126 Απ: Να 'χαμε να λέγαμε του ντουρνοθύρη λόγια.... Τρι Ιουν 17, 2014 1:28 pm
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα φιλεναδα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
filenada έγραψε:Lillybell έγραψε:
Σαν να..νευριασες λιγο filenada......
Όχι κοπέλα μου! Καμία σχέση! Αν κάτι μου τη δίνει στο γραπτό είναι ότι δε φαίνεται το ύφος....πίστεψέ με, καθόλου! Ίσα ίσα δε θέλω να μπλέκω με ποιος είπε,τι είπε και τι έγινε και γι αυτό ακριβώς απέχω πλέον....
Είναι πολύ χάλια το μικρό μου και μάσκες, εισπνοές, ιστορίες, πάω, πάω, καληνύχτα και όλα καλά!!! Όπως κι αν σε λένε!!!!
demaki88 έγραψε:καληνυχτα φιλεναδα!!!
πω!!!!πω!!!τι μου κανες βραδυατικα!!!Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:τοτε ποιος????λυλυ πες τι ξερεις!!!!
χαχαχαχα...θα σε αφησω να σκεφτεις...και μην ψαχνεις το προφανες....
demaki88 έγραψε:πω!!!!πω!!!τι μου κανες βραδυατικα!!!Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:τοτε ποιος????λυλυ πες τι ξερεις!!!!
δηλ εσυ το ξερεις σιγουρα?ειναι εξακριβωμενο?μπας κ ειναι η κυουρια με τα τατου??
ποια μεσανυχτα καλε??μεινε εδω που εισαι,απογευμα ειναι ακομα!!filenada έγραψε:demaki88 έγραψε:καληνυχτα φιλεναδα!!!
α ρε ντεμακι μπηκα να δω τι κανεις και μας πηρανε μεσανυχτα!!!!!!! BYEEEEEEE
Lillybell έγραψε:
Σε πειραζω... Αλλα κι εσυυυ φευγοντας την πετας την σποντιτσα σου.... Αλλα δε θελεις να ασχολεισαι....
Περαστικα στον μικρουλη, γρηγορα καλα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την filenada στις Τρι Ιουν 17, 2014 1:33 pm, 1 φορά
filenada έγραψε:Lillybell έγραψε:
Σε πειραζω... Αλλα κι εσυυυ φευγοντας την πετας την σποντιτσα σου.... Αλλα δε θελεις να ασχολεισαι....
Περαστικα στον μικρουλη, γρηγορα καλα..
Βρε μην είσαι καχύποπτη! Δεν ήταν σπόντα! Πάω, φιλιάαααααααα!
γιατι θα με κανει οff??Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:πω!!!!πω!!!τι μου κανες βραδυατικα!!!Lillybell έγραψε:demaki88 έγραψε:τοτε ποιος????λυλυ πες τι ξερεις!!!!
δηλ εσυ το ξερεις σιγουρα?ειναι εξακριβωμενο?μπας κ ειναι η κυουρια με τα τατου??
μην κατηγορεις μαρι!!
σου ειπε παραπανω ρε τζουλιαννα!!!!!iouliana έγραψε:αμαν βρε κορίτσια μη λειψει ανθρωπος..............
Συλβια γτ παραθεσες την tsitsi?
demaki88 έγραψε:σου ειπε παραπανω ρε τζουλιαννα!!!!!iouliana έγραψε:αμαν βρε κορίτσια μη λειψει ανθρωπος..............
Συλβια γτ παραθεσες την tsitsi?
μισο!!!!!παω να δω γιατι λογοκριθικες κ ερχομαι να σου πω!!!ε μη φυγεις κ δεν εχω νυστα!!!Marianna50 έγραψε:Βρε κορίτσια συγνώμη κιόλας, αλλά να ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω;; Διαβάζω κι αυτά που λέτε και έχω μπερδευτεί και τελείως.. Αυτό το φόρουμ τελικά τι είναι;; Είμαστε εδώ για να συζητάμε για τα προβλήματά μας με καλή διάθεση και καλοπροαίρετα, να ανταλλάσσουμε απόψεις και τα σχετικά ή είναι ένα φόρουμ με κάποιες κλίκες που αν διαβάσουν κάτι που δεν το "εγκρίνουν" θα πέσουν να σε φάνε;; Και συγνώμη, που ανακατεύομαι κιόλας, αλλά έχει φοβηθεί και λίγο το μάτι μου και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει!! Γιατί εντάξει, δε λέω διαδίκτυο είναι αλλά όπως και να έχει και αυτό επηρεάζει στην ψυχολογία και καλό θα ήταν όλοι μας να προσέχουμε τι λέμε ειδικά αν δεν γνωρίζουμε τον άλλον!! Τα λέω αυτά και με αφορμή, δικό μου ποστ, που λογοκρίθηκα αρκετά και χωρίς καν να έχουν καταλάβει τι εννοώ! Απλά, προσπαθώ να αποκτήσω μια εικόνα του τι γίνεται εδώ μέσα, γιατί αγχώθηκα λίγο μ'αυτά που διάβασα! Κάτι ξεκατινιάσματα και κάτι τέτοια!!
Μπααα εδώ θα μείνω και γω στις αϋπνίες είμαι!!demaki88 έγραψε:μισο!!!!!παω να δω γιατι λογοκριθικες κ ερχομαι να σου πω!!!ε μη φυγεις κ δεν εχω νυστα!!!Marianna50 έγραψε:Βρε κορίτσια συγνώμη κιόλας, αλλά να ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω;; Διαβάζω κι αυτά που λέτε και έχω μπερδευτεί και τελείως.. Αυτό το φόρουμ τελικά τι είναι;; Είμαστε εδώ για να συζητάμε για τα προβλήματά μας με καλή διάθεση και καλοπροαίρετα, να ανταλλάσσουμε απόψεις και τα σχετικά ή είναι ένα φόρουμ με κάποιες κλίκες που αν διαβάσουν κάτι που δεν το "εγκρίνουν" θα πέσουν να σε φάνε;; Και συγνώμη, που ανακατεύομαι κιόλας, αλλά έχει φοβηθεί και λίγο το μάτι μου και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει!! Γιατί εντάξει, δε λέω διαδίκτυο είναι αλλά όπως και να έχει και αυτό επηρεάζει στην ψυχολογία και καλό θα ήταν όλοι μας να προσέχουμε τι λέμε ειδικά αν δεν γνωρίζουμε τον άλλον!! Τα λέω αυτά και με αφορμή, δικό μου ποστ, που λογοκρίθηκα αρκετά και χωρίς καν να έχουν καταλάβει τι εννοώ! Απλά, προσπαθώ να αποκτήσω μια εικόνα του τι γίνεται εδώ μέσα, γιατί αγχώθηκα λίγο μ'αυτά που διάβασα! Κάτι ξεκατινιάσματα και κάτι τέτοια!!
Marianna50 έγραψε:Βρε κορίτσια συγνώμη κιόλας, αλλά να ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω;; Διαβάζω κι αυτά που λέτε και έχω μπερδευτεί και τελείως.. Αυτό το φόρουμ τελικά τι είναι;; Είμαστε εδώ για να συζητάμε για τα προβλήματά μας με καλή διάθεση και καλοπροαίρετα, να ανταλλάσσουμε απόψεις και τα σχετικά ή είναι ένα φόρουμ με κάποιες κλίκες που αν διαβάσουν κάτι που δεν το "εγκρίνουν" θα πέσουν να σε φάνε;; Και συγνώμη, που ανακατεύομαι κιόλας, αλλά έχει φοβηθεί και λίγο το μάτι μου και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει!! Γιατί εντάξει, δε λέω διαδίκτυο είναι αλλά όπως και να έχει και αυτό επηρεάζει στην ψυχολογία και καλό θα ήταν όλοι μας να προσέχουμε τι λέμε ειδικά αν δεν γνωρίζουμε τον άλλον!! Τα λέω αυτά και με αφορμή, δικό μου ποστ, που λογοκρίθηκα αρκετά και χωρίς καν να έχουν καταλάβει τι εννοώ! Απλά, προσπαθώ να αποκτήσω μια εικόνα του τι γίνεται εδώ μέσα, γιατί αγχώθηκα λίγο μ'αυτά που διάβασα! Κάτι ξεκατινιάσματα και κάτι τέτοια!!
Marianna50 έγραψε:Βρε κορίτσια συγνώμη κιόλας, αλλά να ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω;; Διαβάζω κι αυτά που λέτε και έχω μπερδευτεί και τελείως.. Αυτό το φόρουμ τελικά τι είναι;; Είμαστε εδώ για να συζητάμε για τα προβλήματά μας με καλή διάθεση και καλοπροαίρετα, να ανταλλάσσουμε απόψεις και τα σχετικά ή είναι ένα φόρουμ με κάποιες κλίκες που αν διαβάσουν κάτι που δεν το "εγκρίνουν" θα πέσουν να σε φάνε;; Και συγνώμη, που ανακατεύομαι κιόλας, αλλά έχει φοβηθεί και λίγο το μάτι μου και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει!! Γιατί εντάξει, δε λέω διαδίκτυο είναι αλλά όπως και να έχει και αυτό επηρεάζει στην ψυχολογία και καλό θα ήταν όλοι μας να προσέχουμε τι λέμε ειδικά αν δεν γνωρίζουμε τον άλλον!! Τα λέω αυτά και με αφορμή, δικό μου ποστ, που λογοκρίθηκα αρκετά και χωρίς καν να έχουν καταλάβει τι εννοώ! Απλά, προσπαθώ να αποκτήσω μια εικόνα του τι γίνεται εδώ μέσα, γιατί αγχώθηκα λίγο μ'αυτά που διάβασα! Κάτι ξεκατινιάσματα και κάτι τέτοια!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Να 'χαμε να λέγαμε του ντουρνοθύρη λόγια....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης