Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
418 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 418 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θεωρω και εγω οτι το μεγαλωμα του παιδιου πρεπει να γινεται απο ενα ατομο και ιδανικοτερα τη μητερα εαν αυτο δεν ειναι εφικτο θα πρεπει να επιλεγει ενα ατομο και οχι πολλα που θα ακολουθει πιστα τις αποψεις για την ανατροφη του παιδιου τη μητερα.Και καλως η κακως ενα παιδακι επειδη ειναι σαν πλαστελινη παιρνει και τα κουσουρια αυτουνου που το κραταει και οι γιαγιαδες συνηθως κακομαθαινουν τα εγγονια τους και μαλλον θα προτιμουσα να τον παω παιδικο γιατι κοπελα να μου τον κραταει δεν θα εμπιστευομουν ευκολα.

Εσυ Μαρακι εισαι μια κατηγορια απο μονη σου ο φιλιππακος ταλαιπωρηθηκε πολυ μικρουλης. Οσο για το θηλασμο ειναι στο παιδι πολλα πεινουν ξενο γαλα και ξυπνανε συνεχεια γιατι θελουν την αγκαλια της μαμας εμενα μεχρι 6 μηνων δεν ξυπνησουσε και τωρα πολλες φορες κανει σαν νεογεννητο αλλαξαμε και περιβαλλον και ισως νιωθει ανασφαλεια(εκει τουλαχιστον το ριχνω για να με παρηγορω!!!!!!) και οπως λεει και το Μαρακι θα ακολουθησω το μωρο μου και οπου μας βγαλει.

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα!!
Τρέχαμε από πρωί για την γαμoβαφτιση κ δεν πρόλαβα ούτε να.σας καλημερισω!! τι ήταν αυτό;
Τι κάνετε;
Καλά το παιδί μου κύριος όταν είναι έξω!!
Μέσα, τον έχει πάει τρελλα!! όλη την ώρα κρατιέται κα περπατάει, δεν κάθεται ούτε μέσα στο πάρκο!!
Χθες γέλασα πολύ! ήμουν στην κουζίνα, καθόταν με τον άντρα μου στο σαλόνι! κάποια στιγμή σηκώθηκε o αντρας μου κα o μικρος τον ακολούθησε.μολις βγήκε από τον χωρo που του έχω στρωμένα κα αρκουδιζε προς το μερος μου άρχισε να κλαίει αλλά συνέχιζε!! νομίζω ότι φοβόταν γιατί ήταν η πρώτη φορά που «ξεπορτιζε» αλλά εκεί!! συνέχιζε!!

κα εμένα ναφς με έχει ψοφησει τις τελευταιες μερες! δαγκώνει ενώ δεν δάγκωνε πότε! με έχει πληγώσει αλλά στάνταρ πονάει! χθες του έδωσα παυσίπονο το βράδυ κα κοιμήθηκε καλά!! αχ θα σκάσω το καημενουλη μου!!

Κα εμένα σαββατογεννημένος είναι κα με φυσιολογικό αλλά δεν....έχουμε ησυχία με τίποτα....

Μαρακι σας ειπε να ξεκινήσετε τίποτα άλλο;

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξέχασα! γκρινιαρουλα για ζουπηγμα είναι το κατερινακι σου!!

629Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τρι Ιουλ 01, 2014 10:17 am

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαρακι27 το θεμα επιλοχεια καταθλιψη ειναι πολυ μεγαλο θεμα ..το εψαξα αρκετα . .
περασε σε ηπια μορφη η γυναικα του αδερφου μου ..η οποια δεν δεχτηκε βοηθεια με αποτελεσμα να επηρεαζεται καποιες στιγμες η καθημερινοτητα του παιδιου(υπνος- φαγητο κλπ)
Μαμα και μωρο ειναι σε συγχρονισμο ..αναγνωριζουν και απαντουν ο ενας στα μηνυματα του αλλου..
Οταν υπαρχει καταθλιψη η μαμα ειναι λιγοτερο πιθανο να απαντησει στα μηνυματα του μωρου της ..
Αυτο δεν την κανει λιγοτερο καλη μαμα ..ισα ισα που μπορει να ειναι περισσοτερο τρυφερη απο μια αλλη μητερα χωρις συμπτωματα..
Ευχομαι να βρειτε τους ρυθμους σας με το μικρο σου .. Και να μπορεσεις να ξεκουραστεις ..

630Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τρι Ιουλ 01, 2014 10:39 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια τι να λέμε είναι κ η ηρεμία στο σπίτι αλλά είναι κ η προσωπικότητα του παιδιού. Αν τα χεις κ τα 2 είσαι άρχοντας.

Εμείς εδώ πιπιλαμε! Ευτυχώς όλη μέρα σήμερα είχα βοήθεια κ ηρέμησα,το πρωί ήμουν έξαλλη,δεν ξαναηθελα να θηλασω με τίποτα. Άντε να δούμε θα καταφέρω να την ακουμπήσω?
Καλέ τι δυνατά κ μεγάλα μωράκια έχετε! Μπράβο!

631Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τρι Ιουλ 01, 2014 10:58 am

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλα και η ηρεμια στο σπιτι παιζει πολυ μεγαλο ρολο γι αυτο εχω πει στον αντρα μου να ειναι πολυ προσεκτικος απεναντι μου στο παιδι γιατι τωρα και μεχρι τα 5 διαμορφωνουμε χαρακτηρα οπως συμπεριφερομαστε ο ενας στον αλλον ετσι θα λειτουργει και ο αλεξ αργοτερο και προς το παρον βλεπω ενα πολυ τρυφερο πλασματακι πολυ δεκτικο στα χαδια και στα φιλια. Α δεν σας εχω πει οτι ολο τις τρωει απο το αλλο παιδακι και αυτος ο κακομοιρης δεν απλωνει χερι μονο τον χαιδευει

632Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τρι Ιουλ 01, 2014 11:52 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ, ψυχή μου είναι χαδιαρης!!

Έκτος από τον χαμό στην αλλαγή πανας τελευταία κα στο μπάνιο έχουμε θέμα!! θέλει να είναι ορθιος κ δεν κάθεται με τίποτα κ σπαράζει αν τον βάλω να κάτσει!!

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια! !! Έχουμε ξυπνήσει και είμαστε μες στην καλή χαρά γιατί κοιμηθηκαμε απο τις 10!!!

Μαρακι δεν είναι λίγο νωρίς για αυγό? ??δεν του αρεσε ε? Του το αλεσες κι αυτό μαζί με κάτι άλλο ή μόνο του? Τέλεια η φωτογραφία σας, είναι στο κρεβάτι και έχετε ανοιχτό υπολογιστή και κοιτάει? ??
Anastasie θυμησε μου πότε είναι η γάμο βάπτιση? ?? Σε τι φάση βρίσκεστε τωρα???τι εννοείς  ο μικρός σου ακολουθησε τον άντρα σου??? Μπουσουλαει το σκατουλι??? Εμάς τίποτα η τεμπελιτσα!!!

Thali alex είναι χαδιαρης ο μικουλης σας!!!!

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα! Γκρινιαρουλα,για γερμανικη σκοπια σε ξυπνησε η κατερινιω μ φαινεται! Κ εμεις απο τις 7 ξυπνησαμε κ χουζουρευουμε! Θαλεια κ ο δικος μ χαιδευει τα αλλα μωρα η τα πασπατευει κ κανα δυο φορες τον χτυπησανε :-( ο δικος μ ειναι πολυ κοινωνικος κ τρελαινεται για μωρα! Μαμα 40δν θα μπορουσα να συμφωνησω πιο πολυ! Κ εγω φροντιζα πολυ να υπαρχει ησυχια στο σπίτι, αλλά η μαμά κ αδερφές τ άντρα μ είναι πολύ φωνακλουδες κ παρεξηγοντουφα συχνά,μια που τους ελεγα για πιο σιγα,μια που δεν άφηνα να ταΐσει κανένας το μωρό. Ναφσακι υπομονή,αυτό είναι το μεγαλείο του θηλασμού, με τις ευκολίες αλλα κ τις δυσκολίες του. Είπαμε πιπίλα δεν παίρνει? Μαρακι καλε τι ψηλεας ειναι αυτός? Γρήγορα,γραφτείτε στην εθνική μπάσκετ χα χα χα! Αναστασία ποτέ με το καλό? Αχ εγω τπτ δεν εκανα.....

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερα...εμεις παλι δ κοιμηθηκαμε καθολου καλα...ο μικρος γκρινιαζε σχεδον ολο το βραδυ! Γενικα χτες δ ειχε καθολου ησυχια ολη μερα&τα γευματα τα ετρωγε μισα...τα δοντια τον ταλαιπωρουν πολυ φαινεται!

Γκρινιαρουλα στη συγκεμριμενη φωτο κοιμαται στο κρεβατι&το φως που ερχεται ειναι αο τα μισοκλεισμενα παραθυρα...οσο για το αυγο, ακολουθω την παιδιατρο που προς το παρον ειμαι απολυτα ευχαριστημενη! Το πατησα με το πιρουνι&εβαλα νερο&λιγο λαδι...

636Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τρι Ιουλ 01, 2014 10:29 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!
Πρωινά τα μωρά μας σήμερα!!
Ναι, γκρινιαρουλα μπουσουλάει το σκατουλι!20 ιουλίου είμαστε! από προετοιμασίες; γιναν κάποια αλλά μένουν αρκετά!! ούτε οι.άδειες γάμου δεν έχουν βγει ακόμη!! για να δούμε!!

Έχεις χρόνο ροξαν, μην τo συζητας!

637Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τρι Ιουλ 01, 2014 11:42 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αναστασία έφτασε ο καιρός, τι καλά!

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση κορίτσια χθες, σήμερα κοιμηθηκαμε, βγηκαμε κ μια βολτιτσα σε φίλους με τον καλό μου χθες και ξελαμπικαρα κάπως. Νομίζω θέλω σιγά σιγά να της αποδεσμεύσω ύπνο και στηθος, αλλά δεν είμαι σίγουρη για τον τρόπο. Δραστικός ή λάου λάου;;;

Νωρίς νωρίς βλέπω όλες...

Γκρινιαρούλα κ εμείς αυτο το μηνα ξεκιναμε ψαρι κ αυγο!

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα Αναστασια τι εννοεις μπουσουλαει ή περπαταει; γιατι αν περπαταει εχεις παιδι αστερι!!!!!!!

Οσο για το μπανιο εχει γινει και αυτο μαρτυριο!!!!!! Το καινουριο που κανει τωρα ειναι οτι σηκωνεται στον υπνο στον πωπω μεσα στη νυχτα και πεφτει απο την αλλη μερια για να κοιμηθει απο τα ποδια και μετα ξανα κανονικα οτι να ναι δηλαδη. Νομιζω οτι απο εδω και περα αρχιζουν τα πιο ωραια με τα μωρα μας καθε μερα θα κανουν και κατι νεο για να μας κανουν να αλλαζουμε και εμεις παμπερσ(το ειπα ευγενικα)

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μόλις επέστρεψα , ειχα πάει στο ληξιαρχειο αθηνων να δηλωσω ρην βαπτιση και μετά στον δικο μου δημο να το ξαναδηλωσω και μετα στα κεπ να κανω μια δηλωση να το ξαναξαναδηλωσω γιατί ο άντρας μου είναι απο νησί.  Αχ στην Ελλάδα ειμαστε το χα ξεχασει, δεν μπορουσαν όλα τα ληξιαρχεια να ειχαν ένα σύστημα που να ενημερωνονταν για όλες τις αλλαγές. ..πολλά ζηταω ε???? Τέλος παντων ξεμπερδεψα! !!

Μαρακι μπράβο το αγορακι σου για το αβγουλακι και οχι αλεσμενο ε? Διπλο μπραβο τοτε...

Ναφς, Μαρακι λετε την Παρασκευή που έχουμε κι εμείς γιατρό να μας βάλει ψαρι και αυγο??? ? Γιουπίιιιιιιιιιιιιιιιιι

Thali alex ακόμα γελάω με την περιγραφη σου, καλά είναι τρομερό ς ο μικρός! !!! ! Χαχαχαχα

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κλασσικά εικονογραφημένα γκρινιαρουλα! δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο σε αυτήν τη χώρα!!
Θάλεια τρελλη περιγραφή εδωσες! έτσι.κάνει κα o δικος.μου!!μπουσουλάει κ πιάνεται.μονος.του πχ.από τον καναπέ κ περπατάει κατά μηκος!!

roxanne87

roxanne87
Αναστασια, μηνογενεθλια εχετε???? χρονια σας πολλα καλε!

Πηγαμε για μπανακι σημερα, γυρισαμε στις 2 κ μεχρι 4,30 κοιμομασταν, αχ τι τελειααααα.....ενα με προβληματιζει, το γιαουρτακι δεν το τρωει, δεν το τρωει Crying or Very sad 

ΥΓ. Γραφω το ποστ στο λαπ τοπ στον καναπε, πηγαινω μεχρι την κουζινα να βαλω ενα νερο,ησυχια, πουθενα αυτος, ενω συνηθως με ακολουθει οπου παω (ναι, σαν τα σκυλακια), γυριζζω κ τον βλεπω ορθιο να παταει κουμπια.... εγραψε 01111111 χαχαχα!

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια ! Υπομονή θα βγουν όλα μας τα δόντια και θα κοιμηθούμε! Άντε εμείς αλλά 14 έχουμε! Μαράκι δουλεύω στο λογιστήριο μιας εταιρείας. Αναστασία η ώρα η καλή μου θύμισες τα δικά μου πολυ τρέξιμο η γάμο βάφτιση! Nafs σε κουράζει η μικρή σου με τους θηλασμος τη νύχτα?  φαντάσου να ξυπνάς να φτιάχνεις γάλα! Έχει τα καλα του το υπνωτικό γάλα της μαμάς! Εμείς θελουμε όλο όρθιοι να είμαστε! Μεγάλωσαν τα σκατουλια!

μαρακι27

μαρακι27
Ροξαν απο τωρα κομπιουτερακιας ο μικρος;;;; το ψυχακι μ μωρε....

Γκρινιαρουλα εμεις ψαρι τον επομενο μηνα...

Ναφς τι ακριβως εχεις κατα νου&για τις2 περιπτωσεις...να δουμε ποιο θα δουλεψει...

&εγω μολις ξυπνησα αλλα οι αντρες κοιμουνται ακομα!&εμεις μπουσουλαμε&δοκιμαζουμε τα παντα στο δρομο μας...

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσιααα πηρα φουσκωτη πισινα για το μωρο και ξετρελλαθηκε !! Λετε να ειναι τεκμηριο για την εφορια?? :p

645Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουλ 02, 2014 11:04 am

roxanne87

roxanne87
Χαχα χα μαμα40 μην βαζεις ιδεες!!!!

Λοιπον, το πηρα αποφαση, αλλαζω παιδιατρο. Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη πια κ κυριως απο την ελεφροτητα την οποια αντιμετωπιζει την εξεταση κ τις αποριες μου. Εχω φαει κολλημα με την φιμωση, απο τοτε που αναφερθηκε η Θαλεια για το περιστατικο με τον νεο παιδιατρο κ εποειδη βλεπω πως στενεψε πολυ το πετσακι, αρχισα να ανησυχω. του τηλεφωνησα λοιπον για να μας δει, να μου φυγει απο το μυαλο εστω....η αδιαφορια με την οποια με αντιμετωπισε με εξοργισε! το σκεφτομουν καιιρο τωρα κ ολο ελεγα, αντε ΜΗΠΩς ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΑΑΑΑΑΑ!

646Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουλ 02, 2014 11:09 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ουφ κοιμηθήκαμε επιτέλους! Αυτο το βραδινό πιπιλισμαααααααααααααα, μου κοψε και μια δαγκωνια τωρα στο τέλος, θα κόψω το βυζι να της το δώσω να το έχει παντού μαζί, να τελειώνουμε! Αχ είμαι λίγο υπερβολική μάλλον (παιδί έκανες μωρήηηηηηηηη, τι ήθελες;;Wink, δεν μου ξυπναει τα βραδια να ζηταει στηθος, αλλά για να κοιμηθει, βυζί απαραιτήτως. Σήμερα λοιπόν αποφασισαμε ότι τους ύπνους της ημέρας θα τους κάνει με άλλους, χωρίς στηθος. Σήμερα κοιμηθηκε το πρωί στην κολλητή μου και το μεσημέρι στον πατέρα της. Το βράδυ μανούλα και άγιος ο Θεός. Βρε κορίτσια, εσάς πώς κοιμούνται; Τα βάζετε κάτω κλείνουν τα ματια τους και κοιμούνται; Αγκαλιά; Τα κουνάτε; Δεν έχουν και κουμπί Οn/off τα σκασμένα!

Μαμα40 πήραμε κ εμείς πισινούλα! Δεν έχουν πολλή πλάκα!

Ροξανάκι, χάι τεκ ο Υιός! Αν δεν είσαι πάντως ευχαριστημένη με τον γιατρό, μην το σκέφτεσαι. Να βρεις κάποιον που σε καλύπτει για να είσαι ήρεμη. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Και εμείς πήγαμε θάλασσα και σήμερα ξετρελάθηκε. Χτυπιόταν ωσάν το χταπόδι, γέλαγε όλη η παραλία! Βρήκα και κάτι γνωστούς με ένα αγοράκι 15 μηνών και έπιασα κουβεντα με την κοπέλα και λέγαμε τους πόνους μας!

647Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουλ 02, 2014 11:17 am

roxanne87

roxanne87
Γοργονιιιιιιτσα! της αρεσε ε??? κ εμενα σημεραα ξεκαρδιζοταν ολη την ωρα. Α κ γι αυτα που λεγατε, εμενα δεεεεν παει σε κανεναν ξενο, εδω κ σε αυτους που ξερει λιγο δεν παει καλα καλα. Γελαει σε ολους, μολις παρουν θαρρος να τον παρουν, τσιριζει...ο μαμακιας!!!

Ναφσακι, μου δανειζεις την κολλητη σου για λιγο? χα χα χα! Εγω τον κουναω....ξερω τις ωρες του, τον παιρνω αγκαλια κ ξεκιναμε το ποτ πουρι μας: υμνος οσφπ, στην απανω γειτονιτσα, βρεξε ουρανε, εκδρομη.... δικο μου μιξ!!! Shocked Shocked Shocked 

648Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουλ 02, 2014 11:48 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κοριτσια μουυυυ????
εχω ριξει ΤΟ σιδερο 2 μερες τωρα!!!!!πππππφφφφ!!!!
θελω να σας διαβασω κ απορω ποτε θα βρω χρονο?
ο μικρος με εχει πεθανει,αγκαλια,αγκαλια,αγκαλια!η μικρη κλαμμα κλαμμα κλαμμα.με την μεγαλη σαν να ξεκινησε μια συννενοηση!
σας ερχομαι σε λιγο με νεα! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 328109 

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τώρα κοιμήθηκε το ζουζούνι!! αχ, αυτό το on/off!!

Να αλλαξεις ροξαν αν δεν τόσο ευχαριστημένη! τι σου είπε για την φίμωση;

Η ζωή που είναι;
Ναφς αφού κοιμάται μετά στην ημέρα, σιγά σιγά θα συνήθισει κα το βράδυ.εδραίωσε πρώτα της ημερας κα προχωρά!!

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερα...δ φτανει που κοιμηθηκε στις12, δ φτανει που απο τις 3&μετα ηταν καργα ανησυχος...7:15ηταν στο ποδι,,,ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΟΣ...ΝΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΖΩ Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 850933 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 850933 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 850933 Ας μου πει καποια οτι καποιαστιγμη θα ηρεμησει&θα κοιμαται ολοκληρο βραδυ&ας ειναι ψεματα....δ αντεχω αλλο...τα νευρα μου...δ ειμαι καλα τις τελευταιες μερες.... Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 679259 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 679259 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 26 679259 
&εμεις ποηραμε πισινουλα αλλα δ επιχειρησα ακομα να τον βαλω...

Ναφς θα συμφωνησω με την Αναστασια, αφου εγινε η αρχη θα τακτοποιηθε για το βραδυ σας...αφου μπορεσε κπ αλλος την μερα, θα γινει&την νυχτα!

Ροξαν οπως λεει&ο αντρας μου εδω αλλαζει;ς συνεργειο στο αυτ/το αν δ εισαι ευχαριστημενος, στον γιατρο του παιδιου θα μεινεις σταθερη;;; τι σου εκανε σε εξοργισε;;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις