Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 23]

zenaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αγγελακι στον ουρανο έγραψε:
zenaki έγραψε:Για σου Αγγελακι στον ουρανό σε κάλως ορίζω ειμαι και γω μανουλα απο εξωσωματική και ξερω ακριβώς πως ειναι τα πράγματα εύχομαι απο καρδια σύντομα τα καλύτερα  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 417472 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 417472 

σ'ευχαριστω  πολύ  zenaki   μου   να  εισαι  καλα  μακαρι  όλα  τα   κορίτσια  που  είναι  σε  αυτην  την  προσπαθεια  να  αποκτησουν  αυτό  το   δωρο  θεου!!!!!
ποσα  παιδακια  εχεις??

Εχω ενα αγορακι 4 αρων ετων με φυσιολογική σύλληψη και τον Απριλη έκανα την πρώτη μου εξωσωματική λογο οτι ο καρκινος χτύπησε το σπιτι μας οποτε οι γιατροι μας ειπαν πως μονο με εξωσωματική θα μπορούσαμε να κάνουμε δεύτερο παιδάκι
ετσι εγινε εκανα οπως προείπα την πρώτη εξωσωματική καταφερα να μεινω εγκυος σε 2 μωρακια αλλα το ενα καποια στιγμη υποχώρησε οποτε και σωθηκε αυτο που εχω μεσα μου ειμαι ευγνώμων ακομη και για αυτο ο κίνδυνος πια εχει εξαφανιστεί και το μωρακι μου χαίρει ακρας υγείας ειμαι στις 21 εβδομαδες και πραγματικα επιδη εχω βιωσει πολλα που μονο δυνατη με εκαναν ευχομαι απο καρδιας να εχεις το καλυτερο και ολες βεβαια η γυναικες που παιρνουν την αποφαση να γίνουν μανουλες . Συγνώμη αν κουρασα με το μεγαλο μήνυμα μου και παλι της εγκαρδιες ευχες μου κοριτσακι μου

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
zenaki έγραψε:
zenaki έγραψε:Για σου Αγγελακι στον ουρανό σε κάλως ορίζω ειμαι και γω μανουλα απο εξωσωματική και ξερω ακριβώς πως ειναι τα πράγματα εύχομαι απο καρδια σύντομα τα καλύτερα  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 417472 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 417472 

σ'ευχαριστω  πολύ  zenaki   μου   να  εισαι  καλα  μακαρι  όλα  τα   κορίτσια  που  είναι  σε  αυτην  την  προσπαθεια  να  αποκτησουν  αυτό  το   δωρο  θεου!!!!!
ποσα  παιδακια  εχεις??

Εχω ενα αγορακι 4 αρων ετων με φυσιολογική σύλληψη και τον Απριλη έκανα την πρώτη μου εξωσωματική λογο οτι ο καρκινος χτύπησε το σπιτι μας οποτε οι γιατροι μας ειπαν πως μονο με εξωσωματική θα μπορούσαμε να κάνουμε δεύτερο παιδάκι
ετσι εγινε εκανα οπως προείπα την πρώτη εξωσωματική καταφερα να μεινω εγκυος σε 2 μωρακια αλλα το ενα καποια στιγμη υποχώρησε οποτε και σωθηκε αυτο που εχω μεσα μου ειμαι ευγνώμων ακομη και για αυτο ο κίνδυνος πια εχει εξαφανιστεί και το μωρακι μου χαίρει ακρας υγείας ειμαι στις 21 εβδομαδες και πραγματικα επιδη εχω βιωσει πολλα που μονο δυνατη με εκαναν ευχομαι απο καρδιας να εχεις το καλυτερο και ολες βεβαια η γυναικες που παιρνουν την αποφαση να γίνουν μανουλες . Συγνώμη αν κουρασα με το μεγαλο μήνυμα μου και παλι της εγκαρδιες ευχες μου κοριτσακι μου  

αχ κοριτσι μου πρωτα πρωτα να χαιρεσαι το αγορακι σου να είναι γερο και καλοτυχο, και με το καλο να ερθει και το επομενο με υγεια!!!! χαιρομαι που ειναι τωρα όλα καλα με την υγεια σου και ευχομαι να ειστε γεροι και δυνατοι να μεγαλώσετε τα παιδακια σας!!!! σ'ευχαριστω πολύ για της ομορφες ευχες σου.

καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 379767 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 379767 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 379767 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 379767 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 379767 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 379767 

zenaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
zenaki έγραψε:

ποσα  παιδακια  εχεις??

αχ  κοριτσι  μου  πρωτα  πρωτα  να   χαιρεσαι το  αγορακι   σου  να  είναι  γερο  και  καλοτυχο,  και  με  το  καλο  να  ερθει  και  το  επομενο  με  υγεια!!!!    χαιρομαι που  ειναι  τωρα  όλα  καλα   με την  υγεια   σου  και  ευχομαι  να  ειστε  γεροι  και  δυνατοι  να  μεγαλώσετε τα  παιδακια  σας!!!! σ'ευχαριστω  πολύ  για  της  ομορφες  ευχες  σου.

καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 379767 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 379767 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 379767 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 379767 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 379767 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 379767 

Θα μπαινω να βλεπω τα νεα σου συνεχως  Wink Wink 

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια!!!μαρια καλα νεα να ακουσουμε σημερα!!!!όλα καλα θα πάνε!

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
efaki27 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!μαρια καλα νεα να ακουσουμε σημερα!!!!όλα καλα θα πάνε!

γεια σου εφακι τι κανεις?? εγω αυτές της της ημερες τρεχω για εξωτερικες δουλεις και μπενω για λιγο!!!! από το μαρακι κανενα νέο χαθηκε..
ΜΑΡΙΑΜ μου που εισαι???
 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 228222 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 228222 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 228222 

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
zenaki έγραψε:
zenaki έγραψε:

ποσα  παιδακια  εχεις??

αχ  κοριτσι  μου  πρωτα  πρωτα  να   χαιρεσαι το  αγορακι   σου  να  είναι  γερο  και  καλοτυχο,  και  με  το  καλο  να  ερθει  και  το  επομενο  με  υγεια!!!!    χαιρομαι που  ειναι  τωρα  όλα  καλα   με την  υγεια   σου  και  ευχομαι  να  ειστε  γεροι  και  δυνατοι  να  μεγαλώσετε τα  παιδακια  σας!!!! σ'ευχαριστω  πολύ  για  της  ομορφες  ευχες  σου.

Θα μπαινω να βλεπω τα νεα σου συνεχως  Wink Wink 

Smile Smile Smile Smile Smile Wink Wink Wink Wink Wink 

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
agelaki όλα καλά,κ γω μια απο τα ίδια.η μαρια σημερα θα πηγενε για υπερυχο,αντε να μπει να μας πει νέα!!!!!!να ξαναχορεψουμε!!!!! καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
περιμενουμεεεεεεεε!!!!!!!!!

καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariamouαγγελακικαλημερα.αχ μαρια που εισαι,ελπιζω όλα καλά!σημερα το μυαλό μου όλο σε σενα ειναι...αγγελακι επιτελους δροσισε,ε?σημερα ειναι για βολτα!!

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩ ΠΩ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ!ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ......ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ,ΤΡΕΜΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ,ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ:ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΧΑΖΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ.ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΘΟΛΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΜΒΡΥΪΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ. καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΦΑΚΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΡΙΑΜ1 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩ ΠΩ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ!ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ......ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ,ΤΡΕΜΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ,ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ:ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΧΑΖΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ.ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΘΟΛΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΜΒΡΥΪΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ. καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ! ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΚΑ.
ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΑΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΗΡΕΜΙΣΕ ,ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ .

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σύλβια έγραψε:
ΜΑΡΙΑΜ1 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩ ΠΩ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ!ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ......ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ,ΤΡΕΜΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ,ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ:ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΧΑΖΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ.ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΘΟΛΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΜΒΡΥΪΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ. καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ! ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΚΑ.
ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΑΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΗΡΕΜΙΣΕ ,ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ  ΞΕΚΙΝΗΣΕ .
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ?ΕΓΩ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σύλβια έγραψε:

ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΑΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΗΡΕΜΙΣΕ ,ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ  ΞΕΚΙΝΗΣΕ .
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ?ΕΓΩ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΡΙΑΜ1 έγραψε:
Σύλβια έγραψε:

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ;
ΑΠΛΑ , ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ,ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΤΟΥΒΛΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ "ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ".
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...!

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
efaki27 έγραψε:mariamouαγγελακικαλημερα.αχ μαρια που εισαι,ελπιζω όλα καλά!σημερα το μυαλό μου όλο σε σενα ειναι...αγγελακι επιτελους δροσισε,ε?σημερα ειναι για βολτα!!

καλημέρα εφακι μου καλημέρα μαρακι μου και καλο μηνα να εχουμε κορίτσια!!
 sunny  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810 

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

τελειαααααα  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 
θα περιμενεις τωρα να ακουσεις τον ποιο ομορφο χτυπο!!!!

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπραβο μαρια, καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 654316 ουφ με εφυγε κ μενα ενα ανχος αποτο πρωι ολο σε σενα ειναι το μυαλο μου!!!!!αχ την αλλη πεμπτη θα ειναι όλα τα λεφτα,η μικρη του καρδουλα θα χτυπησει,αχ το νινακι μου!!!!!!δωστου ενα χαδι κ απο μενα!!!!μακαρι όλα τα παιδια του κοσμου να ειναι γερα!ξεκουραση τωρα μεχρι την αλλη βδομαδα!!!

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΟ AIR CONDITION ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ.ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!ΣΑΣ ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ,ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΝΕΑ.

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν μας ζάλισες,ισα ισα μας λες ευχαριστα νέα!την δευτερα θα στηλω μηλαρακι κ λαδακι σε μια κοπελα που το εχει αναγκη.δεν την ξερω,απο ενα φορουμ μιλαμε κ το θελει πολύ!ειδες που οταν κανεις ενα καλο,αυτο διπλασιάζετε?

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
efaki27 έγραψε:δεν μας ζάλισες,ισα ισα μας λες ευχαριστα νέα!την δευτερα θα στηλω μηλαρακι κ λαδακι σε μια κοπελα που το εχει αναγκη.δεν την ξερω,απο ενα φορουμ μιλαμε κ το θελει πολύ!ειδες που οταν κανεις ενα καλο,αυτο διπλασιάζετε?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ sunny sunny ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ !ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ..... καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 417472 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 417472 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 417472 

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλα να περάσετε μαρια μου,θα περιμενουμε νεα την πέμπτη!!!αντε να επιστεψει κ το αγγελακι απο την Δραμα,γιατι πολυ ησυχια έπεσε.εμεις μαλλον π-σ-κ χαλκιδικη,τελευταιες διακοπες!

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κορίτσια μου καλησπερα τι μου κανετε?? εγω περασα πολύ ομορφα το Σ/Κ ηρεμσαμε, πιστευω και εσεις να τα περασατε ωραια ετσι!!!
ΜΑΡΙΑΜ μου κοριτσι μου γλυκο δεν θελω να στεναχωριεσαι και μην ακους κανεναν ολαααα θα πανε καλα θα ακουσεις και την καρδουλα όχι μια φορα αλλα απεριοριστεςςςςςς ο θεος δεν θα το επιτρεψη να φυγη αυτην τι φορα, και θα δεις και στον τρισδιαστατο υπερηχο το ομορφο προσωπακι του!!!!  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy 
ΕΦΑΚΙ μου τι κανεις κοριτσι πως ηταν η διακοπουλες σου??? γεμησε της μπαταριες γιατι ερχετε και η δικια σου σειρα για ξαπλα και ξεκουραση σε λιγο καιρο!!!!  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 544943  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 544943 

καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 337404  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 386913  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 337404  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 386913  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 337404  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 386913  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 337404  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 386913  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 337404  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 386913  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 337404  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 386913  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 337404  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 386913  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 386913  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 337404  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 386913  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 337404  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 386913  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 386913  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 337404 

οι πελαργοι θα ερχοντε σιγα σιγα για ολες μας!!!!!

καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 14 315810 

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
όλα καλά αγγελάκι,δεν πηγαμε πουθενα,αυτο το πσκ θα πάμε.τα νεα μας τα ίδια.ο αυγουστος εμεινε κ τον σεπτεμβριο ξεκινάει η δοκιμασία!!!καλη εβδομάδα να εχουμε!

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
efaki27 έγραψε:όλα καλά αγγελάκι,δεν πηγαμε πουθενα,αυτο το πσκ θα πάμε.τα νεα μας τα ίδια.ο αυγουστος εμεινε κ τον σεπτεμβριο ξεκινάει η δοκιμασία!!!καλη εβδομάδα να εχουμε!

επισης καλη εβδομαδα κοριτσι!!!!!
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις