626 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τρι Ιουλ 01, 2014 7:39 am
thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Θεωρω και εγω οτι το μεγαλωμα του παιδιου πρεπει να γινεται απο ενα ατομο και ιδανικοτερα τη μητερα εαν αυτο δεν ειναι εφικτο θα πρεπει να επιλεγει ενα ατομο και οχι πολλα που θα ακολουθει πιστα τις αποψεις για την ανατροφη του παιδιου τη μητερα.Και καλως η κακως ενα παιδακι επειδη ειναι σαν πλαστελινη παιρνει και τα κουσουρια αυτουνου που το κραταει και οι γιαγιαδες συνηθως κακομαθαινουν τα εγγονια τους και μαλλον θα προτιμουσα να τον παω παιδικο γιατι κοπελα να μου τον κραταει δεν θα εμπιστευομουν ευκολα.
Εσυ Μαρακι εισαι μια κατηγορια απο μονη σου ο φιλιππακος ταλαιπωρηθηκε πολυ μικρουλης. Οσο για το θηλασμο ειναι στο παιδι πολλα πεινουν ξενο γαλα και ξυπνανε συνεχεια γιατι θελουν την αγκαλια της μαμας εμενα μεχρι 6 μηνων δεν ξυπνησουσε και τωρα πολλες φορες κανει σαν νεογεννητο αλλαξαμε και περιβαλλον και ισως νιωθει ανασφαλεια(εκει τουλαχιστον το ριχνω για να με παρηγορω!!!!!!) και οπως λεει και το Μαρακι θα ακολουθησω το μωρο μου και οπου μας βγαλει.
Εσυ Μαρακι εισαι μια κατηγορια απο μονη σου ο φιλιππακος ταλαιπωρηθηκε πολυ μικρουλης. Οσο για το θηλασμο ειναι στο παιδι πολλα πεινουν ξενο γαλα και ξυπνανε συνεχεια γιατι θελουν την αγκαλια της μαμας εμενα μεχρι 6 μηνων δεν ξυπνησουσε και τωρα πολλες φορες κανει σαν νεογεννητο αλλαξαμε και περιβαλλον και ισως νιωθει ανασφαλεια(εκει τουλαχιστον το ριχνω για να με παρηγορω!!!!!!) και οπως λεει και το Μαρακι θα ακολουθησω το μωρο μου και οπου μας βγαλει.