26 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 Τρι Ιουλ 08, 2014 1:12 am
dimimi82
Πανταχού παρούσα!
elife έγραψε:Καλημερα κι απο μενα. Πολλα κεφακια βλεπω κ μου αρεσει.
Kαλημέρα! Εδώ η Μαρία έχει κέφια και χορεύει!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
elife έγραψε:Καλημερα κι απο μενα. Πολλα κεφακια βλεπω κ μου αρεσει.
MariaGeorge έγραψε:Εμενα κοιταζε απο το μπαλκονι τι ωρα θα παω στο σπιτι η γειτονισσα
dimimi82 έγραψε:MariaGeorge έγραψε:Εμενα κοιταζε απο το μπαλκονι τι ωρα θα παω στο σπιτι η γειτονισσα
Γιατί; Να σου φέρει το φαί που είχε μαγειρέψει;;;; χαχαχαχαχαχα
Κ εντέλει, το έμαθε το πρόγραμμά σου η κυρά-Κατίνα;
MariaGeorge έγραψε:dimimi82 έγραψε:MariaGeorge έγραψε:Εμενα κοιταζε απο το μπαλκονι τι ωρα θα παω στο σπιτι η γειτονισσα
Γιατί; Να σου φέρει το φαί που είχε μαγειρέψει;;;; χαχαχαχαχαχα
Κ εντέλει, το έμαθε το πρόγραμμά σου η κυρά-Κατίνα;
Ειχαμε σοου ενα βραδυ γυρισα κατα τις 2 στο πατρικο μου και την ειδα που με κοιταζε πισω απο την κουρτινα και την χαιρετησα ε απο τοτε δεν ξανακοιταξε
Athina12 έγραψε:Kalhmera koritsia...skeftomai na kanw ena test shmera... Perimenw se 4 meres kanonika.. Ti lete einai nwris?
MariaGeorge έγραψε:Αθηνα εδω το σκεφτομαι εγω που περιμενω σε 10
Αλλα ειναι λιγο νωρις
Athina12 έγραψε:Xthes koritsia eida ena oneiro...polu periergo...kai gi'auto mou exei erthei na kanw ena test... Ama sas to pw to oneiro tha trelatheite..
Athina12 έγραψε:Eida oti hmoun egkuos me duo mwrakia alla to ena arxise na mhn anaptusete swsta... Kai etsi emeina me ena... Exw arxhsei kai anxwnomai para polu... Den jerw tina kanw kai ti na skeftw...
Athina12 έγραψε:Μάλλον εχεις δίκιο...σκεφτομουνα να επερνά ενα σημερα και να μάθαιναν για το εαν είμαι η όχι γιατί ο άντρας μου έχει σήμερα γενεθλια...να του κάνω έκπληξη...
Titino έγραψε:Κοριτσάκια νεο θεματακι βλέπω!
Τα ξεπεταμε!
Athina12 έγραψε:Μακάρι να εχεις σπορακι...και εσύ και εγώ.. Θα περιμένω με αγωνία τα νέα σου.. Εγώ πάντως στις 12 θα το κάνω...μακάρι να βγει θετικό γιατί πριν 3 χρόνια είχα μείνει έγκυος αλλά στις 13 εβδομαδες το έχασα... Μου κόστισε παρα πολύ...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης