301 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 Τετ Ιουλ 09, 2014 11:41 pm
MariaGeorge
Πανταχού παρούσα!
ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kala kaneis mpravo re koritsi mas gemizeis zwntaniaMariaGeorge έγραψε:Πανταααααααααααααααααααααααα
Σε λιγο εχει και νησιωτικα και Χαρα Βερρα και Τζενη Κατσιγιαννη απο ολα σημερα
perperouna έγραψε:κουνελάκι έγραψε:Καλημερα σε ολα τα κοριτσια.
Ελευθερια μου χρονια πολλα,ευχομαι του χρονου τετοια μερα να εχεις το δωρο που λαχταρας τοσο πολυ.
Sporaki & lucky περιμενουμε με αγωνια νεα σας.
Ουφ απο νωρις ξεκινησε η ζεστη σημερα.
Ευχαριστω χρυσα μου για τις ομορφες ευχες σου κ ανταποδιδω..νωρις νωρις σημερα ε???εγω τωρα εφτασα στη δουλεια ειπα να μπω να διαβασω τα χθεσινοβραδινα σας..
Κοριτσια περιμενουμε νεα σας!!!!
Κερναωωωωωωωωωω
lucky25 έγραψε:καλημερα σε ολες!!!!!!!
μαρια παντα με τα κεφια σου εισαι...μ αρεσεις πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σπορακι μακαρι να εισαι!!!!!κανε τεστ το απογευμα και στειλε μας!!!!!!
εγω μαλλον θα αδιαθετησω γιατι εχω κατι σταγονιτσες καφε οποτε....μαλλον δεν πρεπει να ελπιζω και πολυ αν και αυτη τη φορα ημουν σιγουρη!!!σκεφτειτε οτι χθες το βραδυ ειδα ελααααχιστα καφε και λεω..μπααααααα!!!!!
Sporaki! έγραψε:lucky25 έγραψε:καλημερα σε ολες!!!!!!!
μαρια παντα με τα κεφια σου εισαι...μ αρεσεις πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σπορακι μακαρι να εισαι!!!!!κανε τεστ το απογευμα και στειλε μας!!!!!!
εγω μαλλον θα αδιαθετησω γιατι εχω κατι σταγονιτσες καφε οποτε....μαλλον δεν πρεπει να ελπιζω και πολυ αν και αυτη τη φορα ημουν σιγουρη!!!σκεφτειτε οτι χθες το βραδυ ειδα ελααααχιστα καφε και λεω..μπααααααα!!!!!
an den deis kanoniki roh den mporeis n t les!!!k auta t kafe den einai roh ara katse n doume!!!!! tha t kanw lucky den kratiemai exw paei toses fores toualeta k oso me vlepw katharh gelaw monh m
Sporaki! έγραψε:Auto akrivws mporei n mn s erthei katse k tha doume upomonh
MariaGeorge έγραψε:
ωπαααααααααααααααααααααααααααααα
Ελα να παμε σε ενα μερος που η Αλεκα δεν θα ερθει
δωσε σου λεω
lucky25 έγραψε:Sporaki! έγραψε:Auto akrivws mporei n mn s erthei katse k tha doume upomonh
οσο και να ελπιζω νομιζω θα μου ερθει...αλλα αυτη τη φορα το εχω παρει καλυτερα απο την προηγουμενη...
οσο για σενα...κατι μου λεει οτι θα δε θα σου ερθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μαρια παμε μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα νησιωτικα ειναι τα αγαπημενα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!οοοοοπααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
perperouna έγραψε:Κοριτσια απο περιεργεια πηγα κ ρωτησα ποσο εχουν τα τεστ ωορρηξιας της πρεντικτορ γιατι δεν ειχε εκεινη τη στιγμη τα κλεαρ μπλου κ μου ειπε οτι κανουν 40€ ελεος!!!!!!!!!!!!οντως πρεπει να πουλησεις το νεφρο σου για να τα αγορασεις κ εχουν μεσα μονο επτα...ποσο μα ποσο κλεψιμο πια????ρε τιποτα δεν παιρνω..κανω οποτε θελω τρελιτσες με τον αντρα μου κ οποτε ειναι να ερθει θα ερθει.....ακου 40€!!!!!
dimimi82 έγραψε:perperouna έγραψε:Κοριτσια απο περιεργεια πηγα κ ρωτησα ποσο εχουν τα τεστ ωορρηξιας της πρεντικτορ γιατι δεν ειχε εκεινη τη στιγμη τα κλεαρ μπλου κ μου ειπε οτι κανουν 40€ ελεος!!!!!!!!!!!!οντως πρεπει να πουλησεις το νεφρο σου για να τα αγορασεις κ εχουν μεσα μονο επτα...ποσο μα ποσο κλεψιμο πια????ρε τιποτα δεν παιρνω..κανω οποτε θελω τρελιτσες με τον αντρα μου κ οποτε ειναι να ερθει θα ερθει.....ακου 40€!!!!!
καλημέρα κορίτσι!
Λοιπόν εγώ παρείγγηλα της hometest 20 τεστ ωορρηξίας+5 τεστ εγκυμοσύνης πλήρωσα γύρω στα 22 ευρώ με τα έξοδα αποστολής (μου τα έστειλαν με κούριερ). Τα παραγγέλνεις απτο σάιτ τους κ την επόμενη μέρα τα έχεις!
Απλά πιο πριν ρώτησα αν είναι αξιόπιστα γιατί είναι η πρώτη φορά που τα χρησιμοποίησα.
Έπερνα κ εγώ της clear blue αλλά κάθε μήνα 40-50 ευρώ τα έκλαιγα!
κουνελάκι έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου, θελω τη συμβουλη σας.
Καθε μηνα προσπαθουμε να ερχομαστε σ'επαφη μερα παρα μερα.
Μηπως δεν προλαβαινει το σπερμα ν'ανανεωθει και τα κανουμε χειροτερα;
Οποτε ρωταω τον γιατρο μου λεει να μην κανουμε τιποτα με το ζορι.
Και τωρα εγω λεω μια η ζεστη, μια η κουραση ψωνισαμε απο σβερκο.
Παρακαλω θελω τις αποψεις σας.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης