Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
442 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 442 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μμμμ τελειος ο ατμομαγειρας - μπλεντερ .. Ευχαριστω κοριτσια.. Δεν ειχα ιδεα οτι υπηρχε κατι τετοιο.. Roxanne το σκεφτηκα για το εστιατοριο και ειναι καλη λυση αν δεχτουν να το κανουν .. Ισως το οτι ειμαστε πελατες 15 χρονια στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο κ στο ιδιο παντα αγαπημενο δωματιο να προσεξουν λιγο παραπανω το μωρο μας .. Θα δειξει..

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
roxanne κατι θα γινει στη πρωινη φουρνια ,θα σε εχω στο νου μου..χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

καλε θελω τη διαιτα λεμε η πονεμη μανα!!! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 23 534787 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 23 534787 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 23 534787 pig pig 

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
roxanne α!επισης καλες μασες κ σε σας!!!!! pig 
νατα σιγα-σιγα κ τα πανω....ελα να γεμιζει το στοματακι τους...κ ποιος μας πιανει!!!!!!!!!!

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ζωη googλαρε τη διαιτα των μοναδων. Εχει κ στο φατσαμπουκ ομαδα κ ειναι ωραιο παρεακι. Ειναι τελεια, οχι στερητικη κ πολυ ευκολη με αυτα που εχεις σπιτι. εγω ειχα κολλησει κ με το που ξεκινησα τσουκου τσουκου ξεκολλησε η ζυγαρια. απο 82 στα 78 σε 2 βδομαδες.η εγκυμοσυνη μ ξεκινησε με 75, το ιδανικο να φτασω στα 70, με 1,80 μποι ειμαι σουπερ!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστωωωωω,θα το κοιταξω!

roxanne87

roxanne87
Μελετησε την κ οτι χρειαστεις εδω ειμαι, εχω παρει μαστερ!! χα χα χα!

Μαμα 40 αν δεν δεχτουν αλλαζετε ξενοδοχειο!!! ειναι υποχρεωση τους! Σε 5στερο Θεσσαλονικη κ οτι βγαζαμε για βρεφη δεν το χρεωναμε καν, το θεωρουσαμε ντροπη, αυτη την πολιτικη εχουν τα πιο πολλα ξενοδοχεια.

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ βρε κοριτσια το αρρωστησα το παιδακι μου...εχει 38,5 του εδωσα ντεπον κ κοιμηθηκε...μαλλον κρυωσε στην θαλασσα...

Ακομη κ με πυρετο η φατσουλα μου ειναι τοσο καλουλης..καθεται στην αγκαλιτσα μου κ δεν μιλαει...

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια! Και εμείς βγάλαμε πάνω δόντι! Γιιουπι! Ειναι πολυ πιο ήςυχος και τα σαλια που έτρεχαν ποτάμι μειώθηκαν πολυ. Μαμα 40 θα σου προτεινω το εξής. Πάρε μικρά τάπερ ετοίμασε για όσες μέρες πας φαγητό βάλε κατάψυξη. Μετέφερε τα με ψυγείακι και δωστα να σου τα φυλάξουν στην κατάψυξη του ξενοδοχείου , επίσης πάρε μικρή φουσκωτή πισίνα για το μπανάνα του στο ξενοδοχείο .πω πω παιδικό  σταθμό δε θα το έκανα ....ειναι νινακι ακόμα!

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Περαστικά σας Vivaki ελπίζω να μη σας κρατήσει πολλές μέρες ο πυρετός σας και να γίνεται γρήγορα καλα!

roxanne87

roxanne87
Irene 14 πολυ ωραια η ιδεα σου! εμενα ακομα τα σαλια καταρρακτης... μου φαινονται ετοιμα κ τα δυο κατω πλαινα...δ ξερω, θα δειξει! Βιβακι περαστικα σας! τον καημενουλη μωρε.... τιποτα δεν ειναι, θα περασει μπαμ μπαμ!

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Irene καλη ιδεα η φουσκωτη πισινα .. Πωπω εβλεπα παλαιοτερα ποςα πολλα κουβαλουσαν οσοι ειχαν παιδια στις διακοπες και ανατριχιαζα! Ειχα μαθει να παιρνω μονο τα απαραιτητα και τωρα το χαιρομαι τοσο το κουβαλημα..
Βιβακι περαστικα ..
Roxanne μιλησα ηδη με υπευθυνο του ξεν/χειου και μονο προσωπικο chef για το μωρο που δεν μας δωσανε .. Ολα οκ λοιπον..

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οσο για το χαςιμο κιλων εμενα κοριτςια σιγουρα με βοηθησε ο θηλασμος .αν κ δεν εχει αμεσα αποτελεσματα παρολα αυτα το σωμα μαζεψε και αισθανομαι καλυτερα κ απο πριν. Ξεκινησα εγκυμοσυνη 57 κιλα .. Εφτασα 71 .. Κολλησα 4-5 μηνες στα 65 (ετρωγα τον αγλεορα ) και ως εκ θαυματος τωρα ειμαι 59 .. Πιθανον να βοηθαει το οτι πινω 1 λιτρο γαλα καθημερινα και πολυ πολυ νερο.. Αλλα who cares!! Μπροστα σαυτο το θαυμα !!! Εχουμε καιρο να επανελθουμε

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας,γεια σας!!!εμεις παλι στο ποδι για το μεροκαματο.....χαχαχα!!!!απο τις 3:30 αυτη τη φορα!ολο κ καλυτερα......αν το παει οπως κ χτες κατα τις 7:00 μας βλεπω να κλεινουμε βλεφαρο...!!!!! Ηθελα να ξερα πως ξεκουραζετε αυτο το παιδι αφου τη μερα κοιμαται μονο δυο ωρες το μεσημερι(μεχρι τις 15:00 η 16:00)???? Οεο?????ευχομαι να κοιμαστε ολες ,αν κοιμηθητε απο ενα τεταρτο η καθε μια κ για μενα θα μαστε μια χαρα!!ελα κ καλο ξημερωμα!!!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α!οσο για τα κιλα δεν εχω κουραγιο κ για αλλο χτυπημα τετοια ωρα......!!!το μονο που θελω προς το παρον ειναι να χωρεσω σε ενα τζην για να παω για δουλεια (τα φορεματα δε βολευουν)κ μετα βλεπουμε!
τα λεμε το πρωι,πρωτα ο θεος!!φιλια!!!!!

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμεις ψηνομαστε... 39,2

Η ψυχουλα μου ειχε πυρετο ψηνοταν και ειχε ξυπνησει καθοταν στην κουνια του και κοιταζε απλα δεν μιλουσε...κ ξυπνησα κ λεω κατσε να τον πιασω να δω μην ανεβηκε κ τιβ κοιταω κ μου χαμογελαγε μωρε η ζωουλα μου...του εδωσα ντεπον του εκανα κομπρεσες και επεσε λιγο ο πυρετος και κοιμηθηκε τωρα...

Βρωμοπυρετος ταλαιπωρειτε το παιδακι μου...

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ ολες σας για τα περαστικα...

Οσο για τα κιλα...πηρα 9 εχασα 10 μετην γεννα...ημουν 75 εφτασα 84 βγηκα απο το μαιευτηριο 74 και τωρα ειμαι 79...αλλα τρωω κοριτσια...τι να κανω πειναω...

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ!μωρε vivaki κριμα το ψυχακι σου με καυσωνα κ πυρετο!!τι καλο παιδακι?αντε να δεις που σημερα θα ειναι καλυτερα....περαστικα θα ειναι ....φυγε παλιο πυρετε απο το νινι....!!!

Εμεις απο την αλλη,μολις την εβαλα στην κουνια κ περιμενω να δω αν θα παραμεινει κοιμισμενη!!!επεσα κατα μια ωρα εξω στην προβλεψη μου.....ευτυχωωωωως!!!!!δε μπορω αλλο ξενυχτι...........το κακο ειναι οτι αρχιζω κ το ψιλοσυνηθιζω,δε μου κολλαει υπνος μετα οαρα την κουραση!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι καλα.....τι ελεγα????με το που πηγα να γλαρωσω τσουπ...ξυπνια παλι!εμ!μετα απο τοσες ωρες πεινασε!!!θελω να κοιμηθωωωωω λιγοοοοο!εκει που μου ερχετε να θυμωσω την παιρνω αγκαλια κ ειναι τοσο μαλακο το δερματακι της κ το κεφαλακι της που θελω να την ζουλιξω...αυτη η μωρουδιλα δε....πεθαινωωωωωω!!!!τι να το κανω μωρε το μαμουνι?μου βγηκε ξενυχτω κ αγαπησιαρα!!!!

568Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 27, 2014 10:16 pm

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερα&απο εδω...εμεις χτες κοιμηθηκαμε αρκετα καλα, με διακοπες βεβαια,&ετσι ξεκουραηκε λιγο η μαμα...βεβαια δ ξερω αν βοηθησε ο καιρος που δροσισε, το λιγο ντεπον που του εδωσα ή το οι απο την αρχη του υπνου κοιμηθηκε με τη μανουλα! Θα δειξει....
Κοριτσια, τι μαγειρευω σημερα;;; εχω στερεψει απο ιδεες....

Ζωιτσα πολυ ξενυχτω η δικια σου...δ βλεπω να την μαζευεις ευκολα οταν μεγαλωσει απο τα ξενυχτια....χαχα

Βιβακι το αγορι σου ηταν το υποδειγμα μωρου απο την αρχη της ζωης του...το οτι ειναι σκετη γλυκα με τον πυρετο αυτο με ξεπερνα!!!! Τα περαστικα μου στο αστερακι σου&οταν γινει καλα, ζουλιξε τον&απο εμενα!!!!!!

569Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 27, 2014 10:25 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα όμορφες! Ξυπνησαμε και χαζολογάμε μάνα κ κόρη, έχει κ αυτη τη ζέστηηηηηηηη...

Βιβή μου περαστικούλια στον αντράκο σου, το ψυχάκι μωρέ καλοκαιριάτικα... Δώστου πολλά σβουρηχτά φιλάκια, ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα!

Μαμά 40, ποιος στην χαρη σας! Ετοιμες οι διακοπούλες!

Ζωήηηηηηηηηηη, αλήθεια, σε πονάει η ψυχή μου! Κι εμένα που κοιμάται 1 ώρα (και άν!) την ημέρα, το βράδυ είμαι ξερή, σαν εφιάλτης μου ακούγεται να ξύπναγε και την νυχτα!

Εμείς ησυχία, όλη μέρα βόλτες θέλει η κυρία, δεν αφηνει άνθρωπο να μην τον χαιρετήσει, να μην του γελάσει. Κάνουμε 1 ώρα να φτάσουμε στον προορισμός μας διότι μας σταματανε γνωστοι κ άγνωστοι!

Προχθες στα τζάμπο πήραμε ποτηράκια, κουταλάκια κ διάφορα διακοσμητικά για την βάπτιση, παρήγγειλα ροζ βανίλια τριαντάφυλλο για γλυκό στην εκκλησία, συνεννοηθηκαμε με το νονό για τα βαπτιστικά κ είμαστε κομπλέ! Να ρωτήσω ρε κορίτσια: έλεγα στο νονό να μην της πάρει κανονικό παπουτσι ακόμα, γιατί θα πάει χαμένο. Σογά μην περπατησει πριν τον Οκτώβρη η μπέμπα. Ας της πάρει τότε κλειστό να της έρχεται κιόλας. Αν της πάρει τώρα δεν θα πάει χαμένο; Τι να το κάνει το πέδιλο 8 μηνών; Τι λέτε?

570Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 27, 2014 11:11 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε βρε καλως τες!!!καλημερουδια!!!κοιμηθηκαμε κατα τις 7:45 μεχρι πριν απο λιγο.κατι ειναι αυτο!!!δε ξερω τι την εχει πιασει δυο μερες τωρα κ μενει τοσες ωρες ξυπνια!ουφ!πια......

Nafs κ εμεις κλειστο αγκαλιας της πηραμε γιατι κ στο χρονο να περπατησει το ποδι θα εχει μεγαλωσει κι αλλο(απο 7 1/2 μηνων που τη βαπτισαμε) οποτε τζαμπα τα χρηματα για κανονικο!

Για τις μπομπονιερες τι σκεφτηκες τελικα?

Μαρακι μονο κ μεγαλωσει κ ειναι να παει σχολειο κ μου πει αχ!μανουλα αλλο ενα τεταρτακι ασε με!!!θα τη δαγκωσω τη μικρη μπουτου μου!!!

571Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 27, 2014 11:40 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ουφ!παναγιτσα μου,φαγαμε κ επισημα την πρωτη τουμπα απο το κρεβατι στο παρκε....οντως απιστευτη τρομαρα...χειροτερα απο το να το σκεφτεσαι απλα!
την ταισα κοιμηθηκα κ πηγα να πλυθω(εχει παντα μαξιλαρια γυρω γυρω σε ολο το κρεβατι)ε!σε λιγοτερο απο ενα λεπτο θα ειχα επιστρεψει κ ακουω ενα γκντουυυυπ!!!γυρναω κ τη βρισκω κατω μαζι με το μαξιλαρι η μιση επανω στο στο μαξιλαρι κ η αλλη μιση στο παρκε μπρουμυτα!!!πρεπει να τρομαξε πολυ η ζωη μου!!
Με επιασε το στομαχι μου κ εχω ακομα ταχυπαλμια(μαλλον εγω τρομαξα πιο πολυ.....)

572Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Παρ Ιουν 27, 2014 11:59 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα και απο εμας εχτες κοιμηθηκε στις 12 ο κυριος αλλα δεν παραπονιεμαι υπαρχουν και χειροτερα ε Ζωη;;;;; Να δω στην Αθηνα πως θα τον μαζεψω που εχει γινει αλανιαρης.

Βιβακι περαστικα στο αγορακι σου να του δωσεις ενα φιλακι απο εμενα οσο για τον παιδικο ουτε καν το σκεφτομαι απο τωρα θεωρω οτι ειναι πολυ μικρουλης ασε που θα κουβαλαει συνεχεια αρρωστιες εκτος αν βρω την σουπερ δουλεια που δεν πιστευω.

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ...εννοειτε οτι θα του δωσω ολα τα ρουφηχτα φιλακια που στελνετε...

Απο εκεινη την ωρα δεν εχει ανεβασει πυρετο αλλα τωρα που του εβαλα ειχε 37,5 που σημαινει οτι ανεβαινει

τωρα του εβαλα τραγουδακια στο λαπτοπ κ κοιματε στην αγκαλια μιυ..
Εχει κ ενα παραπονο δεν κλαει αλλα βογκαει...

Οσο για τον παιδικο εγω αν τον παρουν με το εσπα θα τον στειλω απο σεπτεμβρη γτ εχω βρει μια πολυ καλη δουλεια κ δεν θελω να την χασω

roxanne87

roxanne87
καλημερα! Βιβακι μπραβο, αυριο περδικια θ ειστε. Εγω το σκεφτομαι για δουλεια, κ οπως λετε, αν τυχει καμμια εξαιρετικη ευκαιρια, θα τον εστελνα βρεφονηπιακο, θεωρω καλο τους κανει. φυσικα μιλαω για μετα το εναμισι χρονο. ο αντρας μ δεν θελει...

μαρακι27

μαρακι27
Οι αντρες μ κοιμουνταξι&εγω χαλαρωνω διπλα τους... Εγω για βρεφονηπιακο ευτυχως δ χρειαζεται να το σκεφτω μιας&εχω τη μαμα μ για μπειμπι-σιτιγκ για οταν θα δουλευω πρωινες βαρδιες(2-3την εδδομαδα δλδ)...

Βιβακι ελπιζω το αγορι σου να'ναι καλυτερα...&να του ζουλας τα μπουτακια Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 23 379767 

Ζωη ευτυχως που ηταν απλα μια τουμπα&οχι κτ πιο σοβαρο! Εγω πλεον δ τον εμπιστευομαι πουθενα....ουτε στην κουνια καθως ξεκινησε τις προσπαθειες για να σηκωθει ορθιος...βεβαια ακομα δ τα'χει καταφερα αλλα τρεμω&μονο στην ιδεα Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 23 534787 

Ναφς πες του να σου παρει αγκαλιας...πιο πολυ θα τα χαρεις!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις