Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
382 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 382 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

651Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουλ 02, 2014 10:13 pm

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα, Μαρακι υπομονη, θα κοιμηθεις καποτε.... το ποτε ειναι ενα αλλο θεμα... Laughing χαχαχα Περα απο την πλακα, τα δοντακια ταλιπωρουν πολυ, το βλεπω κ απο τον δικο μου που χτυπουσε 12ωρα κ τωρα 9 με το ζορι κ πολλες φορες διακεκομμενα. Κοιμηθηκε στις 9, ξυπνησε στις 3 που πηγα τουαλετα, κοιμηθηκε στις 4 και ξυπνησε μια κ μια στις 7....Εγω απο την αλλη περιμενα να παει 12 για να του δωσω γαλα (κοιμαται, ουτε καν ξυπναει) κ καταλαβαινεις πως κοιμηθηκα ολο κ ολο 6 ωρες....αυτο γινεται καθε μερα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Μολις τελειωσουμε με τυα δοντακια θα κοιμηθουμε.

652Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουλ 02, 2014 10:42 pm

roxanne87

roxanne87
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μαρακι αφιερωμενο!!!

653Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουλ 02, 2014 10:55 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!
Εννοείται Μαρακι ότι θα στρώσουν κα θα κοιμηθούμε!!
Δεν με παίρνει να πω κ κάτι άλλο!! χιχιχι!! λίγο τα δόντια, λίγο η ραγδαία τόυς ανάπτυξη κα τα άλματα, θα στρώσει ομως!!κα μια μέρα θα τα ξυπνάμε κα θα λένε« λίγο ακόμα μαμά»!!
επισης δύο ίδια μωρά δεν συμβαίνει ποτέ, οπότε τα δευτέρα θα κοιμούνται να ξερεις!!

654Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουλ 02, 2014 10:57 pm

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα και απο εμας!!!Τι μου κανετε???Παλι αυπνιες βλεπω ε???

Καλα roxanne εχω τρελλαθει με τον γιο σου...ειναι τρομερος και μαλιστα και υπολογιστακιας!!!χχαχαχαχαχαχαχα. Δεν το συζητω για τον παιδιατρο, εννοειται να αλλαξεις!!!Τοσοι υπαρχουν, πρεπει να βρουμε καποιον που να μας ταιριαζει απολυτα!!!

μαμα40 ετσι οπως εχουμε καταντησει μπορει να μας φορολογησουν και τις πισινουλες...χαχαχαχαχα

Ναφς εμεις το βραδυ μονο με βυζακι κοιμαται, την ημερα αποφευγω να την βαζω γιατι κοιμαται πολυ ευκολα στο καροτσι με πολυ κουνημα!!!Της αρεσε η θαλασσα ε?Αχ κι εγω ανυπομονω να δω τις αντιδρασεις της...

demaki χαρας το κουραγιο σου!!!

Αχ Μαρακι μου τι τραβας...παρε θαρρος απο αυτο που σου αφιερωνει η ροξαν...χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

655Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουλ 02, 2014 11:12 pm

roxanne87

roxanne87
Γκρινιαρουλα η αληθεια ειναι πως το σκεφτομουνα τους τελευταιους 3 μηνες κ δυσκολευομουν να αποφασισω.

Λοιπον, μαζι με τον παιδιατρο σκεφτομαι να αλλαξω κ σπιτι, πολυ φασαρια βρε παιδι μου!!!!

656Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουλ 02, 2014 11:29 pm

roxanne87

roxanne87
Απογευματινή κρέμα με κεχρί κ γιαούρτι.

Σταφίδες μαύρες ή ξανθές
Μηλο
Νιφάδες κεχριού
Γιαούρτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τις σταφίδες και κόβουμε μικρά κομματάκια το μήλο. Τα βάζουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτια με λίγο νερακι ίσα ίσα να τα σκεπάζει για 5λεπτά . Μετά ρίχνουμε λίγο νεράκι ακόμη και μαζί και δύο κουταλάκια κεχρί. Τα βράζουμε όλα μαζι εως να πήξει κ να πιεί όλο το νερό. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.Αν θέλουμε κομματιάζουμε τις σταφίδες με ψαλίδι κ ανακατεύουμε για να βγάλουν την γλύκα τους. Μετά τα εννώνουμε με το γιαούρτι και ετοιμο για μαμ!

Καλή επιτυχία.

Οπως καταλαβατε κοιμαται ο ταλιμπαν κ βρηκα ευκαιρια να καω στο λαπ τοπ!!!

657Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουλ 02, 2014 11:32 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα και απο εμας Ροξαν πεθαινω με τον γιοκα σου!!!!!!
Παιδιατρο αν δεν σε καλυπτει αλλαξε δεν το συζητω παντως για την φιμωση μου λενε πως αν ειναι στην ανατομια του παιδιου δυσκολα μπορεις να το αποτρεψεις εγω το εχω βγαλει απο το μυαλο μου!!!!! Το πως συνδιασες τον παιδιατρο με το σπιτι με ξεπερνα χαχαχαχαχα!!!!!

Ναφς εμενα την ημερα κοιμαται στο καροτσι ή αγκαλια και κουνημα το βραδυ χωρις β...ζι δεν εχει υπνο απλα πριν τον υπνο προσπαθω να τον εξαντλησω οσο μπορω!!!!!!!

Μαρακι παρ΄το χαμπαρι ο υπνος δεν θα ειναι ποτε ο ιδιος απο εδω και περα εγω ακομα να το παρω να σου πω την αληθεια!!!!!!!

Ερωτηση στις σαγιοναρες και στα καλωδια τι στο καλο τους αρεσει και πανε συνεχεια;;;;;;;;;

658Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουλ 02, 2014 11:41 pm

roxanne87

roxanne87
Θαλεια πες μου οτι κανεις πλακα!! τι στο καλο, κλωνοποιημενα ειναι τα αγορια μας? Σαν λαγωνικο κανει, μην δει σαγιοναρα κατω, της ορμαει!! τα καλωδια δεν το συζητω.... επισης τηλεχειριστηρια, κινητα, λαπτοπ κ οτι εχει μαυρο χρωμα!

Ετσι, καθησυχασε με γτ οτι βλεπω κ διαβαζω το φερνω στα μετρα μας, ελεος!

659Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουλ 02, 2014 11:53 pm

roxanne87

roxanne87

Πορτοκαλί πουρές λαχανικών
1 καρότο
1 μικρό κομμάτι κόκκινη κολοκύθα
1 μκρή πατάτα
2-3 φυλλαράκια μαϊντανός
Λίγο νερό
Λίγο ελαιόλαδο (προαιρετικό)

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια. Τα βρα΄ζουμε στον ατμό σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά. Στα τελευταία λεπτά προσθέτουμε και τον μαϊντανό. Προσθέτουμε το λάδι και 60 ml νερό. Τα κάνουμε πουρέ στο μπλέντερ.

Πράσινος πουρές λαχανικών
50 γρ φασολάκια
1 κολοκυθάκι
1 πατατούλα
Λίγος άνηθος
2-3 σταγόνες χυμός λεμονιού

Πλένουμε τα φασολάκια και κόβουμε τις άκρες τους. Πλενουμε το κολοκυθάκι και αφαιρούμε τις άκρες του. Αν έχει σπόρια τα αφαιρούμε με τη βοήθεια ενός κουταλιού. Καθαρίζουμε την πατάτα. Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια και τα βράζουμε στον ατμό σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά. Τα τελευταία λεπτα ου βρασμού προσθέτουμε το πλυμένο άνηθο. Τα κάνουμε πουρέ στο μπλέντερ ή στο μύλο, αφού προσθέσουμε 60 ml νερό, λίγο ελαιόλαδο και 2 σταγόνες χυμό λεμονιού.

Κόκκινος πουρές λαχανικών
1 μέτρια ντομάτα
1 πράσο
1 καρότο
1 μκρή πατάτα
Λίγο σχοινόπρασο (προαιρετικό) ή άνηθος
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
2 σταγόνες χυμός λεμονιού

Καθαρίζουμε το πράσο από τα εξωτερικά του φύλλα και κρατάμε μόνο το λευκό μέρος. Το πλένουμε μέσα σε νερό με λεμόνι ή ξίδι. Καθαρίζουμε το καρότο και την πατάτα. Τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε να βράσουν στον ατμό μαζί με την ολόκληρη ντομάτα και τα τσάιβς ή τον άνηθο, σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά. Όταν βράσουν, μπορούμε να αφαιρέσουμε εύκολα τη φλούδα της ντομάτας. Τον κόβουμε σε κομμάτια και αφαιρούμε τα σπόρια. Βάζουμε όλα τα λαχανικά στο μπλέντερ και τα κάνουμε πουρέ. Προσθέτουμε λίγο λάδι, το χυμό του λεμονιού και το γιαούρτι. Ανακαντεύουμε.

Ροζ πουρές λαχανικών
100 γρ κουνουπίδι
1 μέτρια ντομάτα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
Λίγο ελαιόλαδο
Λίγη ρίγανη
2 σταγόνες χυμός λεμονιού
Τρίβουμε με ένα μαχαίρι το κουνουπίδι για να αφαιρέσουμε τυχόν μαυρισμένα σημεία. Κόβουμε τα μπουκετάκια του και το πλένουμε. Καθαρίζουμε το κρεμμυδάκι από τα εξωτερικά του φύλλα, το πλένουμε και το κόβουμε σε ροδέλες. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με την ολόκληρη ντομάτα και ρίχνουμε από πάνω λίγη τριμμένη ρίγανη. Τα αφήνουμε να βράσουν στον ατμό σε σιγανή φωτιά για 8 με 10 λεπτά. Βάζουμε τα λαχανικά στο μπλέντερ και τα κάνουμε πουρέ. Πριν το σερβίρουμε προσθέτουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.

Πουρές με αγγούρι και αβοκάντο
¼ μικρού αγουριού
½ ώριμο αβοκάντο

Ξεφλουδίζετε το αγούρι και το κόβετε στη μέση και κατά μήκος. Βγάζετε τα σπόρια με το κουταλάκι και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Ξεφλουδίζετε το αβοκάντο, βγάζετε το κουυκούτσι και το κόβετε. Λίωνετε το αβοκάντο και αγγούρι στο μπλέντερ.

Πουρές αρακά-πατάτας με δυόσμο

1 μικρή πατάτα
100 γρ αρακάς φρέσκος ή καταψυγμένος
1 φρέσκο φυλλαράκι δυόσμου

Ξεφλουδίζετε τν πατάτα και την κόβετε σε μικρούς κύβους. Βάζετε μικρή κατσαρόλα με νερό να πάρει βράση, ρίχνετε την πατάτα και τη βράζετε ώσπου να μαλακώσει, για 10 με 12 λεπτά περίπου. Μερικά λεπτά πριν βράσει πσροσθέτετε τον αρακά και τα αφήνετε να σιγοβράσουν ώσπου μόλις να μαλακώσουν. Τα σουρώνετε, προσθέτετε τον δυόσμο και τα φήνετε να κρυώσουν λίγο πριν τα λιώσετε στο μπλέντερ.

Πουρές γλυκοπατάτας με κρεμμύδι

1 μικρό γλυκό κρεμμύδι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο

1 μικρή γλυκοπατάτα, καθαρισμένη και ψιλοκομμένη

Βλαζετε το κρεμμύδι και την πατάτα σε κατσαρόλα και τα σκεπάζετε με νερό. Μόλις πάρουν βράση σιγοβράζετε μέχρι να μαλακώσει η πατάτα, για 15 λεπτά περίπου. Τα σουρώνετε και τα αφήνετε να κρυώσουν. Τα λιώνετε στο μπλέντερ.

Πουρές με πατάτα και καλομπόκι

1 μέτρια πατάτα
1 φρέσκο καλαμπόκι ή 90 γρ καλαμπόκι κατεψυγμένο

Ξεφλουδίζετε την πατάτα και την κόβετε σε μικρά κομμάτια. Αφαιρείτε όλα τα εξωτερικά φύλλα από το καλαμπόκι. Αποχωρίζετε τυς σπόρους με κοφτερό μαχαίρι, στριφογυρίζοντας το καλαμπόκι. Βάζετε κατσαρόλα με νερό να πάρει βράση και ρίχνετε την πατάτα και το καλαμπόκι. Σιγοβράζετε περίπου 6 λεπτά ή ώσπου να μαλακώσουν τα λαχανικά. Τα σουρώνετε και τα αφήνετε να κρυώσουν. Λιώνετε τα λαχανικά στο μπλέντερ.

Ψητή γλυκοπατάτα με πορτοκάλι

1 μέτρια γλυκοπατάτα

2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκος χυμός πορτοκάλι

2 κουταλάκια του γλυκού γάλα

Ψήνουμε τη γλυκοπατάτα καλά μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια αφαιρούμε τη φλούδα και την ανακατεύουμε με το χυμό πορτοκαλιού και το γάλα, έτσι ώστε να γίνει σαν κρέμα. Αντί για χυμό πορτοκαλιού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο φρούτο, όπως μήλο ή ροδάκινο.

660Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Τετ Ιουλ 02, 2014 11:56 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ροξανακι εννοειται οτι το τηλεκοντρολ και τα υπολοιπα της τεχνολογιας ειναι στα ενδιαφεροντα μας στο τηλεκοντρολ βγαζουμε και τις μπαταριες πλεον θα γινουν κολληταρια τα δικα μας χαχαχαχαχα.

Οσο για την φιμωση μην το σκεφτεσαι αλλα πηγαινε και για μια δευτερη γνωμη

661Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! Πεμ Ιουλ 03, 2014 12:09 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πόλυ ωραίες ροξαν, ευχαριστούμε!!

Αλλαγή σπιτιού, ε;

Αυτήν την απορία είχα κα γω: γιατί τους παίρνουμε χρωματιστά παιχνίδια αφού προτιμάνε τα μαύρα!!

μαρακι27

μαρακι27
Θα το παρω...που θα παει! Απλα τις τελευταιες μερες με τα νεα του υποθυρεοειδισμού, δ ειμαι&πολυ καλα αλλα που θα παει θα στρωσει&αυτο!

Ροξαν πολυ καλες οι συνταγουλες σου&καθολου περιπλοκες...ευχαριστουμε Wink 

Ναφσακι εμενα εδω&1μηνα εμαθε να κοιμαται μονος του...απλα πρεπει να ειναι τοσο κουρασμενος ωστα να κοιμηθει κατευθειαν αλλιως φερνει γυρες στην κουνια!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έγραφα εγραφα κ σβηστικαν!φτουυυ!
Και ο δικός μου νομίζω πως άρχισε να μικραίνει πάλι στο πουλάκι.το κατεβάζω κάθε μερα αλλα δεν ξέρω γιατί.
Τι κάνετε;
Ροξαν τι ωραίες συνταγουλες;
Εμείς γιαούρτι απο τον 9ο.
Σημερα είμαι στη μαμά μου,θα κάτσω κ για μεσημερι.κ το απόγευμα θα πάμε παιδότοπο η θάλασσα.

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας κι απο εμάς! !! Είχαμε βγει το πρωί για καφεδάκι,  μετα πήγαμε στην βιολογική λαϊκή και τώρα ξεραθηκε στον υπνο!!!

Ροξαν πολύ μεγαλες αλλαγές βλέπω είσαι αποφασισμένη να κάνεις. Χαράς το κουράγιο σου!!!πολύ ωραιες συνταγουλες, σ ευχαριστούμε! !!

Κορίτσια θέλω επειγόντως διακοπές,  σας το ξαναείπα μου φαίνεται αλλά δεν πειράζει σας το ξαναλέω! !!

Να σας ρωτησω εσας που σας ήρθε η περίοδος,  είναι σταθερός ο κύκλος σας  ή οχι?

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ουφ αυτος ο αντρας μου πιο λιποψυχος από μένα είναι. Έκλαψε το μπεμπί γιατί ήθελε να κοιμηθει με στηθος και μου την παρεδωσε στο 5λεπτο. Καταφερα να την κοιμησω, αλλά μου ξυπνησε μετα απο 10 λεπτά και δεν την ταλαιπωρησα άλλο, της έδωσα στηθος. Ήπιε, δεν ξανακοιμηθηκε και με δαγκωσε κιολας. Τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυ!

Γκρινιαρούλα, εμένα ρολόι από τοτε που επεστρεψε. Κανονικά κάθε μηνα (αν και μου μικρυνε ο κυκλος).

Εχω γελάσει πολυ με τα μπεμπια σας που κυνηγανε σαγιονάρες και καλώδια! Και η δική μου αγαπάει σαγιονάρες και πατουσια!

yiotini

yiotini
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας μαμαδες. ειμαι και εγω μια καινουργια μαμα νοεμβριου 23/11/2013. σας διαβαζα καιρο  και παντα ηθελα να μπω στη παρεα σας Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 8!!! - Σελίδα 27 654316  ελπιζω να τα λεμε συχνα απο δω και περα... Laughing Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την yiotini στις Πεμ Ιουλ 03, 2014 6:22 am, 1 φορά

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα αφαντη η περίοδος γκρινιαρουλα.άσε να μας βγει το καλοκαιρι!!!

Καλώς ήρθες yiotini!

μαρακι27

μαρακι27
Εχω μια υπερενταση αλλο πραγμα...ενω ειμαι αυπνη&απιστευτα κουρασμενη δ μου κολλουσε υπνος με τπτ!!

Yiotini καλως ηρθες...για δωσε μας πληροφοριες για το παιδακι σου να σε προσθεσω στη λιστα μας!!!!

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ροξαν ωραιες ευκολες συνταγες !!
Μαρακι εισαι ηρωιδα .. Τοση κουραση και κανεις κ χιουμορ μπραβο!!
Yiotini καλως ηρθες να χαιρεσαι το μικρο σου!
Περιοδο απο τον 6ο μηνα κανονικα εγω .. Μικροτερη ροη ομως..
Σημερα με αφησαν ολοι μονη με το μωρο και η αληθεια ειναι οτι το απολαμβανω.. Δεν βγηκαμε βολτα αραξαμε ολη μερα στον κηπο και πλατσουριζαμε με το λαστιχο.. Ξεκαρδιστηκε ο μικρος.. Σε λιγο θα παρει εναν υπνακο κ ελπιζω να με αφησει να δω μια ταινια που θελω .. Χχχ

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ροξαν ωραιες ευκολες συνταγες !!
Μαρακι εισαι ηρωιδα .. Τοση κουραση και κανεις κ χιουμορ μπραβο!!
Yiotini καλως ηρθες να χαιρεσαι το μικρο σου!
Περιοδο απο τον 6ο μηνα κανονικα εγω .. Μικροτερη ροη ομως..
Σημερα με αφησαν ολοι μονη με το μωρο και η αληθεια ειναι οτι το απολαμβανω.. Δεν βγηκαμε βολτα αραξαμε ολη μερα στον κηπο και πλατσουριζαμε με το λαστιχο.. Ξεκαρδιστηκε ο μικρος.. Σε λιγο θα παρει εναν υπνακο κ ελπιζω να με αφησει να δω μια ταινια που θελω .. Χχχ

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Yiotini καλως ορισες, για πες μας για το μπεμπακι σου!!!

Ντεμακι κι εγω αυτό έλεγα αλλά με προλαβε πριν το καλοκαίρι η ατιμη!!! Twisted Evil

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαμα 40 ζηλευωωωω!

Γκρινιαρουλα πόσες φορές θηλαζεις πια;μέσα στην μερα θηλαζεις;

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια το πμ ειναι προσωπικο μηνυμα?? και πως γινεται να αποκτησω?

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντεμακι 4 με 5 φορες την ημέρα σιγουρα θηλαζουμε.

Μαμα 40 ναι το πμ είναι προσωπικό μηνυμα αλλά πρωτα πρέπει να  γράψεις καποιον συγκεκριμενο αριθμο δημοσιευσεων ( δεν θυμάμαι ποσα) και μετά μπορείς

yiotini

yiotini
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ο μικρος μου γεννηθηκε 23/11/2013 γεννησα με κ.τ . ο μικρος μ ειναι σε φαση περπαταω και δεν γουσταρω να μπουσουλισω. εχουμε και 6 δοντακια αμεεεεεεεε !!! και κανω καπως ετσι οταν βαζει το δαχτυλο μου στο στοματακι του  affraid  τα δικα σας περπατανε-μπουσουλανε??? εχουνε πει καμια κουβεντουλα??? προχτες ειπε μαμα ολοκαθαρα παρακαλω και οχι μπαμπα οπως περιμεναμε. επισης θηλαζουμε στην αρχη οχι αποκλειστικα αλλα τωρα τα εχουμε καταφερει και πινει μονο το βραδυ γυρω στα 100 μλ ξενο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις