51 Απ: utrogestan Σαβ Φεβ 12, 2011 7:16 am
raniak
Σιωπηλή δύναμη
και εγώ τα επαιρνα μεχρι 3,5 μηνων αν δεν κανω λάθος και τα επαιρνα κολπικα.δεν επαθα τιποτα..ουτε εγω ουτε ο μικρος μου..απ'την στιγμη που στα δινει ο γιατρος σου θα υπαρχει λογος...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Κι εγω τα ιδια επαθα οταν τα διαβασα ομως τελικα δεν επαθα τιποτα. Δεδομενου οτι ειχα χασει ενα μωρο ουτε που το σκεφτηκα να τα σταματησωannou έγραψε:τι μου θύμισες τωρα...και εγώ την ίδια ακριβώς αντίδραση είχα μόλις είδα τις παρενέργειες και το είπα στον γιατρό μου και γέλασε και με καθυσήχασε εγώ όμως μέχρι να τα σταματήσω ένιωθα οτι θα τα πάθω όλα!Λοιπόν εγώ,η κολλητή μου και μια φίλη μου μέιναμε ταυτόχρονα έγκυες και σε διαφορετικό γιατρό και για διαφορετικό λόγο και για διαφορετικό χρονικό διάστημα τα πήραμε και οι 3 και καμία μας δεν έπαθε τίποτα.όποτε απλώς μην το σκέφτεσαι!
και γω στην εγκυμοσυνη 2 φορες πηρα ,τιποτα δεν επαθα,ασε που με βοηθησε πολυ και σταματησε το αιμα σφαιρα.argyro 2 έγραψε:ego ta pira gt eixa\ kai ego aimorragia alla den eixa\ kanena apolitos symptoma apo afta....kai ta pira apo to stomaxristinoula έγραψε:βοηθεια!!! εχω αιμορραγια εδω και 10 μερες...ειμαι στην 9 εβδομαδα.ο γιατρος μου εδωσε utrogestan. καποιες απο εσας το πηρατε,αλλα τι ανεπιθυμητες ενεργειες ειναι αυτες που γραφει? (ακμη, απωλεια τριχων ή υπερτριχωση,καταθλιψη πυρετος, κεφαλαλγια και αλλα πολλα)ειχατε κατι απο ολα αυτα? ειναι και για κολπικη χρηση διαβασα. ειναι καλυτερα ή μηπως η χορηγηση απο το στομα?
Ακριβως ετσι ειναι. Δεν θα παθεις ολα αυτα αμα το παρεις. τα γραφουν για δικη τους καλυψη. Το ντεππον εμενα με πειραζει...αλλοι τα περνουν με τις χουφτες.nomikoula έγραψε:xristinoula έγραψε:βοηθεια!!! εχω αιμορραγια εδω και 10 μερες...ειμαι στην 9 εβδομαδα.ο γιατρος μου εδωσε utrogestan. καποιες απο εσας το πηρατε,αλλα τι ανεπιθυμητες ενεργειες ειναι αυτες που γραφει? (ακμη, απωλεια τριχων ή υπερτριχωση,καταθλιψη πυρετος, κεφαλαλγια και αλλα πολλα)ειχατε κατι απο ολα αυτα? ειναι και για κολπικη χρηση διαβασα. ειναι καλυτερα ή μηπως η χορηγηση απο το στομα?
Χορηγείται στην αρχή της εγκυμοσύνης για να υποστηρίξουν το ενδομήτριο ωστε να δημιουργηθεί κατάλληλο περιβάλλον για το έμβρυο.
Οπως κάθε φάρμακο αναγράφει στο κουτί πιθανές παρενέργειες[ακόμα και το Ντεπόν] για να είναι καλυμμένη η φαρμακευτική εταιρία που το παράγει.
Ακόμα και τις παρενέργειες που γράφει στο Ντεπόν να διαβάσεις θα τρομάξεις.Να μην ανησυχείς.
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης