Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
634 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 634 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Τρι Σεπ 21, 2010 5:22 am

ANGEL

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα συμφωνήσω με την Κουκίδα.Στην εγκυμοσύνης παράγουμε προγεστερόνη η οποία "ταϊζει" το έμβρυο μέχρι τον 3ο μήνα που σχηματίζεται πλήρως ο πλακούντας.Άρα πώς θα επηρεάσει το φύλο του μωρού;;
Προσωπικά έπαιρνα τα χάπια γιατί ο οργανισμός μου δεν αντιλαμβάνεται την εγκυμοσύνη και δεν ανεβάζω προγεστερόνη και κινδυνεύει το έμβρυο.

Το μόνο που μου προκαλούσαν ήταν φουσκώματα και έπινα συνέχεια λεμονάδες! Όταν τα σταμάτησα άρχισαν οι καούρες της εγκυμοσύνης!!

27utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Τρι Σεπ 21, 2010 5:56 am

Αννα

Αννα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
τα utrogestan τα έπαιρνα το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης λόγω αποκόλλησης. Είχα διαβάσει κι εγώ τις παρανέργειες και έβαλα τις φίλες μου να ρωτήσουν τους γυναικολόγους τους. Η απάντηση μία... Το πρώτο φάρμακο που δίνουν σε τετοιες περιπτώσεις είναι το utrogestan. Εμένα δεν μου έκανε καμία σοβαρή παρενέργεια, (μόνο λίγο πρήξιμο) και μάλιστα βοήθησε πολύ να μην αποβάλλω. Όσον αφορά στο παιδί...καμία παρενέργεια.

28utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Τρι Σεπ 21, 2010 6:35 am

KLEOPATRA

KLEOPATRA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια θα συμφωνησω μαζι σας ειδικα εγω που δουλευω στον τομεα της μαιευτικης ειναι το πιο συνηθησμενο χαπι που δινουμε και το πιο ακινδυνο στην κατηγορια του!
το δινουμε σε οποιαδηποτε απειλουμενη κυηση (μονη η διδυμη κτλ) για ενισχυση του ενδομητριου και αποφυγη συσπασεων.
στην κατηγορια του ειναι το πιο αθωο σε συγκριση με αλλα οπως pre par,ytopar κτλ.
η μικροτερη δοση ειναι ενα ανα οχταωρο επι πονου και μπορει να διπλασιαστει η τριπλασιαστει(πολυ σπανια) αναλογως την περιπτωση.καλη συνεχεια κουκλιτσα ολα να πανε καλα ευχομαι..

29utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Τρι Σεπ 21, 2010 11:50 am

deppy 2407

deppy 2407
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τα utrogestan τα επαιρνα κι εγω γιατι εμφανισα λιγο αιματακι στο δευτερο μηνα περιπου της κυησης.Το μονο που μου εκαναν ηταν οτι ειχα φοβερη υπνηλια,ειχα που ειχα αλλα γινοταν πιο εντονη με τα χαπια.μια εξαντληση,τιποτα αλλο.
Μην αγχωνεσαι κοπελα μου,ολα καλα θα πανε.

30utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Πεμ Δεκ 02, 2010 1:22 pm

angelaki

angelaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 5 ΜΗΝΩΝ. ΟΛΟ ΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΛΟΓΩ ΙΝΩΜΥΟΜΑΤΟΣ, ΟΠΙΣΘΙΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ UTROGESTAN. EINAI ΛΟΓΙΚΟ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΝΑΚΙΑ??? ΕΧΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ!!! affraid

31utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Πεμ Δεκ 02, 2010 1:31 pm

Popi-melina

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Νομιζω πως πρεπει να ακουσεις το γιατρο σου και να μη φοβασαι! Για να σου τα εδωσε κατι θα ξερει! Προφανως υπαρχουν πολλοι λογοι που δινουν το συγκεκριμενο χαπι...εγω τα επαιρνα στην αρχη της πρωτης μου εγκυμοσυνης για ενισχυση του εμβρυου γιατι απλα ειχα πολυκυστικες ωοθηκες και δεν ειχα τακτικη περιοδο με αποτελεσμα η προγεστερονη να μην ειναι φυσιολογικη!
Μην ανησυχεις λοιπον, εμπιστευσου το γιατρο σου και κανε κουραγιο! ευχομαι ολα να πανε καλα! Ειναι ηδη ζορισμενος ο οργανισμος σου μη τον ζοριζεις και με αγχη!!! think pink!!! Smile

32utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Πεμ Δεκ 02, 2010 1:41 pm

angelaki

angelaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!! ΑΠΛΑ ΑΝΥΣΗΧΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΕΧΩ!! ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩ!! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ! Rolling Eyes

33utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Πεμ Δεκ 02, 2010 1:57 pm

ΘεονιΜ*

ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κ εγω επαιρνα γιατι ειχα λιγο αιμα..και μια χαρα κ εγω κ το μωρο δοξα το θεο!!! μην σκασ κ με το καλο το μωρο σ! Very Happy

34utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Πεμ Δεκ 02, 2010 2:06 pm

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Εγώ δε διάβασα τίποτα για αλλεργίες.
Αυτό που γράφουν και οι οδηγίες είναι ότι μπορεί να επηρεάσει το φύλο??? τις ορμόνες???? που καθορίζουν το φύλο του παιδιού, αν είναι αγόρι. Καθότι η προγεστερόνη (γιατρός δεν είμαι, μπορεί να κάνω και λάθος) μάλλον είναι γυναικεία ορμόνη...
Θα ψάξω για τις οδηγίες στο ιντερνετ και θα σας πω...
Το φύλο του παιδιού δεν καθορίζεται από ορμόνες αλλά από τα χρωμοσώματα Χ και Υ που "περιέχουν" το ωάριο και το σπερματοζωάριο που δημιούργησαν το έμβρυο. Το φύλο του μωρού είναι καθορισμένο από τη σύλληψη. Τώρα τι αποτέλεσμα έχουν οι ορμόνες στο έμβρυο είναι άλλο θέμα, πάντως πήρα κι εγώ utrogestan και όλες οι γνωστές μου κάποια στιγμή και μάλλον δεν υπήρξε πρόβλημα.

35utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Πεμ Δεκ 02, 2010 2:21 pm

dim_troula

dim_troula
Έχω πάρει "άπειρα" χάπια Utrogestan και από το στόμα και κολπικά! Όλο το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης (8 και μετά 6 την ημέρα) και όταν έπαθα μια αποκόλληση πάλι στον 4ο μήνα! Κανένα πρόβλημα δεν παρατήρησα πέρα από το πρήξιμο και ο μπέμπης μου είναι μια χαρά! Μην ανησυχείτε μανούλες!!!!

36utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Πεμ Δεκ 02, 2010 2:25 pm

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειδα αιμα στην 6η εβδομαδα,τα πηρα για 15-20 μερες αν θυμαμαι καλα..δεν ειχα προβλημα μονο υπνηλια..

37utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Πεμ Δεκ 02, 2010 11:52 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristinoula έγραψε:βοηθεια!!! εχω αιμορραγια εδω και 10 μερες...ειμαι στην 9 εβδομαδα.ο γιατρος μου εδωσε utrogestan. καποιες απο εσας το πηρατε,αλλα τι ανεπιθυμητες ενεργειες ειναι αυτες που γραφει? (ακμη, απωλεια τριχων ή υπερτριχωση,καταθλιψη πυρετος, κεφαλαλγια και αλλα πολλα)ειχατε κατι απο ολα αυτα? ειναι και για κολπικη χρηση διαβασα. ειναι καλυτερα ή μηπως η χορηγηση απο το στομα?

για μακροχρονια χρησησ(δηλ 9 μηνες) καλυτερα κολπικα..αλλιως δεν εχει σημασια...
εγω το επερνα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη απο τις 10 εβδομαδες και μεχρι τις 30...εκτος των αλλων βοηθαει και στις συσπασεις ..τις σταματαει...παρενεργεια δεν ειδα καμια..ουτε ακμη ειχα ..ουτε κατι άλλο ..και το μωρο βγηκε μια χαρα...οποτε μην σε νοιαζει..
ολα θα πανε καλα!!

38utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Παρ Δεκ 03, 2010 1:08 am

aniakouk79

Το utrogestan είναι προγεστερόνη, η οποία έχει την ιδιότητα να σταματάει τις συσπάσεις! Η κουμπάρα μου πάντως που το έπαιρνε, έμφάνισε ο γιος της υποσπαδία (δηλαδή η ουρήθρα του ήταν από κάτω και όχι φυσιολογικά΄. Αυτό βέβαια διορθώνεται χειρουργικά! Ο γιατρός της είπε ότι ήταν από το χάπι! Το γράφει και στις παρενέργειες....

39utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Παρ Δεκ 03, 2010 3:42 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια να πω κατι,επειδη το λεει ενας γιατρος δεν σημαινει οτι ειναι οπωσδήποτε κ ετσι.
θα σας πω οτι στην εξεταση Βεπιπέδου που εκανα- η γιατρος βρηκε μια αρτηρια καπως στενωτερη κ σύστησε εξεταση απο παιδοκαρδιολόγο- Εκεινος ειπε οτι αυτο συμβαινει επειδη παιρνω salospir απο την αρχη της εγκυμοσυνης κ οτι φταιει το χαπι- ρωτησα όμως κ αλλο γιατρο- που εργαζεται σε κλινικη υπογονιμοτητας στο Λονδίνο κ μου ειπε ο ανθρωπος οτι αυτο πρωτη φορα το ακουει...
παντως το Ουτροτζεσταν το δινει ο γιατρος για ενισχυση του ενδομητρίου για τις συσπάσεις ξερω οτι δινουν Μαγνήσιο κυρίως.
Φιλη μου μη φοβασαι τιποτα.καλη υπομονη με την ξαπλα κ την ξεκουραση (κ γω απο την αρχη ημουν ξαπλα- τωρα ειμαι στον 6ο κ μπορω να πω οτι τωρα 'ξεπόρτισα' κανα 2 φορες για να παω καπου εκτος απτον γιατρο δλδ!!!!! Smile

40utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Σαβ Δεκ 04, 2010 5:35 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aniakouk79 έγραψε:Το utrogestan είναι προγεστερόνη, η οποία έχει την ιδιότητα να σταματάει τις συσπάσεις! Η κουμπάρα μου πάντως που το έπαιρνε, έμφάνισε ο γιος της υποσπαδία (δηλαδή η ουρήθρα του ήταν από κάτω και όχι φυσιολογικά΄. Αυτό βέβαια διορθώνεται χειρουργικά! Ο γιατρός της είπε ότι ήταν από το χάπι! Το γράφει και στις παρενέργειες....

αχ ..τι λες τωρα?! πω..πω...και θα το περνω μεχρι τελος και εγω...την προηγουμενη φορα δεν μου εμφανησε καμια παρενεργεια ..αλλά τωρα με άγχωσες..λες τα αγορακια να ειναι πιο ευαισθητα στις παρενεργειες? τι άλλο της ειπε ο γιατρός ..ξέρεις????

41utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Σαβ Δεκ 04, 2010 5:39 am

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xristinoula έγραψε:βοηθεια!!! εχω αιμορραγια εδω και 10 μερες...ειμαι στην 9 εβδομαδα.ο γιατρος μου εδωσε utrogestan. καποιες απο εσας το πηρατε,αλλα τι ανεπιθυμητες ενεργειες ειναι αυτες που γραφει? (ακμη, απωλεια τριχων ή υπερτριχωση,καταθλιψη πυρετος, κεφαλαλγια και αλλα πολλα)ειχατε κατι απο ολα αυτα? ειναι και για κολπικη χρηση διαβασα. ειναι καλυτερα ή μηπως η χορηγηση απο το στομα?
ego ta pira gt eixa\ kai ego aimorragia alla den eixa\ kanena apolitos symptoma apo afta....kai ta pira apo to stoma

42utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Σαβ Δεκ 04, 2010 1:37 pm

aniakouk79

αχ ..τι λες τωρα?! πω..πω...και θα το περνω μεχρι τελος και εγω...την προηγουμενη φορα δεν μου εμφανησε καμια παρενεργεια ..αλλά τωρα με άγχωσες..λες τα αγορακια να ειναι πιο ευαισθητα στις παρενεργειες? τι άλλο της ειπε ο γιατρός ..ξέρεις????[/quote]\
Μην αγχώνεσαι βρε κούκλα! Καταρχήν αυτό που είχε ο βαφτισιμιός μου δεν είναι κάτι τρομερό... Στις παρενέργειες πάντως σίγουρα το γράφει!. Η κουμπάρα μου το έπαιρνε σε όλη την εγκυμοσύνη. Δεν είναι σίγουρο ότι θα σε επηρεάσει κι εσένα. Αλλά να σου πω και κάτι? Αν συντρέχει λόγος που πρέπει να το πάρεις για να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη, μην σκέφτεσαι τις παρενέργειες! Είναι πολύ σπάνιες άλλωστε...Και αρρενωποίηση των θηλέων γράφει αλλά η αδερφή μου έβγαλε δύο κορίτσαρους, δύο κουκλίτσες! Όλα θα πάνε καλά!

43utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Παρ Φεβ 11, 2011 11:46 pm

EvaggeliaV

EvaggeliaV
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια... εγώ είχα μια κύστη και πήγα να πάρω μια άλλη γνώμη απο άλλο γιατρό αν και δεν ήθελα... ο γιατρός που πήγα μου έδωσε και έμενα αυτά τα χάπια... εννοείται οτι το είπα στον γιατρό μου και μου είπε οτι να μην πιω ούτε ένα οτι θα μπορούσαν να κάνουν κακό στο μωρό... Άλλα μπορει σε κάθε περιπτώση να είναι διαφορετικό..

44utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Παρ Φεβ 11, 2011 11:51 pm

mary85

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kai ego ta eperna gia 3 mines epidi ixa mia apovoli prin.min dinis simasia se afta pou grafi.ola ta farmaka grafoun akrees parenergies pou ine poli spanio eos apithano na simvoun.aaaaa kai genisa enan antrakla...2 metra!!

45utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Σαβ Φεβ 12, 2011 1:43 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μην τα φοβασαι- ολα αυτα που γραφει οφειλουν οι φαρμακευτικες να τα αναγραφουν στις οδηγιες-
κ εγω τα πηρα κ στις 2 εγκυμοσυνες κ για μεγαλο χρονικο διαστημα- δεν επαθα τπτ απο τα ακραια που αναφερει.
Η προγεστερονη ετσι κ αλλιως παραγεται απο τον οργανισμο σου τωρα- το utrogestan απλα την ενισχύει.

γιαυτο δεν μπορουμε με σιγουρια να πουμε οτι οι ίλιγγοι και τα αλλα συμπτωματα ειναι απο τα χαπια-
ειναι αντιδραση του ιδιου του οργανισμου στις ορμονες τις εγκυμοσυνης.

ο δικος μου ο γιατρος επεμενε να τα παιρνω κολπικα λεγοντας μου οτι εχουν πιο αμεση επίδραση απ'οτι απο το στομα.

46utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Σαβ Φεβ 12, 2011 3:43 am

nena1988

nena1988
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
koukida έγραψε:Μην τα φοβασαι- ολα αυτα που γραφει οφειλουν οι φαρμακευτικες να τα αναγραφουν στις οδηγιες-
κ εγω τα πηρα κ στις 2 εγκυμοσυνες κ για μεγαλο χρονικο διαστημα- δεν επαθα τπτ απο τα ακραια που αναφερει.
Η προγεστερονη ετσι κ αλλιως παραγεται απο τον οργανισμο σου τωρα- το utrogestan απλα την ενισχύει.

γιαυτο δεν μπορουμε με σιγουρια να πουμε οτι οι ίλιγγοι και τα αλλα συμπτωματα ειναι απο τα χαπια-

ο δικος μου ο γιατρος επεμενε να τα παιρνω κολπικα λεγοντας μου οτι εχουν πιο αμεση επίδραση απ'οτι απο το στομα.

συμφωνω μαζι σου,τα επερνα στο πρωτο τριμηνο λογω αιμοραγιας που ειχα!

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

47utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Σαβ Φεβ 12, 2011 4:59 am

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="nena1988"]
koukida έγραψε:Μην τα φοβασαι- ολα αυτα που γραφει οφειλουν οι φαρμακευτικες να τα αναγραφουν στις οδηγιες-

symfono kai ego ta epairna mexri 3on minon logo aimmoragias kai kanena provlima den eix\a ektos apo poli ypnilia alla den nomizo na itane apo ta xapia alla logo egkymosinis!!!

48utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Σαβ Φεβ 12, 2011 5:21 am

nena1988

nena1988
αργυρο2 και εγω ειχα υπνηλια και πρεπει να ηταν απο τα χαπια γιατι οταν τα σταματησα,σταματησε και η υπνηλια. Rolling Eyes

49utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Σαβ Φεβ 12, 2011 5:25 am

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nena1988 έγραψε:αργυρο2 και εγω ειχα υπνηλια και πρεπει να ηταν απο τα χαπια γιατι οταν τα σταματησα,σταματησε και η υπνηλια. Rolling Eyes
ola pithana alla toulaxiston stamatise i aimmoragia kai o aggelos mou irthe sti zoi soos kai avlavis

50utrogestan - Σελίδα 2 Empty Απ: utrogestan Σαβ Φεβ 12, 2011 6:23 am

nena1988

nena1988
να το χαιρεσαι το ζουζουνακι σου... king

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις