51 Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 12:05 am
Stevi_tasos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ria spies έγραψε:Κοριτσαραααα.....keep going..... !!!!!εγω δεν εχω ουτε τεραστιο σπιτι κ ειμαι εγκυος στο πεμπτο.....!!!! Κ ειμαδτε με 1550 ευρω το μηνα με δανειο αυτοκινιτου λογω πολυτεκνιας....ε και???? Ολα τα καλαααα...ασε που εμας μας πιανουν οι μεγαλομσνιες μας κ τα θελουμε ολα υποτιθεται για τα παιδια μας για να ικανοποιουμε τα δικα μας αποθημενα κ βγαινουν κατι παιδια στον κοσμο με κορεσμοοοο για ολα ....κ βαζω κ τα δικα μου παιδια κ επειδη υπηρξαν καλυτερες εποχες οικονομικες εβγαλα τον μεγαλο μου γιο κακομαθημενοοοο ....κ τωρα του ειναι δυσκολη η υποθεση του "οχι"...αλλα δοξα στον Θεο!!!! Ολα για καποιο λογο γινοντε!!!!! Κ θα το πω με πολυ δικη μου εμπειριααααα.....οταν πθστευεις κ αναπαυεσαι στον Θεο....δεν σ αφηνει...!!!! Το εζησα..το ζω...κ θα συνεχισω να το ζω .....το μονο που θα σου πω ειναι καλη μου ειναι να μην ερθεις σε τριβη με τον αντρα σου για ενα τετοιο θεμα....αν δεν συμφωνει αστο...κ αν θελει ο απο Πανω θα το φερει....εγω ουτε σκεφτομουν για πεμπτο....ελεγα μεχρι εδω ειναι οι δυναμεις μου...κ ομως ...για να μου το εστειλε χωρις νσ το επιδιωξουμε...ειμαι σιγουρη πως κατι παραπανω βλεπει.....
snoopy έγραψε:καλημερα!!ηθελα ειλικρινα και χωρις ιχνος ειρωνιας,πως ερχεται απο μονο του ενα μωρο?και πως τα στελνει ο απο Πανω???ειλικρινα απορω
ria spies έγραψε:Δεν το ηξερες????? Με το φυσημα....χωρις ιχνος ειρωνειας....
Χωρίς ίχνος ειρωνίας να τα εκατοστήσεις .
Πάντως συμφωνώ με ρία και σνούπι.
Ο Θεός θέλει αλλά δεν δίνει και πολλά ευρώ παραπάνω εκτός αν κάποιες βασίζονται στα επιδόματα.