Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
687 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 687 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 42]

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
irene-_- έγραψε:
Lillybell έγραψε:
irene-_- έγραψε:λενακι μου μετα το ραντεβου στις 23 λεω να το ανακοινωσω..το θεμα ειναι οτι οι γονεις μου δεν μενουν λαρισα και θα προτιμουσα να το πω απο κοντα..δεν εχω καταληξει ακομα στο πως θα το πω...μπορει να τους στειλω μια φωτο απο τον επομενο υπερηχο και να φραψω ερχομαι τον φεβρουαριο  Very Happy Very Happy 

Ααααα πολυ καλο!! Εγω παντως το ελεγα τηλεφωνικα...Δε μπορουσα να κανω υπομονη..ΜΕναμε κι εμεις μακρια απο ολους τοτε...

και εμεις εδω  μοναχουλικα ειμαστε..πεθερικα εξωτρικο και γονεις πανω κοντα στα μερη σου..σου αρεσε η ιδεα,ε? Very Happy 
Και το πιο καλό από όλα ότι η καλή σου μένει στο εξωτερικό.Σε ζηλεύω φιλενάδα!!!!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
den antexo allo έγραψε:
irene-_- έγραψε:λενακι μου μετα το ραντεβου στις 23 λεω να το ανακοινωσω..το θεμα ειναι οτι οι γονεις μου δεν μενουν λαρισα και θα προτιμουσα να το πω απο κοντα..δεν εχω καταληξει ακομα στο πως θα το πω...μπορει να τους στειλω μια φωτο απο τον επομενο υπερηχο και να φραψω ερχομαι τον φεβρουαριο  Very Happy Very Happy 
Αχου τι καλόοοοοοοοοοοοοο

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

elila

elila
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είναι πολύ καλό, Ειρήνη, αλλά να είσαι σίγουρη, ότι θα περάσουν πολύ ώρα, προσπαθώντας να καταλάβουν το φύλο, από την photo!  Wink Wink Wink 

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σου Elila δεν έχουμε ξαναμιλήσει!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
den antexo allo έγραψε:
irene-_- έγραψε:
Lillybell έγραψε:

Ααααα πολυ καλο!! Εγω παντως το ελεγα τηλεφωνικα...Δε μπορουσα να κανω υπομονη..ΜΕναμε κι εμεις μακρια απο ολους τοτε...

και εμεις εδω  μοναχουλικα ειμαστε..πεθερικα εξωτρικο και γονεις πανω κοντα στα μερη σου..σου αρεσε η ιδεα,ε? Very Happy 
Και το πιο καλό από όλα ότι η καλή σου μένει στο εξωτερικό.Σε ζηλεύω φιλενάδα!!!!

α το ειπα παλαιοτερα στη λιλλυ να προσεχατε πριν παντρευτειτε!!!!!πρωτα μαθαινουμε που ζει η μανουλα της αγαπης οπως λεει και η αγγελικη μας  Laughing Laughing Laughing 

elila

elila
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den antexo allo έγραψε:Γειά σου Elila δεν έχουμε ξαναμιλήσει!

Γειά σου και σένα!!!! Very Happy Very Happy Very Happy 
Πως να σε φωνάζω;

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elila έγραψε:

Πως να σε φωνάζω;
Δεν σας αρέσει καθόλου το ψευδώνυμο μου έτσι??? Shocked Shocked 
Είμαι η Λένα Very Happy Very Happy 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elila έγραψε:Είναι πολύ καλό, Ειρήνη, αλλά να είσαι σίγουρη, ότι θα περάσουν πολύ ώρα, προσπαθώντας να καταλάβουν το φύλο, από την photo!  Wink Wink Wink 

χαχαχαχαχα λες???ο μπαμπας μου που ειναι τρελα ερωτευμενος μαζι μου θα θελει σιγουρα εγγονη...νικηφορος 50-50!!!!το βλεπω το σεναριο!!!!28 χρονων μουλαρα ειμαι και οποτε μου μιλαει στο τηλ με αποκαλει πριγκιπισσα του  I love you I love you I love you I love you I love you 

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
irene-_- έγραψε:
elila έγραψε:Είναι πολύ καλό, Ειρήνη, αλλά να είσαι σίγουρη, ότι θα περάσουν πολύ ώρα, προσπαθώντας να καταλάβουν το φύλο, από την photo!  Wink Wink Wink 

χαχαχαχαχα λες???ο μπαμπας μου που ειναι τρελα ερωτευμενος μαζι μου θα θελει σιγουρα εγγονη...νικηφορος 50-50!!!!το βλεπω το σεναριο!!!!28 χρονων μουλαρα ειμαι και οποτε μου μιλαει στο τηλ με αποκαλει πριγκιπισσα του  I love you I love you I love you I love you I love you 
Θεός ο μπαμπάς σου λιώνωωωωωωωωωωωω λέμεεεεεεεεε

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου σας αφήνω για την ώρα χάρηκα που κουβεντιάσαμε έστω για λίγο πάω για σιδέρομα...............

elila

elila
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den antexo allo έγραψε:
elila έγραψε:

Πως να σε φωνάζω;
Δεν σας αρέσει καθόλου το ψευδώνυμο μου έτσι??? Shocked Shocked 
Είμαι η Λένα Very Happy Very Happy 

Γεια σου Λένα!!!!!

Μα γιατί το λες αυτό;;;;  Shocked Shocked Shocked Shocked 
Δεν μπορώ να σε φωνάζω το όνομα που έχεις βάλει!!!!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
den antexo allo έγραψε:
irene-_- έγραψε:

Θεός ο μπαμπάς σου λιώνωωωωωωωωωωωω λέμεεεεεεεεε

λενακι μου μιλαμε για τρελο ερωτα!!!και εγω λιωνω για τον μπαμπακα μου!!!!να φανταστεις οταν εφυγα απο το σπιτι για σπουδες δε μου μιλουσε στο τηλ ποτε μπροστα στην μαμα και σε αλλους!!!μονος οταν ηταν επαιρνε τηλ γιατι βουρκωνε!!!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
den antexo allo έγραψε:Κοριτσάκια μου σας αφήνω για την ώρα χάρηκα που κουβεντιάσαμε έστω για λίγο πάω για σιδέρομα...............

καλο κουραγιο!!!!!!φιλακια πολλα...

elila

elila
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
irene-_- έγραψε:

Είναι πολύ πιθανό!!!! Άσε που παίζει να καταλήξουν και σε λάθος συμπεράσματα!!! Wink Wink Wink

Καλό  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137 - Σελίδα 35 517142  Λένα!!!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω κοριτσια ενα θα σας πω..οταν με το καλο μεινω εγκυος οι γονεις μου δεν θα με πιστευουν γιατι καθε μηνα εδω κ 8 χρονια που ειμαι με τον αντρα μου τους λεω οτι ειμαι εγκυος..για πλακα βεβαια..οποτε μαλλον θα το καταλαβουν κ θα το πιστεψουν οταν γεννησω..οσο για τα ονοματα εμεις τα εχουμε συμφωνησει απο τωρα αγκελινα αν ειναι κοριτσακι απο τη μαμα μου που λεγεται αγγελικη δεσποινα κ αντωνης αν ειναι αγορι απο τον πεθερο μου..

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια μου τι κάνετε;; Είχαμε κανένα νέο γιατί δε προλαβαίνω να διαβάσω;; Εμένα μόλις με επισκέφτηκε η Αλέκα!! Για πες μου βρε Λιλλυ, τι ακριβώς είδε η γιατρός γιατί τώρα είναι που το έχασα τελείως!! Αυτή τη φορά ήταν 27 ημερών ο κύκλος!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Marianna50 έγραψε:Κορίτσια μου τι κάνετε;; Είχαμε κανένα νέο γιατί δε προλαβαίνω να διαβάσω;; Εμένα μόλις με επισκέφτηκε η Αλέκα!! Για πες μου βρε Λιλλυ, τι ακριβώς είδε η γιατρός γιατί τώρα είναι που το έχασα τελείως!! Αυτή τη φορά ήταν 27 ημερών ο κύκλος!!

Γεια σου μαριαννα μου..το τι παιζει αυτο το μηνα με την αλεκα δεν λεγεται..σε ολες μας ηρθε πιο νωρις???τωρα μου ελεγε κ μια φιλη μου οτι της ηρθε 4 μερες νωριτερα..ελεος πια!!τωρα το τι ειδε η γυναικολογος μονο αυτη ξερει.μηπως εκανε λαθος στις μερες που θα ειχες ωορρηξια???κανονικα σε επισκεφτηκε??

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
perperouna έγραψε:
Marianna50 έγραψε:Κορίτσια μου τι κάνετε;; Είχαμε κανένα νέο γιατί δε προλαβαίνω να διαβάσω;; Εμένα μόλις με επισκέφτηκε η Αλέκα!! Για πες μου βρε Λιλλυ, τι ακριβώς είδε η γιατρός γιατί τώρα είναι που το έχασα τελείως!! Αυτή τη φορά ήταν 27 ημερών ο κύκλος!!

Γεια σου μαριαννα μου..το τι παιζει αυτο το μηνα με την αλεκα δεν λεγεται..σε ολες μας ηρθε πιο νωρις???τωρα μου ελεγε κ μια φιλη μου οτι της ηρθε 4 μερες νωριτερα..ελεος πια!!τωρα το τι ειδε η γυναικολογος μονο αυτη ξερει.μηπως εκανε λαθος στις μερες που θα ειχες ωορρηξια???κανονικα σε επισκεφτηκε??
Τελικά ναι, από ότι βλέπω με το τικεράκι μου στις 28 μέρες είμαι τελικά!! Άρα κανονικά ήρθε!! Την ωορρηξία που την είδε όμως τόσο αργά δεν καταλαβαίνω!! Anyway, τι να πει κανείς.. Αλέκα είναι αυτή, βγάλαμε ποτέ άκρη μαζί της για να βγάλουμε και τώρα;;;

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λίλλυ μου τον επόμενο δεν περιμένω στις 3/8!! Αν και από ότι βλέπω μάλλον για Σεπτέμβρη είμαστε όλες!!! Άντε βρε κορίτσια κάντε το θαύμα να μην τελειώσει έτσι κι αυτό το θεματάκι μας!!!  I love you I love you I love you 

elila

elila
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαριάννα το τι μπορεί να δει ο γυναικολόγος για να μιλήσει για ωορρηξία ειναι στανταρ. Δηλαδή μπορεί να δει πάνω στην επιφάνεια της ωοθήκης σαν ένα μικρό εξογκωματάκι το ωοθυλακιο που ωριμάζει, το οποίο μεγαλώνει μέρα με την μέρα μέχρι να σκάσει σαν φουσκίτσα απελευθερώνοντας το ωάριο. Οπότε στην ουσία μπορεί να εκτιμήσει πότε θα γίνει η ωορρηξία, εκτιμώντας παράλληλα και το πάχος του ενδομητρίου - που δείχνει πάνω κάτω το σημείο του κύκλου ορμονικά μιλώντας, αλλά στην ουσία εκτιμά. Τίποτα δεν ειναι σίγουρο. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα καθολου.

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elila έγραψε:Μαριάννα το τι μπορεί να δει ο γυναικολόγος για να μιλήσει για ωορρηξία ειναι στανταρ. Δηλαδή μπορεί να δει πάνω στην επιφάνεια της ωοθήκης σαν ένα μικρό εξογκωματάκι το ωοθυλακιο που ωριμάζει, το οποίο μεγαλώνει μέρα με την μέρα μέχρι να σκάσει σαν φουσκίτσα απελευθερώνοντας το ωάριο. Οπότε στην ουσία μπορεί να εκτιμήσει πότε θα γίνει η ωορρηξία, εκτιμώντας παράλληλα και το πάχος του ενδομητρίου - που δείχνει πάνω κάτω το σημείο του κύκλου ορμονικά μιλώντας, αλλά στην ουσία εκτιμά. Τίποτα δεν ειναι σίγουρο. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα καθολου.
Βρε καλά όλα αυτά, αλλά απ'ότι μου είπε και η Λιλλυ αλλά και διάβασα, το στάνταρ είναι ότι η ωορρηξία γίνεται 14 μέρες πριν την αναμενόμενη, άρα εγώ έπρεπε να περιμένω στις 11 του μήνα και όχι στις 6 που μου ήρθε!! Τώρα, τι να πω; Γυναικολόγος δεν είμαι, οπότε σίγουρα δε μπορώ να έχω άποψη!! Πάμε για τον επόμενο τώρα!! Χαλαρά και χωρίς άγχος!! Αφού μου έφυγε και το άγχος ότι άλλαξε ο κύκλος μου μια χαρά είμαι τώρα!!  Very Happy 

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπόν, κορίτσια σας αφήνω εγώ!! Πρέπει να φύγω!! Φιλιά πολλά σε όλες!!

elila

elila
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καληνύχτα, Μαριάννα!!!!  Very Happy Very Happy Very Happy 

MariaGeorge

MariaGeorge
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια.
Πως είστε σήμερα?
Αγγελική μου έχω να δω μέρες μηνυματάκι σου, πες μας τα νέα σου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις