Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
559 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 559 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 32]

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα φιλεναδα!!!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filenada έγραψε:
Lillybell έγραψε:
Σαν να..νευριασες λιγο filenada...... Laughing Laughing 

Όχι κοπέλα μου! Καμία σχέση! Αν κάτι μου τη δίνει στο γραπτό είναι ότι δε φαίνεται το ύφος....πίστεψέ με, καθόλου! Ίσα ίσα δε θέλω να μπλέκω με ποιος είπε,τι είπε και τι έγινε και γι αυτό ακριβώς απέχω πλέον....
Είναι πολύ χάλια το μικρό μου και μάσκες, εισπνοές, ιστορίες, πάω, πάω, καληνύχτα και όλα καλά!!! Όπως κι αν σε λένε!!!! Να 'χαμε να λέγαμε του ντουρνοθύρη λόγια.... - Σελίδα 6 215994 

Σε πειραζω... Very Happy Αλλα κι εσυυυ φευγοντας την πετας την σποντιτσα σου.... Laughing  Laughing  Laughing Αλλα δε θελεις να ασχολεισαι....
 Περαστικα στον μικρουλη, γρηγορα καλα..

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:καληνυχτα φιλεναδα!!!

α ρε ντεμακι μπηκα να δω τι κανεις και μας πηρανε μεσανυχτα!!!!!!! BYEEEEEEE

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
demaki88 έγραψε:τοτε ποιος????λυλυ πες τι ξερεις!!!! Razz Razz 

χαχαχαχα...θα σε αφησω να σκεφτεις...και μην ψαχνεις το προφανες.... Να 'χαμε να λέγαμε του ντουρνοθύρη λόγια.... - Σελίδα 6 522194 Να 'χαμε να λέγαμε του ντουρνοθύρη λόγια.... - Σελίδα 6 522194 Να 'χαμε να λέγαμε του ντουρνοθύρη λόγια.... - Σελίδα 6 522194 
πω!!!!πω!!!τι μου κανες βραδυατικα!!! Rolling Eyes Rolling Eyes 

δηλ εσυ το ξερεις σιγουρα?ειναι εξακριβωμενο?μπας κ ειναι η κυουρια με τα τατου??

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:
Lillybell έγραψε:

χαχαχαχα...θα σε αφησω να σκεφτεις...και μην ψαχνεις το προφανες.... Να 'χαμε να λέγαμε του ντουρνοθύρη λόγια.... - Σελίδα 6 522194 Να 'χαμε να λέγαμε του ντουρνοθύρη λόγια.... - Σελίδα 6 522194 Να 'χαμε να λέγαμε του ντουρνοθύρη λόγια.... - Σελίδα 6 522194 

δηλ εσυ το ξερεις σιγουρα?ειναι εξακριβωμενο?μπας κ ειναι η κυουρια με τα τατου??

μην κατηγορεις μαρι!! Laughing Laughing Laughing 

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filenada έγραψε:
demaki88 έγραψε:καληνυχτα φιλεναδα!!!

α ρε ντεμακι μπηκα να δω τι κανεις και μας πηρανε μεσανυχτα!!!!!!! BYEEEEEEE
ποια μεσανυχτα καλε??μεινε εδω που εισαι,απογευμα ειναι ακομα!!

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:
Σε πειραζω... Very Happy  Αλλα κι εσυυυ φευγοντας την πετας την σποντιτσα σου.... Laughing  Laughing  Laughing Αλλα δε θελεις να ασχολεισαι....

Βρε μην είσαι καχύποπτη! Δεν ήταν σπόντα! Πάω, φιλιάαααααααα! Ήθελα να κάτσω, έχω πολύ καιρό να γράψω, αλλά το παιδί είναι χάλια δυστυχώς. Ευχαριστούμε για τα περαστικά. Τα ξαναλέμε κόρες!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την filenada στις Τρι Ιουν 17, 2014 1:33 pm, 1 φορά

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filenada έγραψε:
Lillybell έγραψε:
Σε πειραζω... Very Happy  Αλλα κι εσυυυ φευγοντας την πετας την σποντιτσα σου.... Laughing  Laughing  Laughing Αλλα δε θελεις να ασχολεισαι....

Βρε μην είσαι καχύποπτη! Δεν ήταν σπόντα! Πάω, φιλιάαααααααα!

Ναι βρε....

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
demaki88 έγραψε:
Lillybell έγραψε:

μην κατηγορεις μαρι!! Laughing Laughing Laughing 
γιατι θα με κανει οff?? Laughing 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ντεμακι, σε χαιρετω κι εγω..Δεν εισαι μονη, εχει κοσμο που παρακολουθει... Razz Razz Razz Razz 
Τα λεμε, δωσε φιλια στο διανελλακι!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου συλβια!!
βλεπω αμεσως κατατοπιστικες!!!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μη με αφηνεις μονη φοβουμε γαρ!!!!!!!!!

pale pale Να 'χαμε να λέγαμε του ντουρνοθύρη λόγια.... - Σελίδα 6 417472 Να 'χαμε να λέγαμε του ντουρνοθύρη λόγια.... - Σελίδα 6 417472 

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Απλά μπήκα να δω από περιέργεια και μόνο ποια είναι αυτή τη τσίτσι και σάλταρα με το λεξιλόγιο που έχει. Κάτι άλλο όχι demaki88.

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αμαν βρε κορίτσια μη λειψει ανθρωπος..............

Συλβια γτ παραθεσες την tsitsi?

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iouliana έγραψε:αμαν βρε κορίτσια μη λειψει ανθρωπος..............

σου ειπε παραπανω ρε τζουλιαννα!!!!!

iouliana

iouliana
demaki88 έγραψε:
iouliana έγραψε:αμαν βρε κορίτσια μη λειψει ανθρωπος..............

σου ειπε παραπανω ρε τζουλιαννα!!!!!

δεν τ ειδα βρε ........αυτό τ τζουλιαννα πως προεκυψε, θ ηθελα πολύ ν μαθω....

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι να μπει η τσιτσι να σου λυσει την απορια!!απο το ιουλιαννα φανταζομαι!

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε κορίτσια συγνώμη κιόλας, αλλά να ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω;; Διαβάζω κι αυτά που λέτε και έχω μπερδευτεί και τελείως.. Αυτό το φόρουμ τελικά τι είναι;; Είμαστε εδώ για να συζητάμε για τα προβλήματά μας με καλή διάθεση και καλοπροαίρετα, να ανταλλάσσουμε απόψεις και τα σχετικά ή είναι ένα φόρουμ με κάποιες κλίκες που αν διαβάσουν κάτι που δεν το "εγκρίνουν" θα πέσουν να σε φάνε;; Και συγνώμη, που ανακατεύομαι κιόλας, αλλά έχει φοβηθεί και λίγο το μάτι μου και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει!! Γιατί εντάξει, δε λέω διαδίκτυο είναι αλλά όπως και να έχει και αυτό επηρεάζει στην ψυχολογία και καλό θα ήταν όλοι μας να προσέχουμε τι λέμε ειδικά αν δεν γνωρίζουμε τον άλλον!! Τα λέω αυτά και με αφορμή, δικό μου ποστ, που λογοκρίθηκα αρκετά και χωρίς καν να έχουν καταλάβει τι εννοώ! Απλά, προσπαθώ να αποκτήσω μια εικόνα του τι γίνεται εδώ μέσα, γιατί αγχώθηκα λίγο μ'αυτά που διάβασα! Κάτι ξεκατινιάσματα και κάτι τέτοια!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marianna50 έγραψε:Βρε κορίτσια συγνώμη κιόλας, αλλά να ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω;; Διαβάζω κι αυτά που λέτε και έχω μπερδευτεί και τελείως.. Αυτό το φόρουμ τελικά τι είναι;; Είμαστε εδώ για να συζητάμε για τα προβλήματά μας με καλή διάθεση και καλοπροαίρετα, να ανταλλάσσουμε απόψεις και τα σχετικά ή είναι ένα φόρουμ με κάποιες κλίκες που αν διαβάσουν κάτι που δεν το "εγκρίνουν" θα πέσουν να σε φάνε;; Και συγνώμη, που ανακατεύομαι κιόλας, αλλά έχει φοβηθεί και λίγο το μάτι μου και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει!! Γιατί εντάξει, δε λέω διαδίκτυο είναι αλλά όπως και να έχει και αυτό επηρεάζει στην ψυχολογία και καλό θα ήταν όλοι μας να προσέχουμε τι λέμε ειδικά αν δεν γνωρίζουμε τον άλλον!! Τα λέω αυτά και με αφορμή, δικό μου ποστ, που λογοκρίθηκα αρκετά και χωρίς καν να έχουν καταλάβει τι εννοώ! Απλά, προσπαθώ να αποκτήσω μια εικόνα του τι γίνεται εδώ μέσα, γιατί αγχώθηκα λίγο μ'αυτά που διάβασα! Κάτι ξεκατινιάσματα και κάτι τέτοια!!
μισο!!!!!παω να δω γιατι λογοκριθικες κ ερχομαι να σου πω!!!ε μη φυγεις κ δεν εχω νυστα!!!

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε:
Marianna50 έγραψε:Βρε κορίτσια συγνώμη κιόλας, αλλά να ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω;; Διαβάζω κι αυτά που λέτε και έχω μπερδευτεί και τελείως.. Αυτό το φόρουμ τελικά τι είναι;; Είμαστε εδώ για να συζητάμε για τα προβλήματά μας με καλή διάθεση και καλοπροαίρετα, να ανταλλάσσουμε απόψεις και τα σχετικά ή είναι ένα φόρουμ με κάποιες κλίκες που αν διαβάσουν κάτι που δεν το "εγκρίνουν" θα πέσουν να σε φάνε;; Και συγνώμη, που ανακατεύομαι κιόλας, αλλά έχει φοβηθεί και λίγο το μάτι μου και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει!! Γιατί εντάξει, δε λέω διαδίκτυο είναι αλλά όπως και να έχει και αυτό επηρεάζει στην ψυχολογία και καλό θα ήταν όλοι μας να προσέχουμε τι λέμε ειδικά αν δεν γνωρίζουμε τον άλλον!! Τα λέω αυτά και με αφορμή, δικό μου ποστ, που λογοκρίθηκα αρκετά και χωρίς καν να έχουν καταλάβει τι εννοώ! Απλά, προσπαθώ να αποκτήσω μια εικόνα του τι γίνεται εδώ μέσα, γιατί αγχώθηκα λίγο μ'αυτά που διάβασα! Κάτι ξεκατινιάσματα και κάτι τέτοια!!
μισο!!!!!παω να δω γιατι λογοκριθικες κ ερχομαι να σου πω!!!ε μη φυγεις κ δεν εχω νυστα!!!
Μπααα εδώ θα μείνω και γω στις αϋπνίες είμαι!!

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Η φίλη μου Marianna50 μου είχε πει ότι αυτός ήταν και ο λόγος που εξαφανίστηκε από εδώ μέσα αλλά για κάποιο λόγο ήθελα να μπω για να δω εγώ η ίδια τι συμβαίνει γιατί μου έλεγε απίστευτα πράγματα ότι συμβαίνουν αλλά δεν μπορούσα να κάνω εγγραφή παρά μόνο πριν λίγες μέρες.Αυτό που ρωτάς μου είχε πει και η ίδια και μάλιστα με ακριβώς την ίδια λέξη ,κλίκες όπως είπες.Αν έβγαινε κάποια να πει κάτι που δεν άρεσε σε κάποιες άλλες τη στοχοποιούσαν άσε που είχε γίνει και ένας κακός χαμός με τον "Αντώνης" που ενώ τις δούλευε ψιλό γαζί σχεδόν τις περισσότερες εκείνες έψαχνα για καυγά.Τα ονόματα Ede, Αντώνης και κάποια άλλα τα άκουγα και ρίχναμε πολύ γέλιο με την Stacy.
Αναστασία είναι το όνομα της φίλης μου και τη λέμε Stacy οι κολλητές.
Μάλιστα είχε μιλήσει με τον αντώνης και με την γυναίκα του και είχε πάει για καφε σπτίτι τους ,μένουν στο χολαργό και θυμάμαι ο άνθρωπος είχε αγοράσει και ένα καρότσι για τα διδυμάκια τους από μια άλλη κοπέλα που και αυτή τους είχε γνωρίσει και μάλιστα είχε βάλει αγγελία εδώ. Θυμάμαι μου είχε πει ότι είχαν και τρία παιδάκια.Μετά εξαφανίστηκε από εδώ όπως και η Stacy γιατί τα είχαν πει διεξοδικά από κοντα το τι συνέβαινε,γενικώς ένας χαμός.
Εγώ απλά μπήκα να δω για την Εde και την τσιτσι που είπαν τα κορίτσια και τρόμαξα από το λεξιλόγιο της αλλά γενικά όπως το θέτεις το ερώτημα απορία σου , έτσι ήταν τα πράγματα . Βασικά εγώ μπήκα και για το ΕΣΠΑ να δω μήπως ξέρει καμιά κοπέλα τι θα γίνει φέτος γιατί έχω και εγώ τρία παιδάκια και έχουμε τρελαθεί ,δεν παλεύεται η ιστορία.Έχει ανοίξει και άλλο θέμα με ΕΣΠΑ και απλά μπαίνω να δω αν υπάρχει κάτι νεότερο.

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ο Αντώνης έμπαινε σαν αντώνης ή σαν κάτι άλλο γιατί δεν βρίσκω σαν αντώνης στη σύνθετη αναζήτηση. Σε άλλες κοπέλες που ψιλοδιάβασα έτσι πολύ γρήγορα με μια ματιά είδα ότι τελικά τον αντώνης πολλές εμίσησαν αλλά μάλλον και αγάπησαν .

iouliana

iouliana

θεωρω λιγο ακυρο τ σχολιο σ μ την εννοια ότι μαλλον επρεπε ν τ αναρτησεις σ ένα απ τ θεματα που ανεβασες κ σε εκραξαν

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαριαννα σε μελετησα.ελα μωρε ανεξου κ δυο λογακια.κοιτα εδω οι δειαχειριστες δεν ασχολουντε.δεν υπαρχουν κανονες.εδω αφηνουν τον αντωνη κ ακομα κοβει βολτες!!! Laughing Laughing Laughing 

να σου πω,κανε κ εσυ το χαβαλε σου!!κλικες υπαρχουν,οπως σε ολες τις παρεες,ετσι δεν ειναι?με καποιους γουσταρεις να μιλας με αλλους οχι.ε καπως ετσι κ εδω!!

συλβια μα να μιλας σαν τον αντωνη???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 32]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις