451 Απ: καλος σας βρηκα απο θεσσαλονικη Πεμ Σεπ 11, 2014 11:55 pm
ΜΑΡΙΑΜ1
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ.ΗΠΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙΡΟ,ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΜΑΡΙΑΜ1 έγραψε:ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΡΤΙΑ!ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΣΒΗΣΑ ΤΟ ΦΑΙ ΜΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΩΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1.ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.ΣΕ ΚΑΝΑ 5ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΦΑΩ.ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΥΠΝΑΩ ΣΤΙΣ 6:30 ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.
efaki27 έγραψε:κοριτσια σας στελνω π.μ.με τα νεα μου!!!
ΜΑΡΙΑΜ1 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ.
ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑ!ΕΦΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΘΑ ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΩΣ,ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ.ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ?efaki27 έγραψε:καλημερα κοριτσια,τι μου κανετε???εγω καλα,νιωθω ενα μικρο βαρος χαμηλα,αλλα τιποτα το σπουδαιο.αυριο που θα αρχισω (μαλλον) τον ανταγωνιστη,θα νιωθω πιο χαλια???ποσα ωαρια "πρεπει περιπου" να δουμε αυριο?μαρια μου τι κανει το μωρακι σου??δωστου ενα χαδι απο μενα!αγγελακιόλα καλα??
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΒΡΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!efaki27 έγραψε:ναι την ιδια ωρα καθε απογευμα!!!!την δευτερα θα περιμενουμε νεα σου!θα εχει μεγαλωσει κιολας!!!εγω τα τσιμπιματα τα νιωθω απο τωρα που κ που,αλλα τιποτα το ανυσηχιτικο προς το παρον.περιορισα το αλατο,τα γλυκα κ πινω 3λιτρα νερο την ημερα.εγω ανχος για αυριο,να πανε ολα καλα,να ακουσω ευχαριστα νεα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης