Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
430 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 430 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο Βιβάκι, το αγοράκι σου ε΄πιναι θησαυρός!

Ζωή, φαντάζομαι τρομάραααααα.... Βασικά ούτε να φανταζομαι δεν θέλω, μπρρρρρρρ!

Θάλεια, κι εγώ σκέφτομαι πώς θα την μαζέψω τον χειμώνα, μιλάμε για τρελό αλάνι (την ημέρα, την νυχτα θέλει την κουνια της!). Βασικά σκέφτομαι πολύ σοβαρα να μην μαζευτούμε ούτε τον χειμώνα, χαχαχαχα!

Αγκαλιάς λέτε ε? Άντε ωραία, αφού μου το επιβεβαιώσατε κι εσείς αυτο θα του πω!

Εμάς γυρισε η γιαγιά με τον παππού απο το χωριό και την έχουν πάρει για κανα μισαωρο να την χαρούν.

Εγω δεν έχω σκεφτεί καθόλου τον σταθμό ακόμα. Δουλεύω από το σπίτι σε αυτη την φάση και δεν νιώθω έτοιμη ακόμα να ψάξω για κάτι άλλο και να αφήσω το παιδί στο σπίτι. Μου είχαν κάνει μια πρόταση όταν ήμουν εγκυος αλλά ήταν με κυλιόμενο ωράριο και βράδια, οπότε δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να αφήσω την δουλειά από το σπιτιτ για μια άλλη που είναι αρκετά απαιτητική. Θα το αφησω για αργοτερα να αποφασισω. Πάντως κ εγω είμαι πολύ υπερ του παιδικού, ίσως όμως από τον επόμνο χειμώνα.

577Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 28, 2014 12:17 pm

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσαροι κ μπεμπινια που ειστε?

Ζωη....σε καταλαβαιμω απολυτα, εμενα την εφαγε με το κεφαλι, ας τα! Γερα να ναι τα παιδακια μας κ τις τουμπες τους θα τις φανε! Μαρακι οπως λες, ουτε στο πατωμα τον εμπιστευομαι πια, παει κ πιανεται απο παντου να σηκωθει, απο επιπλα, ακομα κ απο τον τοιχο. Φοβαμαι μην σκασειι πισω με το κεφαλι κ ακομα πιο πολυ μπροστα! Γεγονος ειναι πως στο εξης θα ειναι πολυ δυσκολα, με το που σηκωνονται τρεχεις διαρκως!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κ απο μας!!ευτυχως ολα καλα αν κ ακομα δεν εχω καταλαβει πως εφυγε κατω κ πηρε κ το μαξιλαρι μαζι.....!!καναμε τις βολτες μας πρωι κ απογευμα κ τωρα νανι!(ελπιζω μεχρι το πρωι)

Στο πατωμα εγω την κυνηγαω συνεχεια εχει βρει κιολας τροπο να σηκωνεται στα ποδια της κ γινετε χαμος,το ιδιο κανει κ στην κουνια κρατιεται απο τα καγκελα κ σηκωνεται ευτυχως αυτο το προλαβα κ εχω κατεβασει χαμηλα το στρωμα επομενως δε μπορει να παει πουθενα!
Καληνυχτα παω να πεσω για υπνο!φιλια!

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βιβακι Περαστικά στο αντρακι σου, δως του φιλια κι απο μενα.

Ζωη υπομονη κι εσυ, αν ξενυχτω μας βγηκε η μικρη. Χαχαχαχα. Κατατρομαξες με την τουμπα ε??? Ελπιζω να μην χτυπησατε...

Μαρακι τελικά τι μαγειρεψες???

Ναφς εγω της νονας της ειπα πεδιλο, φοραει εξαλλου το νούμερο 19 οποτε για μοστρα της τα βαζω. Στα γενέθλια της ας της παρει κλειστο!!!

Εμείς χθες και σήμερα ημαδταν ολο βολτες, και επιτέλους εφτιαξε και ο ύπνος μας, ξαναβρηκαμε τον παλιό μας εαυτό! !! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 215994 

Οσα για τον σταθμο εαν δεν υυπάρχει απολυτη  αναγκη δεν ενδυκνεται για παιδιά ηλικιας κατω των 2 ετων. Εγω Νοέμβριο θα παω στην δουλειά και ευτυχως εχω και τη μαμά μου και την πεθερά μου που μπορούν να την κρατησουν!!!

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα στις ομορφες...

Εμεις σημερα ειχαμε ολη μερα πυρετο..τωρα εχει να μου κανει απο τις 7 το απογευμα μακαρι να μην κανρι η ψυχουλα μου κ να κοιμηθει να ξεκουραστει...

Ολη μερα την βγαλαμε αγκαλιτσα με τραγουδακια κ φιλακια...κοιμηθηκαμε κ το μεσημερι αγκαλιτσα δεν με αφηνε λεπτο...τα ματακια του κατακοκκινα κ να μην μπορει να τα κρατησει...τον λυπηθηκε η ψυχη μου..

Εγω κοριτσια για την βαφτιση παρηγγειλα αλ σταρ αλλα δερματινα μποτακια οποτε θα τα φορεσουμε κ το χειμωνα..εμεις φοραμε το 20 νουμερο...της αγκαλιας δεν μας κανουν...

Οσο για τον παιδικο εμενα ουτε η μαμα μου μπορει γιατι δουλευει και στην πεθερα μου ουτε λογως...κ να ηθελα βεβαια μενει λιγο μακρυα... Οποτε επειδη δεν θελω να χασω την δουλεια θα τον στειλω παιδικο...αν και γενικοτερα ειμαι υπερ το προτιμω απο τις γιαγιαδες..

581Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 28, 2014 10:22 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερες Βιβακι αν ειναι ευκαιρια η δουλεια μην την χασεις δεν ειναι ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο παιδακι που θα παει μικρουλη παιδικο δεν ειναι εποχες για να χανουμε ευκαιριες. Εμενα εχτες ξεραθηκε απο τις 9 γιατι ειχε να κοιμηθει απο τις 2 το μεσημερι παραλιγο να τον παρει ορθιος ο υπνος στο καροτσι βεβαια το βραδυ μετακομισαμε στο κρεββατι της μαμας!!!!!

Ζωη παλι καλα που επεσε με το μαξιλαρι εγω στο κρεββατι δεν τον αφηνω ουτε δευτερολεπτο εχει γινει πολυ ζωηρος μονο στο πατωμα που αλωνιζει ολο το σπιτι και εχει κολλημα με τις καρεκλες παει απο κατω και τις τραβαει. Εχτες ειχα αφησει μια σακουλα με απλυτα για να τα παρει ο αντρας μου για πλυσιμο και πηγε και τα εβγαλε ολα εξω και χαιροταν να σας πω την αληθεια τον καμαρωνω που ειναι σκανδαλιαρης(χαζομαμα).

Ρε κοριτσια η Αναστασια που χαθηκε;

582Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Σαβ Ιουν 28, 2014 11:08 pm

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερα, καλημερα...χτες ο αντρας μ πηρε πρωτοβουλια&μ'εβγαλε εξω! Αφησαμε τον μικρο στη μαμα μ&βγηκαμε για φαγητο...περασαμε τοσο ομορφα, κουβεντιασαμε, θυμηθηκαμε τα παλια, γελασαμε...τελικα το χρειαζομουν πολυ αυτο!! Επισης χαρηκα&τον υπνο...αλλος ασνθρωπος σημερα!!!!!

Γκρινιαρουλα εφτιαξα αλμυρη κολοκυθοπιτα...στα μερη μου τη λεμε "μπατζινα".

Βιβακι πως ειναι το αντρακι σου σημερα;;;;

Θαλεια δ χαθηκε μονο η Αναστασια... Η Ντεμη&η MARLEO εχουν κασιρτο να φανουν...μαλλον χορταινουν μπανια...

Πως ειστε οι υπολοιπες;;;

583Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 29, 2014 12:37 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και από μας κορίτσια!

Το μωρό μου ξύπνησε αξημέρωτα, 6.30 και την πήρα στο κρεβατι. Εκτός του ότι με ξεβ*ζιασε, έκανε σβουρες όλη την ωρα και με κλώτσαγε. Αναρωτιέμαι εσεις που κοιμαστε παρέα με τα μπεμπιά σας, δεν ξυπνατε με μώλωπες????

Χθες βγηκαμε και εμεις μια βολτουλα το βράδυ με τον καλό μου και παρέα. Τι να πω ότι με το που χαλάρωσα, 10.30 κουτούλαγα στην καρέκλα; Για πουθενά δεν είμαι!

Η μικρή νομιζω εχει αρχισει να καταλαβαίνει το μαμα κ το μπαμπα. ¨οταν με κοιταει λέει μαμαμααααα, και στον μπαμπά της λέει παπααααααα!

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι καλά κάνατε και βγηκατε, χρειάζεται που και που να ξελαμπικαρουμε!!!

Ναφς εγω παντως δεν κοιμάμαι με την Κατερίνα ποτε γιατί φοβάμαι μην την πλακωσω!!! Very Happy  ΠΠάντως κι εγω αποφευγω τις βραδινες εξοδους γιατι κουτουλαω!!!

Σήμερα κοινωνησαμε, άνοιξε απλά το στοματακι της ούτε γκρίνια ούτε τίποτα! !! Μετά είχαμε μια βαπτιση και ύστερα την πήγα στη μαμά μου και εμείς πήγαμε με τους κουμπάρους μας για φαγητό! !! Εχω πολυ ήσυχο μωρό τελικα...το σκατουλι μου!!! (Πειτε με αφοβα χαζομαμα!!!!) Very Happy 

Που ειστε οι υπολοιπες????

Φιλια σε ολες

585Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 29, 2014 10:32 am

roxanne87

roxanne87
Ζωηρουλικα τα μωρα μας!!! Γκρινιαρουλα τι καλη η Κατερινα, κυρια!!! Ναφσακι, αγριμακι η μικρή ε? λεω να ανοιξετε φουρμο ολες μαζι βρε, χα χαχ αα!! Θαλεια κυριολεκτικα εβγαλε τα απλυτα σας στη φορα!!! Να τον προσεχεις!

Εμεις πηγαμε για βουτια μ την μαμα μ κ το μωρο σε μια κοντινη παραλια, περασαμε τελεια, γυρισαμε νωρις, ο αντρας μ κοιμοταν γτ ειναι βραδυνος (ΠΑΛΙ!!!!). Ο μικρος εκανε καμακι σε ολο τον κοσμο, τον βουτηξα με το κεφαλι μεσα 3-4 φορες, να καθαρισει η μυτουλα του καλα, κ ειναι πολυ καλη προληψη για τον χειμωνα.

Το απογευμα ηρθε η πεθερα κ ηθελε να δωσει σαντιγι στον μικρο, εξαλλη με εκανε! Της εχω εξηγησει απειρες φορες ποσο καθετη ειμαι στη σωστη διατροφη, κ αρχισε να λεει πως αυτη 3 παιδια μεγαλωσε κ στα τρια εδινε να δοκιμασουν οτι υπηρχε στο τραπεζι.... -ε γι αυτο της λεω εχουν προδιαθεση για παχυσαρκια κ επισης ο αντρας μ στα νιατα του παλεψε πολυ να ξεφορτωθει τα παραπανισια κιλα που κουβαλουσε, ουτε λιγο ουτε πολυ στα 14 χρονια του εχασε 15 κιλα! οχι μ λεει, ευκολα τα εχασε, -ευκολα η δυσκολα ομως περασε περιοδο με σκληρη γυμναστικη κ διαιτα, οτι πρεπει δλδ για ενα παιδι ε? (λεω εγω)

586Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 29, 2014 12:40 pm

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια μου χιλια ευχαριστω για τις ευχες σας!!να στε καλα κ σεις κ οι οικογενειες σας!! καποια μου ευχηθηκε κ γιο ε;;! σε μερικα χρονακια θα ηθελα πολυ κ αλλα παιδια! αλλα αν με δεις πως ειμαι τωρα με τα δυο θα με λυπηθεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! pale 
ηρθα στη μαμα μου να μπω στα γρηγορα στο ιντερνετ αλλα εκανα 1 ωρα να σας διαβασω!ουτε εξετασεις να δινα!
εχει η μικρουλα μου στοματιτιδα κ ανεβαζει εως κ 40 πυρετο..κ γελαει ακομη η ζουζου..!θα τη φαω!

δεν θυμαμαι τι γραψατε τωρα.
ναφς που ειπες για την εγκυμοσυνη αν σου τυχει διδυμη κυηση, εκει προς το τελος θ αλλαξεις γνωμη για την εγκυμοσυνη! χαχαχα!! πολυ ζορι!

το παιχνιδι της φισερ που σας ελεγα το πηρα τελικα jumperoo λεγεται κ οι κοκονες το τιμουν δεοντως με πολυ χαρα!!

αχ ηθελα τοσα να σας πω αλλα με πιεζει κ ο χρονος, ειναι ο δικος μου μονος κ θα τ ακουσω παλι.. 

(κ μενα το πρωι με βριζει κ το βραδυ κ****λοτριβεται-συγγνωμη κιολας) κλασικα πραγματα.....

τα φιλια μου στα θηριακια κ τα ξενυχτακια σας!  I love you 

587Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 29, 2014 10:52 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!

Μου λειψατε κοριτσάκια κ μωρουλινια!!

Έφυγε η θεία μου στο εξοχικό κα έφυγα κα εγώ με την ευκαιρία με το μωρο!! περάσαμε πόλυ ωραία!! κάναμε μπανακια ξεκουραστηκαμε, μεγάλη υπόθεση να εχεις κάποιον να μπορεί να κρατήσει το μωρό.όχι ότι έκανα τίποτα αλλά είχα ξεχάσει πως είναι νσ κανεις καμία δουλειά χωρις τo μωρό παραμάσχαλα!!

Διάβασα τα νέα σας μολις μπήκα σπίτι χθες!! ββιβακι περαστικά στο γλυκούτσικο μωρό σου! τι υπέροχο πλάσμα!!

Μαρακι τελειωσες με το θηλασμό;

μεγια τα καινούρια δοντακια των μωρών μας!!

Έσκασε κα το δικό μας το 1ο!! η γκρίνια κα το ξενύχτι απίστευτα!!

το φανταστικο μωρό μου δύο μερες δεν έτρωγε τίποτα, μόνο γάλα κ τις υπολοιπες μόνο.φρούτο.αρνείται να φάει λαχανικά πεισματικά!!

588Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 29, 2014 11:52 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα τι κανετε; Μπραβο Αναστασια για το δοντακι σας γι αυτο δεν τρωει το μαναρι σου μωρε σε λιγες μερες θα του περασει!!!! Μαιρουλα περαστικα στην μικρουλα σου περιμενουμες νεα σου. Εχτες ο μικρος πηγε παλι στη καρεκλα την τραβηξε και επεσε κατω η καρεκλα παλι καλα δεν του ηρθε στο κεφαλι και ο μπουφλης γελαγε.Φιλακια σε ολες

589Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Κυρ Ιουν 29, 2014 11:53 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και από μας!

Μαίρη, δεν το συζητώ, αν είχα δίδυμα είχα σκάσει από πολύ νωρίτερα! Εμένα η μπουμπου ήταν 2 κιλά όλα κ όλα και εγώ είχα πάρει συνολο 4 κιλά, συγκρίνεται τώρα αυτό;;; Ωραίο και το παιχνίδι, σαν ελεγχόμενο τραμπολίνο!

Αναστασία, σιδερένιο το δοντάκι σας! Έμεινε κανά μπεμπι χωρίς δόντι ή βγάλαμε όλοι?

Ζωή κάποια στιγμή μπε ρώτησες για τις μπομπο, και ξέχασα να απαντήσω. Θα τις κάνω γυάλινα βαζάκια, για κηροπήγιο τελικά.

Εμείς χθες είχαμε πάει και είδαμε την εθνική. Όταν βάλαμε γκολ όλοι χοροπήδαγαν κ εγώ χτυπιομουν μην έχει ξυπνησει η μπέμπα, χαχαχαχαχα, καθένας με τον πόνο του! Τελικά το μπεμπάκι μου ξύπνησε το πρωί, πτώμα ήταν το χρυσό μου. Χθες είχαμε πάει θάλασσα, έπεξε στο νερό, χαζογέλασε σε όοοοοοοολον τον κόσμο, χειροκρότησε και έναν νεαρό που την ζαχάρωνε και γυρίσαμε σπίτι κομπλέ. Μπήκα κι εγώ για μια βουτιά μετά από 2 χρόνια, σαν να έφυγαν 10 κιλά από τους ώμους μου ένιωσα! Τι ωραία που είναι η θάλασσα!

590Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 30, 2014 12:04 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το ζουζούνι βρε θάλεια!! σε καταλαβαίνω!!περιττό να πω ότι τρέμει η ψυχή μου.o μικρος σηκώνεται κα περπατάει πιασμενος,προσπαθει να σκαρφαλώσει στους καναπεδες, απίστευτη ενέργεια!

Ναφς πολύ κιουρια το κοριτσάκι σου, είναι γνωστό!!

ξέχασα να ευχηθώ περαστικά μαιρουλα!!

ροξαν σε βλέπω βουρ για εξοχικό!!

Βρε κορίτσια, μια.χαρά ηρέμησα εκεί που ήμουν, μολις ξαναγύρισα φούντωσα πάλι!!

591Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 30, 2014 12:43 am

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γιατι φουντωσες Αναστασια μου; Ετσι Ναφς να τρεχουν απο τωρα τα αγορακια χαχαχαχα. Θα γινω λιγο κουκουβαγια προχθες στην παραλια μας ειπε μια κοπελα απο την σερβια ασχετη οτι εχουμε το πιο ομορφο μωρο στην παραλια και γενικα μολις παμε παραλια ολα τα παιδια που δουλευουν εκει ερχονται και τον περνουν αγκαλια και εξαφανιζονται και αυτος ολο απλωνει τα χερακια του η μια κοπελα ιδιως φωναζει απο μακρια ηρθε ο αντρας μου!!!!!!!Τουλαχιστον χαλαρωνουμε λιγο στην παραλια

592Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 30, 2014 12:48 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να γινεις φυσικά θάλεια!! επιβάλλεται!!
Απλώνει χεράκια αβέρτα;εμένα απλώνει κα σε αγνωστους, μηπως να ανησυχώ; λέτε αύριο μεθαύριο να.έχω.θέμα;

593Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 30, 2014 12:51 am

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και εμενα το ιδιο οχι μονο σε αυτους που γνωριζουμε οπως παραλια για παραδειγμα και πολλες φορες ξενερωνω και πακιστανος να του κανει ελα θα απλωσει χερια.Λες να εχουμε προβλημα το εχω σκεφτει και εγω

594Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 30, 2014 12:55 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν θέλω να του.κόψω την χαρά αλλά αν θα ήταν να μαζευτεί θα είχε ξεκινήσει.αυτος όσο πάει, πιο χαχας γίνεται!! από κοντά μέχρι να αρχίσουν να καταλαβαίνουν!! ξέρω γω;;

595Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 30, 2014 12:59 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρήνη ξέχασα να απαντήσω είμαι από ρετζικι.θεωρώ πολύ καλή την διάφορα που έχουν τα παιδακια σου!!
εγώ δεν έχω πρόβλημα με νέα εγκυμοσύνη απλά με τοσους θηλασμούς, δεν παίζει!!

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν ξερω αν ειναι στο παιδι ή επειδη εγω τον εδινα απο την αρχη σε δικους μας παντα ανθρωπους να τον παρουν αγκαλια και εμαθε ετσι. Οταν μεγαλωσουν θα τους εξηγουμε οτι δεν μιλαμε σε αγνωστους!!!!!!!!! Αλλα και αυτοι οι ασχετοι που ερχονται πανω στα μωρα και τα περνουν δεν μπορω να τους καταλαβω

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κα γω τον έδινα κα δεν μετανιώνω.οντως!! εδώ εγώ που είμαι μαμά κ δεν θα παω να πάρω αγκαλιά ένα άσχετο παιδάκι, αυτοί πως έρχονται;

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κορες??
εχω μερες να μπω,παω σπιτι μονο για τον υπνο!!
να σας πω τα νεα μου.
πηγαμε χθες παιδοτοπο,επεσε ενα παιδακι στο χερι της αριαδνης κ της γυρισε το δαχτυλο.ε φυγαμε με κλαμμα.τωρα καλα ειναι.
εριξα ενα πεσιμομε το μωρο αγκαλια,κ χτυπισε το καημενο κοκκινισε στο φρυδι.κλαμμα κ εκει,ευτυχως δεν εγινε τιποτα χειροτερο!!

ειρηνη καλως ηρθες!!!!

για γραψτε τι νεα εχασα?κανα συμαντικο??? Laughing 

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα μανουλες! Μια χαρα σας ακουω ολες .. Με τα μπανακια σας.. Τις τουμπες σας.. Τις βολτες σας.. Μια απο τα ιδια κ εμεις .. Ο μικρος ζωηρεψε .. Προσπαθει να μπουσουλησει αλλα παει με την οπισθεν!!
Οσο για το φαγητο του.. Εχει μειωμενη ορεξη .. Ισως τα δοντακια που δεν εχουν σκασει ακομα.. Σημερα ειπα να του κανω χορτοσουπα χωρις κρεας .. Αληθεια εσεις δινετε καθημερινα κρεας στα μωρα σας?? η κανετε παυση ?? ψαρι απο ποτε αρχιζουμε?? σε λιγες μερες εχουμε παιδιατρο για εμβολιο και αν δειτε τι λιστα εφτιαξα με ερωτησεις θα τρελλαθειτε.. Ατελειωτη!!

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Roxanne δελφινακι το μπεμπακι ε??? Χαχαχαχα.  Μπράβο σας...κι εγω ανυπομονω να την βουτηξω!!!!σαντιγι στον μικρό? ?? Αααα δεν πάμε καλά μου φαίνεται,  έχουμε ξεφυγει!!!! Twisted Evil 

Μary2 Περαστικά στη μικρουλα σου, πως το κολλησε, παιρνετε αντιβίωση? ??

Αναστασια κι εσεις καλα περασατε ε??? Αχ μπραβο...ειναι σημαντιξο να εχεις καποιοννα σε βοηθαει!!!ΜΜπράβο για το δοντακι σας, με το καλο και τα υπόλοιπα! !!Μην αγχωνεσαι για το φφαγητό,  παίζει ρόλο και η ζεστη!!!ΓΓιατί να αγχώνεσαι βρε για τις αγκαλιες? Θα προτιμουσες να μην πηγαινε πουθενά? ??
Thali alex ζωηρος ο μικρουλης...έχει μανια με τις καρέκλες βλεπω...Χαχαχαχα παλι καλά που δεν χτύπησε! !! Μα αφου εείναι το ομορφοτερο μωρο ψεμματα να σου πουν???? ? Χαχαχαχα!!!!
Ναφς το μπανακι τέλειο ε??? Αχ κι εγω ανυπομονω να αραξω στο στρωμα θαλασσης και να με σερνει ο αντρας μου περα δωθε!!!! ! Χαχαχαχα. Κοινωνικοτατη η μικρη βλεπω!!!! ! Χαχαχαχα

Ντεμακι πΠεραστικά στα ζουζούνια σου...

ΕΕμεις είδαμε χθες τον αγωνα και η μικρή ξεταθηκε στον υπνο, τι την μεταφεραμε την πηγαμε σπίτι,  την βάλαμε στην κουνια δεν καταλαβε τιποτα και κοιμηθηκε σερι...αχ επιστρέφουν οι παλιες καλες εποχες υπνου!!!! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 328109  Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 24 328109 (μην με βρισετε!!!)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις