876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137 Κυρ Ιουλ 06, 2014 11:22 pm
MariaGeorge
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσι λεμε καλα μηπως το πιστεψουμε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλή εβδομάδα Μαράκι.MariaGeorge έγραψε:Καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα
Γιατί αγάπη τι έπαθες?MariaGeorge έγραψε:Καλημερα κοριτσι λεμε καλα μηπως το πιστεψουμε
den antexo allo έγραψε:Γιατί αγάπη τι έπαθες?MariaGeorge έγραψε:Καλημερα κοριτσι λεμε καλα μηπως το πιστεψουμε
Μάλιστα, και εγώ κατα καιρούς κάτι τέτοια τα παθαίνω...γυναικεία καμώματα, το μυαλό υπερλειτουργει!!!Θες και το μωράκι και είναι και μακρυα η Αλέκα...φυσικό το βρίσκω να είσαι έτσι.MariaGeorge έγραψε:den antexo allo έγραψε:Γιατί αγάπη τι έπαθες?MariaGeorge έγραψε:Καλημερα κοριτσι λεμε καλα μηπως το πιστεψουμε
ξερω και εγω πολυ κυκλοθυμική ειμαι τωρα τελευταια και ολο μεσα στα νευρα ολα μου φταινε και δεν περιμενω ακομα να αδιαθετησω
MariaGeorge έγραψε:den antexo allo έγραψε:Γιατί αγάπη τι έπαθες?MariaGeorge έγραψε:Καλημερα κοριτσι λεμε καλα μηπως το πιστεψουμε
ξερω και εγω πολυ κυκλοθυμική ειμαι τωρα τελευταια και ολο μεσα στα νευρα ολα μου φταινε και δεν περιμενω ακομα να αδιαθετησω
den antexo allo έγραψε:Μάλιστα, και εγώ κατα καιρούς κάτι τέτοια τα παθαίνω...γυναικεία καμώματα, το μυαλό υπερλειτουργει!!!Θες και το μωράκι και είναι και μακρυα η Αλέκα...φυσικό το βρίσκω να είσαι έτσι.MariaGeorge έγραψε:den antexo allo έγραψε:Γιατί αγάπη τι έπαθες?MariaGeorge έγραψε:Καλημερα κοριτσι λεμε καλα μηπως το πιστεψουμε
MariaGeorge έγραψε:ωορριξια μπορει αν δεν εχεις σταθερο κυκλο παντα να υπολογιζεις + η - 2 μερες
βεβαια καλο θα ηταν αφου ειδες καφε να κανεις ενα τεστ ποτε δεν ξερεις
πονεγες που ακριβως;
dimimi82 έγραψε:MariaGeorge έγραψε:ωορριξια μπορει αν δεν εχεις σταθερο κυκλο παντα να υπολογιζεις + η - 2 μερες
πονεγες που ακριβως;
κ εγώ νομίζω ότι μπορεί να ήταν ωορρηξία το καφέ που είδα. Γενικά πονούσα κ με έτσουζε, δεν ένιωθα άνετα κ διακόψαμε. Τί τεστ εννοείς, εγκυμοσύνης; Το θεωρώ λίγο δύσκολο , είχα περίοδο πριν 1 βδομάδα!
MariaGeorge έγραψε:dimimi82 έγραψε:MariaGeorge έγραψε:ωορριξια μπορει αν δεν εχεις σταθερο κυκλο παντα να υπολογιζεις + η - 2 μερες
πονεγες που ακριβως;
κ εγώ νομίζω ότι μπορεί να ήταν ωορρηξία το καφέ που είδα. Γενικά πονούσα κ με έτσουζε, δεν ένιωθα άνετα κ διακόψαμε. Τί τεστ εννοείς, εγκυμοσύνης; Το θεωρώ λίγο δύσκολο , είχα περίοδο πριν 1 βδομάδα!
Ποτε μην λες ποτε η κουμπαρα ηταν εγκυος 3 ημερων και της ειχε ερθει κανονικα περιοδος
dimimi82 έγραψε:MariaGeorge έγραψε:dimimi82 έγραψε:MariaGeorge έγραψε:ωορριξια μπορει αν δεν εχεις σταθερο κυκλο παντα να υπολογιζεις + η - 2 μερες
πονεγες που ακριβως;
Ποτε μην λες ποτε η κουμπαρα ηταν εγκυος 3 ημερων και της ειχε ερθει κανονικα περιοδος
????? κανονικά;;;; κόκκινο ή καφέ;;; κανονική ροή;;;;
dimimi82 έγραψε:Νομίζω ότι καλύτερα να μιλήσω με τον γιατρό μου, αν και πριν 2 μήνες είχα πάει!
Πφφφφφφφφ τί τραβάμε!!!!!!!!
MariaGeorge έγραψε:dimimi82 έγραψε:Νομίζω ότι καλύτερα να μιλήσω με τον γιατρό μου, αν και πριν 2 μήνες είχα πάει!
Πφφφφφφφφ τί τραβάμε!!!!!!!!
Τιποτα δεν τραβαμε
μην αγχωνεσαι
Εγω πριν 4 μερες ποναγε η αριστερη ωοθηκη μου και καναμε κανονικα ελπιζω οπως λεει και η Μαριανα ο μικρος κεντερης να βρηκε το δρομο του αυτη τη φορα
Sporaki! έγραψε:Kanonika prpei na adiathethsw 10/7 alla oute ponaw oute tpt lete na kanw kanena testaki h einai nwris?? tha skasw 3 meres einai polles m fainontai vouno!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης