Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
584 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 584 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 32]

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλη,νομιζω πως η χαρουλα τοτε πηρε το μερος μου αν θυμαμαι!
με εσενα δεν ειχα κανενα θεμα αλλα με την κοταρα!!και τοτε η χαρουλα με υποστηριξε.και γενικα παντα οσο καιρο ειμαι στο φορουμ με την χαρουλα τα λεγαμε.και πολυ πριν δηλ απο αυτο τοτε.αν θυμασαι εγω δεν επεσα να φαω καμια.ξεκινησε η εντε να να λεει ηλιθιες οσες εγραφαν για τη ζωη τους με ονομα κ φωτο κ τοτε της ειπα πως κ αυτες που βριζουν πισο απο ενα ψευδονιμο ει ναι κοτες και πως απορω αν θα το εκαναν αυτο με ενα πραγματικο ονομα.ε και καπως ετσι ξεκινησε.γιατι με ενοχλησε αυτο που ειπε γιατι κ εγω ειμαι σε αυτες που χαρακτηρισε ηλιθιες.εσεις πηρατε το μερος της εγω υποστιριξα τον εαυτο μου!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filenada έγραψε:
demaki88 έγραψε:γιατι εξαφανηστικες τοσο καιρο???
αν λες εμένα, σας διαβάζω αλλά δεν μπαίνω πια τόσο συχνά στο νετ όσο παλιά....και επειδή έχετε μερικές φορές πολύ κολλητή κουβέντα δε θέλω και να χώνομαι.....
για την λυλυ ηταν.σε εσενα ειπα πως ειμαι εδω τρυγιρω!!
γιατι μωρε να χωνεσαι?μια παρεα ειμαστε,εδω ειμαστε για να τα λεμε οποιο θεμα κ να ειναι!! Να 'χαμε να λέγαμε του ντουρνοθύρη λόγια.... - Σελίδα 5 417472 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filenada έγραψε:
Lillybell έγραψε:

εγώ είμαι κοπέλα μου δεν το έκρυψα νομίζω......υπάρχουν πολλά άτομα που το έχω πει και εξάλλου φαίνεται και απ τα γραφόμενα, ηλικίες παιδιών, κλπ, οι παλιοί γνωριζόμαστε όσο να ναι!

Ε μα ειπα κι εγω!! Τοσο ιδια;;
Επειδη τοτε δεν ειχες φυγει καλα...Ειχες ζητησει διαγραφη ολου του προφιλ σου αν θυμαμαι και ανοιξατε αλλο φορουμ...

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Η κοτάρα ποια ειναι; Σε έχασα ντεμάκι...

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:φιλη,νομιζω πως η χαρουλα τοτε πηρε το μερος μου αν θυμαμαι!
με εσενα δεν ειχα κανενα θεμα αλλα με την κοταρα!!και τοτε η χαρουλα με υποστηριξε.και γενικα παντα οσο καιρο ειμαι στο φορουμ με την χαρουλα τα λεγαμε.και πολυ πριν δηλ απο αυτο τοτε.αν θυμασαι εγω δεν επεσα να φαω καμια.ξεκινησε η εντε να να λεει ηλιθιες οσες εγραφαν για τη ζωη τους με ονομα κ φωτο κ τοτε της ειπα πως κ αυτες που βριζουν πισο απο ενα ψευδονιμο ει ναι κοτες και πως απορω αν θα το εκαναν αυτο με ενα πραγματικο ονομα.ε και καπως ετσι ξεκινησε.γιατι με ενοχλησε αυτο που ειπε γιατι κ εγω ειμαι σε αυτες που χαρακτηρισε ηλιθιες.εσεις πηρατε το μερος της εγω υποστιριξα τον εαυτο μου!

Ειλικρινα, μεχρι εκεινη τη μερα πιστευα οτι ειστε πολυ καλα με τη εντε..Επειδη αν θυμαισαι, ενα βραδυ απο τα τελευταια ειχες γραψει καποια πολυ πολυ προσωπικα σου και θυμαμαι η εντε τοτε σε ειχε συμβουλεψει να τα σβησεις αμεσα, οπως κι εγω στο ειπα, νομιζα οτι καταλαβες οτι εκεινη σε υποστηριζε..Το ηλιθιες δε νομιζω οτι πηγαινε σε σενα σε καμια περιπτωση..ηταν για αλλη..Αλλα δε θα μιλησω εγω για την εντε..Ευχομαι να μπει η ιδια να μιλησει..
Παντως κριμα γιατι εγω εβλεπα οτι η εντε σε πηγαινε...

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα που δεν καταλαβες!!!η τσιτσι ντεεε!!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:καλα που δεν καταλαβες!!!η τσιτσι ντεεε!!

η τσιτσι δεν ηταν η εντε..

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:
Επειδη τοτε δεν ειχες φυγει καλα...Ειχες ζητησει διαγραφη ολου του προφιλ σου αν θυμαμαι και ανοιξατε αλλο φορουμ...

Τιμή μου που με θυμάσαι μετά από τόσο καιρό, λοιπόν είχαμε φύγει, καλά θυμάσαι, ένας μεγάλος αριθμός ατόμων λόγω των τρολλ, που είχαν κάνει την κατάσταση ανεξέλεγκτη. Κάναμε ένα άλλο φόρουμ, και συμμετέχουμε και όπου αλλού θέλουμε στο ελεύθερο διαδίκτυο. Προσωπικά εγώ, δεν είμαι πλέον σε κανένα, αν δεις τα ποστ μου και τη συχνότητά τους, θα το καταλάβεις. Απλά κάνω κανένα πέρασμα που και που να δω τι κάνουν οι παλιές γνωστές.....αν δεν ενοχλώ δηλαδή......

***ντέμυ, μια που είσαι εδώ, πες στην φίλη ότι σου είχα πει ποια είμαι γιατί ψυλλιάζομαι οτι δεν είναι φιλικά διακείμενη

Έχει επεξεργασθεί από τον/την filenada στις Τρι Ιουν 17, 2014 1:05 pm, 1 φορά

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filenada έγραψε:
Lillybell έγραψε:

Τιμή μου που με θυμάσαι μετά από τόσο καιρό, λοιπόν είχαμε φύγει, καλά θυμάσαι, ένας μεγάλος αριθμός ατόμων λόγω των τρολλ, που είχαν κάνει την κατάσταση ανεξέλεγκτη. Κάναμε ένα άλλο φόρουμ, και συμμετέχουμε και όπου αλλού θέλουμε στο ελεύθερο διαδίκτυο. Προσωπικά εγώ, δεν είμαι πλέον σε κανένα, αν δεις τα ποστ μου και τη συχνότητά τους, θα το καταλάβεις. Απλά κάνω κανένα πέρασμα που και που να δω τι κάνουν οι παλιές γνωστές.....αν δεν ενοχλώ δηλαδή......

Αυτη η ανασφαλεια σου! Very Happy Very Happy 
Λοιπον, πολυ σε πηγαινα και διαβαζα και τα ποιηματακια σου και παντα ησουν με την καλη κουβεντα...Απλα, μου φαινεται καπως, το να κανεις ηρωικη εξοδο απο καπου και μετα να ξαναμπαινεις εκει!..Αλλα οπως ειπες...ελευθερο το διαδικτυο...Αλλα και δημοσιο, προσθετω εγω..και οοοολα σχολιαζονται.. Wink Wink 

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:
Αυτη η ανασφαλεια σου! Very Happy Very Happy 
Λοιπον, πολυ σε πηγαινα και διαβαζα και τα ποιηματακια σου και παντα ησουν με την καλη κουβεντα...Απλα, μου φαινεται καπως, το να κανεις ηρωικη εξοδο απο καπου και μετα να ξαναμπαινεις εκει!..Αλλα οπως ειπες...ελευθερο το διαδικτυο...Αλλα και δημοσιο, προσθετω εγω..και οοοολα σχολιαζονται.. Wink Wink 

Ναι βρε Lillybell και εμένα τα σε LILLY υποκοριστικά συγκεκριμένο άτομο μου δείχνουν, αλλά δε θα σε εκθέσω....... έξοδο κάναμε αναγκαστικά, και χάσαμε μια καλή παρέα λόγω της τότε κατάστασης...αλλά βλέπω πως δεν άλλαξαν και πολλά...... Very Happy 

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ξερω για ποια το ειπε αλλα ηταν μεγαλο αδικο,και στην τελικη της παιρνει ολες οσες ειχαν-εχουν ονομα κ φωτο η μπαλα.

να σου πω,το ξερω οτι πολλες φορες με συμβουλευε σωστα,δεν λεω το αντιθετο,αλλα το αδικο δεν το μπορω!αν σε ενοχλει που η αλλη λεει για την πεθερα της μην διαβαζεις.ξερεις τι με ενοχλει?γουσταρω να δουλευουμε τα τρολ,αλλα οχι να δουλευομαστε μεταξυ μας δηλδη οι κοπελες που μιλαμε μαζι.κ η εντε με την καττυ μιλουσαν η ιδια χωνοταν στα θεματα τους ε λοιπον γιατι να αρχισει τετοια επιθεση?

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filenada έγραψε:Ναι βρε Lillybell και εμένα τα σε LILLY υποκοριστικά συγκεκριμένο άτομο μου δείχνουν, αλλά δε θα σε εκθέσω....... έξοδο κάναμε αναγκαστικά, και χάσαμε μια καλή παρέα λόγω της τότε κατάστασης...αλλά βλέπω πως δεν άλλαξαν και πολλά...... Very Happy 

Αα οχι..εδω πεφτεις εξω...Παντα ημουν lillybell και καμια αλλη..
"Εξεθεσε με" αλλα λαθος θα κανεις.. Razz Razz 

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλεναδα θυμαμαι που ειχες πει οτι ειχες φυγει κ ξανα ηρθες αλλα δεν μου ειχες πει ποια ησουν νομιζω scratch scratch  αλλα εγω σαν φιλεναδα σε γνωρισα δεν ειμαι κ πολυυυυ παλια!!!!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:το ξερω για ποια το ειπε αλλα ηταν μεγαλο αδικο,και στην τελικη της παιρνει ολες οσες ειχαν-εχουν ονομα κ φωτο η μπαλα.

να σου πω,το ξερω οτι πολλες φορες με συμβουλευε σωστα,δεν λεω το αντιθετο,αλλα το αδικο δεν το μπορω!αν σε ενοχλει που η αλλη λεει για την πεθερα της μην διαβαζεις.ξερεις τι με ενοχλει?γουσταρω να δουλευουμε τα τρολ,αλλα οχι να δουλευομαστε μεταξυ μας δηλδη οι κοπελες που μιλαμε μαζι.κ η εντε με την καττυ μιλουσαν η ιδια χωνοταν στα θεματα τους ε λοιπον γιατι να αρχισει τετοια επιθεση?

Ενταξει..δεν ξερω απο ενα σημειο κι επειτα..Δε θα μιλησω εγω για την εντε και το τι ελεγε.. Απλα σου ειπα αυτο που εβλεπα εγω σε εσας τις 2..Σε προστατευσε πολλες φορες και σε διαφορα..Απο τα πρωτα θεματα που αρχισατε να γραφετε...και ηταν κριμα που χαλασε το γελιο εδω..

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:

Απελθέτω απ εμού......δεν έχω τέτοια θέματα....να είσαι όποια θες, να είσαι καλά, να περνάς ακόμα καλύτερα και
ντεμάκι? μη σκας κοπέλα μου, δεν αξίζει τον κόπο!!!!

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:φιλεναδα θυμαμαι που ειχες πει οτι ειχες φυγει κ ξανα ηρθες αλλα δεν μου ειχες πει ποια ησουν νομιζω scratch scratch   αλλα εγω σαν φιλεναδα σε γνωρισα δεν ειμαι κ πολυυυυ παλια!!!!

ελα ρε ντεμυ σου ειχα στειλει πμ........τεσπα δεν εχει σημασια εξαλλου οι πιο πολλες ψευδωνυμα εχουμε .....

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:

εγω πραγματικα το πιστευω!!!τοση επιθεση πια σε μενα ο αντωνης??κ στην καττυ?

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσαρες σας αφηνω, ο μικρος μου ειναι πολυ χαλια και βηχει παω να κοιμηθουμε αγκαλιτσα.....καλο βραδυ!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:
Lillybell έγραψε:

εγω πραγματικα το πιστευω!!!τοση επιθεση πια σε μενα ο αντωνης??κ στην καττυ?

Ποιος Αντωνης καλε;; Αχ ντεμακι...Ουτε αυτος...

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filenada έγραψε:
Lillybell έγραψε:

Απελθέτω απ εμού......δεν έχω τέτοια θέματα....να είσαι όποια θες, να είσαι καλά, να περνάς ακόμα καλύτερα και
ντεμάκι? μη σκας κοπέλα μου, δεν αξίζει τον κόπο!!!!

Σαν να..νευριασες λιγο filenada...... Laughing Laughing 

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λυλυ δεν στεναχωρεθικα καθολου που εφυγε η εντε.αντιθετως!!καταντισε αντωνης!!!!

αντιθετως για αλλες που απουσιαζαν στεναχωρεθικα.αλλα για αυτη καθολου.

αλλα ας μιλησουμε για τιποτα ωραιο!!
που πηγε ο γυμναστης με τον υιο του αραγε?

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:λυλυ δεν στεναχωρεθικα καθολου που εφυγε η εντε.αντιθετως!!καταντισε αντωνης!!!!

αντιθετως για αλλες που απουσιαζαν στεναχωρεθικα.αλλα για αυτη καθολου.

αλλα ας μιλησουμε για τιποτα ωραιο!!
που πηγε ο γυμναστης με τον υιο του αραγε?

Αα να στενοχωρηθεις γιατι;; εννοειται..σιγα! Για τις φασεις με το γελιο ισως...

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τοτε ποιος????λυλυ πες τι ξερεις!!!! Razz Razz 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:τοτε ποιος????λυλυ πες τι ξερεις!!!! Razz Razz 

χαχαχαχα...θα σε αφησω να σκεφτεις...και μην ψαχνεις το προφανες.... Να 'χαμε να λέγαμε του ντουρνοθύρη λόγια.... - Σελίδα 5 522194 Να 'χαμε να λέγαμε του ντουρνοθύρη λόγια.... - Σελίδα 5 522194 Να 'χαμε να λέγαμε του ντουρνοθύρη λόγια.... - Σελίδα 5 522194 

filenada

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:
Σαν να..νευριασες λιγο filenada...... Laughing Laughing 

Όχι κοπέλα μου! Καμία σχέση! Αν κάτι μου τη δίνει στον γραπτό λόγο είναι ότι δε φαίνεται το ύφος....πίστεψέ με, καθόλου! Ίσα ίσα δε θέλω να μπλέκω με ποιος είπε,τι είπε και τι έγινε και γι αυτό ακριβώς απέχω πλέον....
Είναι πολύ χάλια το μικρό μου και μάσκες, εισπνοές, ιστορίες, πάω, πάω, καληνύχτα και όλα καλά!!! Όπως κι αν σε λένε!!!! Να 'χαμε να λέγαμε του ντουρνοθύρη λόγια.... - Σελίδα 5 215994

Έχει επεξεργασθεί από τον/την filenada στις Τρι Ιουν 17, 2014 1:29 pm, 2 φορές συνολικά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 32]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις