Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
592 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 592 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

826Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τρι Ιουλ 08, 2014 12:48 pm

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σίγουρα ! Μια χαρά είσαι τότε ! Τη μέρα του γάμου δε ξέρω θα πρέπει να δοκιμασίες να βγάλεις να δεις πως θα το πάρει.... Εμένα δεν ήξερε τι ήταν το μπιμπερο ,εγώ δεν ήθελα τότε ...

827Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τρι Ιουλ 08, 2014 12:54 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έτσι σκεφτόμουνα, να έχω.ένα μπιμπερό με γάλα μαζί μας!! την μεγάλη σου πόσο την θηλασες; πως ήταν o αποθηλασμος;

828Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τρι Ιουλ 08, 2014 12:57 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σορυ για τις πόλλες ερωτησεις αλλά είσαι η μόνη δευτερομανουλα!!

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
20 μηνες affraid Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 34 215994           Απο θηλασμος δύσκολος πολυ δε το έκοβε με τίποτα! Κ οταν το έκοψε για κανά 3 μηνό δεν έπινε γάλα .τωρα όλα μια χαρά πίνει κανονικότητα.

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Προσαρμόζονται μωρέ τα μικρούλικα μας!! έτρωγε τα γεύματα της κανονικά; τον καημό μου εγώ γιατί o δικος μου δεν τρώει παρα μόνο φρούτα!!

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πόσο σκέφτεσαι να θηλασεις ,θα το πας κ μετά το χρόνο? πριν το γάμο κανε μερικές δοκιμές με το μπιμπερο να σαι σίγουρη. Καλύτερα να του το δώσει κάποιος άλλος

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι, σωστά.θα τo δοκιμάσω! σκεφτόμουν να θηλάσει όσο θέλει.να φτάσουμε μέχρι τον χρόνο κα βλέπουμε.

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Όχι ! Αυτός ήταν και λόγος που θηλαςα πολυ ,εμένα έτρωγε λίγες κουταλιές φρούτα,κρέμα ,γιαούρτι. Μόνο το μεσημέρι τα λαχανικά όλο το πιάτο πάντα! Έτσι καταλήξαμε όλη μέρα στο στήθος! Η καημένη η μάνα τι να κάνει ,άμα το παιδί δε τρώει τρελαίνεσαι . Μόνο φρούτα? λαχανικά ? εγώ τις έβαζα πολυ λίγο κρέας κάθε μέρα γιατί μόνο έτσι το ήθελε , 9 μηνών σταμάτησε τα αλεσμένα πρέπει να κανείς κόλπα και μήπως κάτι πιάσει!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κα μένα έχει 2 3 βδομαδες που του τα κόβω μικρά κομματάκια κ τρώει λίγο, δηλ.2 φετες κολοκυθάκι,2 φετες γλυκοπατάτα,2 κομμάτια πατάτα, κα λίγο μοσχάρι.δεν θέλει καθόλου κοτόπουλο.
Οντως τρελλαινεσαι.λες αν είναι να μην τρώει ας πιει γάλα!!

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλό ειναι που τρώει κομματάκια ,θα τη βρείτε την άκρη ,πόσο σε καταλαβαίνω όμως ,δύσκολο το παιδί να μη τρώει! Θέλει τόσο υπομονή .μετα το γεύμα θέλει να θηλασει ? η του αρκεί αυτό το λίγο?

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όχι, θέλει, θηλάζει σαν τρελλος! εκτος απο κάνα δύο μερες τώρα! βασικά νομίζω ότι θηλάζει κα στο κενό της κοίλιας του βάζει φρουτοκρεμα κα λίγα λαχανικά!!

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
χα χα του αρέσει το μαμαδογαλα!
Σα τη μικρή μου κι αυτός! Λένε τον πρώτο χρόνο ο θηλασμος ειναι βασικός και τα γεύματα έρχονται να συμπληρώσουν οπότε αν είστε καλα στις καμπύλες δεν έχετε θεμα ! Δίνεις φρούτα μπόλικα και ότι φάει απο λαχανικά καλό ειναι .
Το κρέας ειναι σημαντικό για το σίδηρο που περνούν απο αυτό τα μωράκια.
Πάντως όλα μεγαλώνουν κ τρώνε στο τέλος .
Μην άγχωνεσαι..

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαχαχα!! θέλουν δεν θέλουν προσαρμόζονται!!

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!! Λοιπόν έκανα τόσες βουτιές που καηκααααα! Έχω γινει σαν Αστακός μιλάμε.... Αλλα πέρασα τελεια κ μαζι κ ο μικρουλης μου. Ξεκαρδιζοτανε μεσα στο νερό, του πήραμε κ σωσίβιο κ ξετρελαθηκε.

Σημερα όμως με ακουμπάει κ τσιριζω, κ οπου λεμε ακουμπαει, χτυπαει, γραπωνει, γρατζουναει!!!!!

μαρακι27

μαρακι27
Καλημέρα! Μετά απο πάααααααααααααααρα πολύ καιρό ξύπνησα στο κρεβάτι μου Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 34 328109 ο μικρός ξύπνησε μόνο μία φορά το βράδυ&μετά πρωί κατευθείαν!!!!!! Κορίτσια την παρασκευή θα κατέβουμε αθήνα χωρίς τον μικρό Crying or Very sad ...παντρεύεται ένας πολύ καλός φίλος του άντρα μου&πρέπει να πάμε! Μού φαίνεται κάπως που θα'μαι3 μέρες χωρίς το μικρό αντάρτη μου Sad Sad λέτε να με ξεχάσει???????

Ροξάν μου περαστικά...συχνά bepanthol&θα περάσει γρήγορα!!!!

μαρακι27

μαρακι27
Προσπαθώ να βάλω φωτό απο την βάφτιση απο το imageshack αλλα κτ κάνω λάθος&μου τις βγάζει πολύ μικρές...για πείτε...όταν μου δίνει το λινκ τι κάνω μετά????

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε παιδί μου, κοιμησου λίγο ακόμα!!
Καλημέρα!!
Μπράβο ροξαν! κα μία του κόρε με γιαούρτι ειναι πολύ καταπραϋντική.
Μαρακι 3 μερες; ουαου!! ε, όχι βέβαια!! θα σου κάνει τρελες χαρες μετά!!

843Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τρι Ιουλ 08, 2014 10:09 pm

μαρακι27

μαρακι27
...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την μαρακι27 στις Τρι Ιουλ 15, 2014 3:59 am, 1 φορά

844Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τρι Ιουλ 08, 2014 10:28 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι όμορφα Μαρακι!! κα συ τι ψηλό, λυγερό κορίτσι είσαι;
με την κουμπάρα σου είχατε κάνει στολισμό ειπες;

845Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τρι Ιουλ 08, 2014 10:52 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κ απο μας!!!κοιμηθηκε ενα 3ωρο στην κουνια κ για αντιποινα μου εχει κανει το ζυζι λαστιχο ολο το βραδυ !καθε λιγο κ λιγακι τσουυυυπ!αφηστε το τι δαγκωνια εχω φαει το τελευταιο καιρι δε σας λεω!

τωρα ας πουμε δε με αφηνει να γραψω μου πιανει το προσωπο κ το γυρναει προς το μερος της να τη δω κ εκεινη γελαει!ειναι μουτροοοοοο!εν τω μεταξυ εχει κσποιες μερες που ξανα θυμιθηκε το μαμα κ το λεει συνεχεια ,λιωνωωωωω !!!

Ωραιο το μπανακι ε??μπραβο,μπραβο!!!ξαναεγινες παιδι κ τρελαθηκες στις βουτιες?????χιχιχι!!!υλομονη κ πολυ ενυδατικη κ θα περασει θα δεις!

846Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τρι Ιουλ 08, 2014 11:19 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σε όλες, καλέ τι λογοδιάρροια σας έπιασε χθες και δεν σας προλαβαίνω;;;

Ροξανάκι, τι έπαθες παιδί μου, χαχαχαχαχαχα! Αφού το ευχαριστηθηκες, χαλάλι το κοκκινισμα!

Μαράκι, τι όμορφες φωτό! Και τι συγκινηστικό την μια χρονιά να βγαζεις φωτο ως νυφη και την άλλη στο ιδιο σημειο με το μωράκι σας! Πολύ όμορφα όλα!

Αναστασία, Ειρήνη, το θέμα του θηλασμού τι μεγάλο που είναι... Καθε βράδυ λέω αύριο θα ξεκινησω να αποθηλαζω και την άλλη μέρα πάλι τα ίδια. Εμένα δεν με ενοχλεί η μέρα, αυτό το βραδινό που μέχρι να την πάρει ο ύπνος με πιπιλάει, δεν το αντέχω... Αλλά δεν θέλω να το ζορίσω και πολύ το σκατούλι γιατί την βλέπω ότι ξεκινησε το άγχος αποχωρισμού τώρα και δεν θελω να της το επιτείνω. Πιπιλα και εμενα δεν πιάνει (ναιιιιιιιιιι Ειρήνη, σίγουρα στο δεύτερο θα δώσω, δεν το συζητώ!) οπότε καταλήγω να είμαι εγω το νανουριστηρι. Γάλα δεν μπορεί να πιει από το ποτηράκι βρε παιδιά; Εμένα το μπιμπερο εξ ρχής δεν το πολυγουσταρε και στον 6ο το έκοψα εντελώς (το είχε πάρει 10 φορές συνολο ως τότε, αν πειναγε και έλειπα). Τωρα πινει με το ποτηράκι νερό μια χαρα. Λέω να της δοκιμάσω και κανα ξένο, αλλά την λυπάμαι κιολας. Δεν πάω καλά κι εγώ, το ξερω, δεν μπορώ να αποφασισω ποιον λυπάμαι περισσότερο!

Αναστασία μια χαρά σαας βρίσκω, αυτα που κάνετε μόνες σας θα σας μείνουν σαν αναμνησεις γλυκές. Δεν πιστεύω να έχεις άγχος ε? Όλα θα πάνε τέλεια και ακόμα και το φαγητο του μωρού θα γίνει μια χαρά.

Και εδώ το σπίτι είναι ένα τεράστιο εργαστηρι. Ετοιμαζω τις μπομπο αυτες τις μερες, και περιμένω και τα υλικά για τα μαρτυρικά να ξεμπερδεύουν. Και μετά έχω να τελειώσω την λεμονάδα που θέλω να κεράσω έξω από την εκκλησία. Είναι πολύ ευχάριστα όλα αυτα. Ήρθε και η κολλητή μου και μου έκανε πρόβα μαλλί και βάψιμο (διότι στο χωριό δεν ξέρω κα΄ποια να έρθει να μου τα κάνει και η φιλενάδα μου που είναι ψείρας δεν μου επέτρεψε καν να το ψάξω, μπας και πετύχω καμια άσχετη και δεν μου τα κάνει καλά, χιχιχιχιιχιχι, έχει πολλή πλάκα!). Ωραία θα ειναι όλα, ανυπομονώ.

Σήμερα θα δοκιμάσουμε ψαρακι πρώτη μερα. Βακαλάο ντόπιο και ο θεός βοηθός. Θα σας πω αργότερα αντιδράσεις!

μαρακι27

μαρακι27
Anastasie έγραψε:Τι όμορφα Μαρακι!! κα συ τι ψηλό, λυγερό κορίτσι είσαι;
με την κουμπάρα σου είχατε κάνει στολισμό ειπες;
Σ'ευχαριστώ Αναστασία μου Embarassed ! Με την νύφη μου τα'χαμε φτιάξει...είχαμε κάνει διπλή βάφτιση μαζί με τον ανηψιό μου(3μήνες μεγαλύτερος απο τον Φίλιππο)! Τα κουτιά τα περιτυλίξαμε, βάλαμε κορδέλες&κτ ανθρωπάκια απο άλλη βάφτιση, πήραμε φανάρια&βάλαμε πράσινες&μπλέ κορδέλες&το στρώσαμε εμείς το τραπέζι με τα τούλια!

Ναφς εγώ με την εκκλησία ειμαι συναισθηματικά δεμένη γτ σχεδόν μεγάλωσα σ'αυτή...

roxanne87

roxanne87
Φτου σας χρυσοχερες μου!!! Μαρακι, λυγεροκορμη σε βρισκω!!!κορμαρα!!!
Επιτελους καναμε την συντηρηση στο κλιματιστικο κ το εβαλα μπροστα....αλλη αισθηση!

μαρακι27

μαρακι27
Σ'ευχαριστώ Ροξάν μου...άντε να βρεθούμε απο κοντά να αλληλοκαμαρωνόμαστε tongue tongue!!!! Τόσες μέρες ήσουν χωρίς κλιματιστικό???? Εγώ μόλις ανεβαίνει πάνω απο 28 το βάζω...να μπορούμε να ξαπλώσουμε σαν άνθρωποι!!!

roxanne87

roxanne87
Ναι, το εβλεπα κ ξεροσταλιαζα! Αν ημουν μονο εγω θα το εβαζα, αλλα για το μωρο φοβομουν! τωρα εγινε καινουριο!!!

Σημερα παω στην καινουρια παιδιατρο.... εντωμεταξυ ο παλιος με πηρε τηλ, να κλεισω ραντεβου γτ φευγει διακοπες, μην τυχον τον ενοχλησουμε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις