Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
749 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 749 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Athina12

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μακάρι...ελπίζω αυτός ο μήνας να είναι ο τελευταίος για όλες τις γυναίκες που προσπαθουν για μωρακι...

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
επεστρεψα κοριτσια και μ αρεσει που δε χασατε το κεφι που μας μετεδωσε η μαρια!!!!!!
εκανα πολλες δουλειες και κουθραστηκα και τωρα χτυπαω μια σοκολατιτσα να...παρω δυναμεις!!!χιχι!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια μου!!Καλέ πως τα ξεπετάτε έτσι τα θέματα?Φτου φτου!!Ελπίζω αυτό που το αανοίξατε ταυυτόχρονα να είναι γουρλίδικο!!

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλοριζικο να ειναι το θεματακι.
Αχ ας ειναι γουρλιδικο για ολες μας.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πωπωπω νεο θεματακι???μακαρι να ειναι το τυχερο μας κ να μας φερει σε ολες ενα φασολακι...κ δυο μη σας πω...εγω τωρα γυρισα απο τη δουλεια κ μετα λεω να παω για καφεδακι με τις φιλεναδες μου μπας κ ξεχαστω γιατι ανοιγουμε καινουριο κυκλο προσπαθειων απο σημερα κιολλας!!!!ακουω νεα...καμια καθυστερηση εχουμε???

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
περπερουνα καλη βολτα και βουρ......στο ψητο!!!
σας αφηνω και τα λεμε παλι αργοτερα!!
φιλιαααα!!

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσάκια μου και από μένα!! Καλορίζικο το νέο θεματάκι και με πολλή τύχη εύχομαι!! Εγώ δυστυχώς, δεν κατάφερα να σας φέρω τύχη και λυπάμαι γι αυτό.. Ελπίζω τα κορίτσια να είναι πιο γουρλίδικα!! Εμένα η Αλέκα μου αυτή τη φορά έχει έρθει με περισσότερη ροή απ'τις προηγούμενες και δεν ξέρω γιατί, μάλλον λόγω καλοκαιριού!! Πολύ ωραία ξεκίνησε πάντως το νέο θέμα με πολλά κεφάκια!! Επίσης, μίλησα με το γυμναστή μου και μου είπε ότι η γυμναστική βοηθάει πολύ στη γονιμότητα και αυξάνει και τις επιθυμίες, οπότε ίσως έχω καλά νέα σύντομα!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 328109 

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Marianna50 έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια μου και από μένα!! Καλορίζικο το νέο θεματάκι και με πολλή τύχη εύχομαι!! Εγώ δυστυχώς, δεν κατάφερα να σας φέρω τύχη και λυπάμαι γι αυτό.. Ελπίζω τα κορίτσια να είναι πιο γουρλίδικα!! Εμένα η Αλέκα μου αυτή τη φορά έχει έρθει με περισσότερη ροή απ'τις προηγούμενες και δεν ξέρω γιατί, μάλλον λόγω καλοκαιριού!! Πολύ ωραία ξεκίνησε πάντως το νέο θέμα με πολλά κεφάκια!! Επίσης, μίλησα με το γυμναστή μου και μου είπε ότι η γυμναστική βοηθάει πολύ στη γονιμότητα και αυξάνει και τις επιθυμίες, οπότε ίσως έχω καλά νέα σύντομα!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 328109 

Καλως τη μαριαννα!!οντως η γυμναστικη αυξανει τις πιθανοτητες..εγω που δεν εχω χρονο για γυμναστικη τι κανω???μακαρι κοριτσακι μου να εχεις καλα νεα μπας κ παρουμε μπρος κ εμεις!!τι γυμναστικη θα ξεκινησεις??οργανα η ομαδικο??

εριφυλακι

εριφυλακι
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas koritsares mou!!! kainourgio melos opws vlepete... opws katalavenete prospathw kai egw na ginw mama... shmera adiathethsa kai kanw mia therapia pisteuw na ginei me epitixia... euxomai se oles auto pou thelete toso polu na ginei pragmatikothta... egw exw polukistikes kai exw polu astato kuklo to xrono dhladh na m erthei to polu 4-5 fores... opote einai para polu duskolo na kserw pies einai oi gonimes meres mou prospathw 9 mhnes alla kanena shmadi.....

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εριφυλακι έγραψε:geia sas koritsares mou!!! kainourgio melos opws vlepete... opws katalavenete prospathw kai egw na ginw mama... shmera adiathethsa kai kanw mia therapia pisteuw na ginei me epitixia... euxomai se oles auto pou thelete toso polu na ginei pragmatikothta... egw exw polukistikes kai exw polu astato kuklo to xrono dhladh na m erthei to polu 4-5 fores... opote einai para polu duskolo na kserw pies einai oi gonimes meres mou prospathw 9 mhnes alla kanena shmadi.....

Καλως ηρθες λοιπον εριφυλακι..4-5 φορες το χρονο??τοσο λιγο??τα χαπια δεν ρυθμισανε λιγο το κυκλο σου??μακαρι κοριτσακι μου να σου ερθουν ολα καλα κ να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα..εμεις ειμαστε παντρεμενοι 11 μηνες κ προσπαθουμε 7 για σπορακι..δεν το βαζουμε κατω..υπομονη..

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια μου..τι κανετε?καλοριζικο το νεο θεματακι..για ελατε ολες γρηγορα απο κατω!!!θελω παρεα!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 868444 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 868444 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 868444 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 868444 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 669659 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 669659 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 669659 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 669659 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 669659 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 669659 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 669659 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 669659 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 669659 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 669659 

εριφυλακι

εριφυλακι
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
perperouna έγραψε:
εριφυλακι έγραψε:geia sas koritsares mou!!! kainourgio melos opws vlepete... opws katalavenete prospathw kai egw na ginw mama... shmera adiathethsa kai kanw mia therapia pisteuw na ginei me epitixia... euxomai se oles auto pou thelete toso polu na ginei pragmatikothta... egw exw polukistikes kai exw polu astato kuklo to xrono dhladh na m erthei to polu 4-5 fores... opote einai para polu duskolo na kserw pies einai oi gonimes meres mou prospathw 9 mhnes alla kanena shmadi.....

Καλως ηρθες λοιπον εριφυλακι..4-5 φορες το χρονο??τοσο λιγο??τα χαπια δεν ρυθμισανε λιγο το κυκλο σου??μακαρι κοριτσακι μου να σου ερθουν ολα καλα κ να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα..εμεις ειμαστε παντρεμενοι 11 μηνες κ προσπαθουμε 7 για σπορακι..δεν το βαζουμε κατω..υπομονη..

ta xapia den kanane tipota etsi htan kai h mhtera mou gt einai klironomiko... se euxaristw polu gia tis euxes sou na eisai panta kala kai antapodidw.... twra phra ta primolut kai shmera eimai adiatheth kai mexri shmera tha parw ta glucophase kai thn 4h mera periodou tha parw ta clomiphen makari na exoun epituxia... den exoume kanei katholou eksetaseis me ton antra mou mhpws prin arxisw ola auta ta farmaka eprepe na kanoume eksetaseis?????

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εριφυλακι έγραψε:
perperouna έγραψε:

ta xapia den kanane tipota etsi htan kai h mhtera mou gt einai klironomiko... se euxaristw polu gia tis euxes sou na eisai panta kala kai antapodidw....  twra phra ta primolut kai shmera eimai adiatheth kai mexri shmera tha parw ta glucophase kai thn 4h mera periodou tha parw ta clomiphen makari na exoun epituxia... den exoume kanei katholou eksetaseis me ton antra mou mhpws prin arxisw ola auta ta farmaka eprepe na kanoume eksetaseis?????

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Έχουμε γίνει πολλές οι "πονεμένες" εδώ όπως βλέπεις!

Δεν γνωρίζω κ πολλά , αλλά τα χάπια ποιός στα έδωσε; Φαντάζομαι ο γυναικολόγος σου. Δεν σε έβαλε να κάνεις εξετάσεις πριν σε φορτώσει με φάρμακα;;

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
perperouna έγραψε:
Marianna50 έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια μου και από μένα!! Καλορίζικο το νέο θεματάκι και με πολλή τύχη εύχομαι!! Εγώ δυστυχώς, δεν κατάφερα να σας φέρω τύχη και λυπάμαι γι αυτό.. Ελπίζω τα κορίτσια να είναι πιο γουρλίδικα!! Εμένα η Αλέκα μου αυτή τη φορά έχει έρθει με περισσότερη ροή απ'τις προηγούμενες και δεν ξέρω γιατί, μάλλον λόγω καλοκαιριού!! Πολύ ωραία ξεκίνησε πάντως το νέο θέμα με πολλά κεφάκια!! Επίσης, μίλησα με το γυμναστή μου και μου είπε ότι η γυμναστική βοηθάει πολύ στη γονιμότητα και αυξάνει και τις επιθυμίες, οπότε ίσως έχω καλά νέα σύντομα!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 3 328109 

Καλως τη μαριαννα!!οντως η γυμναστικη αυξανει τις πιθανοτητες..εγω που δεν εχω χρονο για γυμναστικη τι κανω???μακαρι κοριτσακι μου να εχεις καλα νεα μπας κ παρουμε μπρος κ εμεις!!τι γυμναστικη θα ξεκινησεις??οργανα η ομαδικο??

Τώρα για Ιούλιο θα κάνω όργανα! Αύγουστο κλείνει και πάω για μπανάκια και από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσω kick boxing!! Όχι τίποτα άλλο αλλά να μπορώ να σας βαράω όταν ακούω χαζομαρούλες!!!  Cool Cool Cool 

εριφυλακι

εριφυλακι
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
dimimi82 έγραψε:
εριφυλακι έγραψε:
perperouna έγραψε:

ta xapia den kanane tipota etsi htan kai h mhtera mou gt einai klironomiko... se euxaristw polu gia tis euxes sou na eisai panta kala kai antapodidw....  twra phra ta primolut kai shmera eimai adiatheth kai mexri shmera tha parw ta glucophase kai thn 4h mera periodou tha parw ta clomiphen makari na exoun epituxia... den exoume kanei katholou eksetaseis me ton antra mou mhpws prin arxisw ola auta ta farmaka eprepe na kanoume eksetaseis?????

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Έχουμε γίνει πολλές οι "πονεμένες" εδώ όπως βλέπεις!

Δεν γνωρίζω κ πολλά , αλλά τα χάπια ποιός στα έδωσε; Φαντάζομαι ο γυναικολόγος σου. Δεν σε έβαλε να κάνεις εξετάσεις πριν σε φορτώσει με φάρμακα;;

nai o gunaikologos mou ta edwse... alla den kaname oute egw oute o antras mou eksetaseis... mou eipe vevaia oti o antras mou opote thelei na paei na kanei spermodiagramma alla gia mena eipe oti prepei prwta na doume pws tha pame etsi kai an den ginei tipota tha parw leei kati farmaka pou einai gia tis kopeles pou kanoun eksosomatikh kai meta mallon tha kanoume eksetaseis... den kserw den gnwrizw kai egw polla

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου καλοριζικο το νεο θεμα δεν σας προλαβαινω λεμε!!!!!

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εριφυλακι έγραψε:
dimimi82 έγραψε:
εριφυλακι έγραψε:
perperouna έγραψε:

nai o gunaikologos mou ta edwse... alla den kaname oute egw oute o antras mou eksetaseis... mou eipe vevaia oti o antras mou opote thelei na paei na kanei spermodiagramma alla gia mena eipe oti prepei prwta na doume pws tha pame etsi  kai an den ginei tipota tha parw leei kati farmaka pou einai gia tis kopeles pou kanoun eksosomatikh kai meta mallon tha kanoume eksetaseis... den kserw den gnwrizw kai egw polla

Πάρε μια δεύτερη γνώμη! Προσωπικά αυτό θα έκανα αν ήμουν στην θέση σου. Για κανέναν λόγο δεν θα έπαιρνα όλα αυτά τα χάπια (απ'ότι κατάλαβα χωρίς αποτέλεσμα) χωρίς να κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις.

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Perperouna μου εσύ που δε μπορείς να κάνεις γυμναστική προσπάθησε να βελτιώσεις όσο πιο πολύ γίνεται τη διατροφή σου! Και βασιλικός πολτός επίσης, κάθε πρωί κάνει θαύματα!! Εγώ πίνω πόσο καιρό και με έχει βοηθήσει σε πάααααρα πολλά, όπως τριχόπτωση, έλλειψη σιδήρου!! Και αν μπορείς να κάνεις καμιά ασκησούλα μόνη σου ή ποδήλατο κάτι!! Εγώ παρατήρησα ότι με τη γυμναστική αλλάζει όλη η διάθεση, βρε παιδί μου!! Τελείως διαφορετική ενέργεια, και με κάνει να νιώθω πιο χαρούμενη!!

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κοριτσια μου καλοριζικο το νεο θεμα δεν σας προλαβαινω λεμε!!!!!

Σαν τον άνεμο είμαστε λέμε!!! Τί κάνεις Αγγελική μου;

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλώς όρισες Εριφυλάκι!! Σου εύχομαι τα καλύτερα!! Την καλησπέρα μου και στα υπόλοιπα κορίτσια!!

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Marianna50 έγραψε:Perperouna μου εσύ που δε μπορείς να κάνεις γυμναστική προσπάθησε να βελτιώσεις όσο πιο πολύ γίνεται τη διατροφή σου! Και βασιλικός πολτός επίσης, κάθε πρωί κάνει θαύματα!! Εγώ πίνω πόσο καιρό και με έχει βοηθήσει σε πάααααρα πολλά, όπως τριχόπτωση, έλλειψη σιδήρου!! Και αν μπορείς να κάνεις καμιά ασκησούλα μόνη σου ή ποδήλατο κάτι!! Εγώ παρατήρησα ότι με τη γυμναστική αλλάζει όλη η διάθεση, βρε παιδί μου!! Τελείως διαφορετική ενέργεια, και με κάνει να νιώθω πιο χαρούμενη!!

Σόρυ που πετάγομαι , έχω ακούσει κ εγώ για τον βασιλικό πολτό. Κάνει όντως θαύματα; Έχω ακούσει ότι κάνει πόλύ καλό να το παίρνει κ ο άντρας όταν το ζευγάρι θέλει να κάνει παιδί! Ισχύει;;;;

Θα μου πεις κ πόσο κοστίζει;

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimimi82 έγραψε:
Marianna50 έγραψε:Perperouna μου εσύ που δε μπορείς να κάνεις γυμναστική προσπάθησε να βελτιώσεις όσο πιο πολύ γίνεται τη διατροφή σου! Και βασιλικός πολτός επίσης, κάθε πρωί κάνει θαύματα!! Εγώ πίνω πόσο καιρό και με έχει βοηθήσει σε πάααααρα πολλά, όπως τριχόπτωση, έλλειψη σιδήρου!! Και αν μπορείς να κάνεις καμιά ασκησούλα μόνη σου ή ποδήλατο κάτι!! Εγώ παρατήρησα ότι με τη γυμναστική αλλάζει όλη η διάθεση, βρε παιδί μου!! Τελείως διαφορετική ενέργεια, και με κάνει να νιώθω πιο χαρούμενη!!

Σόρυ που πετάγομαι , έχω ακούσει κ εγώ για τον βασιλικό πολτό. Κάνει όντως θαύματα; Έχω ακούσει ότι κάνει πόλύ καλό να το παίρνει κ ο άντρας όταν το ζευγάρι θέλει να κάνει παιδί! Ισχύει;;;;

Ο βασιλικός πολτός κάνει να τον παίρνουν όλοι!! Βοηθάει σε όλο τον οργανισμό!! Εμένα με έσωσε, πραγματικά!! Να φανταστείς απ'την έλλειψη σιδήρου επί 1 χρόνο όλη μου η ζωή ήταν 8 ξύπνημα- σχολείο, 2 σχόλασμα, 2.30 κοιμόμουν και ξύπναγα για να ξαναπάω σχολείο την επομένη μέρα στις 8 πάλι!! Όσο για το κόστος, το μικρό μικρό βαζάκι κάνει 10-12 ευρώ, αλλά να το ψάξεις πριν γιατί πολλοί μελισσάδες τον αραιώνουν.. Ο καλός είναι πηχτός να ξέρεις και παίρνεις κάθε πρωί πριν το οτιδήποτε ελάχιστο!! Αν είναι πολύ πολύ καλός παίρνεις με μια οδοντογλυφίδα!

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Marianna50 έγραψε:
dimimi82 έγραψε:

Ο βασιλικός πολτός κάνει να τον παίρνουν όλοι!! Βοηθάει σε όλο τον οργανισμό!! Εμένα με έσωσε, πραγματικά!! Να φανταστείς απ'την έλλειψη σιδήρου επί 1 χρόνο όλη μου η ζωή ήταν 8 ξύπνημα- σχολείο, 2 σχόλασμα, 2.30 κοιμόμουν και ξύπναγα για να ξαναπάω σχολείο την επομένη μέρα στις 8 πάλι!! Όσο για το κόστος, το μικρό μικρό βαζάκι κάνει 10-12 ευρώ, αλλά να το ψάξεις πριν γιατί πολλοί μελισσάδες τον αραιώνουν.. Ο καλός είναι πηχτός να ξέρεις και παίρνεις κάθε πρωί πριν το οτιδήποτε ελάχιστο!! Αν είναι πολύ πολύ καλός παίρνεις με μια οδοντογλυφίδα!

θα το πάρω - ΤΕΛΟΣ!!!

Είμαι κομμάτια κ μόνιμα κουρασμένη χωρίς να κάνω τίποτα σπουδαίο! Κ επειδή δεν μου πολυαρέσουν τα χάπια κ οι βιταμίνες, προτιμώ κάτι φυσικο!

Ευχαριστώ πολύ!!!!  I love you 

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αααα και επίσης, η μαμά μου, μου είπε και για μέλι κουμαριάς ότι την βοήθησε πολύ!! Να φανταστείς έχει κληρονομική χοληστερίνη και με αυτό το μέλι κατάφερε να την ρίξει τόσο που δεν παίρνει το χάπι πλέον!!

εριφυλακι

εριφυλακι
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
dimimi82 έγραψε:
εριφυλακι έγραψε:
dimimi82 έγραψε:
εριφυλακι έγραψε:
perperouna έγραψε:

nai o gunaikologos mou ta edwse... alla den kaname oute egw oute o antras mou eksetaseis... mou eipe vevaia oti o antras mou opote thelei na paei na kanei spermodiagramma alla gia mena eipe oti prepei prwta na doume pws tha pame etsi  kai an den ginei tipota tha parw leei kati farmaka pou einai gia tis kopeles pou kanoun eksosomatikh kai meta mallon tha kanoume eksetaseis... den kserw den gnwrizw kai egw polla

Πάρε μια δεύτερη γνώμη! Προσωπικά αυτό θα έκανα αν ήμουν στην θέση σου. Για κανέναν λόγο δεν θα έπαιρνα όλα αυτά τα χάπια (απ'ότι κατάλαβα χωρίς αποτέλεσμα) χωρίς να κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις.

το ξερω οτι αυτο πρεπει να κανω αλλα το καθυστερω γιατι ειναι δυσκολο να εμπιστω παλι εναν καινουργιο γυναικολογο.... σε εννια μερες θα παω να μου κανει ενεση για να σπασουν τα αυγα... αν δω οτι και μετα απο αυτο δεν γινει τιποτα τοτε θα του πω να κανουμε εξετασεις για να ειμαι ηρεμη και μετα βλεπουε...... σας ευχαριστω ολες για τα καλωσορισματα.... καλως σας βρηκε αλλη μια πονεμενη...!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις