Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 42]

976 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 40 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Πεμ Οκτ 02, 2014 11:54 pm

vasoulagal

vasoulagal
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω της βαζω ζιπουνακι αμανικο και μπιτζαμακια μακο μακρυα και την σκεπαζω με σεντονακι.. της εχω παρει και υπνοσακο για οταν κρυωσει περισσοτερο ο καιρος ..

977 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 40 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Οκτ 03, 2014 12:10 am

kate_85

kate_85
Ευχαριστω κοριτσια να στε καλα!!!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 40 417472  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 40 417472  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 40 417472 και δεν ειπα το ονομα κ επισημα πλεον!
Δημητρης!

Τον ντυνω εδω κ μερες με κοντομανικο ζιπουνακι και μακο ολοσωμο φορμακι και το σκεπαζω με μακο κουβερτουλα λεπτη κ μια πιο χουχουλιαρα το βραδυ

Την ημερα τον κοιμιζω με αγκαλια κ πιπιλα οχι παντα, το βραδυ στο κρεβατακι τον ξαπλωνω ξυπνιο κ με λιγα χαδια κ πιπιλα γυρνοντας τον στο πλαι ειτε κοιμαται σε 10 λεπτα  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 40 875502 ειτε σε μια ωρα  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 40 679259 γαιτι μπορει να σηκωνεται ορθιος κ να τον ξαπλωνω καμια 20 αρια φορες!

978 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 40 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Οκτ 03, 2014 12:45 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια...τελικα καταφεραμε να την κοιμησουμε στις 5μιση τα ξημερωματα απ τις 2 που ειχε ξυπνησει..σηκωθηκε ο συζυγος να παει για δουλεια κ την κοιμησε εκεινος τελικα αν κ πιστευω πως τοσες ωρες ξυπνια μεσα στην νυχτα καποια στιγμη θα κοιμοταν..παρολ αυτα ξυπνησε στις 8μιση...περιεργο αφου δεν ειχε κοιμηθει το βραδυ...εγω κοιμηθηκα 2μιση ωρες κ πινω καφεδες απ το πρωι για να μην νυσταζω..

ειρηνη συμφωνω για την ζαχαρη μαζι σου κ πως τα μωρα δεν ξερουν οποτε δεν χρειαζεται να τους την
δινουμε επιτουτου...απλα χρειαζεται να περνουν γευσεις απ τα φαγητα μας σιγα σιγα..αν κ η δικη μου δεν συγκηνειτε ουτε μ αυτα..

kate να ζησετε κ μεγια το ονομα....!!!!δεν μας το ειπες ομως το ονομα αν δεν κανω λαθος...

ματινακι να σας ζησει κ εσας ..πολυ ωραια ονοματα κ τα δυο αν κ προτιμω το δευτερο...

jollie αντε να επισκευαετε τον υπολογιστη σας να συμμετεχεις κ εσυ πιο πολυ και να τα λεμε..
εμεις ειμαστε πιο κοντα ηλικιακα αφου κ η ελισαβετ σε μια εβδομαδα γινομαστε 10 μηνων!!!!πω πω βρε κοριτσια ωρες ωρες μου φαινεται σαν εχθες που ημουν στο μαιευτηριο...

βασουλα μπραβο για την εξελιξη του μωρου σου...ειδες που δεν υπαρχει λογος ανησυχιας????απλα το καθε μωρο εχει δικους του ρυθμους..
α ξεχασα να σας πω... Laughing η ελισαβετ εκανε τελικα παλαμακια...αρκετες φορες αλλα τωρα παλι δεν κανει Crying or Very sad ...ομως την ρωταω που ειναι το φως κ κοιταζει ψηλα κ δειχνει το φωτιστικο στο ταβανι με τον αντιχειρα..αυτο το κανει συνεχεια..κατι ειναι κι αυτο...!!!!!

979 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 40 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Οκτ 03, 2014 12:53 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kate ωραιο κ το δικο σας ονομα....και της maria doy το μωρακι τον λενε Δημητρη...οποτε εχουμε δυο Δημητρηδες στην παρεα...

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kate να ζησετε και να σας ζησει.

Ματινακι να σας ζησει.

κικη το χε η νυχτα μαλλον.ο δικος μου συνηθως κοιμαται γυρω στις 21:30 το πολυ 22:00 και ξυπναει 1-2 φορες τον τελευταιο καιρο με γκρινιτσα.χθες ομως το παρακανε κοιμηθηκε 1!!!!!! Ξυπνησε στις 2,3,4 δεν κοιμοταν παρα μονο με στηθος κ επειδη δεν αντεχςμε αλλο....στις 4 τον αφησα στο κρεβατι μας οπου κοιμηθηκε σερι μεχρι τις8:40.Τωρα τι ειναι αυτο .....???? Λεω δοντια....

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tassoula έγραψε:Kate να ζησετε και εσείς και το μωρό!!!!
Ματινακι να σου ζήσει!!!
Καλοτυχία να είναι όλα τα μικρά μας!!!

Βρε κορίτσια πως τα ντύνετε τα μικρά σας;
Και πως τα κοιμιζετε;

Στον υπνο με αμανικο κορμακι κ λεπτο πυτζαμακι μακρυ παντελονακι κ καλτσακια...δε μενει σκεπασμενος με τιποτα.

95% κοιμαται με στηθος τον τελευταιο καιρο.Πολυ σπανια αγκαλια κ μονος του τωρα πια σχεδον ποτε......

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ricola έγραψε:Kate  να ζησετε και να σας ζησει.

Ματινακι να σας ζησει.

κικη το χε η νυχτα μαλλον.ο δικος μου συνηθως κοιμαται γυρω στις 21:30 το πολυ 22:00 και ξυπναει 1-2 φορες τον τελευταιο καιρο με γκρινιτσα.χθες ομως το παρακανε κοιμηθηκε 1!!!!!! Ξυπνησε στις 2,3,4 δεν κοιμοταν παρα μονο με στηθος κ επειδη δεν αντεχςμε αλλο....στις 4 τον αφησα στο κρεβατι μας οπου κοιμηθηκε σερι μεχρι τις8:40.Τωρα τι ειναι αυτο .....???? Λεω δοντια....

ricola τι να πω?και εγω δοντια λεω πως ειναι..ομως σε γενικες γραμμες δεν εκλαιγε ουτε ειχε ιδιαιτερη γκρινια...ηθελε να στεκεται ορθια στην κουνια...την ξαπλωνα κ την χαιδευα και πανω που γλαρωνε ξανα παλι ορθια...ποτε δεν εχει μεινει 3 ωρες ξυπνια βραδυ..συνηθως κοιμαται 8μιση -9 κ ξυπναει 8μιση με 9 το πρωι..της δινουμε κ 2 φορες γαλα μια στις 12 κ μια στις 5 επειδη δεν τρωει καλα στα γευματα..θα δειξει αποψινη βραδια πως θα παει...

irenehr

irenehr
Γεια σας κορίτσια!
Κατερίνα δεν είδα το μήνυμα σου που ήταν πάνω από το δικό μου! Να ζήσετε και να σας ζήσει ο Δημητράκης! Άντε μη χάνεσαι τώρα που τελείωσες με τα τρεξίματα Smile
Πίκρα το καψώνι που σου έκανε παραμονές του γάμου! Μάλλον αγχώθηκε για τη βάφτιση Smile
Ματίνα να σας ζήσει και εσάς η μικρούλα!!
Εμείς εδώ έχουμε ακόμα καλοκαίρι οπότε τον κοιμίζω με ένα κοντομάνικο πυτζαμάκι. Δεν τον έχω σκεπάσει ακόμα αλλά δεν πρόκειται καν να το δοκιμάσω γιατί είναι σβούρας στον ύπνο του. Το χειμώνα θα του βάλω υπνόσακο.
Και εμένα κοιμάται στο στήθος ή αγκαλιά.
Βούλα δόντια μου φαίνονται και εμένα!
Κική μάλλον θα έτυχε χθες! Και εμένα καμιά φορά το βράδυ μένει ξύπνιος για καμιά ώρα ή και δύο χωρίς να κλαίει...σαν να ξεκουράστηκε και να μη θέλει να κοιμηθεί άλλο!

984 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 40 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Οκτ 03, 2014 12:44 pm

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kikimam κοιμαστεεεεεε?
Εμεις οοοοοοχχχχιιιιιι...πππππφφφφφ!!!!!τελικα δοντια μαλλον εμεις..κατι ψιλοφαινεται στα κατω...

mariameint

mariameint
Να ζήσουν όσα μικράκια βαπτιστηκαν και το Κατερινακι μας που παντρευτηκε!

Και εδώ πλέον άρχισε η δροσιά οπότε την κοιμιζω είτε με κοντομάνικο ζιπουνακι και ολόσωμο φορμακι, είτε με μακρυμανικο ζιπουνακι και ολόσωμο αλλά αμανικο φορμακι. Ελπίζω να μην σας μπερδεψα :-)
Όσο για τον τρόπο, σταθερά κοιμόμαστε θηλαζοντας. Έχουμε πλέον 4 δόντια και το καινούργιο μας κατόρθωμα είναι ότι σηκωνομαστε όρθιες χωρίς να πιανομαστε απο πουθενα!

http://www.something-special.gr

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ricola προς το παρον κοιμαται ...απ τις εννια κοιμαται.πριν λιγο κλαψουρισε κ οτι ετοιμαζα το γαλα της εκεινη την ωρα οποτε κ της το εδωσα..ευχομαι να εκλαψε απο πεινα..δεν ξερω πως θα παει το υπολοιπο βραδυ..ειμαι με τρεις ωρες υπνο απο εχθες..μακαρι να ειναι ησυχα τα μωρακια μας κ να κοιμηθουν κι αυτα χωρις να υποφερουν αλλα να ξεκουραστουμε κι εμεις  οι μανουλιτσες

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαρια μπραβο στη μπουμπου σου!!!!!.

Κικη εμεις παντως δεν....και περα του οτι κουτουλαω δεν μου εχει μεινει κ πολυ υπομονη...μου χει ερεθισει κ το στηθος....ατιμα δοντια!!!

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ααααα πολυ ομορφο το δωματιο της μικρης...τελεια χρωματα!!!

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Ricola"]Μαρια μπραβο στη μπουμπου σου!!!!!.

Κικη εμεις παντως δεν....και περα του οτι κουτουλαω δεν μου εχει μεινει κ πολυ υπομονη...μου χει ερεθισει κ το στηθος....ατιμα δοντια!!![η/quote]. Ricola καλο κουραγιο...ειναι δυσκολος ο θηλασμος ειδικα με τα δοντια κ μπραβο σου που θηλαζεις ακομα γιατι οταν θηλαζεις δεν μπορει να σε αντικαταστησει κανενας αλλος..εγω μεχρι 5 μηνων θηλασα κ δεν ξερω αν τωρα θα ειχα κουραγιο να θηλαζω..υπομονη τι αλλο να πω;κλαιει ο μιχαηλ;;αν κλαιει κ υποφερει λιγο ντεπονακι δεν κανει κακο ...

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι το κακομοιρακι μου...εκει που ειναι μια χαρα παταει κατι κλαμματα....μετα ηρεμει...του εδωσα πριν λιγο ντεπον ...δεν του χα δωσει ποτε....για να δουμε..τον λυπαμαι Crying or Very sad

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Ricola"]Μαρια μπραβο στη μπουμπου σου!!!!!.

Κικη εμεις παντως δεν....και περα του οτι κουτουλαω δεν μου εχει μεινει κ πολυ υπομονη...μου χει ερεθισει κ το στηθος....ατιμα δοντια!!![η/quote].   Ricola καλο κουραγιο...ειναι δυσκολος ο θηλασμος ειδικα με τα δοντια  κ μπραβο σου που θηλαζεις ακομα γιατι οταν θηλαζεις δεν μπορει να σε αντικαταστησει κανενας αλλος..εγω μεχρι 5 μηνων θηλασα κ δεν ξερω αν τωρα θα ειχα κουραγιο να θηλαζω..υπομονη τι αλλο να πω;κλαιει ο μιχαηλ;;αν κλαιει κ υποφερει λιγο ντεπονακι δεν κανει κακο ...
Πιστευω να τον βοηθησει λιγο το ντεπονακι..εμενα μου χε πει η παιδιατρος αν την βλεπω να ποναει απο δοντια να της δινω ..τρεις φορες τις εχω δωσει συνολο...

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γραφωαπ το ταμπλετ κ το ξαναεστειλα...κατι λαθος εγραψα μαλλον...
Σ ευχαριστω για το σχολιο γιατο δωματιο της ελισαβετ..ειναι οντως ομορφο αν κ στην φωτο χανει...τα χρωματα τα διαλεξα εγω αλλα ο συζυγος το εβαψε..πιανουν πολυ τα χερια τουευτυχως κ γλυτωσαμε τους μπογιατζηδες..αντε καλο βραδυ.να πανε ολα καλα κ να χουμε ενα ηρεμο βραδυ..

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ricola....πως πηγε η νυχτα;;;;εμας εως τις 5 κοιμηθηκε μια χαρα..ξυπνησε με κλαματα κ της εφτιαξα το γαλα της..ειναι η ωρα πουπινει γαλα αλλα μεταδεν ελεγε να κοιμηθει με τιποτα..κλαμα αγκαλια την ξαπλωνα κ ξαναορθια..εγινε αρκετες φορες αυτο..τωρα κοιμηθηκε τελικα...ε δεν περνω και ορκο ομως.... Rolling Eyes

994 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 40 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Οκτ 03, 2014 10:44 pm

vasoulagal

vasoulagal
καλημερα!!κικι τι τελειο το δωματιο σας?

κι εμενα χθες ξυπνησε 3 φορες ( εχει να ξυπνησει απο 3 μηνων ) με κλαματα κι αναφηλιτα...την τριτη φορα την πηραμε στο κρεβατι μας .. πππφφ τι νυχτα κι αυτη !

995 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 40 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Οκτ 03, 2014 11:22 pm

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα σε ολες...βασουλα σ ευχαριστω...μα τι επαθαν ολα τα νινακια???βρε κοριτσια να ρωτησω κατι?εσεις που λετε οτι περνετε τα μωρα σας μαζι στο κρεβατι για υπνο πως δηλαδη?θελω να πω...δεν φοβαστε μην το πλακωστε εσεις η ο συζυγος η το σκεπασετε με την κουβερτα?

δεν το εχουμε κανει ποτε αυτο με τον συζυγο πιο πολυ για αυτους τους λογους αλλα αν τελικα ειναι βολικο μηπως το εφαρμοσουμε κι εμεις στα πολυ δυσκολα βραδια..αλλα απ την αλλη υπαρχει περιπτωση να συνηθησει κ μετα να χουμε θεμα?

996 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 40 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Οκτ 03, 2014 11:49 pm

vasoulagal

vasoulagal
κικη εγω αυτο το εχω κανει ελαχιστες φορες , 2-3 και οχι ολη την νυχτα!! δεν το κανω για τους λογους που προανεφερες και μαλιστα να σκεφτεις οτι δεν εχουμε και διπλο κρεβατι!! στη μεση την ειχαμε , με την δικια μας κουβερτα, και μην φανταστεις οτι κοιμομασταν... με το ενα ματι ανοιχτο!!

997 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 40 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Οκτ 04, 2014 12:08 am

mariameint

mariameint
Καλημέρα.

Κικη εγώ έκανα co-sleeping και με τα δύο παιδιά. Μέχρι τους 5 με 6 μήνες κοιμόμασταν και θηλαζαμε αποκλειστικά στο κρεβάτι τα βράδια. Από όταν την έβαλα στην κούνια της, αν ξυπνήσει το βράδυ την παίρνω στο κρεβάτι και την θηλάζω και αν είμαι ακόμα ξύπνια όταν τελειώσει την γυρίζω στην κούνια της, αλλιώς όποτε και αν ξυπνήσω.
Φυσικά στο κρεβάτι είναι και ο άντρας μου και μερικές φορές μπορεί να είναι και η μεγάλη!
Εμείς μια χαρά κοιμόμαστε χωρίς άγχος αν θα πλακώσουμε το μωρό. Από νεογέννητο. Τι να πω; Μας βγήκε πολύ φυσικά! Το ένστικτο; Δεν ξέρω!
Όσο για τα σκεπάσματα, απο νεογέννητο που είχαμε πάπλωμα, εγώ σκεπαζόμουνα μέχρι την μέση έτσι ώστε το μωρό να είναι μέχρι τους ώμους και στο επάνω μέρος του κορμιού μου έριχνα μια κουβερτούλα καναπέ.

irenehr

irenehr
Καλημέρα κορίτσια!!
Μαρία μπράβο για τη μικρή σου!!
Βούλα υπομονή με τα δοντάκια!! Και εμένα πολύ γκρίνια για τον ίδιο λόγο! Ευτυχώς το παιδί μου μέχρι τώρα δεν με έχει δαγκώσει στο στήθος (μην το ματιάξω Razz )
Κική τέλειο δωμάτιο μπράβο!!!
Και εμένα χθες 3 φορές ξύπνησε και μάλιστα την 3η φορά έκανε 1-2 ώρες να ξανακοιμηθεί!
Εγώ πλέον όταν ξυπνάει κατά τις 5-6 τον παίρνω στο κρεβάτι μου και κοιμόμαστε μαζί (εδώ και κανένα μήνα) γιατί έτσι κοιμάται λίγο παραπάνω! Συνήθως έχει σηκωθεί ο άντρας μου για δουλειά αλλά έχει τύχει να τον πάρω στο κρεβάτι και λίγο νωρίτερα και να είμαστε και οι τρεις (ανάμεσα μας). Αν έχει φύγει ο άντρας μου βάζω μαξιλάρια από την άλλη μεριά και κοιμάμαι με το ένα μάτι ανοιχτό που λέει η Βασούλα αν και συνήθως με ακουμπάει όταν κοιμάται ο μικρός. Τώρα το χειμώνα δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω γιατί σκέπασμα δεν δέχεται. Θα δούμε Smile

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσαρες...δεν νομιζω να το επιχειρησω να κοιμηθουμε μαζι με το μωρο γιατι ουσιαστικα δεν θα καταφερωνα κοιμηθω ξενοιαστα ...mariament κατι εχω ακουσει για αυτην την μεθοδο κ μπραβο που τα εχετε καταφερει μια χαρα...απ την αλλη δεν θελω να μαθει μαζι μας κιολας..

Κατα ταλλα πριν λιγο γυρισαμε απο βολτιτσα..πηγαμε για ψωνια κ φαγητο στo mall κ χαζεψαμε κ αρκετες βιτρινες..ειχε ρεπο σημερα ο συζυγος κ ειπαμε να ξεσκασουμε λιγο..
Φυσικα ολα τα ψωνια ηταν για την ελισαβετ...πηραμε μακρυμανικα εσωρουχακια καινουργιες πιπιλες κ μασητικα και καινουργιο στρωμα για το παρκοκρεβατο..μια χαρα...για εμας τιποτα...πφφφφ......δεν πειραζει ομως.... Shocked
Επισης θελουμε να παρουμε καινουργιο καθισμα αυτοκινητου αλλα τελικα δεν το αγορασαμε..βρηκαμε καποια αλλα το ψαχνουμε ακομη να δουμε τι συμφερει κ τι βολευει..εχουμε ακομη το καθισμα αυτοκινητου απ το τριπλο καροτσι..εσεις τι καθισμα εχετε;;;

1000 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 40 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Οκτ 04, 2014 11:25 am

mariameint

mariameint
Κική εμένα πάντως κανένα παιδί από τα 2 δεν "έμαθε" να κοιμάται μαζί μας. Τα βρέφη δεν "κακομαθαινουν".

Όσο για το κάθισμα, η μικρή είναι ακόμα στο μικρό που κουμπώνει στο καρότσι και βλέπει πίσω. Την μεγάλη την έβαλα σε μεγαλύτερο μόλις έγινε περίπου 15 μηνών. Είχα πάρει από Αγγλία μέσω amazon ένα Britax group 9-36 και είμαστε απόλυτα ικανοποιημενοι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις