701 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137 Παρ Ιουλ 04, 2014 11:50 pm
Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα ! Κλείνω παω για δουλειες!
Καλό ΣΚ!
Καλό ΣΚ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Marianna50 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!! Πως είστε;; Εγώ σήμερα έχω έντονους πόνους αλέκας αλλά δεν έχει εμφανιστεί!! Λογικά αύριο-μεθαύριο!!
Εμένα ξεκίνησαν πολύ νωρίς τα συμπτώματα αυτή τη φορά και μου κάνει εντύπωση! Συνήθως, έχω μόνο πολλά υγρά και λίγα πονάκια κάνα 2 μέρες πριν.. Αυτή τη φορά έχω πολλά υγρά εδώ και 3 μέρες και πονάκια είχα και πριν 3 μέρες πάλι!elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!! Πως είστε;; Εγώ σήμερα έχω έντονους πόνους αλέκας αλλά δεν έχει εμφανιστεί!! Λογικά αύριο-μεθαύριο!!
Geia sou Marianna!!!
Mia apo ta idia anaforika me tin periodo. Grrr.
Marianna50 έγραψε:Εμένα ξεκίνησαν πολύ νωρίς τα συμπτώματα αυτή τη φορά και μου κάνει εντύπωση! Συνήθως, έχω μόνο πολλά υγρά και λίγα πονάκια κάνα 2 μέρες πριν.. Αυτή τη φορά έχω πολλά υγρά εδώ και 3 μέρες και πονάκια είχα και πριν 3 μέρες πάλι!elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!! Πως είστε;; Εγώ σήμερα έχω έντονους πόνους αλέκας αλλά δεν έχει εμφανιστεί!! Λογικά αύριο-μεθαύριο!!
Geia sou Marianna!!!
Εγώ δεν έχω πάει θάλασσα ούτε για βόλτα!! Μπα, μου φαίνεται κάπως δύσκολο να είναι κάτι καλό!! Απλά με μπερδεύει γιατί βάση κύκλου έπρεπε να έχω ωορρηξία στις 21 του μήνα και η γυναικολόγος μου είπε ότι θα έχω στις 27, επομένως βάση ωορρηξίας πρέπει να περιμένω 11/7, αλλά εγώ ήδη έχω πονάκια, και αυτό με μπερδεύει!! Και τελικά σκέφτομαι ότι αν έρθει στην ώρα της, τι στο καλό είδε η γυναικολόγος;;;elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Εμένα ξεκίνησαν πολύ νωρίς τα συμπτώματα αυτή τη φορά και μου κάνει εντύπωση! Συνήθως, έχω μόνο πολλά υγρά και λίγα πονάκια κάνα 2 μέρες πριν.. Αυτή τη φορά έχω πολλά υγρά εδώ και 3 μέρες και πονάκια είχα και πριν 3 μέρες πάλι!elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!! Πως είστε;; Εγώ σήμερα έχω έντονους πόνους αλέκας αλλά δεν έχει εμφανιστεί!! Λογικά αύριο-μεθαύριο!!
Geia sou Marianna!!!
Psiliazesai tipota kalo Marianna?
Emena auti tin fora exoun travi3ei polu ta ponakia(me e3airesi 4-5 meres - stin ousia apo ta misa tou kuklou kai meta), apla tis teleutaies meres einai pio entona. Mallon den aresan sto susthma ta mpanakia stin thalassa.
Marianna50 έγραψε:Εγώ δεν έχω πάει θάλασσα ούτε για βόλτα!! Μπα, μου φαίνεται κάπως δύσκολο να είναι κάτι καλό!! Απλά με μπερδεύει γιατί βάση κύκλου έπρεπε να έχω ωορρηξία στις 21 του μήνα και η γυναικολόγος μου είπε ότι θα έχω στις 27, επομένως βάση ωορρηξίας πρέπει να περιμένω 11/7, αλλά εγώ ήδη έχω πονάκια, και αυτό με μπερδεύει!!elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Εμένα ξεκίνησαν πολύ νωρίς τα συμπτώματα αυτή τη φορά και μου κάνει εντύπωση! Συνήθως, έχω μόνο πολλά υγρά και λίγα πονάκια κάνα 2 μέρες πριν.. Αυτή τη φορά έχω πολλά υγρά εδώ και 3 μέρες και πονάκια είχα και πριν 3 μέρες πάλι!elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!! Πως είστε;; Εγώ σήμερα έχω έντονους πόνους αλέκας αλλά δεν έχει εμφανιστεί!! Λογικά αύριο-μεθαύριο!!
Geia sou Marianna!!!
Emena auti tin fora exoun travi3ei polu ta ponakia(me e3airesi 4-5 meres - stin ousia apo ta misa tou kuklou kai meta), apla tis teleutaies meres einai pio entona. Mallon den aresan sto susthma ta mpanakia stin thalassa.
Αν πάμε βάση γιατρού, όχι δε το εκμεταλλεύτηκα!! Ναι αλλά η Λιλλυ μου είπε ότι η ωορρηξία γίνεται 14 μέρες πριν την επόμενη περίοδο! Άρα με αυτή τη λογική πρέπει να περιμένω στις 11!! Εεε τότε γιατί πονάω από τώρα;;elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Εγώ δεν έχω πάει θάλασσα ούτε για βόλτα!! Μπα, μου φαίνεται κάπως δύσκολο να είναι κάτι καλό!! Απλά με μπερδεύει γιατί βάση κύκλου έπρεπε να έχω ωορρηξία στις 21 του μήνα και η γυναικολόγος μου είπε ότι θα έχω στις 27, επομένως βάση ωορρηξίας πρέπει να περιμένω 11/7, αλλά εγώ ήδη έχω πονάκια, και αυτό με μπερδεύει!!elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Εμένα ξεκίνησαν πολύ νωρίς τα συμπτώματα αυτή τη φορά και μου κάνει εντύπωση! Συνήθως, έχω μόνο πολλά υγρά και λίγα πονάκια κάνα 2 μέρες πριν.. Αυτή τη φορά έχω πολλά υγρά εδώ και 3 μέρες και πονάκια είχα και πριν 3 μέρες πάλι!elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!! Πως είστε;; Εγώ σήμερα έχω έντονους πόνους αλέκας αλλά δεν έχει εμφανιστεί!! Λογικά αύριο-μεθαύριο!!
Geia sou Marianna!!!
Koita ama se eide gunaikologos me uperhxo kai sou eipe gia thn worrh3ia, diladi ama to eide etoimo na skasei to wothulakio, logika tha isxuei. Twra apo ekei kai pera tipota den einai apoluto, para polla pragmata mporoun na epireasoun to pote akrivws tha sumvei. Toulaxiston esu to ekmetalleutikes auto pou sou eipe o gunaikologos?
Εμ δεν ξέρω, γιατί εγώ δεν την καταλαβαίνω αλλά αυτό είναι που με μπερδεύει και πιο πολύ, για να το είδε η γιατρός, κάτι παραπάνω θα ξέρει, εγώ γιατί πονάω ήδη! Και να δεις που σε 2 μέρες θα έχω επισκέψεις, τότε αυτό τι θα σημαίνει;; Κουλουβάχατα!!elila έγραψε:Den uparxei tipota apoluto, Marianna. Kala sou eipe i Lilly, alla stin teliki pws 3ereis pote akrivws egine i worrh3ia?
Marianna50 έγραψε:Εμ δεν ξέρω, γιατί εγώ δεν την καταλαβαίνω αλλά αυτό είναι που με μπερδεύει και πιο πολύ, για να το είδε η γιατρός, κάτι παραπάνω θα ξέρει, εγώ γιατί πονάω ήδη! Και να δεις που σε 2 μέρες θα έχω επισκέψεις, τότε αυτό τι θα σημαίνει;; Κουλουβάχατα!!elila έγραψε:Den uparxei tipota apoluto, Marianna. Kala sou eipe i Lilly, alla stin teliki pws 3ereis pote akrivws egine i worrh3ia?
Το είχε δει στις 23/6 και μου είπε περίπου σε 4 μέρες θα σκάσει! Άρα στις 27/6, επομένως αν έγινε τότε σήμερα είναι η 8η μέρα μετά, εεε δεν είναι νωρίς;;;elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Εμ δεν ξέρω, γιατί εγώ δεν την καταλαβαίνω αλλά αυτό είναι που με μπερδεύει και πιο πολύ, για να το είδε η γιατρός, κάτι παραπάνω θα ξέρει, εγώ γιατί πονάω ήδη! Και να δεις που σε 2 μέρες θα έχω επισκέψεις, τότε αυτό τι θα σημαίνει;; Κουλουβάχατα!!elila έγραψε:Den uparxei tipota apoluto, Marianna. Kala sou eipe i Lilly, alla stin teliki pws 3ereis pote akrivws egine i worrh3ia?
To eide etoimo na ragei kai upethese to pote auto tha ginei. O mhniaios kuklos den den einai kati statiko kai ametavlito. E3artatai kai epireazetai apo thn zwi, alla kai tin psuxologia tou atomou. Pantws den eisai kai idiaitera nwris.
Καλά ναι σε αυτό έχεις δίκιο!! Κάτσε πρώτα να αδιαθετήσω και βλέπουμε!!elila έγραψε:An to theteis etsi einai. Alla apo tin mia den mporeis na 3ereis pote sunevei sigoura i worri3ia kai apo tin alli den exeis adiathetisei akoma.
Marianna50 έγραψε:Καλά ναι σε αυτό έχεις δίκιο!! Κάτσε πρώτα να αδιαθετήσω και βλέπουμε!!elila έγραψε:An to theteis etsi einai. Alla apo tin mia den mporeis na 3ereis pote sunevei sigoura i worri3ia kai apo tin alli den exeis adiathetisei akoma.
Εσύ πόσο καιρό προσπαθείς;;elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Καλά ναι σε αυτό έχεις δίκιο!! Κάτσε πρώτα να αδιαθετήσω και βλέπουμε!!elila έγραψε:An to theteis etsi einai. Alla apo tin mia den mporeis na 3ereis pote sunevei sigoura i worri3ia kai apo tin alli den exeis adiathetisei akoma.
Marianna50 έγραψε:Εσύ πόσο καιρό προσπαθείς;;elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Καλά ναι σε αυτό έχεις δίκιο!! Κάτσε πρώτα να αδιαθετήσω και βλέπουμε!!elila έγραψε:An to theteis etsi einai. Alla apo tin mia den mporeis na 3ereis pote sunevei sigoura i worri3ia kai apo tin alli den exeis adiathetisei akoma.
Και εγώ ακριβός το ίδιο! Αυτός ήταν ο 1ος αλλά ως άσχετη τα έκανα μαντάρα!!elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Εσύ πόσο καιρό προσπαθείς;;elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Καλά ναι σε αυτό έχεις δίκιο!! Κάτσε πρώτα να αδιαθετήσω και βλέπουμε!!elila έγραψε:An to theteis etsi einai. Alla apo tin mia den mporeis na 3ereis pote sunevei sigoura i worri3ia kai apo tin alli den exeis adiathetisei akoma.
Eimaste stis arxes emeis. Duo mines (alla ton prwto kamia sxesi me gonimes meres). Esu?
Marianna50 έγραψε:Και εγώ ακριβός το ίδιο! Αυτός ήταν ο 1ος αλλά ως άσχετη τα έκανα μαντάρα!!elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Εσύ πόσο καιρό προσπαθείς;;elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Καλά ναι σε αυτό έχεις δίκιο!! Κάτσε πρώτα να αδιαθετήσω και βλέπουμε!!elila έγραψε:An to theteis etsi einai. Alla apo tin mia den mporeis na 3ereis pote sunevei sigoura i worri3ia kai apo tin alli den exeis adiathetisei akoma.
Eimaste stis arxes emeis. Duo mines (alla ton prwto kamia sxesi me gonimes meres). Esu?
Απ'την 1η μου περίοδο έχω 28 μέρες κύκλο!! Μια χαρά τα υπολόγιζα εγώ τόσα χρόνια! Στη γυναικολόγο πήγα για απλό τσεκ απ και εκείνη μου είπε για την ωορρηξία!!elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Και εγώ ακριβός το ίδιο! Αυτός ήταν ο 1ος αλλά ως άσχετη τα έκανα μαντάρα!!elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Εσύ πόσο καιρό προσπαθείς;;elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Καλά ναι σε αυτό έχεις δίκιο!! Κάτσε πρώτα να αδιαθετήσω και βλέπουμε!!elila έγραψε:An to theteis etsi einai. Alla apo tin mia den mporeis na 3ereis pote sunevei sigoura i worri3ia kai apo tin alli den exeis adiathetisei akoma.
Exeis toulaxiston stathero kuklo gia na mporeis na upologizeis pio eukola tis meres?
Gia tin worri3ia piges ston gunaikologo?
Marianna50 έγραψε:Απ'την 1η μου περίοδο έχω 28 μέρες κύκλο!! Μια χαρά τα υπολόγιζα εγώ τόσα χρόνια! Στη γυναικολόγο πήγα για απλό τσεκ απ και εκείνη μου είπε για την ωορρηξία!!elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Και εγώ ακριβός το ίδιο! Αυτός ήταν ο 1ος αλλά ως άσχετη τα έκανα μαντάρα!!elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Εσύ πόσο καιρό προσπαθείς;;elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Καλά ναι σε αυτό έχεις δίκιο!! Κάτσε πρώτα να αδιαθετήσω και βλέπουμε!!elila έγραψε:An to theteis etsi einai. Alla apo tin mia den mporeis na 3ereis pote sunevei sigoura i worri3ia kai apo tin alli den exeis adiathetisei akoma.
Exeis toulaxiston stathero kuklo gia na mporeis na upologizeis pio eukola tis meres?
Gia tin worri3ia piges ston gunaikologo?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης