651 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137 Παρ Ιουλ 04, 2014 6:31 am
elila
Πανταχού παρούσα!
irene-_- έγραψε:μπορω πλεον να πω οτι και επισημως ξεκινησε η συχνοουρια!!!
Mpravo Eirini!!! Megalwnei to bebe!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
irene-_- έγραψε:μπορω πλεον να πω οτι και επισημως ξεκινησε η συχνοουρια!!!
dimimi82 έγραψε:
Κορίτσια ξέρει καμία σας να ξεματιάζει;; Έχω τόσο πονοκέφαλο που μου έρχεται να ξεράσω..
στην 7η εβδομαδαMariaGeorge έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:μπορω πλεον να πω οτι και επισημως ξεκινησε η συχνοουρια!!!
χαχαχαχαχαχα!! Κατουρλουυυυ!!
και η θηλες μου εδω και μερες ειναι πιο σκουρες..απο τοσο νωρις???
Ποσο εβδομαδων η μηνων εισαι κοριτσι;
irene-_- έγραψε:στην 7η εβδομαδαMariaGeorge έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:μπορω πλεον να πω οτι και επισημως ξεκινησε η συχνοουρια!!!
irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:μπορω πλεον να πω οτι και επισημως ξεκινησε η συχνοουρια!!!
MariaGeorge έγραψε:dimimi82 έγραψε:
Κορίτσια ξέρει καμία σας να ξεματιάζει;; Έχω τόσο πονοκέφαλο που μου έρχεται να ξεράσω..
Ξερω εγω
Marianna50 έγραψε:Κορίτσια εγώ σας αφήνω, πάω για νάνι.. Είμαι κομμάτια σήμερα! Δε ξέρω γιατί τόση κούραση!! Φιλιά!!
dimimi82 έγραψε:MariaGeorge έγραψε:dimimi82 έγραψε:
Ξερω εγω
Ρίξε ένα....
Τί χρειάζεσαι; Όνομα;
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:μπορω πλεον να πω οτι και επισημως ξεκινησε η συχνοουρια!!!
Εεε αμα εχεις γιο
λεμεεεεε
Marianna50 έγραψε:Κορίτσια εγώ σας αφήνω, πάω για νάνι.. Είμαι κομμάτια σήμερα! Δε ξέρω γιατί τόση κούραση!! Φιλιά!!
MariaGeorge έγραψε:irene-_- έγραψε:στην 7η εβδομαδαMariaGeorge έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:μπορω πλεον να πω οτι και επισημως ξεκινησε η συχνοουρια!!!
Αντε με το καλο το νινι σου
irene-_- έγραψε:MariaGeorge έγραψε:irene-_- έγραψε:στην 7η εβδομαδαMariaGeorge έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:μπορω πλεον να πω οτι και επισημως ξεκινησε η συχνοουρια!!!
σ'ευχαριστω
MariaGeorge έγραψε:κοριτσια στεναχωρηθηκα πολυ τωρα ειναι μια κοπελα στο χρειαζομαι βοηθεια sos sos sos και την παρατησε ο μην τον πω στον 7 μηνα
MariaGeorge έγραψε:dimimi82 έγραψε:MariaGeorge έγραψε:dimimi82 έγραψε:
Ξερω εγω
Ρίξε ένα....
Τί χρειάζεσαι; Όνομα;
ω ναι ονοματακι
irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:μπορω πλεον να πω οτι και επισημως ξεκινησε η συχνοουρια!!!
Ενταξει!! Το τελειωτικο ειναι...ΑΓΟΡΙ!!
Εεε αμα εχεις γιο
λεμεεεεε
καλε αποφασισε επιτελους!!!!
Lillybell έγραψε:MariaGeorge έγραψε:κοριτσια στεναχωρηθηκα πολυ τωρα ειναι μια κοπελα στο χρειαζομαι βοηθεια sos sos sos και την παρατησε ο μην τον πω στον 7 μηνα
Καλα..χαλαρωσε...Μας τα εχουν ξαναπει αυτα παλιοτερα..
το καταχωρω ειναι τελειωτικο!!!!!ετοιμασου για ψωνια αν επεσες μεσαLillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:μπορω πλεον να πω οτι και επισημως ξεκινησε η συχνοουρια!!!
Ενταξει!! Το τελειωτικο ειναι...ΑΓΟΡΙ!!
Εεε αμα εχεις γιο
λεμεεεεε
καλε αποφασισε επιτελους!!!!
MariaGeorge έγραψε:Α τοσο καλα ειμαστε εδω καταλαβα
dimimi82 έγραψε:MariaGeorge έγραψε:dimimi82 έγραψε:MariaGeorge έγραψε:dimimi82 έγραψε:
Ξερω εγω
Ρίξε ένα....
Τί χρειάζεσαι; Όνομα;
ω ναι ονοματακι
ΔΗΜΗΤΡΑ
Lillybell έγραψε:MariaGeorge έγραψε:Α τοσο καλα ειμαστε εδω καταλαβα
Μπααα....Δεν εχεις καταλαβει τιποτα ακομα......
MariaGeorge έγραψε:irene-_- έγραψε:MariaGeorge έγραψε:irene-_- έγραψε:στην 7η εβδομαδαMariaGeorge έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:μπορω πλεον να πω οτι και επισημως ξεκινησε η συχνοουρια!!!
σ'ευχαριστω
Θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
irene-_- έγραψε:το καταχωρω ειναι τελειωτικο!!!!!ετοιμασου για ψωνια αν επεσες μεσα
MariaGeorge έγραψε:Lillybell έγραψε:MariaGeorge έγραψε:Α τοσο καλα ειμαστε εδω καταλαβα
Μπααα....Δεν εχεις καταλαβει τιποτα ακομα......
θα δω και αλλα ωχ ωχ ωχ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης