη η πορτα του μπανιου

Ναφς εισαι θεα να δω τωρα πως θα καθαρίσεις το αντηλιακό εμενα επεσε πανω στο σελτε και σε μια μπλουζα του και δεν φευγει η κιτρινιλα!!!!!!!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χελλόου κορίτσια!

Γκρινιαρούλαααααα, welcome to the club! Κι εγώ μερικές μέρες δεν θελω να βλέπω άνθρωπο, αναρωτιέμαι αν είναι τιποτα καταλοιπα ορμονών. Η κολλητή μου λέει ότι είναι δικαιολογημένο, όλη μέρα με το μωρό, η δέσμευση και η ευθυνη, λογικό κάποια στιγμή να σε χτυπάει στην διάθεση.

Θάλεια, ευτυχώς δεν μου άφησε λεκέ, σιγά μην καθόμουν να βγαζω και λεκέδες τέτοια ώρα τέτοια λόγια!

Μαρία μου, με ανησυχησες! Προφανως θα υπήρχε κάποια ταση και τώρα εκδηλώθηκε; Στην εγκυμοσύνη ήταν καλός ο θυροειδής; Και τι συμπτώματα είχες;

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καμια ταση Ναφς μου...2στις5γυναικες μετα την εγκυμκσυνη εχουν θεμα με τον θυρεοειδη καθως οι TSH, Τ4&Τ3 επηρεαζονται αμεσα απο τιςορμονες&την περιοδο μας! Στην εγκυμοσυνη ειχα κανει μονο στην αρχη αλλα ηταν μια χαρα... Η τριχοπτωση, η απωλεια μνημης,η ξηροδερμια, η κοπωση, η πεσμενη διασθεση, τα ευθραστα νυχια ειναι κπ απο τα συμπτωματα που εχω&σε συνδυασμο με την υψηλη ΤSH, διεγνωσθει...ευτυχως νωρις γτ ετσι μπορει να ρυθμιστει πιο γρηγορα! Το κακο ειναι οτι απο την στιγμη που τον εμφανισα μια φορα, θα τον εχω για παντα!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαρακι μην ανησυχεις να εισαι τυπικη με τις εξετασεις σου οποτε χρειαζεται ,θα πινεις το χαπακι σου κ θα ρυθμιστει αφου ειναι αυτο μονο το θεμα,να δεις που γρηγορα θα σου γινει συνηθεια.στο λεω εκ πειρας! Wink 
κ να εχεις στο νου σου μονο ,που θα στο ειπε κ ο γιατρος σου,σε περιπτωση εγκυμοσυνης παιρνεις ΠΡΩΤΑ τηλ τον ενδοκρινολογο να σου ρυθμισει το χαπι κ μετα το γυναικολογο!

εγω να δω που το παω απο αναβολη σε αναβολη!!! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 29 534787 

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το κακο ειναι οτι οι γυναικολογοι παρολο που ειναι τοσο συχνο φαινομενο δε το τσεκαρουνε κ πιο μετα στην κυηση.κ εμενα αν δε το ειχα απο πριν μονο στην αρχη θα ειχα κανει αιματολογικες κ τελος! Mad 

μαρακι27

μαρακι27
Ζωη δ σου κρυβω πως ψηλοξενερωσα με το ολο θεμα αλλα δ βαριεσαι, υπαρχουν&χειροτερα&εγω για ενα απλο χαπακι θα σκασω;;;; Οσο για την εγκυμοσυνη πρεπει πρωτα να ριξω τον δεικτη&μετα να το βαλω μπροστα...ευκαιρια να φτιαξω&το διαφραγμα!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μωρε σε καταλαβαινω!ειναι το σοκ της αρχης!εγω να δεις που αναβαλω το χειρουργειο συνεχεια και κανω συνεχεια παρακεντησεις!!!

να δεις που θα ρυθμιστει κ θα ερθει κ το μπεμπε.εδω θα ειμαστε να τα λεμε!!

μαρακι27

μαρακι27
Πρεπει ν'αφαιρεσεις τον θυρεοειδη σου;;; παρακεντηση που κανεις;;;

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παρακεντηση κανω στον οζο που εχω γιατι ειναι τεραστιος κανονικα γινετε οταν ο οζος ειναι πανω απο ενα εκατοστο κ εμενα ειναι 3 ειχε φτασει κοντα στο 4 με την εγκυμοσυνη να φανταστεις οτι προς το τελος μου ειχε απαγορεψει να τεντωνω το λαιμο κ να ξανω αποτομες κινησεις για να μην αιμοραγισει,γιατι σ αυτη την περιπτωση θα επρεπε να παρουν το παιδι οποια στιγμη κ αν ηταν κ να κανω κατευθειαν αφαιρεση ! Γι αυτο πρεπει να αφαιρεσω ολο τον αδενα που ειναι κ διογκωμενος!ειχα κανει παρακεντηση δυο μηνες μετα τη γεννα κ μου ειπε να ξανακανω για να σιγουρεψουμε οτι ειμαστε οκ για επομενη εγκυμοσυνη!

μαρακι27

μαρακι27
Γτ δ τον βγαζεις ρε κοριτσι;;;; το δευτερο παιδακι μπορει να περιμενει...μην το ρισκαρεις με μια δευτερη εγκυμοσυνη!!!!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αν τον βγαλω πριν απο την επομενη εγκυμοσυνη θα πρεπει να παιρνω πολυ μεγαλυτερο χαπι(που κ λογω ηλικιας δε θελει ακομα αφου μπορουμε να το φτιαξουμε) ενω τωρα ειναι απολυτα ρυθμισμενος με μικρο χαπι το μονο θεμα ειναι ο οζος που τον ελενχουμε κ τον αδειαζουμε οσο γινετε!
τακτικο ελενχο θελει κ οχι ανχος να ξερεις οτι κ αυτο παιζει ρολο!ανχος κ στεναχωρια,εμενα φαντασου οταν δεν ειμαι στα καλυτερα μου με ενοχλει περισσοτερο!

μαρακι27

μαρακι27
Αγχος&στεναχωρια;;; κτ ειπες τωρα...δ εχω&την πιο στρωμενη ζωη&δυστυχως εχω πολλα πραγματα στο κεφαλι μου! Τεσπα, σου ευχομαι να ειναι παντα ρυθμισμενος&να μην σε ξαναενοχλησει ποτε ξανα!

715Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουλ 04, 2014 10:38 am

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα μανες! δεν προλαβα να διαβασω ολα τα μηνυματα αλλα θελω να γραψω ενα σωρο παλι...ουφ...

γκρινιαρουλα τελεια μπουτακια!!!

με τη μνημη εχω κ γω προβληματακια αλλα πιο πολυ αφηρημαδας πχ ξεχναω βρυσες ανοιχτες ,ματια κουζινας, ειναι μπροστα μου τα πραγματα κ τα ψαχνω, εχω ξεχασει ρουχα στο πλυντηριο, φευγω απο καφε χωρις να πληρωσω , κουβαλαω τα σκουπιδια μαζι μου αντι να τα πεταξω..χαχα! κ αλλα τετοια...οπως επισης εχω μεινει με τα μισα μαλλια.. εγω ειχα θυρεοειδιτιδα. το μαθα μολις εμεινα εγκυος εντελως τυχαια!!

τι ειναι τι swim trainer;;;

η μικρη μου καλα ειναι..λιγο γκρινιτσα μας εμεινε!βαζαμε μια γελη αντιμυκητισιακη με τα χιλαι ζορια μες το στομα κ αντιπυρετικα παυσιπονα.. παντως εχει φοβερο πονο η στοματιτιδα απ οτι μου ειπαν!..
η μεγαλη η ψωναρα κοιτιεται στην μπαλκονοπορτα κ γελαει!!

κ μενα τρωνε τα τηλεκοντρολ τα κινητα.. τρελα με το λαπτοπ κ τα περιοδικα..μετα τη στοματιτιδα βεβαια οτιδηποτε πιανουν πολλα χερια οπως κινητο τηλεκοντρολ δεν ξαναπιανουν!!

εχω κ γω φουσκωτη πισινα αλλα δεν τη δηλωσα στην εφορια.. Very Happy 

τι αλλο; δεν θυμαμαι.. τα φιλια μου σε ολες!!

716Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουλ 04, 2014 10:42 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζορικος o θυροειδης, μου φαίνεται!! ελπίζω να τον ρυθμίσετε κορίτσια κα να μείνει ρυθμισμενος, να μην μας απασχολεί κα αυτος!!
Εγώ παντως έχω.καταλάβει πως έχω πράγματα να κάνω είμαι ήρεμη!! όταν με καταπίνει η ρουτίνα με πιάνουν τα διαολια μου!! τώρα ας πούμε που κάθε μέρα ασχολούμαι με τον γάμο κ την βάφτιση είμαι οκ!! μολις θα περάσει κ θα αρχίσω να βαριέμαι θα με πιασει πάλι!!βέβαια είχα πάντα θέμα με την ρουτίνα κα την στασιμότητα δεν είναι θέμα ορμονών!
αχ! κορίτσια σήμερα ήρθε το νυφικό μου κα είναι πολύ όμορφο!! ενθουσιάστηκα!!

717Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουλ 04, 2014 11:09 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν προλαβα να διαβασω κ πολλα!!αλλα μαρακι διαβασα για τον υποθυροιδη που εγραψες κ με εβαλες στα φυτιλια!!κ θα παω να κανω!(το ποτε θα το σκεφτω) Rolling Eyes 

τι σκονη ρε κοριτσια αυτη??πω πω μουρλαθικα να ξεσκονιζω καθαριζω!!εκανα πατιναζ στο σπιτι απο το χωμα!!!

718Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουλ 04, 2014 12:25 pm

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια  μου τι κάνετε? Εμείς το απόγευμα είχαμε γιατρο, 73 πόντους,  10380γρ. Αυγο και ψαρι μετά τπους 10 μηνες, μπανια να κανουμε φουλ απλά στην αμμο να της φοραω μακρυ κολαν, κάναμε και το εμβόλιο μας οπότε είμαστε κομπλε.

Mary2 το ειδες να το γραφουν στα μωρουδιακα σωσιβια? ? Ειναι αυτα που εχουν σαν βρακακι απο κατω για να μπαίνουν τα ποδαράκια του μωρου,  εκπαιδευτικό σωσίβιο δηλαδή. 

Αναστασία η ώρα η καλη, για πες μας πως είναι το νυφικό σου? Τρελλαινομαι για τέτοιες περιγραφες! !! Very Happy

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο στο κατερινακι σου γκρινιαρουλα!!

Είναι ίσιο στραπλες σε Α γραμμή με ούρα μικρή κα απλικαρισμενα λουλούδια απο δαντέλα.το τελείωμα έχει την ίδια δαντέλα!! κα έχει κα μια ζώνη με swarowski!
Είναι πολυυυ όμορφο, καλοδουλεμενο κ χάρηκα πολύ γιατί το παρήγγειλα από το ίντερνετ κα ένα αγχος το είχα τι θα έρθει! αλλά κα τo νούμερο κουτί!!
είχα προσπαθήσει να βάλω φώτο αλλά δεν τα κατάφερα!! ελπίζω να καταφέρω να βάλω με εμένα να το φοράω!!

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ ακούγεται πολύ πολύ ωραίο. .. μπράβο αναστασια μου, η ώρα η καλή! !! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 29 50580

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ γκρινιαρουλα για τις ευχες!! να είσαι καλά!

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αναστασια με το καλο ο γαμος κ η βαφτιση.. Ειμαι σιγουρη οτι θα λαμπεις πιο πολυ κ απο τα swarovski ..

roxanne87

roxanne87
Καλημέρα μάνες! Αναστασία με το καλό τα δύο μυστήρια! Το πιο ευχαριστο τρέξιμο! Από ποιΑ σελίδα το παρήγγειλες? ΓΤ κ εγω αυτό θα κανω, περιμενω να έρθω στα μέτρα μου κ παραγγέλνω . Αν θες μου λες στοιχεία. Οσο για τις φωτο, μόλις έχω χρόνο θα σας πω πως μπορείτε να βάζετε. Φιλάκια σε όλες!

724Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουλ 04, 2014 10:59 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα σε ολες σας.Αναστασια μου η ωρα η καλη να ειναι η πιο ευτυχισμενη στιγμη σου μετα την γεννηση του μικρου μπομπιρα σου σου ευχομαι ο,τι καλυτερο.

Εγω θα κανω μονο βαπτιση δεν αντεχω το τρεξιμο και για θρησκευτικο εχω σκεφτει να παμε καποια στιγμη μονοι μας μονο για την ευχη δεν ξερω αλλα ενω παντα με ονειρευομουν σε νυφικο τελικα με το παιδι δεν με νοιαζει μαλλον στο μελλον θα το μετανιωσω χαχαχα

725Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουλ 04, 2014 11:10 pm

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερα&απο εμενα!!!!! Αναστασια μου με το καλο...ευχομαι να ειναι ολα τελεια&να τα ευχαριστηθεις!

Ξυπνησαμε γυρω στις 7:30, πιε γαλα, εκανα κτ δουλειες στο σπιτι&σουπερ&τωρα ο μικρος παιρνει την σιεστα του...
Εγω γαμο εκανα περυσι το μαιο...ημουν 4μηνων εγκυος! Την γαμο-βαφτιση την θεωρω πολυ λουκι για την γυναικα...πολυ αγχος ρε παιδι μου!!!! Τον καναμε κλειστο, χωρις γλεντι παρα μονο τρπεζι για τις οικογενειες! Το νυφικο ομως το εβαλα&το ευχαριστηθηκα....ηταν οπως ακριβως το ηθελα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις