Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
286 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 286 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαμα 40 τι κάνεις? ?? Μαζι γραφαμε...εγω δεν δινω κάθε μερα κρεας παντως...
Εμεις την Παρασκευή έχουμε γιατρο και εγω εχω μια τεράστια λιστα καλοκαιρινων ερωτησεων....Χαχαχαχα

Αλήθεια με τα κουνούπια πως τα πατε???

Ααασ κσι εσείς που κανετε μπανακια σε τι σωσίβιο τα βαζετε τα μικρα σας???

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σου γκρινιαρουλα!! Ο γιατρος μου ειπε να μη βαζω κρεμες αντικουνουπικες στο μωρο .. Για το σπιτι ταμπλετα εξω απο το δωματιο στον διαδρομο και ανοιχτο παραθυρο.. Ισως ενα αυτοκολλητο αντικουνουπικο πανω στο καροτσι οταν ειμαστε εξω αλλα δεν κανει τιποτα νομιζω ..

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχ κουνουπια!!δεν ξερω τι να κανω!
αντικονουπικη κρεμα δεν του βαζω,λεει απο 3 χρ κ πανω,βαζω αυτο το υγρο που ειναι στην μπριζα αλλα μαπα,δεν κανει τπτ.

σωσιβιο πηρα ενα που μπαινουν τα ποδαρακια μεσα

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γρινιαρουλα η κοπελα που εχει εδω το μωρακι που ειναι 11 μηνων του δινει και τσουρεκι και τρωει οτι τρωνε αυτοι απλα του τα αλεθει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα !!!!! Σωσιβιο του πηρα ενα απο jumbo και ειναι μια χαρα. Κρεατακι του δινω καθε μερα απλα προσπαθω να παιζω με τα λαχανικα και γιαουρτακι τελικα του δινω φρεσκο απλα αλεθω μιση μπανανα δεν μπορω να βρω παιδικα σκετα στη Σκιαθο πιστευω να μην του πεφτει βαρυ.

605Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 30, 2014 10:51 am

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας και απο εμάς! Είχαμε παει σκ για μπάνιο και γυρίσαμε σήμερα! Αχ ταλεπορια βρε κορίτσια με τα δυο πω πω πιο πολυ κουράστηκα ! Ο μικρόυλης μου φοβάται μόλις μιλήσω λίγο δυνατά , η ακούσει κάτι περίεργο τρεχει να γαντζωθεί πάνω μου. Και φαίνεται καθαρά ότι φοβάται το κάνει σε καμία σας? και εμάς κάνει προσπάθειες για μπουσουλιμα κάτι κάνει μετά όμως κουράζεται κ κλαίει. Για τα Κουνούπια βαζω τσιροτο στο μπλουζάκι πάνω .

606Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 30, 2014 11:25 am

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γκρινιαρουλα τι γλυκιααααα μου, φτου σκορδα, μακαρι παντα ετσι να κοιμασστε! στειλτε κ σε μας λιγη υπνοσκονη γιατι παμε απο το κακο στο χειροτερο....πρωτη φορα βλεπω μωρο αντι να βελτιωνει τον υπνο του να τον χαλαει μερα με τη μερα.... Οχι τιποτα, ειναι τοσο δραστηριος, ολη μερα τον κυνηγαω, σηκωνεται στα πιο απιθανα σημεια κ τρεμει το φυλλοκαρδι μου...ενα σας λεω, την πανα την βαζουμε η αναποδα πια, η στο ορθιο πανω στην αλλαξιερα να κρατιεται απο πανω μ.... Shocked Shocked Shocked 

Για τα κουνουπια εγω βαζω υγρο στο δωματιο, οχι κοντα στο μωρο, με ανοιχτη πορτα παντα, ενιοτε αλοιφω κρεμα γυρω του κ ενιοτε μια σταγονα σε πατουσακια κ ρουχα. ο παιδιατρος μ ειπε να του βαζω κανονικα, οτι βαζουμε κ εμεις αλλα το κανω πολυ ελεγχομενα.

Κρεας του δινω 2 μοσχο, 1-2 αρνι, 1-2 κοτα, 1 λαχανικα με τραχανα κ 1 λαχανικα με φακη. Θαλεια, καθολου βαρυ, ειναι οτι καλυτερο το κανονικο γιαουρτι, κατσικισιο η προβειο. Κ αυτα τα ετοιμα μην τα ψαχνεις κανα, δεν ειναι γιαουρτια αλλα επιδορπια γιαουρτης, κοινως δεν εχουν τα θρεπτικα συστατικα που εχει ενα κανονικο.
Να τον χαιρεσαι τον ομορφαντρα σου! κ εμας ετσι μας κανουν κ τρελαινομαι! Μα τα μωρα μας εχουν αστρο, τελειωσε!!! Τσουρεκι?????? Shocked 
Ντεμακι περαστικα σας, σας ματιαξανε τετοιες κουκλες που ειστε!κ κουκλος!

Ναφσακι, ετοιμη για τα μπουζουκια η μικρη! τωρα να της μαθεις να πεταει λουλουδια χαχαχαχ!

607Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 30, 2014 11:33 am

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα βρε κοριτσια...

Χαθηκαμε λιγο ενεκα πυρετου...ειμασταν κολλημενοι ο ενας πανω στον αλλο...Ευτυχως σηνερα ειμαστε ολη μερα απυρετοι..Μην το ματιασω το παιδακι μου...αρρωστουλης με πυρετο κ ουτε που το καταλαβαμε...τωρα τον ειχα παει βολτα στις κουνιες γυρισαμε κ ξεραθηκε..

Βρε κοριτσια εχει σταματησει να μου πινει το γαλα...τωρα ας πουμε ουτε γουλια δεν ηπιε...τι να κανω...να αλλαξω μαρκα.μηπως το συνηθισε κ δεν του αρεσει???

Εμεις για τα κουνουπια βαζουμε κριλεν..αυτο μου ειπε η παιδιατρος...

Εγω κρεατακι του βαζω καθε μερα και αλλαζω τα λαχανικα...

Ναφσακι εμεις δεν εχουμε δοντακια ακομα κ οπως το παμε δεν βλεπω να βγαζουμε..

Σωσιβιο εμεις πηραμε ενα που εχει και τεντα απο πανω αλλα δεν τον ενθουσιασε γιατι εχει χωρο αρκετο και δεν μπορει να σταθεροποιηθει κ θελω να του παρω ενα απο τα πολυ μπεμπε που ο χωρος τους ειναι ισα ισα...

Εμεις ειχαμε ενα γεματο σαββατοκυριακο ειχαν ερθει τα αδερφια μου απο αθηνα...εχτες εφυγε ο ενας με την νυφη μου..εχει μεινει ο αλλος ηρθαν και οι γονεις μου αυριο ερχονται και οι ξαδερφουλες μου νονες του μικρου κ η γιαγια μου κ το σαββατο θα ερθει η θεια μου...και ολοι αυτοι θα κατσουν ενα μηνα.
Γιουπι θα εχω επιτελους βοηθεια...

608Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 30, 2014 11:46 am

roxanne87

roxanne87
Βιβακι το φαγητο του το τρωει? Κ εμεις ειχαμε θεμα με το γαλα, οντως αλλαξα μαρκα, του πηρα Hipp κ το πινει καλυτερα. Γενικα ομως υπηρξε μια περιοδος που δεν τελειωνε ουτε γαλα ουτε φαγητο, τωρα ειναι με τις μερες του. Τι καλο μωρακι, ησυχουλης πολυ!
Κ εμεις λαχανικα τρωμε διαφορετικα καθε μερα, κοιταζω να του κανω κ συνταγες παρομοιες με τις δικες μας, πχ μοσχαρι με φασολακια, πατατα, καροτο. Αρνακι με γλυκοπατατα κ λεμονι κ σεληνο. Κοτοπουλο με μπροκολο η κολοκυθι, πατατα, καροτο.

Τι ωραια που επιτελους θα εχεις βοηθεια..οσο ησυχο κ να ειναι το μωρο.

609Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 30, 2014 11:54 am

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι ροξαν μου οσο ησυχος και να ειναι μου εχει ληψει η ελςυθερια μου...να βγω μια βολτα με τον αντρα μου να δουμε πεντε φιλους..

Και εγω το ιδιο κανω προσπαθω να τα φτιαχνω ετσι ωστε να ειναι παρομοια με τις συνταγες τις δικες μας...

Κοιτα το φαι του το νεσημερι το τρωει ολο...τα υπολοιπα μισα...το γαλα καθολου

610Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 30, 2014 11:58 am

roxanne87

roxanne87
ααααχ, κ εμενα μου ελειψε παρα πολυ.. βιβακι μηπως σου ετοιμαζει δοντι ο μικρος?

611Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 30, 2014 12:09 pm

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λες...η μηπως ηταν απο την ιωσουλα η απο την ζεστη λεω...θα δω αν δεν πιει και αυριο θα παω να παρω αλλο

612Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 30, 2014 12:43 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ουφ, με ξελίγωσε στο πιπιλισμα το σκατόπαιδο. Σήμερα δεν έφαγε ένα γευμα και ίσως πεινούσε, πόσο γάλα να κατεβάσω η έρμη η μάνα όταν ρούφαγε επί 1,5 ώρα;;; Δεν ξέρετε τέτοιες στιγμές πώς φλερτάρω με το ξένο. Σκέφτομαι να δοκιμάσω να δω αν θα το πιει... Όχι να αποθηλάσω ακόμα, αλλά να υπάρχει στο σπίτι αν χρειαστεί να λείψω, δεν μπορώ πλέον να καθησω με το θηλαστρο.

Γκρινιαρούλα, εγώ βάζω σπρέι αντικουνουπικό γυρω γυρω από την κουνια! Επίσης δεν έχω πάρει ακόμα σωσίβιο, αργότερα, να συνηθισει πρώτα την θάλασσα. Θα της πάρω το swim trainer, το είχα πάρει κ στην βαπτιστήρα μου και τα άξιζε τα λεφτά του. Άσε που της κράτησε 3 χρόνια και τώρα ψάχνουν να το βρουν κ για τον μπέμπη τους. Κρεατάκι κ εγώ τις δίνω 4 φορές, 2 κοτόπουλο και 1 λαχανικά σκέτα.

Βιβάκι, δεν μπορώωωωωωωωωωω, είναι τόσο γλυκουλης ο μπεμπούλης σου! Φτου φτου! Ζηλεύωωωωωωωωω που θα έχεις τόση βοήθεια! Ευκαιρία να ξεπορτίσεις και λίγο.

Ροξανάκι, ταλιμπαν ο μικρός σου, δεν το συζητώ! χαχαχαχα, άκου αναποδα την πανα. Πολύ δυνατό μωράκι!

Ειρήνη, νομίζω στα παιδάκια είναι αυτό ανάλογα με την προσωπικότητα. Κ εμένα τα ξαφνικά δεν της αρέσουν, αλλά εγώ όταν συμβαίνει κάτι ξαφνικά της γελάω για να καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να φοβάται. Τις μισές φορές πιάνει!

μαρακι27

μαρακι27
Γεια σας κοριτσαρες...πιασατε την παρλα, ε;;;;εγω ειμαι πολυ κουρασμενη γτ απο το πρωι ετρεχα για πληρωμες&σε γιατρους...ναι μεν σας διαβασα αλλα δ θυμαμαι να σχολιασω&πολλα...αυτο ειναι το σωσιβιο μας... http://www.toys24.gr/datafiles/630257.jpg ..ειναι λιγο μεγαλο αλλα ο Φιλιππος το χαρηκε πολυ στην προηγουμενη βουτια...πηγαμε παιδιαστρο σημερα...φτασαμε τους 77ποντους&τα9300σε κιλα...πολυ καλα!!! Για τα κουνουπια μου εδωσε η παιδιατρος κριλεν&του βαζω ελαχιστα στις κλειδωσεις&τα πατουσια...για το σπιτι εχω υγρο στο διαδρομο...βεβαια υπαρχουν αλλα στο Φιλιππο δ πανε! Εγω δινω 4κρεας 3κοτοπουλο...εναλλαξ&λαχανικα του δινω σαν απογευματινη κρεμα 2-3φορες την εβδομαδα

Γκρινιαρουλα&Βιβακι τα παιδακια σας ειναι τα πιο ησυχα με διαφορα...μαλλον το'χε η ημερα γεννησεως!!!!!

μαρακι27

μαρακι27
Ναφσακι εχουμε μηνογενεθλια Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 328109 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 328109 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 328109 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 328109 ποτε περασαν8μηνες ρε κοριτσια...περναει πολυ γρηγορα ο καιρος&μερικες φορες φοβαμαι Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 534787 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 534787 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 534787 

615Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 30, 2014 10:58 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα (ο Θεός να την κάνει!)

Δεν με έπαιρνε με τίποτα ο υπνος χθες. Έφτασε 3. Η μπουμπουλίνα αποφάσισε να σηκωθεί στις 6.30. Αλλά δεν είναι αυτο που με δεν αντέχω, εντάξει, λίγες ώρες ύπνου, αλλά θα τις αναπληρώσω. Είναι που θέλει ΣΥΝΕΧΕΙΑ στήθος. Παιδιά με πονάει πλέον. Δεν θέλω, τελείωσε. Τωρα την έχω και κλαίει δίπλα μου γιατί θέλει (επιτέλους) να κοιμηθεί, αλλά θέλει πιπιλισμα. Κι εγώ το β*ζι έξω δεν το ξαναβγαζω.

Κατα τα αλλα, μηνογενεθλια... Μαρια τετοιες ωρες ο χρονος περνα απιστευτα αργα...  Razz Razz 

616Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Δευ Ιουν 30, 2014 11:17 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσακια Μαρακι ψηλωσε πολυ ο Φιλιππακος πρεπει να ειναι ο ψηλος της παρεας χαχαχα.

Ναφς μονο υπομονη μπορω να σου πω σε καταλαβαινω αλλα τι να κανεις και εσυ!!!!!

Ροξαν ορθια αλλαγη;;;;;; Εμενα οταν τον πλενω τοπικα ανοιγει με το ενα ποδι την μια βανα της βρυσης και με το αλλο την αλλη και με κανει λουτσα καθε φορα ,οσο για να βαλουμε παμπερς τον δελεαζω για να κατσει του δινω οτι υπαρχει ευκαιρο εκεινη την ωρα για να το κραταει.

Οντως η γκρινιαρουλα και το βιβακι εχουν μωρα προς μιμηση φτου φτου μην τα ματιασω!!!!!!!

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερα...εμεις χτες κοιμηθηκαμε καλα...ευτυχως δλδ γτ ημουν τοσο κουρασμενη που δε θα την παλευα με ολα οσα ειχα να κανω σημερα! Για την αλλαγη που λετε για μας εχει γινει αθλος καθε φορα που προσπαθω...αφου σκεφτομαι να παρω πανα-βρακακι...να γινονται τσακ-μπαμ οι αλλαγες!

Ναφσακι υπομονη...κτ τετοιες στιγμες δ μου λειπει καθολου ο θηλασμος...αλλες ομως νοσταλγω τις στιγμες που με χαιδευε&επαιζε μαζι μου εκεινη την ωρα!!!!

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια δεν το χα σκεφτεί, είδατε?τα μωρά της 9ης Νοεμβρίου είναι τα πιο ήσυχα...είναι σαββατογεννημενα γι αυτό!!!!χαχαχαχα

ναφσακι θα σκέφτεσαι πόσο πολύ ποναει η ψυχιτσα σου και βρίσκει μόνο παρηγοριά στο βυζακι της μαμάς. Αυτό θα σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις...

βιβακι μπράβο που είστε απυρετοι, εμένα πάντως λογικό μου φαίνεται που δεν τρώει, ήταν αρρωστουλης είναι και η ζέστη...

φιλάκια πολλα στις υπόλοιπες

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Διαβαζα προσφατα ενα αρθρο για την ψυχολογια του παιδιου (ο ιδιος εγραψα κ βιβλιο πανω στο θεμα) μου διαφευγει τωρα το ονομα του ..
Και ελεγε οτι καλο ειναι τον πρωτο 1 1/2 χρονο του μωρου την βασικη φροντιδα του να την αναλαβει 1 μονο προσωπο οσο αυτο ειναι εφικτο (που συνηθως ειναι η μαμα) και οχι παραπανω προσωπα (ντανταδες γιαγιαδες +γονεις) ..
Αυτο βοηθαει καταρχην τα μωρα να ειναι ηρεμα .. ολα να πηγαινουν ρολόι και συμβαλλει ακομα κ στον χαρακτηρα που θα διαμορφωσει αργοτερα το παιδι. Δεν ξερω αν συμφωνω .. αλλα αν κρινω απο εμας . 8 μηνες δεν εφυγα απο κοντα του και βλεπω οτι και ο υπνος του ειναι καλος και γενικοτερα ειναι ενα ευχαριστημενο ικανοποιημενο χαρουμενο μωρακι και κατ'επεκταση χαρουμενοι κ ξεκουραςτοι οι γονεις του.. Μπορει να ειναι τυχαιο.. Η επειδη ειναι Σαββατογεννημενο Smile
Βασικη προυποθεση στην καθημερινοτητα του μωρου τα αγαπημενα του προσωπα να εχουν πολυ συγκεκριμενους ρολους Πχ η γιαγια να ειναι γιαγια και οχι μαμα..
Sorry για το κατεβατο.. Πολυ μπιρι μπιρι σημερα..

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτςια!Μαράκι τι ψηλό το  αγοράκι σου φτου φτου .....! Εμείς 7 μηνών είμασταν 72 και 9700 να δούμε στον 8 πόσο θα πάμε! Nafs υπομονή τα έχει αυτά ο θηλασμος να σκέφτεσαι πόσο καλό κανείς στο μωρακι σου! Για να περνεις δύναμη.Εμείς είμαστε πολυ καλα σήμερα μπούσουλαμε κανένα μετρό σηκωνομαστε όρθιοι χαμός γίνεται! Μαμα 40 ισχύει αυτό που λες τα πρώτα χρονια του παιδιού παίζει πολυ σημαντικό ρόλο η μητέρα ,μακάρι όλες οι μανούλες να μπορούσαμε να τα μεγαλώσουμε οι ίδιες, δυστυχώς όμως η άδεια που μας δίνουν ειναι τόσο μικρή κ γω 10 μηνών θα πρέπει να πάω δουλειά κλάψ ......!

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εν μερει συμφωνω Μαμα40 ειναι πολυ βασικο να μην ανακατευονται πολλα ατομα στην διαπαιδαγωγηση του παιδιου γιατι λογικο ειναι και το ιδιο το παιδι να μπερδευτει αλλα θεωρω οτι παιζουν και αλλα ρολο ιδιως οταν ειναι βρεφος...
Το δικο μου μωρο ολους αυτους τους μηνες ηταν πολυ πολυ ησυχο ομως δεν περασε κολικους, δεν ειχε παλλινδρομησεις και δεν ειχε αλλα αδερφακια να το τσιγκλανε.
Εγω κι ο αντρας μου ειμαστε ηρεμοι ανθρωποι, δεν φωναζουμε και ετσι ειναι και οι παππουδες και οι γιαγιαδες. Θεωρω οτι πολυ σημαντικο μερος στην ηρεμια του επαιξε και ο θηλασμος(σιγα μην δεν το ανεφερα!!!χαχαχαχα)... Very Happy  Very Happy 
εγω θεωρω οτι τα μωρα γεννιουνται και με προσωπικοτητα οποτε ενα ποσοστο το ριχνω κι εκει!!!Και αυτο γιατι βλεπεις οικογενειες με 2 παιδακια και το ενα ειναι αγγελουδι και το αλλο ταλιμπαν!!!
Σιγουρα ομως το πιο βασικο ειναι να ξεκαθαριζουμε τις θεσεις μας και τα θελω μας απο το παιδι, ο καθενας να εχει το ρολο του και να μην ανακατευονται και πολλα ατομα μαζι...

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Παντως μεταξυ μας κοριτσια .. αν δεν θηλαζα αποκλειστικα και αν το μωρο επαιρνε μπιμπερο κ πιπιλα ισως να εκανα τις αποδρασεις μου και να το αφηνα στη γιαγια του καποιες ωρες - η κανα 2 μερουλες :p
αλλα οκ αφου τον εμαθα ετσι ισως να ειναι για καλο
Λοιπον ψαρι ποιον μηνα ξεκιναμε κοριτσια??

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαμα 40 θα συμφωνησω απολυτα!!!! Very Happy Very Happy Very Happy 
κι εγω αν δεν θηλαζα αποκλειστικα ενα διημερακι θα το πηγαινα με τον αντρουλη μου!!! Very Happy Very Happy 

στον 9ο το ψαρακι...

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Irene14 παντα υπαρχουν υπερ και κατα.. Θα γυρισεις στη δουλεια .. Θα σου λειπει σιγουρα το μωρακι σου οπως θα λειπεις κ εςυ σε αυτο .. αλλα ενα θετικο ειναι οτι το παιδι σου θα εχει την εικονα της δραστηριας εργαζομενης μαμας και θα καμαρωνει αυριο μεθαυριο για σενα ..
Και για εμας που δεν εργαζομαστε πλεον .. θα καμαρωνουν για κατι αλλο Smile

μαρακι27

μαρακι27
Mama40 ο Φιλιππος απο την ωρα που γεννηθηκε ηταν γκρινιαρης&ειχε κολικους απο τη τεταρτη νομιζω κιολας μερα μεχρι&4,5μηνων...δ εχει κοιμηθει κανενα βραδυ σερι&ειναι υπερ-δραστηριο παιδι...ο αντρας μου δουλευε καθε πρωι&λογω κπ ασθενειας που εχει δ πρεπει να κουραζεται πολυ...δ μπορεις να φανταστεις ποση κουραση εχω πανω μου...τον εχω αφησει 2βραδια στη μαμα μ&οποτε επρεπε να βγω για δουλειες χωρις τον μικρο, εβγαινα&τον κρατουσε η μαμα μ...εγω πιτευω οτι περασα& ηπια επιλοχεια καταθλιψη...δ ξερω πως ακουγονται ολα αυτα αλλα η θεωρια διαφερει απο την πραξη-πραγματικοτητα!
Ψαρι βαζουμε εμεις στο 10ο μηνα...δλδ 9μηνων...εμεις ξεκινησαμε αυγο σημερα...δ ενθουσιαστηκε μπορω να πω!

Ειρηνη&Θαλεια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια...

Ειρηνη αληθεια, εσυ με τι ασχολεισαι;;;(αν επιτρεπετε να υποθει)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις