876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 Τετ Ιουν 18, 2014 5:22 am
katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Marianna50 έγραψε:Τι να πω ρε κορίτσια;;; Δε θέλω να λέω και πράγματα αν δεν ξέρω, αλλά κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ μέσα(σε εμένα εννοώ).. Γίνεται βρε κορίτσια όλα αυτά που έχω να τα δημιουργούν οι πολυκυστικές;;;
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Lilly μου εγω μετα το γλεντι λογο αποχωρησης πεθερικου καταλαβαινεις ετοιμαζομαι αυριο για γιατρο και απο σαββατο ξεκιναω καταστολη αντε και ο θεος βοηθος.
Μα αυτό είναι που με μπερδεύει τελείως, έκανα την Κυριακή που πέρασε και ήταν αρνητικό, και η τελευταία επαφή ήταν 28/5, εεε δε γίνεται να ήταν λάθος, τόσες μέρες είχαν περάσει(και είχε έρθει και εκείνο το αίμα της μιας μέρας)!! Οπότε είμαι 100% σίγουρη ότι δεν! Αλλά όλα αυτά που οφείλονται;; Πονάκια (ακόμα) απ'τις 10/6, κάθε βράδυ πόνος στη μέση και πιο απαλός κατά τη διάρκεια της ημέρας, και σύνδρομο φασολάδα (χαχα)! Μήπως τα κάνουν οι κύστες αυτά;;katerina1983 έγραψε:Marianna50 έγραψε:Τι να πω ρε κορίτσια;;; Δε θέλω να λέω και πράγματα αν δεν ξέρω, αλλά κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ μέσα(σε εμένα εννοώ).. Γίνεται βρε κορίτσια όλα αυτά που έχω να τα δημιουργούν οι πολυκυστικές;;;
εκανες κανα τεστ?
Lillybell έγραψε:ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Lilly μου εγω μετα το γλεντι λογο αποχωρησης πεθερικου καταλαβαινεις ετοιμαζομαι αυριο για γιατρο και απο σαββατο ξεκιναω καταστολη αντε και ο θεος βοηθος.
Αααα ετσι...Δεν τα ξερω τα της εξωσωματικης...Κανεις καταστολη για ποσο καιρο;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katerina1983 στις Τετ Ιουν 18, 2014 5:37 am, 1 φορά
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Θα ξεκινησω ενεσεις καταστολης απο 21/6 μεχρι να αδιαθετησω 27/6 και μετα δευτερη ημερα του κυκλου ενεσεις για να κανω περισσοτερα ωαρια οπωτε εμενα για αυτο τον μηνα θα με βγαλεις απο την λιστα παμε για τον επομενο,
13 μέρες μετά την τελευταία επαφή! 1 μέρα αίμα και 2 καφετί και τέλος!katerina1983 έγραψε:μαριαννα γαιτι δεν κανεις μια χωριακη και να ξεμπερδευεις?τα ιδια λεφτα ειναι με το τεστ και οσο να'ναι τα τεστ κανουν λαθακια,το αιμα ποτε!!!
κανε την χωριακη σου και αναλογα με το αποτελεσμα,πηγαινε στον γυναικολογο σου να δεις το τι συμβαινει εκει μεσα....λεω μια ιδεα...οτι θελεις κανεις!!!!
το αιμα μιας ημερας?ποτε ηταν αυτο?μερες μετα την τελευταια επαφη?
Marianna50 έγραψε:13 μέρες μετά την τελευταία επαφή! 1 μέρα αίμα και 2 καφετί και τέλος!katerina1983 έγραψε:μαριαννα γαιτι δεν κανεις μια χωριακη και να ξεμπερδευεις?τα ιδια λεφτα ειναι με το τεστ και οσο να'ναι τα τεστ κανουν λαθακια,το αιμα ποτε!!!
κανε την χωριακη σου και αναλογα με το αποτελεσμα,πηγαινε στον γυναικολογο σου να δεις το τι συμβαινει εκει μεσα....λεω μια ιδεα...οτι θελεις κανεις!!!!
Μωρέ λέτε;; Υπάρχει πιθανότητα;;ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Marianna50 έγραψε:13 μέρες μετά την τελευταία επαφή! 1 μέρα αίμα και 2 καφετί και τέλος!katerina1983 έγραψε:μαριαννα γαιτι δεν κανεις μια χωριακη και να ξεμπερδευεις?τα ιδια λεφτα ειναι με το τεστ και οσο να'ναι τα τεστ κανουν λαθακια,το αιμα ποτε!!!
Μαριαννα μου κανε μια χοριακη αυριο το πρωι κοριτσι μου να εισαι σιγουρη.Τα τεστ δεν ειναι παντα σωστα
Marianna50 έγραψε:Α και έκλεισα ραντεβού Full pansion την Δευτέρα, υπέρηχο, τεστ παπ, ψηλάφηση στήθους, ορμονολογικές, οπότε θα τα μάθω όλα!!
Να σου πω με έβαλες σε υποψίες τώρα!! Αλλά φοβάμαι πως θα είναι όχι και θα απογοητευτώ!!!katerina1983 έγραψε:Marianna50 έγραψε:Α και έκλεισα ραντεβού Full pansion την Δευτέρα, υπέρηχο, τεστ παπ, ψηλάφηση στήθους, ορμονολογικές, οπότε θα τα μάθω όλα!!
ωραια αφου εκλεισες την δευτερα...υπομονη μεχρι τοτε!!!!
ολα αυτα ''καλα'' μου ακουγονται σαν σημαδια!!!!
αν δεν εχεις την υπομονη,κανε αυριο μια χωριακουλα
Marianna50 έγραψε:Να σου πω με έβαλες σε υποψίες τώρα!! Αλλά φοβάμαι πως θα είναι όχι και θα απογοητευτώ!!!katerina1983 έγραψε:Marianna50 έγραψε:
Ναι μωρέ, έχεις δίκιο!! Θα πάω αύριο το πρωί!!!katerina1983 έγραψε:Marianna50 έγραψε:Να σου πω με έβαλες σε υποψίες τώρα!! Αλλά φοβάμαι πως θα είναι όχι και θα απογοητευτώ!!!katerina1983 έγραψε:
ε και αμα ειναι οχι?σιγα καλε!!!αλλη μια απογοητευση και ξανα προς την δοξα τραβα!!!!
εγω στα λεω ετσι οχι για να σε βαλω σε ''υποψιες''αλλα για να ξεκαθαρισει το τοπιο,και να ηρεμησει το μυαλουδακι σου!!!
αμα ειναι οχι θα κανεις τις εξετασεις σου,θα ερθει περιοδος και μετα ξανα στον αγωνα....
αμα ειναι ναι θα κανεις εξετασεις και θα κανεις αλλον αγωνα,τον ωραιοτερο της ζωης!!!!
Καλά εννοείται αυτό!! Αχ κορίτσια, στείλτε θετική ενέργεια!! Αλήθεια, το θέλω πολύ!!!katerina1983 έγραψε:εννοειται πως θα περιμενουμε απαντηση ετσι??μην ξεχαστεις...εννοειται
μωρε εγω να σου στειλω αλλα θα πιασει?Marianna50 έγραψε:Καλά εννοείται αυτό!! Αχ κορίτσια, στείλτε θετική ενέργεια!! Αλήθεια, το θέλω πολύ!!!katerina1983 έγραψε:εννοειται πως θα περιμενουμε απαντηση ετσι??μην ξεχαστεις...εννοειται
Θα στείλει το απόγευμα!! Χχαχαχ!! Νταξει και αν όχι δεν πειράζει, σιγά.. Μη τα θέλω κι όλα δικά μου!! Άλλες προσπαθούν τόσο και τόσο και εγώ μόλις το αποφάσισα θέλω και καλά νέα;;; Εεεε μην είμαστε και πλεονέκτες!!!katerina1983 έγραψε:μωρε εγω να σου στειλω αλλα θα πιασει?Marianna50 έγραψε:Καλά εννοείται αυτό!! Αχ κορίτσια, στείλτε θετική ενέργεια!! Αλήθεια, το θέλω πολύ!!!katerina1983 έγραψε:εννοειται πως θα περιμενουμε απαντηση ετσι??μην ξεχαστεις...εννοειται
πιο πολυ πιανει της φρεσκογκαστρωμενουλας αλλα αυτη κοιμαται!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης