Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
629 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 629 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
perperouna έγραψε:
κουνελάκι έγραψε:
perperouna έγραψε:Αγγελικη το ξαναλεω..ηρωιδα..αγαλμα πρεπει να σου φτιαξουνε στη πλατεια!!!κουνελακι αστανα πανε παντου θα παμε για να γινουμε μανουλες..τα πιστευεις αυτα περα απο τη πλακα..

Οχι βρε perperouna εννοειτε οτι δεν τα πιστευω αλλα γιατι να παω κοντρα στην πεθερουλα μου;
Αφου της το ειπαν στον καφε εγω θα παω πασο.

Αααα ειπα κ εγω βρε κουνελακι..εισαι καλυτερα τωρα??

Τωρα εχω μονο μια ελαφρια ανακατοσουρα, θα δω παλι αυριο το πρωι πως θα ειμαι γιατι εδω και δυο μερες με πιανει εντονα το πρωι.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κουνελάκι έγραψε:
perperouna έγραψε:
κουνελάκι έγραψε:
perperouna έγραψε:Αγγελικη το ξαναλεω..ηρωιδα..αγαλμα πρεπει να σου φτιαξουνε στη πλατεια!!!κουνελακι αστανα πανε παντου θα παμε για να γινουμε μανουλες..τα πιστευεις αυτα περα απο τη πλακα..

Οχι βρε perperouna εννοειτε οτι δεν τα πιστευω αλλα γιατι να παω κοντρα στην πεθερουλα μου;

Τωρα εχω μονο μια ελαφρια ανακατοσουρα, θα δω παλι αυριο το πρωι πως θα ειμαι γιατι εδω και δυο μερες με πιανει εντονα το πρωι.

Μωρε λες????????το ξερω οτι εισαι ακομα αδιαθετη αλλα πολυ υποπτα μιυ ακουγονται αυτα!!!!!

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
perperouna έγραψε:
κουνελάκι έγραψε:
perperouna έγραψε:
κουνελάκι έγραψε:

Μωρε λες????????το ξερω οτι εισαι ακομα αδιαθετη αλλα πολυ υποπτα μιυ ακουγονται αυτα!!!!!

Οχι βρε perperouna μου ειμαι σιγουρη.
Βεβαια η μαμα μου οταν ηταν εγκυος στον αδελφο μου ους δυο πρωτους μηνες ειχε αιμορραγια και νομιζε πως ηταν περιοδος.
Εγω ειμαι 100% σιγουρη.
Πρεπει να κανω εξετασεις αιματος γιατι φοβαμαι μηπως μου εχει πεσει ο σιδηρος ή κατι τετοιο.
Την επομενη εβδομαδα εχω αδεια και λεω να παω σε παθολογο να μου γραψει καμμια εξεταση.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια!

Ναι να πας να κάνεις εξετάσεις αίματος να δεις τι είναι, μην το αφήσεις.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσακια μου sunny sunny sunny sunny sunny 

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα και απο μενα. Τι κανετε ομορφες??? Εγω εχω λιωσει και στο καθισιο και στον υπνο και αυτες οι δυο μερες ηδη μου φαινονται αιωνας. Σημερα ομως θα παω στην δουλεια. Βρε κοριτσια η οδηγηση απο ποτε επιτρεπεται??? η δεν επιτρεπεται μεχρι την χοριακη??? λεω να φτιαξω γραμμουλες να τις σβηνω σαν τους φυλακισμενους.
Αρχισε και η ζεστη πουυυυυυυυυυυυυφ!!!!

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου sunny sunny sunny sunny sunny 

Καλημεεεεεεεεεερα Αγγελικη μαρεσε ο ηλιος που εβαλες flower flower flower Να τα εβαλα και γω τα λουλουδακια μου

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και απο εμενα.Τι ωραία που είστε εργαζόμενες, εγώ είμαι 6 μήνες άνεργη και μάλλον θα λαλήσω από την απραξία.

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ασχετο αλλα βρε κοριτσια δεν σας φαινεται πως περναει πολυ γρηγορα ο καιρος?? Για ποτε πηγαμε μεσα Ιουνιου και για ποτε θα ξεκαλοκαιριασουμε.

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anabela έγραψε:Καλημερα και απο μενα. Τι κανετε ομορφες??? Εγω εχω λιωσει και στο καθισιο και στον υπνο και αυτες οι δυο μερες ηδη μου φαινονται αιωνας. Σημερα ομως θα παω στην δουλεια. Βρε κοριτσια η οδηγηση απο ποτε επιτρεπεται??? η δεν επιτρεπεται μεχρι την χοριακη??? λεω να φτιαξω γραμμουλες να τις σβηνω σαν τους φυλακισμενους.
Αρχισε και η ζεστη πουυυυυυυυυυυυυφ!!!!
Καλημέρα καλή μου, δεν υπάρχει πρόβλημα με την οδήγηση και άλλα πράγματα μπορείς να κάνεις.Πάντα όμως χαλαράααααααα, όπως λένε και στη Σαλόνικα.

Titino

Titino
ναι και εγώ πιστεύω οτι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για την οδήγηση εκτός αν σου το εχει απαγορεψει ο γιατρός σου

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημερα anabela sunny sunny εγω εκανα μεταφορα την δευτερα και πεμπτη πηγα στην δουλεια οδηγοντας βεβαια δεν απαγορευεται η οδηγηση και το μαγειρεμα αλλα μην πλακωθεις και κανεις γενικη ουτε να σκυβεις και να σηκωνεις βαρη αυτα!!!ποτε κανουμε χοριακουλα???????

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den antexo allo έγραψε:Καλημέρα και απο εμενα.Τι ωραία που είστε εργαζόμενες, εγώ είμαι 6 μήνες άνεργη και μάλλον θα λαλήσω από την απραξία.

Κοιτα η αποψη μου ειναι και παντα ηταν δηλαδη πως η γυναικα πρεπει να δουλευει. Ομως μπορεις να εκμεταλευτεις αυτην την κατασταση κανοντας πραγματα που σε γεμιζουν. Διαβασε βιβλια πηγαινε περιπατους κοιμησου η ξεκινα μια αλλη δραστηριοτητα που σε γεμιζει. Η καθε κατασταση εχει και τα θετικα της και ταρνητικα της. Εγω πχ δεν μπορω να παρω καμια αδεια απο την δουλεια μου γιατι ειναι δικη μου οποτε αντε πες και εμεινα εγκυος ξερεις ποσες αλλαγες πρεπει να κανω και ποσοι ανθρωποι πρεπει να με βοηθησουν για να τα βγαλω περα??? Ασε....ουπςςςς ξεχαστηκα παω να κανω την ενεση μου (μονη μου παρακαλω εχω μαθει να αυτοτρυπιεμαι) και επανερχομαιιιιιιιιιιιιι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 7 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 7 328109 

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Kαλημερα anabela sunny sunny εγω εκανα μεταφορα την δευτερα και πεμπτη πηγα στην δουλεια οδηγοντας βεβαια δεν απαγορευεται η οδηγηση και το μαγειρεμα αλλα μην πλακωθεις και κανεις γενικη ουτε να σκυβεις και να σηκωνεις βαρη αυτα!!!ποτε κανουμε χοριακουλα???????

Την επομενη Παρασκευη 20/6 αρχιζει και μου φαινεται πολυς ο καιρος. Και γω Δευτερα εκανα και αυριο κανονικα εχω να παω μια αποσταση 5 χλμ και να ανεβω πολλες σκαλες ισως το μεταθεσω σε Σαββατο θα δω

Έχει επεξεργασθεί από τον/την anabela στις Τρι Ιουν 10, 2014 11:45 pm, 1 φορά

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και εγώ δικη μου δουλειά είχα, προτίμουσα όμως να δουλεύω και ας μην μπορούσα να πάω κάπου ή να κάνω κάτι αλλά είχα τη δουλίτσα μου και ήμουν καλά.Τώρα κάνω διάφορα αλλά δεν περνάει η ώρα ρε παιδί μου, άσε που και το οικονομικό το σκέφτομαι και αυτό.

Titino

Titino
Εν τω μεταξύ οι περισσοτερες θα είμαστε μες την αγωνία τελος του μήνα. Ολες εκεί μαζευτήκαμε.

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den antexo allo έγραψε:Και εγώ δικη μου δουλειά είχα, προτίμουσα όμως να δουλεύω και ας μην μπορούσα να πάω κάπου ή να κάνω κάτι αλλά είχα τη δουλίτσα μου και ήμουν καλά.Τώρα κάνω διάφορα αλλά δεν περνάει η ώρα ρε παιδί μου, άσε που και το οικονομικό το σκέφτομαι και αυτό.

Σε καταλαβαινω η δουλεια ειναι μεγαλη υποθεση σου δινει την αισθηση της ανεξαρτησιας. Και προσωπικα ποτε δεν καταλαβα τις κοπελες που ηθελαν να παντρευτουν για να κατσουν σπιτι οπως ελεγαν. (ω ναι τα χουμε ακουσει αυτα πολλακις). Το οικονομικο ειναι επισης σημαντικο διοτι ετσι οπως μας εχουν κανει ο ενας μισθος πλεον δεν φτανει με τιποτα. Εχεις σκεφτει (δεν ξερω βεβαια και ποια ηταν η δουλεια σου) αν θα μπορουσες να ασχοληθεις με κατι απο το σπιτι??? Λεω εγω τωρα

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Titino έγραψε:Εν τω μεταξύ οι περισσοτερες θα είμαστε μες την αγωνία τελος του μήνα. Ολες εκεί μαζευτήκαμε.
Μην αγχώμεσαι καλή μου από τώρα.Τρελίτσες κάνεις?

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Titino έγραψε:Εν τω μεταξύ οι περισσοτερες θα είμαστε μες την αγωνία τελος του μήνα. Ολες εκεί μαζευτήκαμε.

Titino Ειναι γλυκια η αγωνια της προσμονης γιατι ολες εχουμε μεσα μας την ελπιδα μπας και αυτον τον μηνα.... το κακο ειναι η απογοητευση απο αρνητικες χοριακες και αντε φτου απ την αρχη. Ομως εδω ειμαστε να στηριζουμε η μια την αλλη αγνωστες αλλα ταυτοχρονα και τοσο γνωστες μιας και κανεις δεν μπορει να καταλαβει τι περναμε καλυτερα απο εμας που το περναμε.

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anabela έγραψε:
den antexo allo έγραψε:Και εγώ δικη μου δουλειά είχα, προτίμουσα όμως να δουλεύω και ας μην μπορούσα να πάω κάπου ή να κάνω κάτι αλλά είχα τη δουλίτσα μου και ήμουν καλά.Τώρα κάνω διάφορα αλλά δεν περνάει η ώρα ρε παιδί μου, άσε που και το οικονομικό το σκέφτομαι και αυτό.

Σε καταλαβαινω η δουλεια ειναι μεγαλη υποθεση σου δινει την αισθηση της ανεξαρτησιας. Και προσωπικα ποτε δεν καταλαβα τις κοπελες που ηθελαν να παντρευτουν για να κατσουν σπιτι οπως ελεγαν. (ω ναι τα χουμε ακουσει αυτα πολλακις). Το οικονομικο ειναι επισης σημαντικο διοτι ετσι οπως μας εχουν κανει ο ενας μισθος πλεον δεν φτανει με τιποτα. Εχεις σκεφτει (δεν ξερω βεβαια και ποια ηταν η δουλεια σου) αν θα μπορουσες να ασχοληθεις με κατι απο το σπιτι??? Λεω εγω τωρα
Ολα τα έχω σκεφτεί αλλά επειδή είπες και εσύ πως μας έχουν κάνει, ο κόσμος δεν διαθέτει ευκολα πλέον τα χρήματα του.Ζούμε με ένα διαρκή φόβο.Περιμένω μια απάντηση για Σαββατοκυριάκα, έστω και αυτό από το τίποτα κάτι θα είναι.

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den antexo allo έγραψε:
Μην αγχώμεσαι καλή μου από τώρα.Τρελίτσες κάνεις?

Αχ αυτες τις τρελιτσες εγω τις εχω ξεχασει προ πολλου (απο μεσα Απριλη). Α και αλλη μια φορα τελη Μαη. Τι μου θυμησες τωρα αχχχχχ

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den antexo allo έγραψε:
anabela έγραψε:

Ολα τα έχω σκεφτεί αλλά επειδή είπες και εσύ πως μας έχουν κάνει, ο κόσμος δεν διαθέτει ευκολα πλέον τα χρήματα του.Ζούμε με ένα διαρκή φόβο.Περιμένω μια απάντηση για Σαββατοκυριάκα, έστω και αυτό από το τίποτα κάτι θα είναι.

Ευχομαι να παρεις την δουλεια και να σου πανε ολα καλα.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η δουλεια ειναι πολυ σημαντικη και για εμενα γεμιζει η μερα σου ρε πειδι μου τι να πω στο σπιτι τι να κανεις αντε την μια μερα θα ξεκουραστεις την αλλαη θα κανεις τις δουλιτσες σου που οταν δουλευεις τις κανεις οποτε να ναι την τριτη τι θα κανεις.δυσκολα τα πραγματα.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσι "δεν αντεχω αλλο" να σε ρωτησω κατι ???εμενα μου ειπε να παρω γκοναλ η πουρεγκον ενεσεις και η anabela αν θυμαμαι καλα εκανε αλτερον καπωε ετσι τι διαφορα εχουν ολα αυτα εσυ τι εχεις παρει απο φαρμακα???

Titino

Titino
Ναι κ εγώ οσο και αν γκρινιάζω για τα πρωινά ξυπνηματα δεν θα μπορουσα χωρίς δουλειά.

Embarassed Embarassed  Κάνουμε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις