Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
669 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 669 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 42]

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:εγω της επιφυλασσω γερο εγκεφαλικο!!!οταν παντρευτηκαμε υπογραψαμε χαρτι να παρουν τα παιδια μας το δικο μου επιθετο γιατι στον αντρα μου δεν αρεσει καθολου το δικο του!!!
εκει θα την βγαλω νοκ αουτ..οσο για τα ονοματα εμεις θα παμε με βαση στο τι αρεσει σε μας και οχι παραδοσιακα

ΟΥΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΤΗΝ ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!! affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:εγω της επιφυλασσω γερο εγκεφαλικο!!!οταν παντρευτηκαμε υπογραψαμε χαρτι να παρουν τα παιδια μας το δικο μου επιθετο γιατι στον αντρα μου δεν αρεσει καθολου το δικο του!!!
εκει θα την βγαλω νοκ αουτ..οσο για τα ονοματα εμεις θα παμε με βαση στο τι αρεσει σε μας και οχι παραδοσιακα

Πλάκα κάνεις!!Πω πω κεραμίδα!!Τι κεραμίδα βόμβα μεγατόνων!!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
Lillybell έγραψε:
vasoula1 έγραψε:χαχαχα σοκ και δεος!!
Πες την το ρε στην γεννα εχεις κατι καλυτερο ?

ΜΗΤΕΡΑ: Ειρηνη ποτε θα κανεις παιδι;;
Ειρηνη: Στις 12 παρα τεταρτο μητερα..σημερα!

Θα το χει να το λέει όμως θα της μείνει!!Ενώ ένα ξερό είμαι έγκυος τι να κλάσει!! Very Happy Very Happy 

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
Lillybell έγραψε:
vasoula1 έγραψε:χαχαχα σοκ και δεος!!

ΜΗΤΕΡΑ: Ειρηνη ποτε θα κανεις παιδι;;
Ειρηνη: Στις 12 παρα τεταρτο μητερα..σημερα!

Θα το χει να το λέει όμως θα της μείνει!!Ενώ ένα ξερό είμαι έγκυος τι να κλάσει!! Very Happy Very Happy 

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
irene-_- έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
irene-_- έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
irene-_- έγραψε:εμενα αυτο που μου την εδωσε ειναι οτι αρχισε την μουρμουρα με το που εμαθε για το εγγονι!!δεν της φτανει ενα για αρχη?ασε που τον αγχωνε τον δικο μου που καθε μερα τον ρωτουσε αν κανει την δουλεια του!!τροχονομο στο κρεβατι μας αποκτησαμε!!!!

Α καλά δεν το ήξερες!Εδώ η δικιά μου την μάνα μου έπαιρνε και έλεγε άιντε οι δικοί μας τι κάνουν δεν θα κάνουν?

πεθαινω να δω τα μουτρα της μολις με ξαναρωτησει ποτε θα κανω παιδι και θα της πω τον φεβρουαριο!!!!!
χαχαχα σοκ και δεος!!

χαχαχα θα της λεω οτι η κοιλια ειναι ανεμογκαστρι

Ε μα πια τέτοια τους χρειάζονται για να το βουλώνουν..Αλλά έχω μια απορία ο άντρας σου πως κρατιέται και δεν το είπε στους δικούς του?

ο αντρας μου ηταν αυτος που μου ειπε να το κρατησουμε κρυφο τις πρωτες εβδομαδες αλλα τωρα δε τον βλεπω να κρατιεται για πολυ ακομα..

Εγώ πάντως δεν ξέρω αν θα κρατιόμουν!!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειδατε τι ασσο κρυβω στο μανικι??????

Έχει επεξεργασθεί από τον/την irene-_- στις Κυρ Ιουλ 06, 2014 8:20 am, 1 φορά

elila

elila
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πάντως η δικιά μου πεθερά δεν δημιουργεί προβλήματα (μπορεί να φταίει που είναι εξωτερικό). Μας ρωτάει βέβαια, αλλά μέχρι εκεί. Να πλέξω κουβερτούλα μου λέει, πλέξε της λέω (έχει άλλα 2 παιδιά εκτός από τον άντρα μου, και έχει ήδη γεννηθεί το πρώτο εγγόνι). Αλλά ούτε για αστείο να ρωτήσει για λεπτομέρειες.

Υγεία πάνω από όλα για τα μωρά όλου του κόσμου και όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία.

Ειρήνη καλό αυτό με το επώνυμο. Θα το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Πάντως κορίτσια πολύ το φοβάμαι ότι πολλές από αυτές τις πεθερές έλεγαν αυτά που λέμε και εμείς τώρα!  Shocked 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:ειδατε τι ασσο κρυβο στο μανικι??????

Αυτο κι αν ειναι!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elila έγραψε:Πάντως κορίτσια πολύ το φοβάμαι ότι πολλές από αυτές τις πεθερές έλεγαν αυτά που λέμε και εμείς τώρα!  Shocked 

Λες βρε elila;;; Τι να πω...Αν θα με νοιαζει το φυλο των εγγονων μου κι οχι η υγεια τους μετα απο το χαστουκι που εφαγα..τι να πω;;;; Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 
Ο Θεος ας με συγχωρεσει......

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:

για να δω μετα και για το δευτερο εγγονι ετσι θα μας ζαλιζει ?????!!!!!!?????

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:
Lillybell έγραψε:

μωρε πολυ φοβαμαι να μην τα...ξεχωριζει που θα εχουν αλλο επωνυμο..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
irene-_- έγραψε:
Lillybell έγραψε:

μωρε πολυ φοβαμαι να μην τα...ξεχωριζει που θα εχουν αλλο επωνυμο..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

τι με νοιαζει???καλυτερα να με αφησει και ησυχη..το παιδι μας για μας το καναμε και οχι γι αυτους..

elila

elila
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:
elila έγραψε:Πάντως κορίτσια πολύ το φοβάμαι ότι πολλές από αυτές τις πεθερές έλεγαν αυτά που λέμε και εμείς τώρα!  Shocked 

Λες βρε elila;;; Τι να πω...Αν θα με νοιαζει το φυλο των εγγονων μου κι οχι η υγεια τους μετα απο το χαστουκι που εφαγα..τι να πω;;;; Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 
Ο Θεος ας με συγχωρεσει......

Δεν εννοούσα το φύλο!!!  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Λίγο στριμάδια πεθερές, να φυτρώνουμε εκεί που δεν μας σπέρνουν και να ρωτάμε άντε σεξ δεν κανετε εσείς;;;;; Αυτό εννοούσα, όχι να το χάσουμε τελείως!!!!! Ντροπή μας σε αντίθετη περίπτωση - που  απλά ΔΕΝ γίνεται!!!!! Shocked

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα και πάλι.
Λιλλάκι και γλυκάκι τρώνε και καφεδάκι πίνουν. είναι καφεζαχαροπλαστείο σε παραθαλασσία περιοχή. ρίχνω και μια βουτίτσα με το σχόλασμα.
Εγώ πάλι ρε κορίτσια δεν έχω πρόβλημα με τα ονόματα, το αντράκι μου θέλει να δώσουμε στο παιδάκι μας το όνομα της μαμάς του ή του μπαμπά του ανάλογα το φύλο και δεν θα του χαλάσω το χατήρι, εμένα δεν με νοιάζει πως θα το λένε αρκει να το πάρω στην αγκαλίτσα μου.

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρηνάκι εγώ λέω να της το πεις ότι είσαι έγκυος και σε εκεινη και στους γονείς σου, να χαρούν και αυτοι ρε παιδί μου....

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
den antexo allo έγραψε:Καλησπέρα και πάλι.
Λιλλάκι και γλυκάκι τρώνε και καφεδάκι πίνουν. είναι καφεζαχαροπλαστείο σε παραθαλασσία περιοχή. ρίχνω και μια βουτίτσα με το σχόλασμα.
Εγώ πάλι ρε κορίτσια δεν έχω πρόβλημα με τα ονόματα, το αντράκι μου θέλει να δώσουμε στο παιδάκι μας το όνομα της μαμάς του ή του μπαμπά του ανάλογα το φύλο και δεν θα του χαλάσω το χατήρι, εμένα δεν με νοιάζει πως θα το λένε αρκει να το πάρω στην αγκαλίτσα μου.

den antexo allo έγραψε:Ρηνάκι εγώ λέω να της το πεις ότι είσαι έγκυος και σε εκεινη και στους γονείς σου, να χαρούν και αυτοι ρε παιδί μου....

Και..η φωνη της λογικης!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137 - Σελίδα 34 334590 

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:
den antexo allo έγραψε:Καλησπέρα και πάλι.

den antexo allo έγραψε:Ρηνάκι εγώ λέω να της το πεις ότι είσαι έγκυος και σε εκεινη και στους γονείς σου, να χαρούν και αυτοι ρε παιδί μου....

Και..η φωνη της λογικης!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137 - Σελίδα 34 334590 
Ε ναι ρε κοριτσάκι θα γίνουμε και εμείς πεθερούλες κάποια στιγμή ελπίζω...εσύ σίγουρα...δεν θα ήθελες να συμμετέχεις στη χαρά του παιδιού σου?

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
den antexo allo έγραψε:Ε ναι ρε κοριτσάκι θα γίνουμε και εμείς πεθερούλες κάποια στιγμή ελπίζω...εσύ σίγουρα...δεν θα ήθελες να συμμετέχεις στη χαρά του παιδιού σου?

Σιγουρα..Κατανοω ομως και το γιατι η Ειρηνη δε θελει ακομη να το πουνε σε μια πεθερα που πεταει τις μπηχτες της.....Οποτε, αν ειμαι κι εγω ετσι απεναντι στην κορη μου..καλα να μου κανει...!
Η πιεση δε βοηθαει..

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οσο για τα ονόματα εμάς σίγουρα όταν φτάσουμε εκεί δεν θα μας νοιάζει η τωρινή γενιά όμως το θέλει, άρα εγώ το μωρακι με τον καλό μου και οι υπόλοιποι το όνομα.

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λενακι μου μετα το ραντεβου στις 23 λεω να το ανακοινωσω..το θεμα ειναι οτι οι γονεις μου δεν μενουν λαρισα και θα προτιμουσα να το πω απο κοντα..δεν εχω καταληξει ακομα στο πως θα το πω...μπορει να τους στειλω μια φωτο απο τον επομενο υπερηχο και να φραψω ερχομαι τον φεβρουαριο  Very Happy Very Happy 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:λενακι μου μετα το ραντεβου στις 23 λεω να το ανακοινωσω..το θεμα ειναι οτι οι γονεις μου δεν μενουν λαρισα και θα προτιμουσα να το πω απο κοντα..δεν εχω καταληξει ακομα στο πως θα το πω...μπορει να τους στειλω μια φωτο απο τον επομενο υπερηχο και να φραψω ερχομαι τον φεβρουαριο  Very Happy Very Happy 

Ααααα πολυ καλο!! Εγω παντως το ελεγα τηλεφωνικα...Δε μπορουσα να κανω υπομονη..ΜΕναμε κι εμεις μακρια απο ολους τοτε...

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:
den antexo allo έγραψε:Ε ναι ρε κοριτσάκι θα γίνουμε και εμείς πεθερούλες κάποια στιγμή ελπίζω...εσύ σίγουρα...δεν θα ήθελες να συμμετέχεις στη χαρά του παιδιού σου?

Σιγουρα..Κατανοω ομως και το γιατι η Ειρηνη δε θελει ακομη να το πουνε σε μια πεθερα που πεταει τις μπηχτες της.....Οποτε, αν ειμαι κι εγω ετσι απεναντι στην κορη μου..καλα να μου κανει...!
Η πιεση δε βοηθαει..
Βρε όλες πετάνε μπηχτές δεν αλλάζουν αυτα απλά μπενάκης -βγενάκης, δεν υπάρχει πεθερά που να μην έχει παράπονο από νύφη, πρόσφατα κάτι μου έλεγε και εμένα η καλή μου η μανούλα για την νύφη της....που είναι η πιο καλή πεθερά στον κόσμο(μανούλα μου)χαχαχαχα...

elila

elila
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:
irene-_- έγραψε:λενακι μου μετα το ραντεβου στις 23 λεω να το ανακοινωσω..το θεμα ειναι οτι οι γονεις μου δεν μενουν λαρισα και θα προτιμουσα να το πω απο κοντα..δεν εχω καταληξει ακομα στο πως θα το πω...μπορει να τους στειλω μια φωτο απο τον επομενο υπερηχο και να φραψω ερχομαι τον φεβρουαριο  Very Happy Very Happy 

Ααααα πολυ καλο!! Εγω παντως το ελεγα τηλεφωνικα...Δε μπορουσα να κανω υπομονη..ΜΕναμε κι εμεις μακρια απο ολους τοτε...

Μπορείς να δοκιμάσεις και το Skype, να τους βλέπεις κιόλας, αλλά και το τηλέφωνο μια χαρά είναι!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την elila στις Κυρ Ιουλ 06, 2014 9:22 am, 1 φορά

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:

και εμεις εδω  μοναχουλικα ειμαστε..πεθερικα εξωτρικο και γονεις πανω κοντα στα μερη σου..σου αρεσε η ιδεα,ε? Very Happy 

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχου τι καλόοοοοοοοοοοοοο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις