51 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 Τρι Ιουλ 08, 2014 2:25 am
Athina12
Σιωπηλή δύναμη
Μακάρι...ελπίζω αυτός ο μήνας να είναι ο τελευταίος για όλες τις γυναίκες που προσπαθουν για μωρακι...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Marianna50 έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια μου και από μένα!! Καλορίζικο το νέο θεματάκι και με πολλή τύχη εύχομαι!! Εγώ δυστυχώς, δεν κατάφερα να σας φέρω τύχη και λυπάμαι γι αυτό.. Ελπίζω τα κορίτσια να είναι πιο γουρλίδικα!! Εμένα η Αλέκα μου αυτή τη φορά έχει έρθει με περισσότερη ροή απ'τις προηγούμενες και δεν ξέρω γιατί, μάλλον λόγω καλοκαιριού!! Πολύ ωραία ξεκίνησε πάντως το νέο θέμα με πολλά κεφάκια!! Επίσης, μίλησα με το γυμναστή μου και μου είπε ότι η γυμναστική βοηθάει πολύ στη γονιμότητα και αυξάνει και τις επιθυμίες, οπότε ίσως έχω καλά νέα σύντομα!!
εριφυλακι έγραψε:geia sas koritsares mou!!! kainourgio melos opws vlepete... opws katalavenete prospathw kai egw na ginw mama... shmera adiathethsa kai kanw mia therapia pisteuw na ginei me epitixia... euxomai se oles auto pou thelete toso polu na ginei pragmatikothta... egw exw polukistikes kai exw polu astato kuklo to xrono dhladh na m erthei to polu 4-5 fores... opote einai para polu duskolo na kserw pies einai oi gonimes meres mou prospathw 9 mhnes alla kanena shmadi.....
perperouna έγραψε:εριφυλακι έγραψε:geia sas koritsares mou!!! kainourgio melos opws vlepete... opws katalavenete prospathw kai egw na ginw mama... shmera adiathethsa kai kanw mia therapia pisteuw na ginei me epitixia... euxomai se oles auto pou thelete toso polu na ginei pragmatikothta... egw exw polukistikes kai exw polu astato kuklo to xrono dhladh na m erthei to polu 4-5 fores... opote einai para polu duskolo na kserw pies einai oi gonimes meres mou prospathw 9 mhnes alla kanena shmadi.....
Καλως ηρθες λοιπον εριφυλακι..4-5 φορες το χρονο??τοσο λιγο??τα χαπια δεν ρυθμισανε λιγο το κυκλο σου??μακαρι κοριτσακι μου να σου ερθουν ολα καλα κ να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα..εμεις ειμαστε παντρεμενοι 11 μηνες κ προσπαθουμε 7 για σπορακι..δεν το βαζουμε κατω..υπομονη..
εριφυλακι έγραψε:perperouna έγραψε:εριφυλακι έγραψε:geia sas koritsares mou!!! kainourgio melos opws vlepete... opws katalavenete prospathw kai egw na ginw mama... shmera adiathethsa kai kanw mia therapia pisteuw na ginei me epitixia... euxomai se oles auto pou thelete toso polu na ginei pragmatikothta... egw exw polukistikes kai exw polu astato kuklo to xrono dhladh na m erthei to polu 4-5 fores... opote einai para polu duskolo na kserw pies einai oi gonimes meres mou prospathw 9 mhnes alla kanena shmadi.....
Καλως ηρθες λοιπον εριφυλακι..4-5 φορες το χρονο??τοσο λιγο??τα χαπια δεν ρυθμισανε λιγο το κυκλο σου??μακαρι κοριτσακι μου να σου ερθουν ολα καλα κ να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα..εμεις ειμαστε παντρεμενοι 11 μηνες κ προσπαθουμε 7 για σπορακι..δεν το βαζουμε κατω..υπομονη..
ta xapia den kanane tipota etsi htan kai h mhtera mou gt einai klironomiko... se euxaristw polu gia tis euxes sou na eisai panta kala kai antapodidw.... twra phra ta primolut kai shmera eimai adiatheth kai mexri shmera tha parw ta glucophase kai thn 4h mera periodou tha parw ta clomiphen makari na exoun epituxia... den exoume kanei katholou eksetaseis me ton antra mou mhpws prin arxisw ola auta ta farmaka eprepe na kanoume eksetaseis?????
Τώρα για Ιούλιο θα κάνω όργανα! Αύγουστο κλείνει και πάω για μπανάκια και από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσω kick boxing!! Όχι τίποτα άλλο αλλά να μπορώ να σας βαράω όταν ακούω χαζομαρούλες!!!perperouna έγραψε:Marianna50 έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια μου και από μένα!! Καλορίζικο το νέο θεματάκι και με πολλή τύχη εύχομαι!! Εγώ δυστυχώς, δεν κατάφερα να σας φέρω τύχη και λυπάμαι γι αυτό.. Ελπίζω τα κορίτσια να είναι πιο γουρλίδικα!! Εμένα η Αλέκα μου αυτή τη φορά έχει έρθει με περισσότερη ροή απ'τις προηγούμενες και δεν ξέρω γιατί, μάλλον λόγω καλοκαιριού!! Πολύ ωραία ξεκίνησε πάντως το νέο θέμα με πολλά κεφάκια!! Επίσης, μίλησα με το γυμναστή μου και μου είπε ότι η γυμναστική βοηθάει πολύ στη γονιμότητα και αυξάνει και τις επιθυμίες, οπότε ίσως έχω καλά νέα σύντομα!!
Καλως τη μαριαννα!!οντως η γυμναστικη αυξανει τις πιθανοτητες..εγω που δεν εχω χρονο για γυμναστικη τι κανω???μακαρι κοριτσακι μου να εχεις καλα νεα μπας κ παρουμε μπρος κ εμεις!!τι γυμναστικη θα ξεκινησεις??οργανα η ομαδικο??
dimimi82 έγραψε:εριφυλακι έγραψε:perperouna έγραψε:εριφυλακι έγραψε:geia sas koritsares mou!!! kainourgio melos opws vlepete... opws katalavenete prospathw kai egw na ginw mama... shmera adiathethsa kai kanw mia therapia pisteuw na ginei me epitixia... euxomai se oles auto pou thelete toso polu na ginei pragmatikothta... egw exw polukistikes kai exw polu astato kuklo to xrono dhladh na m erthei to polu 4-5 fores... opote einai para polu duskolo na kserw pies einai oi gonimes meres mou prospathw 9 mhnes alla kanena shmadi.....
ta xapia den kanane tipota etsi htan kai h mhtera mou gt einai klironomiko... se euxaristw polu gia tis euxes sou na eisai panta kala kai antapodidw.... twra phra ta primolut kai shmera eimai adiatheth kai mexri shmera tha parw ta glucophase kai thn 4h mera periodou tha parw ta clomiphen makari na exoun epituxia... den exoume kanei katholou eksetaseis me ton antra mou mhpws prin arxisw ola auta ta farmaka eprepe na kanoume eksetaseis?????
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Έχουμε γίνει πολλές οι "πονεμένες" εδώ όπως βλέπεις!
Δεν γνωρίζω κ πολλά , αλλά τα χάπια ποιός στα έδωσε; Φαντάζομαι ο γυναικολόγος σου. Δεν σε έβαλε να κάνεις εξετάσεις πριν σε φορτώσει με φάρμακα;;
εριφυλακι έγραψε:dimimi82 έγραψε:εριφυλακι έγραψε:perperouna έγραψε:εριφυλακι έγραψε:geia sas koritsares mou!!! kainourgio melos opws vlepete... opws katalavenete prospathw kai egw na ginw mama... shmera adiathethsa kai kanw mia therapia pisteuw na ginei me epitixia... euxomai se oles auto pou thelete toso polu na ginei pragmatikothta... egw exw polukistikes kai exw polu astato kuklo to xrono dhladh na m erthei to polu 4-5 fores... opote einai para polu duskolo na kserw pies einai oi gonimes meres mou prospathw 9 mhnes alla kanena shmadi.....
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Έχουμε γίνει πολλές οι "πονεμένες" εδώ όπως βλέπεις!
Δεν γνωρίζω κ πολλά , αλλά τα χάπια ποιός στα έδωσε; Φαντάζομαι ο γυναικολόγος σου. Δεν σε έβαλε να κάνεις εξετάσεις πριν σε φορτώσει με φάρμακα;;
nai o gunaikologos mou ta edwse... alla den kaname oute egw oute o antras mou eksetaseis... mou eipe vevaia oti o antras mou opote thelei na paei na kanei spermodiagramma alla gia mena eipe oti prepei prwta na doume pws tha pame etsi kai an den ginei tipota tha parw leei kati farmaka pou einai gia tis kopeles pou kanoun eksosomatikh kai meta mallon tha kanoume eksetaseis... den kserw den gnwrizw kai egw polla
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κοριτσια μου καλοριζικο το νεο θεμα δεν σας προλαβαινω λεμε!!!!!
Marianna50 έγραψε:Perperouna μου εσύ που δε μπορείς να κάνεις γυμναστική προσπάθησε να βελτιώσεις όσο πιο πολύ γίνεται τη διατροφή σου! Και βασιλικός πολτός επίσης, κάθε πρωί κάνει θαύματα!! Εγώ πίνω πόσο καιρό και με έχει βοηθήσει σε πάααααρα πολλά, όπως τριχόπτωση, έλλειψη σιδήρου!! Και αν μπορείς να κάνεις καμιά ασκησούλα μόνη σου ή ποδήλατο κάτι!! Εγώ παρατήρησα ότι με τη γυμναστική αλλάζει όλη η διάθεση, βρε παιδί μου!! Τελείως διαφορετική ενέργεια, και με κάνει να νιώθω πιο χαρούμενη!!
Ο βασιλικός πολτός κάνει να τον παίρνουν όλοι!! Βοηθάει σε όλο τον οργανισμό!! Εμένα με έσωσε, πραγματικά!! Να φανταστείς απ'την έλλειψη σιδήρου επί 1 χρόνο όλη μου η ζωή ήταν 8 ξύπνημα- σχολείο, 2 σχόλασμα, 2.30 κοιμόμουν και ξύπναγα για να ξαναπάω σχολείο την επομένη μέρα στις 8 πάλι!! Όσο για το κόστος, το μικρό μικρό βαζάκι κάνει 10-12 ευρώ, αλλά να το ψάξεις πριν γιατί πολλοί μελισσάδες τον αραιώνουν.. Ο καλός είναι πηχτός να ξέρεις και παίρνεις κάθε πρωί πριν το οτιδήποτε ελάχιστο!! Αν είναι πολύ πολύ καλός παίρνεις με μια οδοντογλυφίδα!dimimi82 έγραψε:Marianna50 έγραψε:Perperouna μου εσύ που δε μπορείς να κάνεις γυμναστική προσπάθησε να βελτιώσεις όσο πιο πολύ γίνεται τη διατροφή σου! Και βασιλικός πολτός επίσης, κάθε πρωί κάνει θαύματα!! Εγώ πίνω πόσο καιρό και με έχει βοηθήσει σε πάααααρα πολλά, όπως τριχόπτωση, έλλειψη σιδήρου!! Και αν μπορείς να κάνεις καμιά ασκησούλα μόνη σου ή ποδήλατο κάτι!! Εγώ παρατήρησα ότι με τη γυμναστική αλλάζει όλη η διάθεση, βρε παιδί μου!! Τελείως διαφορετική ενέργεια, και με κάνει να νιώθω πιο χαρούμενη!!
Σόρυ που πετάγομαι , έχω ακούσει κ εγώ για τον βασιλικό πολτό. Κάνει όντως θαύματα; Έχω ακούσει ότι κάνει πόλύ καλό να το παίρνει κ ο άντρας όταν το ζευγάρι θέλει να κάνει παιδί! Ισχύει;;;;
Θα μου πεις κ πόσο κοστίζει;
Marianna50 έγραψε:Ο βασιλικός πολτός κάνει να τον παίρνουν όλοι!! Βοηθάει σε όλο τον οργανισμό!! Εμένα με έσωσε, πραγματικά!! Να φανταστείς απ'την έλλειψη σιδήρου επί 1 χρόνο όλη μου η ζωή ήταν 8 ξύπνημα- σχολείο, 2 σχόλασμα, 2.30 κοιμόμουν και ξύπναγα για να ξαναπάω σχολείο την επομένη μέρα στις 8 πάλι!! Όσο για το κόστος, το μικρό μικρό βαζάκι κάνει 10-12 ευρώ, αλλά να το ψάξεις πριν γιατί πολλοί μελισσάδες τον αραιώνουν.. Ο καλός είναι πηχτός να ξέρεις και παίρνεις κάθε πρωί πριν το οτιδήποτε ελάχιστο!! Αν είναι πολύ πολύ καλός παίρνεις με μια οδοντογλυφίδα!dimimi82 έγραψε:Marianna50 έγραψε:Perperouna μου εσύ που δε μπορείς να κάνεις γυμναστική προσπάθησε να βελτιώσεις όσο πιο πολύ γίνεται τη διατροφή σου! Και βασιλικός πολτός επίσης, κάθε πρωί κάνει θαύματα!! Εγώ πίνω πόσο καιρό και με έχει βοηθήσει σε πάααααρα πολλά, όπως τριχόπτωση, έλλειψη σιδήρου!! Και αν μπορείς να κάνεις καμιά ασκησούλα μόνη σου ή ποδήλατο κάτι!! Εγώ παρατήρησα ότι με τη γυμναστική αλλάζει όλη η διάθεση, βρε παιδί μου!! Τελείως διαφορετική ενέργεια, και με κάνει να νιώθω πιο χαρούμενη!!
Σόρυ που πετάγομαι , έχω ακούσει κ εγώ για τον βασιλικό πολτό. Κάνει όντως θαύματα; Έχω ακούσει ότι κάνει πόλύ καλό να το παίρνει κ ο άντρας όταν το ζευγάρι θέλει να κάνει παιδί! Ισχύει;;;;
Θα μου πεις κ πόσο κοστίζει;
dimimi82 έγραψε:εριφυλακι έγραψε:dimimi82 έγραψε:εριφυλακι έγραψε:perperouna έγραψε:εριφυλακι έγραψε:geia sas koritsares mou!!! kainourgio melos opws vlepete... opws katalavenete prospathw kai egw na ginw mama... shmera adiathethsa kai kanw mia therapia pisteuw na ginei me epitixia... euxomai se oles auto pou thelete toso polu na ginei pragmatikothta... egw exw polukistikes kai exw polu astato kuklo to xrono dhladh na m erthei to polu 4-5 fores... opote einai para polu duskolo na kserw pies einai oi gonimes meres mou prospathw 9 mhnes alla kanena shmadi.....
nai o gunaikologos mou ta edwse... alla den kaname oute egw oute o antras mou eksetaseis... mou eipe vevaia oti o antras mou opote thelei na paei na kanei spermodiagramma alla gia mena eipe oti prepei prwta na doume pws tha pame etsi kai an den ginei tipota tha parw leei kati farmaka pou einai gia tis kopeles pou kanoun eksosomatikh kai meta mallon tha kanoume eksetaseis... den kserw den gnwrizw kai egw polla
Πάρε μια δεύτερη γνώμη! Προσωπικά αυτό θα έκανα αν ήμουν στην θέση σου. Για κανέναν λόγο δεν θα έπαιρνα όλα αυτά τα χάπια (απ'ότι κατάλαβα χωρίς αποτέλεσμα) χωρίς να κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης