Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
115 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 115 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

51Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 12:05 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ria spies έγραψε:Κοριτσαραααα.....keep going..... !!!!!εγω δεν εχω ουτε τεραστιο σπιτι κ ειμαι εγκυος στο πεμπτο.....!!!! Κ ειμαδτε με 1550 ευρω το μηνα με δανειο αυτοκινιτου λογω πολυτεκνιας....ε και???? Ολα τα καλαααα...ασε που εμας μας πιανουν οι μεγαλομσνιες μας κ τα θελουμε ολα υποτιθεται για τα παιδια μας για να ικανοποιουμε τα δικα μας αποθημενα κ βγαινουν κατι παιδια στον κοσμο με κορεσμοοοο για ολα ....κ βαζω κ τα δικα μου παιδια κ επειδη υπηρξαν καλυτερες εποχες οικονομικες εβγαλα τον μεγαλο μου γιο κακομαθημενοοοο ....κ τωρα του ειναι δυσκολη η υποθεση του "οχι"...αλλα δοξα στον Θεο!!!! Ολα για καποιο λογο γινοντε!!!!! Κ θα το πω με πολυ δικη μου εμπειριααααα.....οταν πθστευεις κ αναπαυεσαι στον  Θεο....δεν σ αφηνει...!!!! Το εζησα..το ζω...κ θα συνεχισω να το ζω .....το μονο που θα σου πω ειναι  καλη μου ειναι να μην ερθεις σε τριβη με τον αντρα σου για ενα τετοιο θεμα....αν δεν συμφωνει αστο...κ αν θελει ο απο Πανω θα το φερει....εγω ουτε σκεφτομουν για πεμπτο....ελεγα μεχρι εδω ειναι οι δυναμεις μου...κ ομως ...για να μου το εστειλε χωρις νσ το επιδιωξουμε...ειμαι σιγουρη πως κατι παραπανω βλεπει..... Wink 

snoopy έγραψε:καλημερα!!ηθελα ειλικρινα και χωρις ιχνος ειρωνιας,πως ερχεται απο μονο του ενα μωρο?και πως τα στελνει ο απο Πανω???ειλικρινα απορω Rolling Eyes 

ria spies έγραψε:Δεν το ηξερες????? Με το φυσημα....χωρις ιχνος ειρωνειας.... Very Happy 

Χωρίς ίχνος ειρωνίας να τα εκατοστήσεις .
Πάντως συμφωνώ με ρία και σνούπι.
Ο Θεός θέλει αλλά δεν δίνει και πολλά ευρώ παραπάνω εκτός αν κάποιες βασίζονται στα επιδόματα.

52Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 12:24 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελα τωραααα....θες να πεις πως κανουν παιδια για τα επιδοματα η οτι κανοντας κ αλλα παιδια θα τους σωνουν τα επιδοματα???? Δεν νομιζω...δεν λεω ...κ για μας ειναι μια ανασα οταν ερχοντε καθε τριμηνο αλλα για κανενα μα κανενα λογο δεν θα εκανα παιδια πολλα για τα επιδοματα...κ να σου πω κ κατι αλλο??? Οι καλες εποχες που ειχαν προνομια οι πολυτεκνοι......πανεεε....οτι προλαβαν πολλοι προλαβαν...παντως χωρις ιχνος ειρωνιας πραγματικα...γιατι τοσο πια με τα λεφτα πνιγομαστε κ χανουμε το νοημα της ζωης???? Βαζω τον εαυτο μου μεσα..κ εγω φετος τα εβαψα μαυρα που λογω γεννας δεν θα παω διακοπες εκει που ηθελα....οκ....υπαρχουν διαστηματα πιεσης υπαρχουν κ διαστηματα αναπαυλας....ετσι ειναι η ζωη...κ εγω λεω μερικες φορες οτι αχ να ειχα τοσα να ελυνα το οικονομικο.....κ μετα σκει ενας καρκινος στην οικοηενεια κ λεωωω....τι σκεφτομαι....αυτα πρεπει να γινοντε για να μην γινομαστε απληστοι?????

53Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 12:40 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
ria spies έγραψε:Ελα τωραααα....θες να πεις πως κανουν παιδια για τα επιδοματα η οτι κανοντας κ αλλα παιδια θα τους σωνουν τα επιδοματα???? Δεν νομιζω...δεν λεω ...κ για μας ειναι μια ανασα οταν ερχοντε καθε τριμηνο αλλα για κανενα μα κανενα λογο δεν θα εκανα παιδια πολλα για τα επιδοματα...κ να σου πω κ κατι αλλο??? Οι καλες εποχες που ειχαν προνομια οι πολυτεκνοι......πανεεε....οτι προλαβαν πολλοι προλαβαν...παντως χωρις ιχνος ειρωνιας πραγματικα...γιατι τοσο πια με τα λεφτα πνιγομαστε κ χανουμε το νοημα της ζωης???? Βαζω τον εαυτο μου μεσα..κ εγω φετος τα εβαψα μαυρα που λογω γεννας δεν θα παω διακοπες εκει που ηθελα....οκ....υπαρχουν διαστηματα πιεσης υπαρχουν κ διαστηματα αναπαυλας....ετσι ειναι η ζωη...κ εγω λεω μερικες φορες οτι αχ να ειχα τοσα να ελυνα το οικονομικο.....κ μετα σκει ενας καρκινος στην οικοηενεια κ λεωωω....τι σκεφτομαι....αυτα πρεπει να γινοντε για να μην γινομαστε απληστοι?????

Να ευχαριστείς το Θεό που είσαι έγκυος και περιμένετε το μωράκι σας ,όσο για το Καλοκαίρι που δεν θα πάτε διακοπές, χίλιες φορές να μην πάτε.
Θα πάτε του χρόνου και τα άλλα Καλοκαίρια καλά να είστε.
Για τα επιδόματα , ακόμα υπάρχει ψωμί σε πληροφορώ.Την παρασκευή μπαίνουν 615 ευρώ για τρία παιδιά.Για το άλλο έχεις δίκιο η ζωή είναι απρόβλεπτη.
Όμως εδώ μιλάμε τώρα για το χρήμα και τα παιδιά.Μιλάμε σοβαρά τώρα (όχι εσύ) ότι τα παιδιά δεν χρειάζονται χρήματα αλλά μόνο αγάπη ;
Με την αγάπη θα μεγαλώσουν ;
Και η τροφή και οι γιατροί και τα νοσοκομεία και τα εμβόλια και όλα αυτά ;
Βλέπουμε και τα ερωτευμένα από την πολύ αγάπη ζευγάρια που χωρίζουν γιατί το χρήμα φεύγει από το παράθυρο.
Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά εδώ μέσα επιτέλους.Αυτά όλα περί πολλών παιδιών που δεν χρειάζονται πολλά λεφτά είναι παρηγοριά στον άρρωστο.
Χρειάζονται πολλά λεφτά.

54Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 1:04 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοιτα επειδη ο καθενας εχει τα δικα του ιδανικα για τον τροπο ζωης που θελει κ τον ικανοποιει δεν μπορω να σου πω κατι παραπερα....μεσα απο την οικονομικη κριση εγω με τον αντρα μου παντως ηρθαμε ποιο κοντα κ αυτο βοηθησε κ τα παιδια να δεχτουν αυτα που δεν μπορουν να εχουν οπως τα ειχαν κ ασχολουντε με ποιο ουσιοδη πραγματα....οπως να παιζουν μαζι να παιζουν με τους φιλους τους οπως παιζαμε εμεις παιδια....χωρις υπολογιστες κ ταμπλετ κ κινητα.κτλ.....να μαθαινουν να ζουν κ με τα πολλα κ με τα λιγα...να μαθαινουν μεσα απο τα δυσκολα....

55Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 1:07 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κ οσο για τα εμβολια κ τους γιατρους υπαρχουν κ οι κρατικοι φορεις που τους σκυλοπληρωνουμε...ασχετα αν θελουμε εμεις κ νιωθουμε ασφαλεια να πηγαινουμε στον παιδιατρο μας για το εμβολιο κ να σκαμε σαρανταρια τξν φορα γιατι εμεις κ μονο νιωθουμε ασφαλεια ετσι..... Wink Wink 

56Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 1:26 am

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεεεεεεν ξξξξξξξξεεεεεερωωωωωω τι λεεεεεεεεες αλλαααααααααα χωρις ειρωνεια αφηστε τον θεο κατα μερος επιτελους. Οι περισσοτερες που μιλατε για βοηθεια θεου στα παιδια και διαφορα κουλα ειστε οι ιδιες που εχετε μεινει εγκυες προ γαμου ,εχετε κανει εναν πολιτικο και μετα δηλωνετε οτι σιχαίνεστε τα χριστιανικα ονοματα και βγαζετε τα παιδια σας Ηλεκτρες. Και οταν σας συμφερει βγαζετε και τον Θεο στην φορα. Δεν μιλαω ειδικα για ενα ατομο φυσικα αλλα γενικα αυτο συμβαινει. ή προχωρας με τον Θεο παρεα σε ολα ή το αφηνεις κατα μέρος. Καλος ο θεουυυυυυυυλης αλλαααααααααα δεν πληρώννννννννννει τίποτα ούτε πάει τα παιδιααααααααα στις υποχρέεεεεεεεωσεις τους. Και εδω που τα λεμε αρκετες βλακειες κανει και αυτος όταν δίνει παιδια σε μανάδες που τα πετάνε και υπάρχουν κορίτσια που κάνουν 40 εξωσωματικές. Βρηκαμε τώρα την καραμέλιτσα με τον Θεο που μεγαλωνει παιδια.

57Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 2:04 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαχαχαχαχα οκ!!!!!!!!!! Οτι πεις.....εχει παρει τραγικη ροη η συζητηση...αν θες εσυ ν σε τον αφηνεις στην ακρη ειναι δικη σου επιλογη...οπως κ δικη μου να πιστευω σ εκεινον....ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (10ΕΤΩΝ) ΕΥΤΥΧΙΑ (7ΕΤΩΝ) ΑΓΑΠΗ (4ΕΤΩΝ) ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΘΕΟΦΙΛΟΣ (3ΕΤΩΝ) τα ονοματα των παιδιων μου!!!!!!!! Αν αυτο σου αποδικνιει τα πιστευω...γιατι κοπελια εχεις μπερδεψει τα πραγματα...κ αν διχαζεσαι θα σου συνιστουσα να παρεις μια Αγθα γραφη να διαβασεις γ κατι ποιο ευκολο να ζητησεις να σου σου ξεκαθαρισει τα πραγματα μεσα σου....γιατι αν εσυ παντρευτηκες με θρησκευτικο γαμο οπως λες κ καταδικαζεις αυτες που παντρευτικαν με πολιτικο κ εδωσαν οτι ονοματα γουσταραν κ μιλας κατα αυτο υφος κ τον τροπο για Εκεινον κατι δεν παει καλα

58Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 2:09 am

margdimitra

margdimitra
Όποιος θέλει κάνει πολλά παιδιά, όποιος δε θέλει δεν κάνει. Απλά πράγματα... χωρίς θεϊκές παρεμβάσεις. Θέμα επιλογής είναι. Αρκεί βέβαια να μπορεί να συντηρεί τα παιδιά του και να είναι ευτυχισμένα. Και όχι γυμνά με το χέρι στη ζητιανιά.

Και όσον αφορά τις δραστηριότητες και τα έξοδα... Στο μέλλον ναι το αναγνωρίζω ότι χρειάζεται και φροντιστήριο και σπουδές και χρήματα.
Αλλά όχι δα και στο δημοτικό που τα μπουκώνουν με δραστηριότητες τα παιδιά. Σιγά ... Εμείς μόνο ξένες γλώσσες κάναμε και μια χαρά μεγαλώσαμε.
Πρέπει δηλαδή να κάνουνε καράτε, μπαλέτα, ρυθμικές, κολυμβητήρια, προσκόπους, και δε συμμαζεύεται?

59Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 2:17 am

Yasmina

Yasmina
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
margdimitra έγραψε:
Πρέπει δηλαδή να κάνουνε καράτε, μπαλέτα, ρυθμικές, κολυμβητήρια, προσκόπους, και δε συμμαζεύεται?

Καλημέρα!
Δεν είναι ότι "πρέπει", είναι άμα "θέλει". Το να είναι δραστήριο ένα παιδί με τη θέλησή του, μόνο κακό δεν θα μπορούσε να είναι. Το θέμα είναι μόνο, να μπορείς να ανταπεξέλθεις σαν γονιός.

60Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 2:21 am

margdimitra

margdimitra
Όλα τα θέλουν αν τους αφήσεις περιθώριο. Το θέμα μετά είναι ότι εξοντώνονται με τις δραστηριότητες και δεν συγκεντρώνονται στα σχολικά.
Εξαρτάται βέβαια από το παιδί.

61Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 2:25 am

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
margdimitra έγραψε:Όποιος θέλει κάνει πολλά παιδιά, όποιος δε θέλει δεν κάνει. Απλά πράγματα... χωρίς θεϊκές παρεμβάσεις. Θέμα επιλογής είναι. Αρκεί βέβαια να μπορεί να συντηρεί τα παιδιά του και να είναι ευτυχισμένα. Και όχι γυμνά με το χέρι στη ζητιανιά.

Και όσον αφορά τις δραστηριότητες και τα έξοδα... Στο μέλλον ναι το αναγνωρίζω ότι χρειάζεται και φροντιστήριο και σπουδές και χρήματα.
Αλλά όχι δα και στο δημοτικό που τα μπουκώνουν με δραστηριότητες τα παιδιά.  Σιγά ... Εμείς μόνο ξένες γλώσσες κάναμε και μια χαρά μεγαλώσαμε.
μερικες φορες ειναι και αυτο που δεν περιμενεις. Ξερεις οτι δεν υπαρχει πλεον οικογενειαπου ενα παιδι να μην κανει ειδικες θεραπειες? Οπως λογοθεραπει ,εργοθεραπεια κλπ? Ναι οι δραστηριοτητες δεν ειναι απαραιτητες για εμενα. αν μπορεις να τα προσφερεις καλως. Απαραιτητα δεν ειναι. Τουλαχιστον εγω ξερεις ποσο κατα ημουν του αθλητισμου. ελα ομως που ερχεται η μερα που συνηδητοποιεις οτι ειναι δυσκολο να κρατησεις 3 παιδια μεσα σε ενα διαμερισμα χωρις να κανουν τιποτα ειδικα το καλοκαιρι.

62Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 2:32 am

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ria spies έγραψε:Χαχαχαχαχα οκ!!!!!!!!!! Οτι πεις.....εχει παρει τραγικη ροη η συζητηση...αν θες εσυ ν σε τον αφηνεις στην ακρη ειναι δικη σου επιλογη...οπως κ δικη μου να πιστευω σ εκεινον....ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (10ΕΤΩΝ) ΕΥΤΥΧΙΑ (7ΕΤΩΝ) ΑΓΑΠΗ (4ΕΤΩΝ) ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΘΕΟΦΙΛΟΣ (3ΕΤΩΝ)  τα ονοματα των παιδιων μου!!!!!!!! Αν αυτο σου αποδικνιει τα πιστευω...γιατι κοπελια εχεις μπερδεψει τα πραγματα...κ αν διχαζεσαι θα σου συνιστουσα να παρεις μια Αγθα γραφη να διαβασεις γ κατι ποιο ευκολο να ζητησεις να σου σου ξεκαθαρισει τα πραγματα μεσα σου....γιατι αν εσυ παντρευτηκες με θρησκευτικο γαμο οπως λες κ καταδικαζεις αυτες που παντρευτικαν με πολιτικο κ εδωσαν οτι ονοματα γουσταραν κ μιλας κατα αυτο υφος κ τον τροπο για Εκεινον κατι δεν παει καλα
Οπως ειπα μιλησα γενικα και οχι ειδικα για ενα ατομο συγκεκριμενα. Το πως εχεις βγαλει τα παιδια σου μου ειναι τοσο αδιαφορο οσο το αν βρεχει αυτη τη στιγμη στην Γουανδελουπη. Δεν μιλησα απαξιωτικα για αυτη που εχει κανει πολιτικο γαμο. Ισα ισα καλα εκανε. Αλλα δεν συναδει βρε αδερφε να κανεις πολιτικο ,να μην θες να ακουσεις για χριστιανικα ονοματα και παρολα αυτα να εισαι με το κομποσκοινι στο χερι και για ολα εχει ο Θεος. Αυτο ειπα. Οσο για την Αγια γραφη ...ασε προτιμω να διαβασω τον Χαρη Ποτερ που εχει και αυτη φαντασια, εχει γραφτει και σε συγχρονη εποχη και οχι απο γιδοβοσκους 2000 χρονια πριν. Και πουθενα δεν ειπα αν παντρευτηκα με πολιτικο, με θρησκευτικο ή αν παντρευτηκα καν. Rolling Eyes  Αυτα.

63Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 2:40 am

margdimitra

margdimitra
ede37 έγραψε:
margdimitra έγραψε:Όποιος θέλει κάνει πολλά παιδιά, όποιος δε θέλει δεν κάνει. Απλά πράγματα... χωρίς θεϊκές παρεμβάσεις. Θέμα επιλογής είναι. Αρκεί βέβαια να μπορεί να συντηρεί τα παιδιά του και να είναι ευτυχισμένα. Και όχι γυμνά με το χέρι στη ζητιανιά.

Αλλά όχι δα και στο δημοτικό που τα μπουκώνουν με δραστηριότητες τα παιδιά.  Σιγά ... Εμείς μόνο ξένες γλώσσες κάναμε και μια χαρά μεγαλώσαμε.
μερικες φορες ειναι και αυτο που δεν περιμενεις. Ξερεις οτι δεν υπαρχει πλεον οικογενειαπου ενα παιδι να μην κανει ειδικες θεραπειες? Οπως λογοθεραπει ,εργοθεραπεια κλπ? Ναι οι δραστηριοτητες δεν ειναι απαραιτητες για εμενα. αν μπορεις να τα προσφερεις καλως. Απαραιτητα δεν ειναι. Τουλαχιστον εγω ξερεις ποσο κατα ημουν του αθλητισμου. ελα ομως που ερχεται η μερα που συνηδητοποιεις οτι ειναι δυσκολο να κρατησεις 3 παιδια μεσα σε ενα διαμερισμα χωρις να κανουν τιποτα ειδικα το καλοκαιρι.

Άσε τις θεραπείες και τους γιατρούς.
Εγώ για δραστηριότητες μίλησα.
Και ναι τα παιδιά είναι αγρίμια στο σπίτι και τα διαλύουν όλα, αλλά δεν πάνε δραστηριότητες τα πιτσιρίκια το καλοκαίρι. Μόνο κάτι πρωινά summer camp τα πάνε. Τα απογεύματα πάλι στη μάπα τα τρως στο σπίτι. Οι δραστηριότητες τελειώνουν αρχές Ιουλίου, το αργότερο.
Εγώ μιλώ για τα χειμωνιάτικα απογεύματα. Που ένα παιδί με το που γυρνά από το σχολείο κατευθείαν ξεκινά το τρεχαλητό των γονιών να το πάνε πέρα δώθε... Και μετά που χρόνος να χαλαρώσουν όλοι, αλλά και να διαβάσει το παιδί με ηρεμία.

Όλα χρειάζονται με μέτρο...

Το ίδιο πιστεύω και για τα παιδιά. Μέχρι 2 καλά είναι. Από 3 και πάνω σου ορίζουν τα παιδιά τη ζωή...Άλλο να καρδιοχτυπάς και να αγωνιάς για ένα παιδί και άλλο για 3,4,5 και βάλε. Αυξημένες αγωνίες, αυξημένες υποχρεώσεις, όλα στο μέγιστο.
Αν έχεις αντοχές το κάνεις παιδιά, αν δεν έχεις δεν κάνεις.
Και κακώς δίνει η πολιτεία επιδόματα και ελαφρύνσεις σε πολυτέκνους. Κάπως έτσι έχουν ξεφύγει τα πράγματα και βλέπεις σημεία και τέρατα σε αθίγγανους...

64Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 2:48 am

Yasmina

Yasmina
margdimitra έγραψε:Όλα τα θέλουν αν τους αφήσεις περιθώριο. Το θέμα μετά είναι ότι εξοντώνονται με τις δραστηριότητες και δεν συγκεντρώνονται στα σχολικά.

Δεν νομίζω ότι είναι έτσι ακριβώς. Όλα τα θέλουν στα παιχνίδια και στα υλικά κυρίως. Στις δραστηριότητες ένα παιδί είναι πιο επιλεκτικό. Το θυμάμαι και από τον εαυτό μου αυτό.

65Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 2:51 am

margdimitra

margdimitra
Yasmina έγραψε:
margdimitra έγραψε:Όλα τα θέλουν αν τους αφήσεις περιθώριο. Το θέμα μετά είναι ότι εξοντώνονται με τις δραστηριότητες και δεν συγκεντρώνονται στα σχολικά.

Δεν νομίζω ότι είναι έτσι ακριβώς. Όλα τα θέλουν στα παιχνίδια και στα υλικά κυρίως. Στις δραστηριότητες ένα παιδί είναι πιο επιλεκτικό. Το θυμάμαι και από τον εαυτό μου αυτό.

Μη το λες... μη το λες...
Ξέρω παιδιά που πάνε στα πάντα... Και τους αρέσουν υποτίθεται και τα πάντα. Προκειμένου να μείνουν σπίτι και να διαβάσουν τα πιτσιρίκια είναι για όλα ικανά....
Μην κοιτάς που στην εποχή μας δεν ήμασταν τόσο πονηρά  Cool . Τα ίδια θα κάναμε και μεις πιστεύω.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την margdimitra στις Τρι Ιουλ 15, 2014 2:57 am, 1 φορά

66Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 2:56 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γλυκια μανουλα ede ποσος μ ενδιαφερει κ μενα αν παντρευτηκες κ που παντρευτηκες...μαγκια σου κ χαρα σου κ καμαρι σου....δεν μ ενδιαφερει ο καθενας τι αποφασιιζει για την ζωή του. ..εδω εθιξε η κοπελα ενα θεμα κ ο καθενας λεει γι αυτο το θεμα την αποψη του....εσυ την δικη σου κ εγω την δικη μου....οκ???? Ως προς τι αν συμφωνει η δικη σου αποψη με την δικη μου???? Ψαχνεται τα ψυχολογικα σας να τα ριξετε αλλου κ να ξεσπασετε??

67Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 3:00 am

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
margdimitra έγραψε:
ede37 έγραψε:

Άσε τις θεραπείες και τους γιατρούς.
Εγώ για δραστηριότητες μίλησα.
Και ναι τα παιδιά είναι αγρίμια στο σπίτι και τα διαλύουν όλα, αλλά δεν πάνε δραστηριότητες τα πιτσιρίκια το καλοκαίρι. Μόνο κάτι πρωινά summer camp τα πάνε.  Τα απογεύματα πάλι στη μάπα τα τρως στο σπίτι. Οι δραστηριότητες τελειώνουν αρχές Ιουλίου, το αργότερο.
Εγώ μιλώ για τα χειμωνιάτικα απογεύματα. Που ένα παιδί με το που γυρνά από το σχολείο κατευθείαν ξεκινά το τρεχαλητό των γονιών να το πάνε πέρα δώθε... Και μετά που χρόνος να  χαλαρώσουν όλοι, αλλά και να διαβάσει το παιδί με ηρεμία.

Όλα χρειάζονται με μέτρο...

Το ίδιο πιστεύω και για τα παιδιά. Μέχρι 2 καλά είναι. Από 3 και πάνω σου ορίζουν τα παιδιά τη ζωή...Άλλο να καρδιοχτυπάς και να αγωνιάς για ένα παιδί και άλλο για 3,4,5 και βάλε. Αυξημένες αγωνίες, αυξημένες υποχρεώσεις, όλα στο μέγιστο.
Αν έχεις αντοχές το κάνεις παιδιά, αν δεν έχεις δεν κάνεις.  
Και κακώς δίνει η πολιτεία επιδόματα και ελαφρύνσεις σε πολυτέκνους. Κάπως έτσι έχουν ξεφύγει τα πράγματα και βλέπεις σημεία και τέρατα σε αθίγγανους...

Nai εχεις δικιο. Απλα για τις θεραπειες κλπ μιλησα γιατι ειναι ενα εξοδο που ποτε δεν θα το συμπεριλαβεις απο πριν και ομως προκυπτει πλεον πολυ συχνα. Εγω ειμαι πολυ εναντιον της δραστηριοτητας το ξερεις. Δεν εχω η ιδια αντοχες Laughing Οσο για τα επιδοματα να υπαρχουν απλα να υπαρχει ο κρατικος μηχανισμος που θα ελεγχει σοβαρα καποιες καταστασεις. ( Απορια μεγαλη. πως οι τσιγγανοι περνουν επιδοματα αφου δεν εχουν αφμ? Shocked ) αυτα να ελεχθουν και καλως τα δινει τα επιδοματα και λιγα ειναι σε σχεση με αλλες χωρες. Επισης εγω δεν ειμαι ''οτι θελει το παιδι'' Δηλαδη αν ζητησεις ιππασια θα τρεχω να του παρω αλογο? οτι μπορει ο καθενας αλλα καποια πραγματα που αποτελεουν εφοδια για την ζωη δεν μπορεις να τα αποφυγεις.

68Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 3:02 am

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ria spies έγραψε:Γλυκια μανουλα ede ποσος μ ενδιαφερει κ μενα αν παντρευτηκες κ που παντρευτηκες...μαγκια σου κ χαρα σου κ καμαρι σου....δεν μ ενδιαφερει ο καθενας τι αποφασιιζει για την ζωή του. ..εδω εθιξε η κοπελα ενα θεμα κ ο καθενας λεει γι αυτο το θεμα την αποψη του....εσυ την δικη σου κ εγω την δικη μου....οκ???? Ως προς τι αν συμφωνει η δικη σου αποψη με την δικη μου???? Ψαχνεται τα ψυχολογικα σας να τα ριξετε αλλου κ να ξεσπασετε??
Μονο που με ειπες γλυκια με ...κερδισες. Εχουν να με πουν ετσι απο τον ...υπερηχο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  οχι εχεις δικιο κακως επιμενω . ο καθενας εχει την αποψη του. αν καποιος πιστευει οτι τα παιδια τα μεγαλωνει ο Θεος ε καλα κανει και ας κανει 10 απλα εγω πιστευω αλλα πραγαμτα. Οκ. Ανε γεια σας παω να δω antm.  Laughing Laughing Laughing 

69Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 3:05 am

margdimitra

margdimitra
ede37 έγραψε: οτι μπορει ο καθενας αλλα καποια πραγματα που αποτελεουν εφοδια για την ζωη δεν  μπορεις να τα αποφυγεις.

Εννοείται.
Άντε να δούμε και μεις από χειμώνα που θα τρέχουμε με τον πιτσιρικά.
Το σπίτι δε βλέπεται πια... το κατεδάφισε.
Καταραμένο καλοκαίρι!  Twisted Evil 

70Θελω και 4ο μωρο - Σελίδα 3 Empty Απ: Θελω και 4ο μωρο Τρι Ιουλ 15, 2014 3:15 am

Yasmina

Yasmina
margdimitra έγραψε:
Yasmina έγραψε:

Μη το λες... μη το λες...
Ξέρω παιδιά που πάνε στα πάντα... Και τους αρέσουν υποτίθεται και τα πάντα. Προκειμένου να μείνουν σπίτι και να διαβάσουν τα πιτσιρίκια είναι για όλα ικανά....
Μην κοιτάς που στην εποχή μας δεν ήμασταν τόσο πονηρά  Cool . Τα ίδια θα κάναμε και μεις πιστεύω.

..Λες;;;; ....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις