476 Απ: Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! Πεμ Ιουλ 24, 2014 12:53 am
stellina87
Είναι σε καλό δρόμο!
Και εμένα η γιατρός μου είπε να αποφεύγω τα ανθρακούχα γιατί εκτός ότι παχαίνουν ανεβάζουν το σάκχαρο στην εγκυμοσύνη.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stellina87 έγραψε:Και εμένα η γιατρός μου είπε να αποφεύγω τα ανθρακούχα γιατί εκτός ότι παχαίνουν ανεβάζουν το σάκχαρο στην εγκυμοσύνη.
eftixia έγραψε:stellina87 έγραψε:Εγώ Ευτυχία μου είμαι από τα άτομα που δυσκολεύονται να κάνουν εμετό.Οπότε προσπαθώ να μην ζορίζομαι, και τις ανέχομαι!
Και εγω το ιδιο υπαρχουν φορες που με πιανουν και δεν κανω οταν ομως επιμενουν μετα απο μονο του ερχεται....και η αληθεια ειναι οτι μετα με ανακουφιζει κιολας!!Επισης με βοηθαει πολυ το ανθρακικο!!!το τι ανθρακουχα εχω πιει δε λεγεται....Να πως θα μπουν τα κιλα.....απο τη ζαχαρη......
ANGEL έγραψε:eftixia έγραψε:stellina87 έγραψε:Εγώ Ευτυχία μου είμαι από τα άτομα που δυσκολεύονται να κάνουν εμετό.Οπότε προσπαθώ να μην ζορίζομαι, και τις ανέχομαι!
Και εγω το ιδιο υπαρχουν φορες που με πιανουν και δεν κανω οταν ομως επιμενουν μετα απο μονο του ερχεται....και η αληθεια ειναι οτι μετα με ανακουφιζει κιολας!!Επισης με βοηθαει πολυ το ανθρακικο!!!το τι ανθρακουχα εχω πιει δε λεγεται....Να πως θα μπουν τα κιλα.....απο τη ζαχαρη......
Κι εγώ για να τα αποφεύγω, έπινα σπιτική λεμονάδα με ανθρακούχο νερό. Όχι ότι η λεμονάδα δεν έχει ζάχαρη αλλά ... είναι πιο ...αγνά υλικά!!
Άλλωστε, μην ανησυχείται για τα κιλά! Μετά από λίγο καιρό, σταματούν οι ναυτίες και έρχονται οι καούρες! Ξεκινάμε λοιπόν τα γαλακτοκομικά (που τώρα δεν μπορώ να τα αγγίξω!) και κόβονται μαχαιρι όλα τα ανθρακούχα και ότιδηπότε χωνευτικό!!
Καλημερα Angel, μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!Δεν μας δινεις και πολυ κουραγιο να ξερεις.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαλαλι ολα θα περασουν....
Vassiliki_ έγραψε:Καλημερα και απο εμένα και καλώς σας βρήκα!
9 εβδομάδων εγω,πρώτο παιδάκι!
souzan έγραψε:γεια σας και από εμενα πριν λιγε ςμερες κρατησα το θετικο τεστ στα χερια μου και αυριο εχω ραντεβού με τον γιατρο μου αν όλα πανε καλα θα είναι το τριτο μου παιδακι εχω αλλα δυο αγορακια 2.5 και 8.5 χρονων από συπτωματα χαλια ολο με ποναει το στομαχι μου και εχω υπνηλία σαν αρρωστη αισθανομαι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης