Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
676 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 676 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 23]

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 6.30,ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ..... sunny sunny ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΩΡΕ.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΓΩ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ!ΣΑΣ ΦΙΛΩ.....

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημέρα κορίτσια μου!!
μαρακι τα ξημερωματα εβρεχε αλλα το πρωι που σηκωθηκα κατά της 9 σταματησε και τωρα εχουμε έναν υπεροχο ηλιο.. ειχα παρεα για καφεδακι μια φιλη μου ,και μολις εβαλα να γινονται τα γεμηστα μου!!!! ναι κοριτσι μου σε καταλαβαινω το ανχος σου αλλα αφου εφτασες μεχρι εδώ μην σε στεναχωρη τιποτα!!!! φιλια πολλα..

καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 669659 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 669659 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 669659 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 669659

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΛΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ....ΕΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΦΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΓΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΜΟΥ. καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 417472 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 417472 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 417472

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΑΡΙΑΜ1 έγραψε:ΑΛΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ....ΕΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΦΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΓΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΜΟΥ. καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 417472 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 417472 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 417472

καλα εκανες κοριτσι μου πανε να δεις το μικρουλι σου και θα μας πεις να νεα σου!!! αν είμασταν κοντα θα σε φιλευα αφου σου αρεσουν τοσο στεναχωριέμαι που σου ανοιγω την ορεξη και δεν κανει για το νινακι σου....

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΣ ΝΑ ΦΑΩ...ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΑΡΙΑΜ1 έγραψε:ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΣ ΝΑ ΦΑΩ...ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...

καλη ορεξη και καλο μεσημερη κοριτσι!!!!

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
για σας κ απο μενα!!!!εγω σημερα μακαρονια με σαλτσα!μαρια εισαι πολυ τυχερη που εχεις εναν τετοιο γιατρο!μακαρι κ η δικια μου να μου κλεινει (στο μελλον) ραντεβου οποτε το θελησω!!!μπραβο στο γιατρο σου!αντε να σου φυγει κ το ανχος!πως περναει ο καιρος ρε κοριτσια,διαβασα την αρχη της σηζητησης μας και

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εχουνε περασει σχεδον 3 μηνες....ανχοι,ανυσηχιες,αγωνιες,αλλα στο τελος πιστευω οτι θα πετυχουμε κ οι 3!!!η μαρια μας εκανε το δρομο κ εμεις ακολουθουμε....καλο μεσημερι κ απο μενα!

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ ΕΦΑΚΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΗΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ!!!!

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xaxa,αντε να δουμε τι θα σε πει μολις σε δει!!!!μονο αν μετακομισει σπιτι σου θα ησυχασεις!!! Very Happy Very Happy Very Happy
ρωτησες καμια φιλη σου για τα συμπτωματα?

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΔΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΟΡΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ.ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΜΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ?

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αντε σου εκανε την χαρη το στηθος....ειδες?χαχα!!!!εδω χαλια ολη μερα βρεχει κ ολη μερα σπιτι...αυριο αν μπορεσεις στηλε μας τα νεα σου!!!το αγγελακι μαλλον βολταρει σημερα....σου στελνουμε μια προσευχη για να πανε όλα καλα!

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΦΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημέρα σας κορίτσια μου , τι μου κανετε??? μαρακι μου ειδες τσαμπα στεναχωριεσε κι ανχωνεσε όλα πανε όπως πρεπει Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy θα δεις και το νινακι σου και σημερα , ελα δεν πηραζει ο γιατρος σου καταλαβαινει απλος σε μαλωνει για να μην ανχωνεσε!!
το σ/κ ολο εξω ημουν γι'αυτο δεν μπηκα καθολου μεσα, σαββατο πηραμε τα βουνα πηγαμε πρωτα στο γευγελη στα σκοπια και μετα στην γουμενησσα δεν μας σταματα ουτε η μπορες χα χα Laughing Laughing Laughing και χτες είμασταν στα σερρας, δεν λεμε να κατσουμε στον κ..... χαχαχαχα σημερα εχει και μια υπεροχη ημερα μαλλον θα παμε στην εκθεση!!!!!
εφακι δεν θα πατε εκθεση????

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria θα σου στηλω μνμ να σου πω αναλυτικα την λυπητερη...(τιμη).αγγελακι καλα εκανες,δωστου να καταλάβει...εμεις κατσαμε σπιτι αυτες τις μερες...θα παμε εκθεση αυτη την εβδομαδα!!!μαρια περιμενουμε νεα σου....

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΕΙΝΑΙ 4.30 cm ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΗΧΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ.ΑΑΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ,ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ!ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.......ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!
ΤΙ ΕΚΘΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ?

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχομαι καποτε να το ζησουμε κ εμεις...και συντομα!!!ειναι η ΔΕΘ,καθε χρονο γινετε,εχει τα πάντα ,χαμος,εμεις συνηθως αγοραζουμε παραδοσιακα προιοντα (π.χ.χυλοπιτες,τραχανα κ.α.).εχει απο αμαξια ,κοτερα,μεχρι καλυντικα..φαγητα,υλικα κατασκευης,θερμανσης,τα παντα!!!!κ 9+30 εχει συναυλιες.βανδη-παολα-ροκκος-φουρειρα κ.α.

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΟΥΑΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΘΕΣΗ.ΕΦΑΚΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ 9, ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΜΑΣ.ΠΑΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΙΜΑ,ΒΥΕ ΒΥΕ

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημέρα στα κορίτσια μου!!!!!! ειδες μαρακι μου ενοητε ότι όλα θα είναι τελεια με το νινακι σου.. αντε εφακι σε λιγο θα μιλαμε και για την δικια σου εγκυμοσυνη!!!! φιλακιαααα

καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 328109 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 328109 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 328109 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 328109 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 328109 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 328109 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 328109 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 328109 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 328109 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 328109 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 328109 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 328109 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 328109 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 328109 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 328109 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 18 328109

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και ο μηνας εχει 9 ....χαχαχα...εγω λεω κοντη γιορτη...χαχαχα

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα!!!σημερα εγω πρωινη.....ξυπνησα 9 ηωρα,ξημερωματα για μενα!!!!!φαι εχουμε,δουλιες δεν εχουμε,οποτε φραπεδακι(γιατι εχει κ ζεστα κ ηλιο) και λιωσιμο στο ιντερνετ!!!εσεις κοριτσια?

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κορίτσια!!!! εφακι εγω βγηκα για κατι δουλίτσες και μωλις τωρα εκατσα!!! πως εισαι?? τελεια μερα μας κανει ετσι!!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι σημερα ειναι τέλεια!!!ποτε θα πατε τελικα στην δεθ?

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
προβλεπω για σ/κ μονο θα βολεψει!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις