Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzeni27 έγραψε:
den antexo allo έγραψε:
perperouna έγραψε:
den antexo allo έγραψε:Κοιτάξτε κορίτσια μπορεί να σας αγχώνει όλο αυτό και μπορεί τα πράγματα να είναι πολύ πιο απλά και να μην χρειάζεται εξωσωματική ή σπερματεγχυση, και με μια βόηθεια με κλομιφαίνη ας πούμε ίσως βοηθήσει.Εχετε σύμμαχο μεγάλο την ηλικία σας και καλό είναι να ψαχτειτε τώρα που είστε μικρές και η εξωσωματικη αχρειαστη να είναι.

Sorry βρε λενακι αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετη η κλομιφαινη τι ειναι??

Οπως σου έγραψα και παραπάνω νομιζω ότι κανα 6μηνο ή και χρόνο μπορείς να του δώσεις μια ευκαιρία.Η κλομιφαίνη είναι χαπάκια που τα παίρνεις για να κάνεις περισσότερα από 1 αυγουλάκια το μήνα και μαζί με την pregnyl  και προγραμματισμένες επαφές μπορεί να τα καταφέρεις.
αυτα τα χαπια πρεπει λογικα να τα συστησει ο γιατρος η δεν ειναι απαραιτητο?
Οτιδήποτε χάπια και πόσο μάλλον αυτά πάντα με παρακολούθηση από τον γιατρό σου.Γίνεται υπερηχογραφικός έλεγχος και πρέπει να δωθεί οποωσδήποτε pregnyl όταν θα είναι ώριμα αλλιώς γίνονται κύστες.

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
perperouna έγραψε:
den antexo allo έγραψε:
perperouna έγραψε:
darsel έγραψε:
perperouna έγραψε:Darsel θα συμφωνησω μαζι σου..αγχος κ αγχος ολοι εχουμε αγχος..αν ηταν ετσι δεν θα εμενε καμια εγκυος λογω αγχους .κ κακα τα ψεμματα οταν αποφασιζεις να κανεις παιδι παντα στο πισω μερος του μυαλου σου θα το σκεφτεσαι κ θα ανησυχεις..συμφωνω οτι πρεπει να το ψαχνεις πιο νωρις για να εισαι κ πιο ηρεμη αλλα στη περιπτωση τη δικη μου ο γιατρος μου τσατιστηκε που του πηγα το σπερματογραφημα κ διαφωνησε που εκανε ο αντρας μου εξετασεις.

κοιτα ειμαι και λιγο τρελλη εγω δεν ειμαι για πολλα. αν μου ειχε μιλησει ετσι θα τον ειχε παρει ο διαολος με συνοπτικες διαδικασιες. πρεπει να κοιταξεις ΣΟΒΑΡΑ το ενδεχομενο ο γιατρος σου να ΜΗΝ ειναι ειδικος στην υπογονιμοτητα, να ντρεπεται να το παραδεχτει κι εσυ να χανεις χρονο γιατι απλα εχεις μπλεξει με κομπλεξικο γιατρο.

κοιτα να δεις, γιατρος σου ειναι δεν εχετε υπογραψει και κανενα συμβολαιο ισοβιας συνεργασιας!!!

πωπω κενταω σημερα! ειναι μην παρω φορα!

Εσυ καλα τα λες εγω που θα βρω αλλο γιατρο..κ αντε παλι απο την αρχη..παντως μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις για να αναφερθει σε υπογονιμοτητα σε κανα χρονο λεει αν δεν εχεις πιασει τοτε το συζηταμε για εξετασεις..ετσι ειπε ο καλος μου ο γιατρος...........

Από επαρχία είσαι perperouna?Μόνο ένα γυναικολόγο έχετε στην περιοχή σας?

Απο αθηνα ειμαι αλλα για να βρεις το σωστο γιατρο που θα σου εμπνεει εμπιστοσυνη ειναι λιγο δυσκολο..κ χρονοβορο
Θα βρούμε τότε γιατρό.Στην Αθήνα είναι η πηγή.χεχεχε

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
den antexo allo έγραψε:
perperouna έγραψε:
den antexo allo έγραψε:
perperouna έγραψε:
den antexo allo έγραψε:
perperouna έγραψε:Darsel θα συμφωνησω μαζι σου..αγχος κ αγχος ολοι εχουμε αγχος..αν ηταν ετσι δεν θα εμενε καμια εγκυος λογω αγχους .κ κακα τα ψεμματα οταν αποφασιζεις να κανεις παιδι παντα στο πισω μερος του μυαλου σου θα το σκεφτεσαι κ θα ανησυχεις..συμφωνω οτι πρεπει να το ψαχνεις πιο νωρις για να εισαι κ πιο ηρεμη αλλα στη περιπτωση τη δικη μου ο γιατρος μου τσατιστηκε που του πηγα το σπερματογραφημα κ διαφωνησε που εκανε ο αντρας μου εξετασεις.
Εσείς προσπαθήτε πολύ καιρό?

Εξι μηνες προσπαθουμε..δεν ειναι αρκετος καιρος αλλα εχω αρκετα βαρυ ιστορικο κ ανησυχω κ ηθελα να του εκφρασω καποιες αποριες..
Νομίζω ότι εσύ πρέπει να περιμένεις άλλους 6 μήνες είσαι πολύ μικρή.Τι ιστορικό αν επιτρεπεται?

Πριν απο τεσσερα χρονια εμφανισα κατι κυστες ινομυωματα που μπορει να εξελισσοταν σε καρκινο αργοτερα κ λογω της μητερας μου που ειχε καρκινο στο τραχηλο προχωρησα σε αφαιρεση της κυστης στο τραχυλο..φυσικα αυτα δεν ξερεις ποτε θα εμφανιστουν ξανα κ σε τι βαθμο κ ανησυχω οσο περναει ο καιρος.βεβαια κανανε βιοψια κ δεν ηταν κακοηθης αλλα ποτε δν ξερεις
ελα μη μου στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε αφού τα αφαίρεσες...ξου ξου να μην ξαναγυρίσουν.Εγώ λέω να συνεχίσεις προγραμματισμένα αλλους 6 μήνες και σε αυτό το διάστημα να βρεις και έναν άλλο γιατρό γιατί και σε περιπτωση εγκυμοσύνης τον γιατρό μας τον θέλουμε και να καθσυ=ιχάζει τους φόβους μας και όχι να μας διώχνει. Wink 

Ναι μωρε κοριτσακι μου δεν στεναχωριεμαι το εχω ξεπερασει πια αλλα δεν παυει να ειναι μια ανησυχια κ αυτη..εγω θα συνεχισω φυσικα οσο πιο ηρεμα μπορω..ο γιατρος μου ειπε δυο φορες την εβδομαδα ειναι αρκετο δεν ειναι ομως λιγο??

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katerina1983 έγραψε:λενακι μου καλησπερα!!!
ο πρωτος λογος ειναι ο οικονομικος,ειναι ιδιωτης και ειναι σε κλινικη!!!No money!!!
ο δευτερος λογος ειναι  οτι εκανα πολλα σε αυτον και χαρα δεν ειδα ακομα!!!!
και ανακαλυψα οτι εχω υποθυροειδισμο,κατι που περυσι οταν καναμε διαφορα με τον γιατρο ειχα την προδιαθεση τοτε και δεν μπηκε καν στον κοπο να μου πει να κοιταχτω και σε εναν ενδοκρινολογο!!!!μονο οτι ολα ειναι καλα!!!και φετος εκεινη η προδιαθεση εγινε ενας ωραιοτατος υποθ...που πρεπει να ρυθμιστει για να μεινω εγκυος.....οσο και να  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 22 215994  αν δεν ρυθμιστει δεν προκειται ποτε να  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 22 990599  οποτε αλλαγη!!!!να παρω και αλλη γνωμη!!!
Σωστήηηη και εγώ είχα υποθυρεοδισμό και το έμαθα μετά την πρώτη αποτυχημενη εξωσωματικη...... Twisted Evil Twisted Evil 

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
perperouna έγραψε:
den antexo allo έγραψε:
perperouna έγραψε:
den antexo allo έγραψε:
perperouna έγραψε:
den antexo allo έγραψε:

Εξι μηνες προσπαθουμε..δεν ειναι αρκετος καιρος αλλα εχω αρκετα βαρυ ιστορικο κ ανησυχω κ ηθελα να του εκφρασω καποιες αποριες..
Νομίζω ότι εσύ πρέπει να περιμένεις άλλους 6 μήνες είσαι πολύ μικρή.Τι ιστορικό αν επιτρεπεται?

Πριν απο τεσσερα χρονια εμφανισα κατι κυστες ινομυωματα που μπορει να εξελισσοταν σε καρκινο αργοτερα κ λογω της μητερας μου που ειχε καρκινο στο τραχηλο προχωρησα σε αφαιρεση της κυστης στο τραχυλο..φυσικα αυτα δεν ξερεις ποτε θα εμφανιστουν ξανα κ σε τι βαθμο κ ανησυχω οσο περναει ο καιρος.βεβαια κανανε βιοψια κ δεν ηταν κακοηθης αλλα ποτε δν ξερεις
ελα μη μου στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε αφού τα αφαίρεσες...ξου ξου να μην ξαναγυρίσουν.Εγώ λέω να συνεχίσεις προγραμματισμένα αλλους 6 μήνες και σε αυτό το διάστημα να βρεις και έναν άλλο γιατρό γιατί και σε περιπτωση εγκυμοσύνης τον γιατρό μας τον θέλουμε και να καθσυ=ιχάζει τους φόβους μας και όχι να μας διώχνει. Wink 

Ναι μωρε κοριτσακι μου δεν στεναχωριεμαι το εχω ξεπερασει πια αλλα δεν παυει να ειναι μια ανησυχια κ αυτη..εγω θα συνεχισω φυσικα οσο πιο ηρεμα μπορω..ο γιατρος μου ειπε δυο φορες την εβδομαδα ειναι αρκετο δεν ειναι ομως λιγο??
Εγώ σε όσους έχω πάει μου λένε παραμέρα όλο το μήνα.Και θα με ρωτήσεις τι νόημα έχει μετά τις γόνιμες?Και θα σου πω ότι όλοι λένε ότι όταν κάνεις παραμέρα καθαριζει το σπέρμα από τις φλεγμονές και εφόσον υπάρχει μια παύση κατα την περίοδο περιπου 5-7 μέρες καλό είναι μετά να γίνεται παραμέρα για όλο τον υπόλοιπο μήνα.

katerina1983

katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
den antexo allo έγραψε:
katerina1983 έγραψε:
Σωστήηηη και εγώ είχα υποθυρεοδισμό και το έμαθα μετά την πρώτη αποτυχημενη εξωσωματικη...... Twisted Evil Twisted Evil 

Ε μα δεν ειναι να τα παιρνεις??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
πρεπει πρωτα να αποτυχεις σε αυτα και μετα ξανα ψαξιμο???την ψυχολογια του καθε ατομου την ρωτανε???εσυ τωρα τι κανεις με τον υποθ???

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες παρα πολυ με ηρεμησατε!!!θα του δωσω μια δευτερη ευκαιρια λεω γιατι ολοι την αξιζουμε κ αν δω οτι συνεχιζει θα ψαξω για αλλο γιατρο..γενικα θα ψαχτω για να εχω καβατζα..

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
den antexo allo έγραψε:
perperouna έγραψε:
den antexo allo έγραψε:
perperouna έγραψε:
den antexo allo έγραψε:
perperouna έγραψε:
den antexo allo έγραψε:

Εγώ σε όσους έχω πάει μου λένε παραμέρα όλο το μήνα.Και θα με ρωτήσεις τι νόημα έχει μετά τις γόνιμες?Και θα σου πω ότι όλοι λένε ότι όταν κάνεις παραμέρα καθαριζει το σπέρμα από τις φλεγμονές και εφόσον υπάρχει μια παύση κατα την περίοδο περιπου 5-7 μέρες καλό είναι μετά να γίνεται παραμέρα για όλο τον υπόλοιπο μήνα.

Ετσι κανω κ εγω..μερα παρα μερα ακριβως μετα το τελος της πςριοδου μεχρι την επομενη για να ειμαι μεσα κ γενικα οποτε θελουμε κ μας ερθει!!!

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katerina1983 έγραψε:
den antexo allo έγραψε:

Ε μα δεν ειναι να τα παιρνεις??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
πρεπει πρωτα να αποτυχεις σε αυτα και μετα ξανα ψαξιμο???την ψυχολογια  του καθε ατομου την ρωτανε???εσυ τωρα τι κανεις με τον υποθ???
Ασε τι είχα πάθει μου ερχόταν να πάω να τον δείρω και μάλιστα τότε είχα tsh κοντά στο 6 και όταν κάνεις εξωσωματική πρέπει να είναι κάτα από 2 οπωσδηπότε.Παίρνω το χαπάκι μου, θυροξίνη παίρνω λόγω hashimoto και είμαι μια χαρά σε όλα.Ξεπρηστηκε όλο μου το σώμα σταματησε να έχω εξάψεις και πήγα και στο κανονικό μου βάρος.

katerina1983

katerina1983
den antexo allo έγραψε:
katerina1983 έγραψε:
den antexo allo έγραψε:
Ασε τι είχα πάθει μου ερχόταν να πάω να τον δείρω και μάλιστα τότε είχα tsh κοντά στο 6 και όταν κάνεις εξωσωματική πρέπει να είναι κάτα από 2 οπωσδηπότε.Παίρνω το χαπάκι μου, θυροξίνη παίρνω λόγω hashimoto και είμαι μια χαρά σε όλα.Ξεπρηστηκε όλο μου το σώμα σταματησε να έχω εξάψεις και πήγα και στο κανονικό μου βάρος.

κοντα στο 6? Shocked  εγω ειχα προδιαθεση 3,7 αλλα τωρα ειναι 5.1,δεν ειναι πολυ,αλλά  Rolling Eyes   Cool !!!!τωρα ποσο εχεις?κατεβηκε?εισαι ακομα με τον ιδιο γιατρο?του ειπες τιποτα?αν θες λες....

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καληνυχτα κοριτσαρες καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!παρασκευη αυριο!!!!!!ευχαριστω κ παλι για ολα!!!

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katerina1983 έγραψε:
den antexo allo έγραψε:

κοντα στο 6? Shocked  εγω ειχα προδιαθεση 3,7 αλλα τωρα ειναι 5.1,δεν ειναι πολυ,αλλά  Rolling Eyes   Cool !!!!τωρα ποσο εχεις?κατεβηκε?εισαι ακομα με τον ιδιο γιατρο?του ειπες τιποτα?αν θες λες....
Χαχαχα πλάκα έχεις...4 γιατρούς έχω αλλάξει απο τότε Shocked Shocked Shocked 
Τώρα έχω 1,2 με 1,5 το πολύ.Να σου πω και το 5,1 είναι πολύ να ξέρεις, κάτω απο 4,5 οπωσδηπότε.

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
perperouna έγραψε:Καληνυχτα κοριτσαρες καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!παρασκευη αυριο!!!!!!ευχαριστω κ παλι για ολα!!!
Καληνύχτα γλυκιά μου.ολα καλά θα σου πάνε μικράκι.

katerina1983

katerina1983
den antexo allo έγραψε:
katerina1983 έγραψε:
den antexo allo έγραψε:
Τώρα έχω 1,2 με 1,5 το πολύ.Να σου πω και το 5,1 είναι πολύ να ξέρεις, κάτω απο 4,5 οπωσδηπότε.

εμενα και σε παλαιοτερες εξετασεις πολυυυ παλιες δεν ηταν ποτε κατω απο 2,5 ΠΟΤΕ......και ΠΟΤΕ δεν εχω μεινει.....
ουτε και με το 3,7 και με προγραμματισμενες οωρηξιες και σπερματεγχυσεις και και και...... Rolling Eyes 
δηλαδη ελεος πια με μερικους που ''παραβλεπουν''καποια σοβαρα πραγματα και ''ποδοπατανε'' την λαχταρα σου....
αλλα θα μου πεις ο καθενας ειναι στο ειδος του....ο καρδιολογος για την καρδια κτλ κτλ κτλ  Rolling Eyes 

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katerina1983 έγραψε:
den antexo allo έγραψε:

εμενα και σε παλαιοτερες εξετασεις πολυυυ παλιες δεν ηταν ποτε κατω απο 2,5 ΠΟΤΕ......και ΠΟΤΕ δεν εχω μεινει.....
ουτε και με το 3,7 και με προγραμματισμενες οωρηξιες και σπερματεγχυσεις και και και...... Rolling Eyes 
δηλαδη ελεος πια με μερικους που ''παραβλεπουν''καποια σοβαρα πραγματα και ''ποδοπατανε'' την λαχταρα σου....
αλλα θα μου πεις ο καθενας ειναι στο ειδος του....ο καρδιολογος για την καρδια κτλ κτλ κτλ  Rolling Eyes 
Εσύ παιρνεις χαπι?

katerina1983

katerina1983
den antexo allo έγραψε:
katerina1983 έγραψε:
den antexo allo έγραψε:

Εσύ παιρνεις χαπι?

αυριο ξεκιναω  cheers cheers cheers 

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katerina1983 έγραψε:
den antexo allo έγραψε:
katerina1983 έγραψε: 
Εσύ παιρνεις χαπι?

αυριο ξεκιναω  cheers cheers cheers 
Ωραία Κατερινιώ μου, άρα το πρώτο βηματάκι θα γίνει και ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να μείνεις έγκυος πολύ πολύ σύντομα.

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λοιπόν πάω και εγώ για νάνι για να είμαι φρέσκια αυριο πρωτη μέρα στη δουλειά.Επιτέλους να ξεσκουριάσω και λιγάκι.
Φιλάκια πολλά και καληνύχταααααααα

katerina1983

katerina1983
καληνυχτα και καλη δουλιτσα!!! σ'ευχαριστω λενακι μου,ευχομαι ακριβως τα ιδια και σε εσενα,συντομα να ερθει το σπορακι!!!!θα τα πουμε κοριτσια,παω και εγω σιγα σιγα !!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κοιτα εγω δεν ειμαι απο Β.Ελλαδα Χαλκιδικη εχω παει τρεις χρονιες και ειναι παρα πολυ ωραια καταπληκτικες θαλασσες αλλα υπαρχουν παρα πολλα καταπληκτικα μερη στην Ελλαδα.Παντως εξακολουθω να σε ζηλευω Χαλκιδικη που???

Καλα, πλακα κανω, δεν μου αρεσει και παααρα πολυ στη Χαλκιδικη,εχω παει σε πολυ καλυτερα μερη κι εχω ζησει και σε ενα νησι λιγα χρονια που ηταν υπεροχο το μερος και οι θαλασσες του...Κυριως, τωρα που το σκεφτομαι δεν συμπαθω τους Χαλκιδικιωτες, σχεδον μεγαλωσα εκει, οποτε μπορω να εχω αποψη, γιατι εχουμε σπιτι και πηγαινα 3 μηνες φουλ το καλοκαιρι και αυτο που θυμαμαι παντα ειναι η κουτοπονηρια τους και το ποσο φραγκοφονιαδες ειναι...(Οχι οτι στα νησια δεν ειναι, αλλα εκει...την ειχαν δει καπως)....Στο δευτερο ποδι εχουμε σπιτι..

Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα πουλάκι μου!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 22 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 22 417472 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Liontarina29 έγραψε:Γεια σας κοριτσουλια!!!ειμαι μια νυφη πανετοιμη να το καραδιασκεδασει!!!! αυριο επιτελους εφτασε η μερα! η ακατανομαστη οχι ακομη αλλα ισως θα φταινε οι προετοιμασιες!!! τα φιλια μου σε ολες και τα λεμε πολυ συντομα να σας ενημερωσω για τα του γαμου κτλ κτλ!!!!

Η ώρα η καλή!!!!!

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καληνυχτα σε ολα τα κοριτσια και ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα και γρηγορα να ξεπερασουμε καθε εμποδιο κ να εχουμε στην κοιλιτσα μας ενα σπορακι... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 22 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 22 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 22 536304 flower flower flower 

Titino

Titino
Καλησπέρα. Λιλυ να περάσεις τέλεια! ναι ούτε εγώ ξέρω πότε θα δω με.τη ωορρηξια μου πρώτα. Και εγω παρθένος!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια μου!Προσπαθούσα να σας προλάβω αλλά άργησα να σας διαβάσω..Κατερινάκι μου μακάρι να είναι τα τελευταία χάπια που παίρνεις και το μωράκι σας να είναι στον δρόμο!Ειρηνάκι μου ανεμιστήρα αγκαλιά υγρά πολλά και ξάπλα με τέτοια ζέστη!Στις υπόλοιπες στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου!Αα ξέχασα και εγώ και ο άντρας μου είμαστε υδροχόοι με 2 μέρες διαφορά!

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε τιτινο μου τωρα το παρατηρησα ιδια ηλικια εχουμε? το 87 κ εσυ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις